sta reci, kome

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hebem mu sve glupoLBJ MVP je napisao/la:Igrače se hvalilo i nagradilo kad su prošli Levskog,istom logikom sada ih treba kritikovati i kazniti.
Kada bude dodjela nagrada za "idola nacije",predložio bi novu kategoriju koja bi se zvala "igrač zbog kojeg ste najviše puta izgubili abdest" ili "igrač zbog kojeg ste najviše puta lupili daljinski od zid" a prvi laureant bi bio
o cemu pricas, momka je varesanovic doveo u sarajevo iz nekog kluba, on juniore sarajeva ocima nije vidioZenichanin je napisao/la:Još dok sam trenirao kad bih igrali s Sarajevom trener (Amir Japaur) bi mi govorio za ovog Suljića:
"otvori mu prostor uz liniju i izaći će sam s terena, samo ne daj u sredinu,
a dodati neće sve dok ima i centimetar slobodnog prostora"
Zeničanin dok su govorili da je Tatomirović najlošiji vi ste ga branili
Pa ako Sarajevo vec nije u tom zacaranom krugu ne znam gdje je, kao i ostatak ove nase nam Pl i repke.moustapha je napisao/la:Niko ne govori o nagradjivanju. Jednostavno se mora ici dalje. Takav he sport. Ovo je tezak udarac i moze potrajati nekoliko kola dok se dignemo psiholoski.alles je napisao/la:Ma ne treba ih jos nagraditi... E slijepce moj... Kojim pravim putem, kad ce biti rezultati, mi uvijek idemo nekim pravim putevima a nikad nigdje da stignemo. Da bi kup makar uzeti ove godine dobro bi bilo.
Najlakse je uvijek je.bat mater svima i sta postizes time. Na jedan neuspjeh vezes drugi i vrtis se u zacarnoom krugu.
Ti nikad nisi cuo da u ovoj nasoj drzavi mozes da radis sta hoces, pa tako i u juniorima da igras na necije drugo ime.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:o cemu pricas, momka je varesanovic doveo u sarajevo iz nekog kluba, on juniore sarajeva ocima nije vidioZenichanin je napisao/la:Još dok sam trenirao kad bih igrali s Sarajevom trener (Amir Japaur) bi mi govorio za ovog Suljića:
Ne vezano za temu...dinoze je napisao/la:Iskreno ja najvise zalim pare. Te pare bi dobrodosle citavoj nasoj jadoj ligi. Ali ovako 2 crnogorska tima uzese dobre novce i imati ce para da kupe bolje igraca pa da nas iduce godine opet naguze.
Nevjerovatno da tako mala zemlja ima toliko talenta za sport. Vaterpolo, rukomet, fudbal i kosarka u svemu im ide.
pravnik1981 je napisao/la:alfa,beta,gama,ZETA![]()
nije on igro za moje juniore, i nisam upoznat sa tim carlamama, znam da je igrao za butmir i dosao kad je blekic bio u sarajevu, zajedno sa MESSIJEMZenichanin je napisao/la:Ti nikad nisi cuo da u ovoj nasoj drzavi mozes da radis sta hoces, pa tako i u juniorima da igras na necije drugo ime.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:o cemu pricas, momka je varesanovic doveo u sarajevo iz nekog kluba, on juniore sarajeva ocima nije vidioZenichanin je napisao/la:Još dok sam trenirao kad bih igrali s Sarajevom trener (Amir Japaur) bi mi govorio za ovog Suljića:
Tako je i on igra za vase juniore![]()
Npr. Zoves se Nermin i dobijes kartone a sljedecu utakmicu odigras pod imenom Elman
Trenutno korisnika/ca: Anpa, napoleon72, NeSamSafetee, skoJaa i 56 gostiju.