FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Neutralan88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Neutralan88 » 09 avg 2012, 22:30

76' Inter Milan 0 - 2 Hajduk Split

sta reci, kome :lol: Znaci ako je ZETA izbacilo favorizovano Sarajevo, zasto ne bi Hajduk mogao Intera :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 09 avg 2012, 22:32

LBJ MVP je napisao/la:Igrače se hvalilo i nagradilo kad su prošli Levskog,istom logikom sada ih treba kritikovati i kazniti.
Kada bude dodjela nagrada za "idola nacije",predložio bi novu kategoriju koja bi se zvala "igrač zbog kojeg ste najviše puta izgubili abdest" ili "igrač zbog kojeg ste najviše puta lupili daljinski od zid" a prvi laureant bi bio
slika
hebem mu sve glupo
sebican,kreten,papak jedan
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 09 avg 2012, 22:32

Nije mi zao Sarajeva,zao mi je samo sto su dvije nase ekipe ispali od ekipa iz Crne Gore ispade CG za nas sportska velesila,a izgleda i da jest.iskreno ova zeta je bezveze ekipa u rangu Rudar Prijedora samo su imali puno srece.Sarajevo je u citavim kvalifikacijama odigrarli jednu tekmu kako treba i Suljic igrac utakmice.Kad pocne solirat treba ga preskakat u igri il ga izbacit vani.
svoj ti pos'o !

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 09 avg 2012, 22:33

Ovaj Suljic ima potencijala al sto zna zakomplikovat i nikom lopte neda, treba momku objasnit da je fudbal timski sport a da on nema kvalitete messija pa da moze sve sam

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 22:35

Zenichanin je napisao/la:Još dok sam trenirao kad bih igrali s Sarajevom trener (Amir Japaur) bi mi govorio za ovog Suljića:
"otvori mu prostor uz liniju i izaći će sam s terena, samo ne daj u sredinu,
a dodati neće sve dok ima i centimetar slobodnog prostora"

Zeničanin dok su govorili da je Tatomirović najlošiji vi ste ga branili :?
o cemu pricas, momka je varesanovic doveo u sarajevo iz nekog kluba, on juniore sarajeva ocima nije vidio
Za zivot cijeli!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 09 avg 2012, 22:36

Dokaz da smo Zetu i Crnogorce podcijenili. Priče da je crnogorska liga 0 su smješne. Kad sam ja reko da bi nas Zeta mogla opalit..
Suljić maestralan dok se nije umorio, Husejinović počeo umoran, Hadžiću se treba zahvaliti. Moje mišljenje :!:
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 09 avg 2012, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 avg 2012, 22:37

O jade jadni. :oops: :oops: :oops:
Hayley <3

pitarturbe
Kontakt:

Post Postao/la pitarturbe » 09 avg 2012, 22:37

ne mogu da vjerujem sta su uradili nasi stoperi kod gola, pa svi odose u napad ko da nama treba pobjeda, jao jao jao koja zalost pa 3 noci necu spavati zbog ovog suljica i hadjica, sve sto su napravili protiv Levskog pad u vodu i pokazali su da nisu dorasli svetog dresa, haloooooooo ba Suljicu nisi sam na terenu idiote jedan :(

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 avg 2012, 22:38

Toliko o sportu u BiH kada nas jedan tim ispadne od neke Zete,a Hajduk vodi protiv Intera u Milanu sa 0:2 ciji tim vrijedi kao jedna sedmicna plata Sneijdera :roll:

Bruka i sramota !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 09 avg 2012, 22:39

moustapha je napisao/la:
alles je napisao/la:Ma ne treba ih jos nagraditi... E slijepce moj... Kojim pravim putem, kad ce biti rezultati, mi uvijek idemo nekim pravim putevima a nikad nigdje da stignemo. Da bi kup makar uzeti ove godine dobro bi bilo.
Niko ne govori o nagradjivanju. Jednostavno se mora ici dalje. Takav he sport. Ovo je tezak udarac i moze potrajati nekoliko kola dok se dignemo psiholoski.

Najlakse je uvijek je.bat mater svima i sta postizes time. Na jedan neuspjeh vezes drugi i vrtis se u zacarnoom krugu.
Pa ako Sarajevo vec nije u tom zacaranom krugu ne znam gdje je, kao i ostatak ove nase nam Pl i repke.
i treba j.bt mater svima da bi se nesto promjenilo eventualno jer drugacije nece, oni su napunili fino kasu od ovoga, igracima legle fine premije, mozda se koji i proda njima je ekstra.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 avg 2012, 22:40

Iskreno ja najvise zalim pare. Te pare bi dobrodosle citavoj nasoj jadoj ligi. Ali ovako 2 crnogorska tima uzese dobre novce i imati ce para da kupe bolje igraca pa da nas iduce godine opet naguze.
Nevjerovatno da tako mala zemlja ima toliko talenta za sport. Vaterpolo, rukomet, fudbal i kosarka u svemu im ide.

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 09 avg 2012, 22:40

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:Još dok sam trenirao kad bih igrali s Sarajevom trener (Amir Japaur) bi mi govorio za ovog Suljića:

o cemu pricas, momka je varesanovic doveo u sarajevo iz nekog kluba, on juniore sarajeva ocima nije vidio
Ti nikad nisi cuo da u ovoj nasoj drzavi mozes da radis sta hoces, pa tako i u juniorima da igras na necije drugo ime.
Tako je i on igra za vase juniore 8-)
Npr. Zoves se Nermin i dobijes kartone a sljedecu utakmicu odigras pod imenom Elman ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 09 avg 2012, 22:41

Zasluženo smo ispali, nema šta. Čelik im je trebao biti opomena jer onako loša igra je za kantonalne lige. Joviću, pa majka mu stara tebe je moj klinac od 7 godina pročitao. Pa što nisi probao nešto iskombinovati drugačije, početi sa Saidom na klupi recimo , umjesto njega staviti Čomora, jer ovaj ništa nezna drugo nego samo trčati. Barem bi ih izmorio, a možda nebi primili gol iz preglue kontre. Bilo kako bilo, pročitali nam igru i lagano blokirali sve naše napade., Za Hadžića zamjene nismo imali, Suljić mora da svati da loptu nekad treba i dodati, a Tatomirović je presmješan igrač, ispisnicu mu dati odmah po povratku. Nemam živaca da nabrajam, uglavnom sad lagano u realnost zvanu "BH TELEKOM DNO DNA PREMIER LIGA" !
U novi boj...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 avg 2012, 22:41

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sta reci necu moci zaspat to definitivno iznevjerili su me u pm pa covjece kako ih nije tsid onih navijaca sto su dosli u crnu goru gamad jedna et ko mene ejbe ja gledo kod kuce ali da sam i ja imo sanse da idem finasijske prirode problemi iso bi zadnje bi pare dao ali ja nemam ni tih zadnjih para a ljudi su dali a oni su ih iznevjerili nek ih je sram ovako banodivc sta reci nista za njega primio go nije kriv to je to tatomirovic krme dupovac oj majko mila prezime mu sve govori torlak cuj on za reprezentacije ja sma to govorio i ja sam budala zlatkovic nezna ubacit lopte za 100 godina jos ga onaj mali iznese nema mali 25 kg sunjarevic gdje njega nadjose pa on nije niakd igro fudbala pa covjece on tacne lopte nije poslao SESAR NIJE ZA SARAJEVA ON JE IPAK KLASA ZA SVE JEDINI IGRAC VECERAS KOJI JE IGRAO ZELIM TI MNOGO SRECE U DALJNOJ KARIJERI KRAJU SVAKA CAST suljicu pa ti meni nebi igrao bolan u timu da si ronaldinjo pa covjece ti unsiti sve pa covjece dodaj jeis normalan belosevic ma dobar je on debeli ma debelom se potrfilo protiv levskog definitvno jos kazu da hrani loptama dzeku hahahahahhah oj boze hadzic oj cobana pa onsamo moze skakakt al ako smo se oslonili na njega ove sezone bgm crno nam se pise pa on nemoze pogdit bazen ma on je taraba karamatic za prvog tima comoro idi brate trci maratom mozes trcat ali nezsnas igrat fudbala sir jovicu kako bolan da dozvolis da pšrimis go iz kontre a imas rezultat
Samo Sarajevo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 avg 2012, 22:42

dinoze je napisao/la:Iskreno ja najvise zalim pare. Te pare bi dobrodosle citavoj nasoj jadoj ligi. Ali ovako 2 crnogorska tima uzese dobre novce i imati ce para da kupe bolje igraca pa da nas iduce godine opet naguze.
Nevjerovatno da tako mala zemlja ima toliko talenta za sport. Vaterpolo, rukomet, fudbal i kosarka u svemu im ide.
Ne vezano za temu...
Sve im ide, naravno, ali nije sve ni u talentima, oni imaju sportski sistem i državu koja stoji iza tog...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 09 avg 2012, 22:43

pravnik1981 je napisao/la:alfa,beta,gama,ZETA :D :D
:lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 22:43

Zenichanin je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:

Ti nikad nisi cuo da u ovoj nasoj drzavi mozes da radis sta hoces, pa tako i u juniorima da igras na necije drugo ime.
Tako je i on igra za vase juniore 8-)
Npr. Zoves se Nermin i dobijes kartone a sljedecu utakmicu odigras pod imenom Elman ;)
nije on igro za moje juniore, i nisam upoznat sa tim carlamama, znam da je igrao za butmir i dosao kad je blekic bio u sarajevu, zajedno sa MESSIJEM :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 09 avg 2012, 22:44

89' Inter Milan 0 - 2 Hajduk Split

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ZETA - Sarajevo 1:0 :lol:

I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA

admir90t
Kontakt:

Post Postao/la admir90t » 09 avg 2012, 22:45

Jako losa utakmica,oni od kojih se najviše ocekivalo su razocarali ( Suljic i Husejnovic) , al najgore od svega sto se nisu ni trudili.. Po meni jedini koji je nesto pokazo je Sesar, trudio se trcao,otvarao.. Velika greska je sto se nije odgodila utakmica protiv Čelika i jos veca greška je sto je uprava pustila Haskica.. Svi smo vidjeli da je hadžića trebalo zamjeniti...i nevjerovatno je da je Jovic sebi dozvolio to.. Ali sta je tu je,sad realno mozemo reci da smo jedna od najlosijih liga u Evropi,nazalost..steta zbog ovakvih navijaca....

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 09 avg 2012, 22:46

Jednom davno meni trener reče dvije pametne, i ja momentalno okačio kopačke o klin
" Sine ne moze se očima trčati"!
" Ko nije sut`o, gola niije dao"!

Pa niste Robi Prosinečki da mozete 3 kutije dnevno, a igrati za Barcu i Real,kako čes se boriti pluca ko orah...

Ovom Saidu sam ja idol..nabacio 90 kila, i konta da jos moze, ja bar dam par golova na terminu:) a la Pippo:)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, napoleon72, NeSamSafetee, skoJaa i 56 gostiju.