Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Suarez za Gerrarda 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
bolji smo nego sto sam ocekivao, mislim da mozemo doci do LP sljedece sezone aBd!!! 

- AndyCarrol
- Kontakt:
Gerrard i Borini 

Odlično prvo poluvrijeme, dobra igra, još da je protivnik malo jači 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Suarez lakoćom igra...Borini hladnokrvan mislim uvijek sam podrzavo taj transfer i jos ću.. Gerrard dobar Odbrana citava super Lucas odličan Shelvey neprimjetan malo je i u sjeni Gerrarda i Lucasa, Downing solidan i Reina isto 

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Izgledamo odlicno,vidim i Hoze je poceo malo normalnije da igra 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Je da je riječ o Gomelu ali ovo izgleda zadovoljavajuće, svi djeluju raspoloženo i rastrčano, keep it up!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Š'a Borini zna
jao deremo ih dodavanja,trcanje,ulazak u pravom trenutku,akcije se igraju akcijee,nema stativi,garant zbog ovih mreza

jao deremo ih dodavanja,trcanje,ulazak u pravom trenutku,akcije se igraju akcijee,nema stativi,garant zbog ovih mreza
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Odlično prvo poluvrijeme, te se nadam još boljem nastavku!
Borini & Suarez, wow.
Djeluju odlično u tandemu i uvjeren sam kako će i u nastavku sezone biti još bolji. Istina, možda Gomel i nije neka klasa u fudbalu, al' ipak moramo pohvaliti svoje momke za borbenost. C'mon Reds!
Borini & Suarez, wow.

Djeluju odlično u tandemu i uvjeren sam kako će i u nastavku sezone biti još bolji. Istina, možda Gomel i nije neka klasa u fudbalu, al' ipak moramo pohvaliti svoje momke za borbenost. C'mon Reds!
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Eziz Allamov @Ezizallamov
Joe Allen is at Anfield. ESPN have just shown him.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- youngredcomps
- Kontakt:
joe allen na tribinama
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Allan na tribina,gotova stvar a sta masimo

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Stvarno igramo dobro.. al sad koliko je mjerodavan ovaj protivnik.. al se borimo,trcimo,i to mi je jako važno da vidim..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Pa Liverpoolu su uvijek bile problem ovakve ekipe tj. male ekipe.Željooooo je napisao/la:Stvarno igramo dobro.. al sad koliko je mjerodavan ovaj protivnik.. al se borimo,trcimo,i to mi je jako važno da vidim..
Kad ih je ovako Rodgers naložio protiv Gomela, kako će ih tek naložiti u Premiershipu. Svaka mu čast, i njemu i igračima. Posebno Gerardu, Boriniju a pogotovo Suarezu.
Vidi se da je Shelvej, nažalost, najlošiji na terenu kod nas. Baš na toj poziciji se očekuje Allen.
Mislim da će čak i Fera na noćašnju predstavu reći elhamdulillah.

I da, tako se navija za klub. Pun Anfiled a gost Gomel iz Bjelorusije.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Treba i Gomelu dati loptu da je osjete malo,a ne ovako pola igraca im dirnulo lopte nije
jaoooooooo
jaoooooooo
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 09 avg 2012, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
JAAAAAAAAAAAOOOOO GLEEEEEEN !
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
glennnnnnnnnnn
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.