RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostar_mo
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la mostar_mo » 29 sep 2009, 13:08

Stole iz Bora je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la: sutra svi na stadion u 15.30 h da uvelicamo susret starih sportskih rivala Veleža i Željezničara ...
Ti nas bas uljubicastio .. :lol: Zar nije ljepsa ova boja za Zelju .. :mrgreen:

Nadam se da ce nasi tzv. napadaci sutra barem jednom pogoditi mrezu sa prave strane .. 8-)
hehe , ma bitno je da se plavi ...ja sam ti daltonist hehe ..

bice vjerujem dobra utakmica , ovo sto neki pricaju da Velež neće imati ambicije za kup su u krivu , sutra igra najjači sastav ... ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 29 sep 2009, 13:11

edinko je napisao/la:
Treba da komentarisemo sljedecu tekmu a ovu dvojicu bolesnika ,a oni znaju koji su,ignorisati jednostavno..neka oni samo naprdivaju..ta i oni sa SMJEHOM(jer znaju koliko i kako im je klub nastao i kakav je taj famozni ugovor od 99 godina)govore o koristenju GRADSKOG STADIONA pod Bijelim Brijegom...
Nego valjalo bi Zelju dobiti bez primljenog gola...sa 2:0 bi vec skoro bili u sljedecoj rundi ali..nije Zeljo"mala maca"...sretno moji Rodjeni a Manijacima -BUJRUM ko i vazda na tekmu!Dodjite da vidimo ko ce bolje bodriti svoje ljubimce!:)
Da ce biti tako prijateljski i nece ja ne mogu zaboraviti proslu godinu kad smo zakamenjani dok ste isli "piti vode" a do prije toga smo znali mirno doci u Mostar i sjediti u kaficima sa Zeljinim salovima a vi ste znali doci na Grbavicu docekani skandiranjem i dobrodoslicom.Ipak se nadam da ce sve proci mirno i nek prodje bolji.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 sep 2009, 13:16

Heheh...spoji se ti majstore na tu email igricu, a mozes i na playstation.... Samo nas tu mozete izbaciti iz kupa...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 29 sep 2009, 13:18

JoinUnion je napisao/la:
edinko je napisao/la:
Treba da komentarisemo sljedecu tekmu a ovu dvojicu bolesnika ,a oni znaju koji su,ignorisati jednostavno..neka oni samo naprdivaju..ta i oni sa SMJEHOM(jer znaju koliko i kako im je klub nastao i kakav je taj famozni ugovor od 99 godina)govore o koristenju GRADSKOG STADIONA pod Bijelim Brijegom...
Nego valjalo bi Zelju dobiti bez primljenog gola...sa 2:0 bi vec skoro bili u sljedecoj rundi ali..nije Zeljo"mala maca"...sretno moji Rodjeni a Manijacima -BUJRUM ko i vazda na tekmu!Dodjite da vidimo ko ce bolje bodriti svoje ljubimce!:)
Da ce biti tako prijateljski i nece ja ne mogu zaboraviti proslu godinu kad smo zakamenjani dok ste isli "piti vode" a do prije toga smo znali mirno doci u Mostar i sjediti u kaficima sa Zeljinim salovima a vi ste znali doci na Grbavicu docekani skandiranjem i dobrodoslicom.Ipak se nadam da ce sve proci mirno i nek prodje bolji.

ma dobro , uvijek se neko nadje da napravi neku glupost ali to ne znaci da iza njega stoji cijela grupa ..Manijaci su nama 97-98god polomili sva stakla na autobusima kada smo se vracali sa Grbavice ...pamtim to zato sto sam se smrzao kao p.... do Mostara i fasovao upalu grla tada ....bilo je incidenata sporadicnih i u zadnje vrijeme ali generalno mislim da je ok situacija sa Manijacima i da bi sutra trebalo proteci sve ok .. ;)

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 29 sep 2009, 13:32

JoinUnion je napisao/la:
edinko je napisao/la:
Ne želim da se pravdam niti išta,ali vas je u Vrapčićima zakamenjala ekipa koja je napadnuta na Bajramskom turniru ;)

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 29 sep 2009, 13:40

Riad Demić, koji je ljetne pripreme i početak sezone propustio zbog mononukleoze, ponovo je u pogonu i prikljucio se ostatku ekipe, te bi uskoro mogao biti u konkurenciji za jednu od narednih utakmica Rođenih.

Demić je izdanak Veležove škole fudbala, a prošle sezone ustalio se u najboljih jedanaest. I po dolasku Abdulaha Ibrakovića često je bio dijelom najbolje ekipe, ili je preuzimao ulogu džokera s klupe, a postigao je i jedan gol (na gostovanju kod Slavije). Nažalost, pred utakmicu posljednjeg kola sa Modričom imao je povišenu tjelesnu temperaturu i malaksalost, ali je odlučio pomoći ekipi i putovati u Modriču.

Kasnije, dijagnosticirana mu je mononukleoza, tzv. sportska bolest, od koje su posljednjih godina bolovali mnogobrojni poznati fudbaleri i sportisti, a koja se liječi striktnim mirovanjem. Ipak, posljednje ljekarske pretrage pokazale su da je Riko spreman za najteže napore, pa se Veležova osmica priključila ostatku ekipe
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

jedna si jedina
Kontakt:

Post Postao/la jedna si jedina » 29 sep 2009, 13:41

mostar_mo je napisao/la:
JoinUnion je napisao/la:
edinko je napisao/la:

ma dobro , uvijek se neko nadje da napravi neku glupost ali to ne znaci da iza njega stoji cijela grupa ..Manijaci su nama 97-98god polomili sva stakla na autobusima kada smo se vracali sa Grbavice ...pamtim to zato sto sam se smrzao kao p.... do Mostara i fasovao upalu grla tada ....bilo je incidenata sporadicnih i u zadnje vrijeme ali generalno mislim da je ok situacija sa Manijacima i da bi sutra trebalo proteci sve ok .. ;)
manijacima je velež najsimpatičniji, smatraju ga prijateljskim klubom, budi ubijeđen, jer u sarajevu ima dosta raje koja navija za velež, i ja imam osjećaj da samo manijaci i red army, ne navijaju za svoj klub, već žive za njega, nikad neću zaboraviti kad ste obezbijedili ovo zadnji put, mi smo igrali utakmicu na grbavici ne mogu da se sjetim protiv koga, ali stadion je bio prepun i na jug smo razvili trans velež mostar i u sredini nacrtali most, to dobrodošlicu možemo spremiti samo vama i nikome drugom, pa kad ste prije 2-3.g došli u velikom broju i smjestili vas na istok, a nije bilo ni jednog jedinog incidenta, to samo dokazuje koliko ste vi nama dragi, da je bila bilo koja druga navijačka skupina na istoku ne bi se vratili živi, pa zato ih odvajaju na sjever, da ne može jug doći do njih

P.S samo da ne bude sutra i za sedam dana problema, samo treba još da se mi između sebe počnemo dočekivati, dosta što vas ovi novonastali ultrasi i škripari dočekuju, nego akb u subotu razvalite vještački zrinski, a možda ih i u srijedu malo prodrmamo zajedno, evo jedna slika kad su manijaci demolirali zaopadni dio, to nikad neće zaboraviti
slika

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 29 sep 2009, 13:51

Slazem se za ovo u predhodnom postu to je vazilo za neke starije generacije ali danas nije tako a sto nije direktan krivac su navijaci Veleza uz par izuzetaka koji su nase navijace koji su zaglavili u muriji prevozili kombijem u Sarajevo nakon svih belaja!

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 29 sep 2009, 13:54

JoinUnion je napisao/la:Slazem se za ovo u predhodnom postu to je vazilo za neke starije generacije ali danas nije tako a sto nije direktan krivac su navijaci Veleza uz par izuzetaka koji su nase navijace koji su zaglavili u muriji prevozili kombijem u Sarajevo nakon svih belaja!
Upucen, nema sta... Pitaj drugove s tribine.

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 29 sep 2009, 15:01

pokusni_kunic je napisao/la:
JoinUnion je napisao/la:Slazem se za ovo u predhodnom postu to je vazilo za neke starije generacije ali danas nije tako a sto nije direktan krivac su navijaci Veleza uz par izuzetaka koji su nase navijace koji su zaglavili u muriji prevozili kombijem u Sarajevo nakon svih belaja!
Upucen, nema sta... Pitaj drugove s tribine.
Bio i osjetio, tesko da to ista moze promjeniti ali ispade da je neko napao 200 navijaca Veleza u Sarajevu a oni to vratili kamenovanjem onda je onih koji su ih napali trebalo biti bar 300,samim tim budalastina, helem glupa diskusija ti ces tvrditi da si ti u pravu kao i ja! Ja sam vas prekrizio isto ste mi Modrica sad imate pitare lizite se sa njima i dajte im bodove a oni ce vas za nagradu obogaljit na terenu.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 29 sep 2009, 15:38

Izvinite na offtopicu,ali Join Union kakav ti je to potpis :shock: svojim potpisom pozivaš na fašizam i nacizam u najgorem obliku,što (barem mislim) krši pravila foruma,ali što je još gore da su ti ljudi koje spominješ ostvarili ciljeve ti danas nebi živio u Bosni i Hercegovini,nego u NDH :roll:

Boruc
Kontakt:

Post Postao/la Boruc » 29 sep 2009, 16:00

Ma nema ti on pojma.
''Football is for you and me,not for fucking industry !''

RIP Vedran Puljić-Pulja !

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 29 sep 2009, 16:05

čovjek ostao dosljedan.....i nista vam nebi bilo lošije u onoj tvorevini nego što je sad u ovoj državi..
sorry morao sam ;)
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Boruc
Kontakt:

Post Postao/la Boruc » 29 sep 2009, 16:19

um vuk je napisao/la:čovjek ostao dosljedan.....i nista vam nebi bilo lošije u onoj tvorevini nego što je sad u ovoj državi..
sorry morao sam ;)
Bez politike.
''Football is for you and me,not for fucking industry !''

RIP Vedran Puljić-Pulja !

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 29 sep 2009, 16:22

Boruc je napisao/la:
um vuk je napisao/la:čovjek ostao dosljedan.....i nista vam nebi bilo lošije u onoj tvorevini nego što je sad u ovoj državi..
sorry morao sam ;)
Bez politike.
Naravno,ni ja ne želim uništiti temu,ali admini bi trebali banovati Join-a koji veliča ratne zločince i logor u kojem je ubijeno na stotine hiljada ljudi.

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 29 sep 2009, 16:37

Hajd ne prdi, sta ja velicam znaci nekom treba zabraniti ovdje da se zove RS jer je tamo i pod okriljem toga naprevljeno 11 genocida pa sto se ne bunis zbog toga, uostalom stih je iz pjesme koja nit je zabranjena nit bilo sta i ne vidim nikakv problem u tome, nit bilo ko pametan vidi jarane demokratija ne moze se banovati sve ono sto tebi smeta!Zabranite brate sve srpske, hrvatske i bosnjacke simbole na avatarima ako smeta jel ima neko pravo na to i ne pisem o polotici nego o fudbalu.
Vidi potpisa u lika kojem je nick banjaluka: у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / ?

i u cemu je problem?

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 29 sep 2009, 16:42

Jointunion je Dobar momak koji govori realno,a ti suti..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 29 sep 2009, 18:03

jedna si jedina je napisao/la:

manijacima je velež najsimpatičniji, smatraju ga prijateljskim klubom, budi ubijeđen, jer u sarajevu ima dosta raje koja navija za velež, i ja imam osjećaj da samo manijaci i red army, ne navijaju za svoj klub, već žive za njega, nikad neću zaboraviti kad ste obezbijedili ovo zadnji put, mi smo igrali utakmicu na grbavici ne mogu da se sjetim protiv koga, ali stadion je bio prepun i na jug smo razvili trans velež mostar i u sredini nacrtali most, to dobrodošlicu možemo spremiti samo vama i nikome drugom, pa kad ste prije 2-3.g došli u velikom broju i smjestili vas na istok, a nije bilo ni jednog jedinog incidenta, to samo dokazuje koliko ste vi nama dragi, da je bila bilo koja druga navijačka skupina na istoku ne bi se vratili živi, pa zato ih odvajaju na sjever, da ne može jug doći do njih

P.S samo da ne bude sutra i za sedam dana problema, samo treba još da se mi između sebe počnemo dočekivati, dosta što vas ovi novonastali ultrasi i škripari dočekuju, nego akb u subotu razvalite vještački zrinski, a možda ih i u srijedu malo prodrmamo zajedno, evo jedna slika kad su manijaci demolirali zaopadni dio, to nikad neće zaboraviti
slika

sjecam se ovoga vaseg gostovanja , neki nasi momci su tada isli sa vama ..jel Pičuga još na jugu ? koliko se sjecam on je bio jedan od ratobornijih kada je ovo gostovanje u pitanju ..

ja takođe Željezničar smatram bratskim klubom , i smatram da odnosi između Manijaka i RA moraju ostati dobri ..

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 29 sep 2009, 18:06

TheManiacs je napisao/la:Jointunion je Dobar momak koji govori realno,a ti suti..
Dobro iako ne pise Jasenovac i Gradiska stara ipak je malo potpis pretjeran jer su tu ljudi patili i ginuli jer nisu bili hrvati,drzte se sporta i sportskih prepucavanja a nacizam,komunizam,fasizam, ostavite za nase politicare :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 29 sep 2009, 18:09

antipolitikaa je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Jointunion je Dobar momak koji govori realno,a ti suti..
Dobro iako ne pise Jasenovac i Gradiska stara ipak je malo potpis pretjeran jer su tu ljudi patili i ginuli jer nisu bili hrvati,drzte se sporta i sportskih prepucavanja a nacizam,komunizam,fasizam, ostavite za nase politicare :D
Ovaj sto je napisao vjestacki Zrinjski,mama ti je sva vjestacka :lol: ,1905 brate 1905 ejjjjjjjjjjjj!
Manijaci nisu ni u planu bili :evil: :evil: :lol:
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.