NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Pošto danas neću biti u mogućnosti gledanja Eaglesa i Streelers-a,lijepo bih zamoilio ako će mi netko moći dat link snimke utakmice,ako je ikako moguće,mnogo bih vam bio zahvalan 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Trebalo bi bit' ovdje: ****www.****.tv/watch/64683/1/nfl- ... nline.htmlTopGun je napisao/la:Pošto danas neću biti u mogućnosti gledanja Eaglesa i Streelers-a,lijepo bih zamoilio ako će mi netko moći dat link snimke utakmice,ako je ikako moguće,mnogo bih vam bio zahvalan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jok jedno i drugo ja imam pa ti mogu reci da je meni PS3 bolji..mislim svejedno isti klinac ba , ali XBOX ti se care kvari jako jako cesto znam iz izkustva ...XBOX ima vise igrica barem tako kazu, ali XBox sam kako kaze kad kako placao...ma hajde evo ko igra na ps3 neka me dodaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Biće i PS3 verzija, kao i uvijek. U svakom slučaju XBOX 360 je tata za PS3.
ime je : CITY PRIDE TUZLA
kad kako brate dodao sam te
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Koliko vidim tu će biti live,ali ako nađeš sutra gdje će biti snimka,da mi staviš,pa da pogledam,veoma bih bio zahvalanNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Trebalo bi bit' ovdje: ****www.****.tv/watch/64683/1/nfl- ... nline.htmlTopGun je napisao/la:Pošto danas neću biti u mogućnosti gledanja Eaglesa i Streelers-a,lijepo bih zamoilio ako će mi netko moći dat link snimke utakmice,ako je ikako moguće,mnogo bih vam bio zahvalan

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Snimak rijetko gdje da ces naci da ce biti stream... uvijek i ako se nadje snimak, to je download sa nekog torrenta.
@SAlt, okay buraz. Nisam ja ulazio danas jos na PS3, pa cim udjem, prihvatim.
@SAlt, okay buraz. Nisam ja ulazio danas jos na PS3, pa cim udjem, prihvatim.

Postovanje treba zaraditi.
Ima li ikao kvalitetan link za Patriotse. Ovo sve sto nadjem stopa. Pa hebote zivot manje mi stopa kada su utakmice vazne utakmice u pitanju. Hvala unarpijed
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ubise Rogersa Chargersi ne moze vise sjeo na klupu 2 fumbla 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa Manning moze komotno rostilj zapalit, ispeklo bi se meso dok bi ovi iz Beasra dosli do njeg
Vozdra raja, približava se polahko kick off nove sezone, pa evo i mene opet 
Ravensi su naravno spremni na novi pohod ka SB-u
Ali o tome u nekom od narednih postova, a ovdje se mahsuz javljam radi moje fantasy lige na yahoo.
Žao mi je ako su neki od vas pokušavali registrirati se, a nisu mogli. Volio bih da je za svakoga ko želi bilo mjesta, ali biće nas 20 i to je već na granici od previše tako da ne mogu proširivati ligu. A pošto mi u mojoj ligi igramo zajedno već evo 5. sezonu onda ne mogu ni izbaciti nekoga od starosjedilaca. Liga je za to vrijeme dobila na kvalitetu i glasu tako da sam moro odbiti još nekoliko zainteresiranih.
Onoma koji su se uspjeli ugurati želim dobrodošlicu i u mom sljedećem postu ću napisati nekoliko opaski i savjeta novajlijama.

Ravensi su naravno spremni na novi pohod ka SB-u

Ali o tome u nekom od narednih postova, a ovdje se mahsuz javljam radi moje fantasy lige na yahoo.
Žao mi je ako su neki od vas pokušavali registrirati se, a nisu mogli. Volio bih da je za svakoga ko želi bilo mjesta, ali biće nas 20 i to je već na granici od previše tako da ne mogu proširivati ligu. A pošto mi u mojoj ligi igramo zajedno već evo 5. sezonu onda ne mogu ni izbaciti nekoga od starosjedilaca. Liga je za to vrijeme dobila na kvalitetu i glasu tako da sam moro odbiti još nekoliko zainteresiranih.
Onoma koji su se uspjeli ugurati želim dobrodošlicu i u mom sljedećem postu ću napisati nekoliko opaski i savjeta novajlijama.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i na kraju Manning int Major Wrightalemsa je napisao/la:Pa Manning moze komotno rostilj zapalit, ispeklo bi se meso dok bi ovi iz Beasra dosli do njeg

Cutler ne igra, Forte ne igra u napadu...nema ni Peppersa , pa to su sve najbolji igraci Bearsa ..normalno da moze Manning rostiljat

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo Edin pita da se oglazim na forumu u njegovo ime pa citiram: "haj napisi
pita Edin koliko poluvremena treba Patsima da postignu poene?"
pita Edin koliko poluvremena treba Patsima da postignu poene?"
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bearsi i n igraju sa QB hahaha..pa nije niko bacio jos lopte sve trce nesto, ali ne mogu ni trcat 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Salty je prošle sezone igro sa nama i zna neke fazone, i bio je veoma dobar, iako je zakasnio na draft, ali su ga pehovi sa povrjedama satrali.
Draft će biti održan 2. seprembra u 19.15 po srednjeevropskom vremenu, a redoslijed draftiranja će biti objavljen u 18.45, tako da bih vam preporučio da budete pored kompjutera već tada. Draft će u prvom krugu ići od 1. do 20., a onda u drugom krugu obrnuto, od 20. do 1., pa onda opet od. do 20. i sve tako naizmjenično.
Ono što je veoma važne jeste da su sistemi pozicija i bodovanja drugačiji u odnosu na default i ono što će biti u ovoj drugoj ss.ba ligi. Ko što rekoh već 5 sezona igramo ovu ligu i svake sezone nastojim optimirati je da što više odgovara stvarnosti. Zato pazite prilikom draftiranja jer su vrijednosti drugačije u odnosu na default. Prema defaultu su RB-ovi najvrijedniji, dok je kod mene to malo drugačije napravljeno.
Kod mene često ekipe padaju i uzdižu se sa QB-om i odbranom, ko i u stvarnosti.
Znači ako trebam napraviti neku skalu vrijednosti onda bih to izgledalo otprilike ovako: DEF, QB, RB, WR, TE, D, K. Ali nemojte draftirati odbranu odmah u počerku jer će vam onda izmaći neki igrači koji konstantno donose dobre poene dok bilo koju odbranu da se uzme donosiće solidnih poena, samo što neke to rade više, a neke manje konstantno.
Najbolje vam je spremiti na osnovu ovih napomena svoj pre-draft rankings i ne pratiti skroz zvanični ranking.
Eto to su neke osnovne napomene. Ako imate još nekih pitanja i nedoumica, bujrum pitajte ovdje ili na forumu lige ili FB-u.
Draft će biti održan 2. seprembra u 19.15 po srednjeevropskom vremenu, a redoslijed draftiranja će biti objavljen u 18.45, tako da bih vam preporučio da budete pored kompjutera već tada. Draft će u prvom krugu ići od 1. do 20., a onda u drugom krugu obrnuto, od 20. do 1., pa onda opet od. do 20. i sve tako naizmjenično.
Ono što je veoma važne jeste da su sistemi pozicija i bodovanja drugačiji u odnosu na default i ono što će biti u ovoj drugoj ss.ba ligi. Ko što rekoh već 5 sezona igramo ovu ligu i svake sezone nastojim optimirati je da što više odgovara stvarnosti. Zato pazite prilikom draftiranja jer su vrijednosti drugačije u odnosu na default. Prema defaultu su RB-ovi najvrijedniji, dok je kod mene to malo drugačije napravljeno.
Kod mene često ekipe padaju i uzdižu se sa QB-om i odbranom, ko i u stvarnosti.
Znači ako trebam napraviti neku skalu vrijednosti onda bih to izgledalo otprilike ovako: DEF, QB, RB, WR, TE, D, K. Ali nemojte draftirati odbranu odmah u počerku jer će vam onda izmaći neki igrači koji konstantno donose dobre poene dok bilo koju odbranu da se uzme donosiće solidnih poena, samo što neke to rade više, a neke manje konstantno.
Najbolje vam je spremiti na osnovu ovih napomena svoj pre-draft rankings i ne pratiti skroz zvanični ranking.
Eto to su neke osnovne napomene. Ako imate još nekih pitanja i nedoumica, bujrum pitajte ovdje ili na forumu lige ili FB-u.
Nea puno jakih Qb-ova u ligi, tako da ako ti QB bas puno znaci, bit' ce nerealno.
Pa tako ti je i u stvarnosti. Nema puno jakih QB-ova, a oni koji to jesu donose često prevagu svome timu. Ako ne uspiješ ugrabiti nekoga od njih onda moraš drugačije napraviti svoj plan za draft i skontati kako npr. uzeti što boljeg RB-a i poduprijeti ga što solidnije ostatkom ekipe. Pitanje sreće sa draftom, a i znanja kako što bolje disponirati datim uslovima.alemsa je napisao/la:Nea puno jakih Qb-ova u ligi, tako da ako ti QB bas puno znaci, bit' ce nerealno.
RB i u stvarnost najteze uzima yarde, tako da je realno da donosi najvise poena. U ligi postoji 6 elitnih QB-ova ostali su u pet deka, ako postoji 20 ekipa, i ja pikam 20-i, nea sanse da ce mi doci jak QB, i to automatski kad budem igrao protiv nekog ko ima Rodgersa u ekipi recimo, sanse ce mi biti manje. Napravljen je ovakav sistem bodovanja sa razlogom, da bude sto neizvjesnije, i zanimljivije, upravo zbog izbora igraca.Taktičar je napisao/la: Pa tako ti je i u stvarnosti. Nema puno jakih QB-ova, a oni koji to jesu donose često prevagu svome timu. Ako ne uspiješ ugrabiti nekoga od njih onda moraš drugačije napraviti svoj plan za draft i skontati kako npr. uzeti što boljeg RB-a i poduprijeti ga što dolidnije ostatkom ekipe. Pitanje sreće sa dragtom, a i znanja kako što bolje disponirati datim prilikama.
Default je napravljen kako je napravljen radi izjednačavanja vrijednosti, ali u stvarnosti vrijednost nije izjednačena, QB je najvažniji, a bez odbrane teško da šta možeš. Ovaj sistem iziskuje malo više mozganja, i ne pali samo uzimati ono što ti se po redu nudi. Ako biraš 20. onda u startu nisi imo sreće sa draftom, ali imaš ipak priliku dradtirati 2 igrača zaredom kada se runda okreće, pa tu možeš uzeti 2 solidna i približno isto vrijedna igrača.alemsa je napisao/la:RB i u stvarnost najteze uzima yarde, tako da je realno da donosi najvise poena. U ligi postoji 6 elitnih QB-ova ostali su u pet deka, ako postoji 20 ekipa, i ja pikam 20-i, nea sanse da ce mi doci jak QB, i to automatski kad budem igrao protiv nekog ko ima Rodgersa u ekipi recimo, sanse ce mi biti manje. Napravljen je ovakav sistem bodovanja sa razlogom, da bude sto neizvjesnije, i zanimljivije, upravo zbog izbora igraca.Taktičar je napisao/la: Pa tako ti je i u stvarnosti. Nema puno jakih QB-ova, a oni koji to jesu donose često prevagu svome timu. Ako ne uspiješ ugrabiti nekoga od njih onda moraš drugačije napraviti svoj plan za draft i skontati kako npr. uzeti što boljeg RB-a i poduprijeti ga što dolidnije ostatkom ekipe. Pitanje sreće sa dragtom, a i znanja kako što bolje disponirati datim prilikama.
Pobjednička ekipa je prošle sezone na QB-u imala Stafforda, pretprošle Riversa, ali u obje sezone je u stvari odlučujuću ulogu odigralo to što je pobjednički manager pokupio dobre slobodne igrače tokom sezone.
Rivers jak Qb 4 godine zaredom baca preko 4 hiljade yardi, Stafford prosle sezone bacio preko 5 hiljada, stipu to sta ako mi dodje usljo neki poput Smitha, znaci sanse da uzmem ligu su automatski minimalne, ali dobro ne bitno, igrat cemo kako god, samo nek se igra. 

Ali nijedan od njih nije bio najbolji QB, Brees je npr. prošle sezone donio daleko najviše poena, ali to nije pomoglo ekipi u kojoj se nalazio. Hoću ti reći da u ovoj ligi postoji razlika u vrjednovanju pozicija, ali da uspjeh ovisi o komplernosti ekipe, što opet ima veze i sa znanjem i sa srećom (draft, povrjede, free agency). U svakom slučaju vjerujem da ćeš uvidjeti da je zanimljivo, a ove napomene koje sam iznio ranije su u cilju pomoći vama koji se po prvi puta prilključujete. Ako vam se svidi biće mi drago, ako ne, postoji eto i ova liga ss.ba koja vozi u defaultu, pa kome šta više odgovaraalemsa je napisao/la:Rivers jak Qb 4 godine zaredom baca preko 4 hiljade yardi, Stafford prosle sezone bacio preko 5 hiljada, stipu to sta ako mi dodje usljo neki poput Smitha, znaci sanse da uzmem ligu su automatski minimalne, ali dobro ne bitno, igrat cemo kako god, samo nek se igra.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.