daj mi link, pomocu ti ja posle.Alen Škoro je napisao/la:ne znam kako je vama,ali meni nevjerovatno stopa sports-x, moze li mi neko pomoci molim vas..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa kud ce ti veci projekti od Olimpijada, SP, EP, LP.... Nema vecih..... Prenose evropske utakmice nasih klubova, i to skoro svake godine imaju ekskluzive, samo kad ih zanima..... Prenose nasu Ligu.... Prnose Englesku Ligu... Doduse samo jednu utakmicu i prije bilo bolje al' et'.....
A sta prenose ti dr. nista, samo ono sto im BHT 1 proslijedi(dr. 2 javna emitera) jer nije u mogucnosti sve prenositi buduci da je dosta dogadjaja u isto vrijeme.....
Da imaju najstariju opremu i studije oni i dalje imaju najveci budzet za sve.... I oni vode kolo na televizijskom trzistu u BiH.....
Viza za buducnost je ja msm projekat FTV, al' nisam siguran.....
Kad branis konkretno FACE TV, sta su oni prenosili do utakmica nasih klubova u Europi iako su poceli sa emitovanjem svog programa 2-3 mjeseca prije evro utakmica....
A sta prenose ti dr. nista, samo ono sto im BHT 1 proslijedi(dr. 2 javna emitera) jer nije u mogucnosti sve prenositi buduci da je dosta dogadjaja u isto vrijeme.....
Da imaju najstariju opremu i studije oni i dalje imaju najveci budzet za sve.... I oni vode kolo na televizijskom trzistu u BiH.....
Viza za buducnost je ja msm projekat FTV, al' nisam siguran.....

Kad branis konkretno FACE TV, sta su oni prenosili do utakmica nasih klubova u Europi iako su poceli sa emitovanjem svog programa 2-3 mjeseca prije evro utakmica....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Alen Škoro
- Kontakt:
http://www.sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;ulaznica je napisao/la:daj mi link, pomocu ti ja posle.Alen Škoro je napisao/la:ne znam kako je vama,ali meni nevjerovatno stopa sports-x, moze li mi neko pomoci molim vas..
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
ok, bht je najbolji emiter,,, mozel' ovako?Hypnose je napisao/la:Pa kud ce ti veci projekti od Olimpijada, SP, EP, LP.... Nema vecih..... Prenose evropske utakmice nasih klubova, i to skoro svake godine imaju ekskluzive, samo kad ih zanima..... Prenose nasu Ligu.... Prnose Englesku Ligu... Doduse samo jednu utakmicu i prije bilo bolje al' et'.....
Viza za buducnost je ja msm projekat FTV, al' nisam siguran.....![]()
![]()
Sretno pitari večeras.
Ko je komentator na ovom raspalom BHT-u večeras?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
zoran šuko ili vehid spahoElddar je napisao/la:Ko je komentator na ovom raspalom BHT-u večeras?
- legenda reala
- Kontakt:
Kristić najvjerovatnije, jer su njih dvojica mislim u LondonuSemperFideliss je napisao/la:zoran šuko ili vehid spahoElddar je napisao/la:Ko je komentator na ovom raspalom BHT-u večeras?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Sretno veceras !!
Joj sad ne bih ni gledao utakmicu, kakve mi netalente imamo od komentatora, Bože sačuvaj
Bilo kako bilo, sretno Sarajevo od sveg srca!

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Rajvosa,sa srecom i da pobjedite bar sa 3:1
,tace crnogorci

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- moustapha
- Kontakt:
- red devil88
- Kontakt:
Sretno divovi 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Svako dobro i aBogda prolaz za Sarajevo... pozz iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ma sta je ovo nigdje da pocnu sa prenosom
- Alen Škoro
- Kontakt:
ti rece pomociulaznica je napisao/la:daj mi link, pomocu ti ja posle.Alen Škoro je napisao/la:ne znam kako je vama,ali meni nevjerovatno stopa sports-x, moze li mi neko pomoci molim vas..
NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:
Sarajevo horde bog i čaršijamessilla je napisao/la:Sretno divovi

Marijan nas zamolio u njegovo ime

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 09 avg 2012, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slika BHTV-a mutna kao ku*ac! ... Kao neki VHS iz 1980 godine ... 

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hajdeee, jurisicduska, Vanja8 i 46 gostiju.