rijandeep Das @jeremy_LFC
#LFC have made an informal enquiry about the availability of Kévin Gameiro, earlier today. Agent Ilhan Malli has informed PSG reg. interest.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
al haj ti daj kaki 250k sedmično
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
@ Rizo
I ja isto potpuno podržavam BR i svaki njegov potez i transfer i jako mi je drago da dijelimo slična mišljenja
@youngredcomps Što se tiče Kake nebi se nimalo složijo jer prvo enbi bio 15 milki nego 20 drugo plata nebi bila ispod 120 000 sedmično treće ako se nevaram ima 29-30 godina, s druge strane Allen je 21 godina, 15milki, razumije se BR zna njegov stil i nebi imo preko 80 000 sedmično.
I ja isto potpuno podržavam BR i svaki njegov potez i transfer i jako mi je drago da dijelimo slična mišljenja

@youngredcomps Što se tiče Kake nebi se nimalo složijo jer prvo enbi bio 15 milki nego 20 drugo plata nebi bila ispod 120 000 sedmično treće ako se nevaram ima 29-30 godina, s druge strane Allen je 21 godina, 15milki, razumije se BR zna njegov stil i nebi imo preko 80 000 sedmično.
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
allen neće imati platu preko 40k sedmično mogu se kladiti, u swanseaju ima oko 20-30kSGLS je napisao/la:@ Rizo
I ja isto potpuno podržavam BR i svaki njegov potez i transfer i jako mi je drago da dijelimo slična mišljenja![]()
Ma nek ima i 80 nebi se protivio, samo da ne postane novi HendersonCarlo je napisao/la:allen neće imati platu preko 40k sedmično mogu se kladiti, u swanseaju ima oko 20-30kSGLS je napisao/la:@ Rizo
I ja isto potpuno podržavam BR i svaki njegov potez i transfer i jako mi je drago da dijelimo slična mišljenja![]()

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Crvene mreže ponovo na Anfieldu, možda je u tome caka.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
jes vala i to, valjda će imati veća muda od njegaSGLS je napisao/la:Ma nek ima i 80 nebi se protivio, samo da ne postane novi HendersonCarlo je napisao/la:allen neće imati platu preko 40k sedmično mogu se kladiti, u swanseaju ima oko 20-30kSGLS je napisao/la:@ Rizo
@youngredcomps Što se tiče Kake nebi se nimalo složijo jer prvo enbi bio 15 milki nego 20 drugo plata nebi bila ispod 120 000 sedmično treće ako se nevaram ima 29-30 godina, s druge strane Allen je 21 godina, 15milki, razumije se BR zna njegov stil i nebi imo preko 80 000 sedmično.![]()

Kade bi došao Gameiro, stope bi ljubio Rodgersu. Potpis bi bio ala Owen. 
Za one koji ne znaju, 156 startova u posljednjih 5 sezona, 67 golova i 19 asistencija.
Cijene karata na Anfieldu:

Za one koji ne znaju, 156 startova u posljednjih 5 sezona, 67 golova i 19 asistencija.
Cijene karata na Anfieldu:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Gerrard, Shelvey, Lucas, Borini, Suarez, Downing.
Subs: Jones, Kelly, Carroll, Spearing, Henderson, Carragher, Adam.
Dobro je što je Henderson na klupi dok mi je žao što Pacheca nema ni u prvih 18.
Dobro je što je Henderson na klupi dok mi je žao što Pacheca nema ni u prvih 18.

ovo je najjači mogući tim samo još da je Andy u prvoj. i meni je žao što nema Danija. čovjek zaslužuje mjesto u timu, barem na klupi.MarcusLFC je napisao/la:The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Gerrard, Shelvey, Lucas, Borini, Suarez, Downing.

prelijepo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
****www.****.tv/watch/66318/2/live ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
flash:
http://www.coolsport.tv/stream2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
sopcast:
sop://broker.sopcast.com:3912/111481" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.coolsport.tv/stream2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
sopcast:
sop://broker.sopcast.com:3912/111481" onclick="window.open(this.href);return false;
izuzetno jak tim Rodgers salje na siroti mali Gomelj ne pise im se dobro 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
dirno ga je deremo ih nocasanfield je napisao/la:izuzetno jak tim Rodgers salje na siroti mali Gomelj ne pise im se dobro
Caraa legendaa

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
koji je više vrag s offsideom? peti put ulaze u 15 minuta. malo suarez, malo borini...
Kako mi idu na zivce sa ovim nabijanjem lopte...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
boriniiiiiiiiiiiiiiii
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
BORINIIIIIIII ! Kako Suarez baci onog gore samo 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Da barem jednom pobjegne iz offsida al 10X uvijek ga zahebu
legeeendooooooooooooooooo
legeeendooooooooooooooooo
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.