mostar_mo je napisao/la:JoinUnion je napisao/la:edinko je napisao/la:
Treba da komentarisemo sljedecu tekmu a ovu dvojicu bolesnika ,a oni znaju koji su,ignorisati jednostavno..neka oni samo naprdivaju..ta i oni sa SMJEHOM(jer znaju koliko i kako im je klub nastao i kakav je taj famozni ugovor od 99 godina)govore o koristenju GRADSKOG STADIONA pod Bijelim Brijegom...
Nego valjalo bi Zelju dobiti bez primljenog gola...sa 2:0 bi vec skoro bili u sljedecoj rundi ali..nije Zeljo"mala maca"...sretno moji Rodjeni a Manijacima -BUJRUM ko i vazda na tekmu!Dodjite da vidimo ko ce bolje bodriti svoje ljubimce!:)
Da ce biti tako prijateljski i nece ja ne mogu zaboraviti proslu godinu kad smo zakamenjani dok ste isli "piti vode" a do prije toga smo znali mirno doci u Mostar i sjediti u kaficima sa Zeljinim salovima a vi ste znali doci na Grbavicu docekani skandiranjem i dobrodoslicom.Ipak se nadam da ce sve proci mirno i nek prodje bolji.
ma dobro , uvijek se neko nadje da napravi neku glupost ali to ne znaci da iza njega stoji cijela grupa ..Manijaci su nama 97-98god polomili sva stakla na autobusima kada smo se vracali sa Grbavice ...pamtim to zato sto sam se smrzao kao p.... do Mostara i fasovao upalu grla tada ....bilo je incidenata sporadicnih i u zadnje vrijeme ali generalno mislim da je ok situacija sa Manijacima i da bi sutra trebalo proteci sve ok ..

manijacima je velež najsimpatičniji, smatraju ga prijateljskim klubom, budi ubijeđen, jer u sarajevu ima dosta raje koja navija za velež, i ja imam osjećaj da samo manijaci i red army, ne navijaju za svoj klub, već žive za njega, nikad neću zaboraviti kad ste obezbijedili ovo zadnji put, mi smo igrali utakmicu na grbavici ne mogu da se sjetim protiv koga, ali stadion je bio prepun i na jug smo razvili trans velež mostar i u sredini nacrtali most, to dobrodošlicu možemo spremiti samo vama i nikome drugom, pa kad ste prije 2-3.g došli u velikom broju i smjestili vas na istok, a nije bilo ni jednog jedinog incidenta, to samo dokazuje koliko ste vi nama dragi, da je bila bilo koja druga navijačka skupina na istoku ne bi se vratili živi, pa zato ih odvajaju na sjever, da ne može jug doći do njih
P.S samo da ne bude sutra i za sedam dana problema, samo treba još da se mi između sebe počnemo dočekivati, dosta što vas ovi novonastali ultrasi i škripari dočekuju, nego akb u subotu razvalite vještački zrinski, a možda ih i u srijedu malo prodrmamo zajedno, evo jedna slika kad su manijaci demolirali zaopadni dio, to nikad neće zaboraviti