Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Dali osim malog Šehića/kome je 15 godina i još uvijek je rano govoriti da će postati reprezentativni igrač/ u Americi postoje mladi igrači BiH porijekla koji zavrjeđuju pažnju, bilo da je riječ o srednjoškolcima ili koledž igračima, bilo bi dobro kada bi se pojavio neko kao Haris Mujezinović ili Damir Krupalija, da pojača konkurenciju u timu.Ovi od prošle godine, Hodžić i Kapelan, očigledno nisu opravdali očekivanja, pogotovo Hodžić koji je imao super statistiku tokom svoje koledž karijere.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ima nasih dosta tamo, a imaju i ovi stosu tamo dosli "nedavno" kao nikola gajic i kresimir mustapic... .
Koliko znam da smo sinoc dobili Veliku Britaniju 20-25 razlike.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sehic je vec NBA potencijal tako da ima predispozicije da bude novi mirza teletovic (ne usko igrom, ali da kvalitetom)ovisnik je napisao/la:Dali osim malog Šehića/kome je 15 godina i još uvijek je rano govoriti da će postati reprezentativni igrač/ u Americi postoje mladi igrači BiH porijekla koji zavrjeđuju pažnju, bilo da je riječ o srednjoškolcima ili koledž igračima, bilo bi dobro kada bi se pojavio neko kao Haris Mujezinović ili Damir Krupalija, da pojača konkurenciju u timu.Ovi od prošle godine, Hodžić i Kapelan, očigledno nisu opravdali očekivanja, pogotovo Hodžić koji je imao super statistiku tokom svoje koledž karijere.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Tvrditi da je neko sa 15 godina NBA potencijal je nerealno, ipak se tu radi o djetetu koje je sada možda dominantno, ali je pitanje šta će biti kasnije, gledao sam neke njegove klipove, kao i izvještaje sa nekih utakmice, gdje navodno protivnička ekipa u finalu državnog takmičenja nije nikako napadala Titanse za koje on igra i kasnije ih dobila, mislim to je još uvijek neozbiljno, niko sretniji od mene da on bude novi Sabonis, samo mislim da je u tim godinama još rano govoriti o krajnjim dometima nekog igrača.U Sloboda Diti koju ja prilično pratim, godinama se pojavljivalo mnogo djece za koju se govorilo da su budući NBA igrači(Husanović, Andelija, /Medo, Horozić-Magic/, Miki Halilović , Bulić i dr), a oni nisu postali ni prosječni evorpski igrači, dakle rano je još uvijek za prave procjene jer pored trenutnog talenta da bi neko postao novi Mirza Teletović treba puno rada, sreće sa povredama, pravim odabirom kluba/koledža i dr....nerminh74 je napisao/la:sehic je vec NBA potencijal tako da ima predispozicije da bude novi mirza teletovic (ne usko igrom, ali da kvalitetom)ovisnik je napisao/la:Dali osim malog Šehića/kome je 15 godina i još uvijek je rano govoriti da će postati reprezentativni igrač/ u Americi postoje mladi igrači BiH porijekla koji zavrjeđuju pažnju, bilo da je riječ o srednjoškolcima ili koledž igračima, bilo bi dobro kada bi se pojavio neko kao Haris Mujezinović ili Damir Krupalija, da pojača konkurenciju u timu.Ovi od prošle godine, Hodžić i Kapelan, očigledno nisu opravdali očekivanja, pogotovo Hodžić koji je imao super statistiku tokom svoje koledž karijere.
to da je sehic nba potencijal, nego su to moje rjeci nego nba scauta, a to sto neko prica za americka finala su price dok se kod njih to takmicenje izuzetno cjeni dok se to nemoze reci za takmicenja koja su igrala gore navedeniovisnik je napisao/la:Tvrditi da je neko sa 15 godina NBA potencijal je nerealno, ipak se tu radi o djetetu koje je sada možda dominantno, ali je pitanje šta će biti kasnije, gledao sam neke njegove klipove, kao i izvještaje sa nekih utakmice, gdje navodno protivnička ekipa u finalu državnog takmičenja nije nikako napadala Titanse za koje on igra i kasnije ih dobila, mislim to je još uvijek neozbiljno, niko sretniji od mene da on bude novi Sabonis, samo mislim da je u tim godinama još rano govoriti o krajnjim dometima nekog igrača.U Sloboda Diti koju ja prilično pratim, godinama se pojavljivalo mnogo djece za koju se govorilo da su budući NBA igrači(Husanović, Andelija, /Medo, Horozić-Magic/, Miki Halilović , Bulić i dr), a oni nisu postali ni prosječni evorpski igrači, dakle rano je još uvijek za prave procjene jer pored trenutnog talenta da bi neko postao novi Mirza Teletović treba puno rada, sreće sa povredama, pravim odabirom kluba/koledža i dr....nerminh74 je napisao/la:sehic je vec NBA potencijal tako da ima predispozicije da bude novi mirza teletovic (ne usko igrom, ali da kvalitetom)ovisnik je napisao/la:Dali osim malog Šehića/kome je 15 godina i još uvijek je rano govoriti da će postati reprezentativni igrač/ u Americi postoje mladi igrači BiH porijekla koji zavrjeđuju pažnju, bilo da je riječ o srednjoškolcima ili koledž igračima, bilo bi dobro kada bi se pojavio neko kao Haris Mujezinović ili Damir Krupalija, da pojača konkurenciju u timu.Ovi od prošle godine, Hodžić i Kapelan, očigledno nisu opravdali očekivanja, pogotovo Hodžić koji je imao super statistiku tokom svoje koledž karijere.
a naravno da treba puno rada da iskoristis taj potencijal, a to uspije svaki 10-ti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Veceras u 21:15 sa Belgijancima, sretno momci, sretno Neno, sretno BiH. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Izašao je i roster od 12 igrača.
http://u18men.fibaeurope.com/enDivB/cid ... _8810.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://u18men.fibaeurope.com/enDivB/cid ... _8810.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbitnija utakmica turnira. Belgija je izuzetno nezgodan protivnik i jedan od favorita ovdje. Sa nama, Izraelom, Svedskom, Holandijom i Ceskom. Jusuf je dosao tek oporavljen od povrede i nije 100% spreman. Vjerovatno ce u nastavku takmicenja prikazivati sve bolje i bolje partije. Veceras ce u KSC-u da bude jedno 1000 stepeni

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Znači, nisu uspjeli ishodovati dozvolu za Sulejmanovića, šteta, ipak sretno momci i da abd pometemo sve na ovom turniru i uđemo u A diviziju, gdje nam je sigurno i mjesto.
Vrlo zanimljivo. Englezi vode protiv Izraelal, a Izrael je jedan od najvecih favorita. Mi smo Engleze nadtrcali neku noc i satrali. Mada, Izrael se vjerovatno ovdje nece predati.
P.S. I Okoroh je u rosteru Engleza, za one koji ga se sjecaju sa proslog kadetskog

P.S. I Okoroh je u rosteru Engleza, za one koji ga se sjecaju sa proslog kadetskog
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4@ Ovi Englezi ubise ove Izraelce 61-46 kraj 3 cetvrtine
a mi igrali terning utakmicu sa ovim Englezima rasuli ih kakvi smo onda mi

EDIT: ENGLESKA-IZRAEL 71-58 KRAJ
EDIT: ENGLESKA-IZRAEL 71-58 KRAJ
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 09 avg 2012, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidjet cemo veceras, nadat' se najboljem. Nasa najveca prednost je sto smo fenomenalno fizicki pripremljeni.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
edinjo-bih
- Kontakt:
steta sto nismo u najjacem sastavu (fale sulejmanovic, lakic i jurkovic) ali opet smo jako dobri 
Uzese Englezi 71-58.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ovo nije tačno zar ne?Batko je napisao/la:Izašao je i roster od 12 igrača.
Gacić je prikazan da je u timu a nije,Aleksandar Lazić je u timu a nije prikazan
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Momci koji imaju brojeve su u rosteru. Oni koji nemaju nisu. Veoma jednostavno.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ako je suditi po kladionicama Belgijanci su favoriti bez obzira što se igra kod nas,to bi značilo da se igra na neutralnom ili još i kod njih da bi mi bili totalni autsajderi,a mislim da se većina slaže da mi imamo dobar tim sa dobrim trenerom,znači da su Belgijanci baš jaki,ili su kladionice loše informisane ili jednostavno naš tim nije baš jak koliko mislimo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Belgija i kosa
, sve osim pobjede u tom mecu neuspijeh. Ima li gdje prenos?
Uvije iste price i pristup.stole8455 je napisao/la:Belgija i kosa, sve osim pobjede u tom mecu neuspijeh.
Sretno momcima i nadam se da imaju drugo razmisljanje o protivnicima nego pojedini forumasi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.