Rekonstrukcija stadiona u BiH

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 avg 2012, 14:40

Nema se para ,odnosno nemas sponzora za taj cetvrti reflektor.Nije problem Robijasi ce ofarbat,samo nek se materijal spremi ;) ;) ;) Sto se stolica tice,sta ima veze jbg sve na ovom suncu izblijede.Nekad ce se mijenjati.Al treba srediti zid od ograde,i ofarbati ulaze odnosno stepenice.Al ima vremena.Trava odlicna,bas cu sad otici gledati sta i kako.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

BlueMax
Kontakt:

Post Postao/la BlueMax » 09 avg 2012, 00:48

akoBog da na godinu 90% je ugovoreno da se Bilino polje (sjever,jug,istok) dignu u visinu zapada..

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 09 avg 2012, 00:57

BlueMax je napisao/la:akoBog da na godinu 90% je ugovoreno da se Bilino polje (sjever,jug,istok) dignu u visinu zapada..
Izvor info....ili je samo jedna od nasih bosanskih supljih???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 avg 2012, 02:03

BlueMax je napisao/la:akoBog da na godinu 90% je ugovoreno da se Bilino polje (sjever,jug,istok) dignu u visinu zapada..
mahalska.

Sad sa stadiona i postavljanje trave odlicno ide,trava se zaljeva konstantno sto je veoma vazno.Moglo bi se vec sutra sve postaviti,sa nestrpljenjem se cekaju golovi i sjedista :lol:

slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 avg 2012, 02:12

Ako bude istina za ostale tribine,imate pice od mene (ipak je ramazan :) )
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 avg 2012, 02:16

neroazzuro je napisao/la:Ako bude istina za ostale tribine,imate pice od mene (ipak je ramazan :) )
U planu jeste to svako zna a da je sljedece godine i to da je 90 % sigurno i nije.Tako da to otpada,ali lagano korak po korak.
Volim te Celik ! ! !

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 09 avg 2012, 03:24

Ovaj dio rekonstrukcije je veliki korak za pocetak da je igracima lakse igrati jer stvarno je teren bio najlosiji od svih stadiona u bih na kojima moze repka da igra
Nadam se da ce se u buducnosti izgraditi jedan moderan stadion u Mostaru za Velez a i repka bi mogla igrati na njemu kad imaju termine u Oktobar/Novembru a ne ono protiv Portugala ko pingvini smrzo sam se to mi je bio prvi put na Bilinom Polju fasovo temperaturu ali bio je dobar osjecaj iza gola BHF to se nemoze opisati to moras doziviti
Hvala ovim sto postavljaju slike da mozemo viditi kako izgleda jedva cekam da vidim kako ce izgledati sve u Septembru kad zmajevi istrce na teren

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 avg 2012, 10:58

Mozda to bude ali za koju godinu jer ipak to kosta, a u danasnje vrijeme izdvajat milione za to i nije bas pametno.

Samo polako tener i ove sitnice su prvi korak, idemo dalje ... ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 09 avg 2012, 11:03

Sinoc sam bio na Bilinom i trava je prava perverzia,ne mogu vjerovat da onako izgleda.Koliko god ona izgleda dobro na slikama 3x je bolja uzivo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Mirexyl
Kontakt:

Post Postao/la Mirexyl » 09 avg 2012, 12:05

08.08.2012 Ponoćni Radovi :)

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
posjetite http://www.realmadridcf.info/

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 avg 2012, 12:10

Amoxicillin je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Mene zanima najvise sta ce biti sa Grbavicom :roll: sta se vise ceka nije mi jasno .
jarane ne da niko para, a ko god hoće da uloži, hoće nešto zauzvrat..i nikako da se dogovore :) jbg

i ja bi volio da naša Grbavica bude moderna, pa i Koševo da bude dobar stadion, jer bi nam i liga bila na većem nivou, ne bi "Ronaldo&Co" bili nezadovoljni travom, bolji bi fudbal bio zbog lopte, msm bolje bi to išlo, ne bi bilo teško trčat i ima još svašta
Ako se ne varam ,Grbavica je u Zeljinom vlasnistvu ? Nije mi jasno jedno ,dolazilo se do treceg pretkola LP,zaradjivalo se od transfera,plus marketing ,zatim zarada od sezonskih ulaznica . Pa zar se od tog novca nije mogao napraviti bar istok ? Neka tribinica tipa ove u Banja luci ,nista fensi i specijalno . Pa da nas Zeljo igra Evropske tekme na Grbavici a ne hebenom kosevu :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 avg 2012, 12:13

Rodeni je napisao/la:Ovaj dio rekonstrukcije je veliki korak za pocetak da je igracima lakse igrati jer stvarno je teren bio najlosiji od svih stadiona u bih na kojima moze repka da igra
Nadam se da ce se u buducnosti izgraditi jedan moderan stadion u Mostaru za Velez a i repka bi mogla igrati na njemu kad imaju termine u Oktobar/Novembru a ne ono protiv Portugala ko pingvini smrzo sam se to mi je bio prvi put na Bilinom Polju fasovo temperaturu ali bio je dobar osjecaj iza gola BHF to se nemoze opisati to moras doziviti
Hvala ovim sto postavljaju slike da mozemo viditi kako izgleda jedva cekam da vidim kako ce izgledati sve u Septembru kad zmajevi istrce na teren
Joj stari sto ti mene natjera da se zamislim... Odmah mi naumpade mogucnost da reprezentacija igra u vise gradova (kao u svakoj normalnoj zemlji) pa tako npr u oktobru da se igra u sjevernom logoru. Mostarci su ludi :)
Onda u Tuzli,sredina slicna zenickoj... Al eto,bice mozda jednog dana.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 avg 2012, 14:25

Meni je od svega najdraze sto infastruktura u Bosni odnosno u nasoj ligi ide prema naprijed, pa ako vec ne moze sad moja Grbavica nek prave Bilino...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 avg 2012, 15:39

Trava polako napreduje,al isto kao da imaju nekih problema.Po sto rezu neke djelove trave i ubacuju nove,treba malo vise zaljevat ono.Al sve u svemu odlicno
Volim te Celik ! ! !

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 09 avg 2012, 15:47

i ja sam jutros bio,kakvih problema emire ne razumijem?ali slazem se oko zaljevanja,mislim da bi treballi stalno po ovim vrucinama ali eto valjda strucnjanci znaju

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 avg 2012, 15:56

Ma dobro nije neki problem al ruzno je vidjeti da rezu vec postavljenu travu i stavljaju novu,valjda se osusilo,ne znam bas :mrgreen: A sto se zaljevanja tice imam utisak da ne mogu sve prskalice u isto vrijeme (ili je to normalno tako :D ) :D
Volim te Celik ! ! !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 avg 2012, 17:15

Emir ZENICA je napisao/la:Ma dobro nije neki problem al ruzno je vidjeti da rezu vec postavljenu travu i stavljaju novu,valjda se osusilo,ne znam bas :mrgreen: A sto se zaljevanja tice imam utisak da ne mogu sve prskalice u isto vrijeme (ili je to normalno tako :D ) :D
Ma vjerovatno u pakovanju i transportu došlo do oštećenja busenova, pa iz prevencije ih odmah na licu mjesa mijenjaju da poslije ne bi bilo ''šarenila'' na travnjaku.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 avg 2012, 18:16

juznjak> je napisao/la: Ako se ne varam ,Grbavica je u Zeljinom vlasnistvu ? Nije mi jasno jedno ,dolazilo se do treceg pretkola LP,zaradjivalo se od transfera,plus marketing ,zatim zarada od sezonskih ulaznica . Pa zar se od tog novca nije mogao napraviti bar istok ? Neka tribinica tipa ove u Banja luci ,nista fensi i specijalno . Pa da nas Zeljo igra Evropske tekme na Grbavici a ne hebenom kosevu :roll:
možda i jest, al' nismo odavno bili u trećem pretkolu LP (10 godina), marketing, kakav marketing, samo tramvaj kružio pred meč sa Mariborom, ni sad pred Borac nije bolje, 4000 ljudi prosjek na utakmicama i ti očekuješ tribinu ? jedino da Željo digne kredit, pa bi se nešta i moglo možda napraviti, ali treba i dugove servisirati, pa onda o tome razmišljati, čini mi se da je Žujo neki dan govorio da Željo sam ne može uraditi tribinu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 09 avg 2012, 19:46

neroazzuro je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:Ovaj dio rekonstrukcije je veliki korak za pocetak da je igracima lakse igrati jer stvarno je teren bio najlosiji od svih stadiona u bih na kojima moze repka da igra
Joj stari sto ti mene natjera da se zamislim... Odmah mi naumpade mogucnost da reprezentacija igra u vise gradova (kao u svakoj normalnoj zemlji) pa tako npr u oktobru da se igra u sjevernom logoru. Mostarci su ludi :)
Onda u Tuzli,sredina slicna zenickoj... Al eto,bice mozda jednog dana.
jarane nek iz tvoji usta ode u bozje usi dosta je nama zenicanima razni patriota vjeruj mi ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 avg 2012, 20:16

Nesposobni neobrazovani ljudi, ne zna se ko pije ni ko placa !

http://www.klix.ba/vijesti/bih/moze-li- ... /120809079

:cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.