Nadam se da ce vecar ta tradicija pasti

Sretno Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A one utakmice s Orebrom, Helsingborgom i tako tim klubovima?likma23 je napisao/la:Kad kod je BHT prenosio neke nase klubove u evrpskih takmicenjima, uvijek smo bili blizu ali se nikad nismo prosli dalje
Nadam se da ce vecar ta tradicija pasti![]()
Sretno Sarajevo![]()
![]()
komunisti ti stvorili klub,u vrijeme komunizma sarajevo je bila institucija a ti nevolis da se sjecas tog perioda,brate samo upotrijebi zdrav razum!azizmpj je napisao/la:High je napisao/la:Pozdrav drugovi, čuvajte temu dok se ne vratimo. Akobogda sa dobrim rezultatom! Odjava!
ne volim to drugovi, podsjeca me na tamni komuniziam al et ....u svakom slucaju Sretno!!!
Da je ostala "tama" Sarajevo se sad ne bi jbavalo sa raznoraznim zetama i sličnim klubovimashkembe990 je napisao/la:komunisti ti stvorili klub,u vrijeme komunizma sarajevo je bila institucija a ti nevolis da se sjecas tog perioda,brate samo upotrijebi zdrav razum!azizmpj je napisao/la:High je napisao/la:Pozdrav drugovi, čuvajte temu dok se ne vratimo. Akobogda sa dobrim rezultatom! Odjava!
ne volim to drugovi, podsjeca me na tamni komuniziam al et ....u svakom slucaju Sretno!!!
BernardBarnjak je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:zna li se koliko ce biti nasih navijaca ?
Upravo tako,Božović je mafijaš svjetskog kalibra.vecaveca je napisao/la:Samo se treba mafije bojati koja drzi Zetu!Da smo kvalitetni i bolji 2x to znamo svi
a jesi se konektovao na te njihove forumeibrakadabra je napisao/la:Komentar jednog crnogorca sa cetinja
Sarajevo je bolja ekipa i to ce dokazati...to sto mi sa Cetinja dolazimo da podrzimo Sarajevo ne znaci da nismo Crnogorci pa jos i Pravoslavci jer vidim da se uvijek forsira politika..da se objasnimo za vijek vjekova...politika i sport nemaju veze jedno sa drugim..zato svim srcem za SARAJEVO..respect za Zetu
Ovaj je najjaciBernardBarnjak je napisao/la:a jesi se konektovao na te njihove forumeibrakadabra je napisao/la:Komentar jednog crnogorca sa cetinja
Sarajevo je bolja ekipa i to ce dokazati...to sto mi sa Cetinja dolazimo da podrzimo Sarajevo ne znaci da nismo Crnogorci pa jos i Pravoslavci jer vidim da se uvijek forsira politika..da se objasnimo za vijek vjekova...politika i sport nemaju veze jedno sa drugim..zato svim srcem za SARAJEVO..respect za Zetu