Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la KK_Bosna » 09 avg 2012, 09:16

bhsport je napisao/la:Austrijanci inace nisu vrijedni pomena, totalno glupa repka, gdje nema igraca da vrijedi.
jesmo li mi gledali istu utakmicu?

samo jedno ime cu reci: rasid mahalbasic
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 avg 2012, 09:19

KK_Bosna je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Austrijanci inace nisu vrijedni pomena, totalno glupa repka, gdje nema igraca da vrijedi.

Mislim da je precijenjen igrac, malo se nalozio jucer i to je to. Nisam gledao tekmu, pa samo pretpostavljam. Licno ne gotivim Rasida. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 09 avg 2012, 09:45

KK_Bosna je napisao/la:

Ja sam gledao utakmicu, i Austrija, je uz duzno postovanje, smijesna reprezentacija, Rasid je jedini normalan, poslije njega bio je onaj crnac, kojeg Nihad jucer stavio u mali dzep...Crnac 2 ili 3 puta napravio faul u napadu nad Djedovicem...

Inace, Aco vodi sve kako treba, samo je problem sto ce nam 5 igraca morati iznijeti citave kvalifikacije, ali pozitvno je u svemu tome sto se Aco uopce ne zali na to, nego izvlaci maksimum od postojeg kadra...

Jucer, je Bavcic sjedio na tribinama, nosio je longetu na desnoj ruci i rekao je da ceka rezulatate nalaza doktora, ali da cu mu trebati cca 20 dana za oporavak, te da ce se pridruziti ekipi pred kraj kvalifikacija...

Samo se nadam da Masic nije ozbiljnije povrijedjen, jer je jucer pravo nezgodno pao na ledja tokom 2 cetvrtine i vise nije ulazio u igru....

Zadnjoj cetvrtini sinocnje utakmice su prisustvovali Portuglaci, oni ce biti puno bolja i relevantnija provjera....

Jedino sto bi do sad savjetovao ekipi i to je do sad jedina zamjerka ekipi do sad, moraju na jednom treningu posvetiti paznju i vjezbati slobodna, na svim dosadasnjim prripremnim utakmicama, to je jedina stvar koja se realno moze podici na visi nivo, naprimjer sinoc smo izvukli dosta faulova i imali dosta slobodnih bacanja, a svi igraci koji sinoc stali na liniju, imali makar jedno promaseno slobodno, naprimjer sinoc je jednom prilikom Persic imao 2 slobodna zaredom promasena, a ne bi trebali dozvoliti sei luksuz da jeftino gubimo poene, pogotovo ako dodje utakmica, koja se bude lomila u par poena...
Pravda za Papeta!

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 09 avg 2012, 10:36

"Da, ovo je idealni scenarij za jedne pripreme. Mi smo u prvoj fazi zaista mnogo trenirali. U drugoj smo fazi igrali sa sedam reprezentacije koje mnogo bolje kotiraju od nas, ali mislim da možemo biti zadovoljni sa našim igrama u tim susretima. Sada smo u trećoj fazi, igramo u Skenderiji, protivnik na parketu je bila Austrija, slijedi Portugal i mislim da je ovo odličan put kojim idemo. Malo mi je žao što sa nama nije i Adamović, ali zadovoljni smo sa kvalitetom koju imamo. Mislim da smo uradili sve što se trebalo uraditi. Znam da je mjesec Ramazana, znam da su toplote neizdržive, ali se nadam da će nas Sarajlije u narednim danima podržati."

Zna li iko ko je taj Adamović ??? :roll:

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 09 avg 2012, 10:54

reptil je napisao/la:"Da, ovo je idealni scenarij za jedne pripreme. Mi smo u prvoj fazi zaista mnogo trenirali. U drugoj smo fazi igrali sa sedam reprezentacije koje mnogo bolje kotiraju od nas, ali mislim da možemo biti zadovoljni sa našim igrama u tim susretima. Sada smo u trećoj fazi, igramo u Skenderiji, protivnik na parketu je bila Austrija, slijedi Portugal i mislim da je ovo odličan put kojim idemo. Malo mi je žao što sa nama nije i Adamović, ali zadovoljni smo sa kvalitetom koju imamo. Mislim da smo uradili sve što se trebalo uraditi. Znam da je mjesec Ramazana, znam da su toplote neizdržive, ali se nadam da će nas Sarajlije u narednim danima podržati."

Filip Adamović
Pravda za Papeta!

bilalx

Post Postao/la bilalx » 09 avg 2012, 10:57

ado21 je napisao/la: Mirza Teletovic - fantastican igrac koji bi trebao samo poraditi na skoku
Sa double-double učinkom se istakao Mirza Teletović, koji je postigao 13 poena te ostvario 10 skokova.
bas? :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 avg 2012, 11:01

reptil je napisao/la:"Da, ovo je idealni scenarij za jedne pripreme. Mi smo u prvoj fazi zaista mnogo trenirali. U drugoj smo fazi igrali sa sedam reprezentacije koje mnogo bolje kotiraju od nas, ali mislim da možemo biti zadovoljni sa našim igrama u tim susretima. Sada smo u trećoj fazi, igramo u Skenderiji, protivnik na parketu je bila Austrija, slijedi Portugal i mislim da je ovo odličan put kojim idemo. Malo mi je žao što sa nama nije i Adamović, ali zadovoljni smo sa kvalitetom koju imamo. Mislim da smo uradili sve što se trebalo uraditi. Znam da je mjesec Ramazana, znam da su toplote neizdržive, ali se nadam da će nas Sarajlije u narednim danima podržati."

play Igokee
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 09 avg 2012, 11:03

Dufresne je napisao/la:

Filip Adamović

[youtube][/youtube]

strasan pley :) na 3:23 :lol: :lol: :lol: sa klupe osutao tricu :lol: "gori" nego Teletovic

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 09 avg 2012, 11:30

Konacno da za ovih 20 godina koliko pratim nasu reprezentaciju imamo trenera koji koristi tablu, crta i pokazuje neke tatkticke zamisli tokom time-outa......da vise nema "takticara" i "motivatora" tipa: "hajmo malo picka mu materina" i slicnih.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

LeelooBLu
Kontakt:

Post Postao/la LeelooBLu » 09 avg 2012, 11:30

Aco kaze: "....nadam da će nas Sarajlije u narednim danima podržati"... a nigdje ne pise kada je i gdje je sljedeca utakmica... Izem ti novinare. Mislim da sam u novinama procitala da protiv portugala igramo 10. ali opet nigdje ne pise gdje i kada.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 avg 2012, 11:55

Čovjek je mislio na tekmu protiv Latvije, 15 - og augusta u 18 : 30 h, A ZA Portugal ne znam u koliko je sati, ima neko info više ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 09 avg 2012, 12:15

http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Adecco_Ex-Yu_Cup" onclick="window.open(this.href);return false;

eto i statistike zavrsenog Adecco kupa

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 avg 2012, 12:32

austrija je prije 10ak dana pobjedila portugal, znaci tu bi trebali biti negdje po kvalitetu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 avg 2012, 12:33

dino-92 je napisao/la:austrija je prije 10ak dana pobjedila portugal, znaci tu bi trebali biti negdje po kvalitetu
Pobjedila je i Gruziju s 20 razlike, a po nekim govorima, smatra se da je Portugal iole ozbiljnija reprezentacija
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 avg 2012, 12:39

Bice dobra provjera protiv Portugala. Taj Portugal nam je u proslosti davao mnogo problema. Ne znam ko im sad igra, ali ako su zadrzali isti model, znaci da ce biti dosta ofanzivnih skokova s njihove strane, a skok je nase najneucinkovitije oruzje. Ocekujem nasu pobjedu do 10 razlike.
Sport je lijek za tijelo i duh.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 avg 2012, 13:18

sekula je napisao/la:Konacno da za ovih 20 godina koliko pratim nasu reprezentaciju imamo trenera koji koristi tablu, crta i pokazuje neke tatkticke zamisli tokom time-outa......da vise nema "takticara" i "motivatora" tipa: "hajmo malo picka mu materina" i slicnih.....
"hajmo malo igrat.....kako treba u pm"
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 09 avg 2012, 13:21

kokuz je napisao/la:
sekula je napisao/la:Konacno da za ovih 20 godina koliko pratim nasu reprezentaciju imamo trenera koji koristi tablu, crta i pokazuje neke tatkticke zamisli tokom time-outa......da vise nema "takticara" i "motivatora" tipa: "hajmo malo picka mu materina" i slicnih.....
"hajmo malo igrat.....kako treba u pm"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 avg 2012, 13:45

Zaza se priključio reprezentaciju Gruzije
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 avg 2012, 13:49

Odlicno. Sto vise jakih utakmica i jakih protivnika ce puno znaciti za prvenstvo u Sloveniji. Zaza ce im donijeti jos veci kvalitet, ali bez bojazni idemo dalje.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 avg 2012, 14:07

storm_raider je napisao/la:Bice dobra provjera protiv Portugala. Taj Portugal nam je u proslosti davao mnogo problema. Ne znam ko im sad igra, ali ako su zadrzali isti model, znaci da ce biti dosta ofanzivnih skokova s njihove strane, a skok je nase najneucinkovitije oruzje. Ocekujem nasu pobjedu do 10 razlike.
Ma dobicemo ih i vise od 10 razlike 100%,dosta smo jaci od njih ocekujem jedno od 15 do 20 poena pobjedu nase ekipe,ovo je napokon prava repka,nikad nismo igrali bolje
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.