High je napisao/la:Užitak gledati ovakvu košarku, pogotovo uz komentar Vlade Majera.
OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Košarka
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- legenda reala
- Kontakt:
Eurosport drugo poluvrijeme meščiniPuma je napisao/la:A jbg imali su priliku, nisu je iskoristili. Prigioni se propisno obrukao sa tricama.
Prenosi li iko amerikance ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Eurosport shita, opasno. Puštaju skokove u vodu, u snimku, umjesto da prenose uživo četvrtfinalni meč košarkaškog turnira.legenda reala je napisao/la:Eurosport drugo poluvrijeme meščiniPuma je napisao/la:A jbg imali su priliku, nisu je iskoristili. Prigioni se propisno obrukao sa tricama.
Prenosi li iko amerikance ?

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Kako je samo sebican ovaj Westbrook, valjda zamislja da je u Oklahomi pa da moze na svakoj tekmi uzet 30 suteva
a inace ova odbrana Amera nece proci ni protiv jedne od preostalih ekipa, da je Australija pogodila malo vise slobodnih ovo bi bila egal tekma 

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
da im treba jaca odbrana igrali bi je,ovako tek onoliko koliko ti treba.Australija nije protivnik protiv kojeg treba da lomis kosti,polako sve ce doci na svoje +30 valjdaasunsao je napisao/la:Kako je samo sebican ovaj Westbrook, valjda zamislja da je u Oklahomi pa da moze na svakoj tekmi uzet 30 sutevaa inace ova odbrana Amera nece proci ni protiv jedne od preostalih ekipa, da je Australija pogodila malo vise slobodnih ovo bi bila egal tekma

Westbrook je seljacina,za njega ne postoji rijec hijerarhija,on se izdize iznad svih kada je u igri
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Evo napokon na eurosportu...ne znam sta su cekali.
Australija odlicno otvorila 3/4 ali Kobe sa 2 trojke vraca na cini mi se +12 za amere
Australija odlicno otvorila 3/4 ali Kobe sa 2 trojke vraca na cini mi se +12 za amere
Ova Americka reprezentacija podsjeca na Barcu. Znas sta ce uraditi Xavi ili Iniesta, ali ih ne mozes zaustaviti. Ekipa koja im zatvori vanjske igrace ima ogromne sanse za pobjedu, ali haj zavorit Bryanta, Jamesa, Anthonya i Duranta. Ja mislim da je to nemoguca misija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Fin je igrač ovaj Mills.
Meni više nije zanimljivo, valjda bude malo zanimljivije protiv Arg.
Meni više nije zanimljivo, valjda bude malo zanimljivije protiv Arg.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Unisti ih Bryant. Zao mi Autralaca pruzili su odlican otpor prve tri cetvrtine i mislim da nisu zasluzili ovakav ubjedljiv poraz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
Sad bas gledam na livescoru.Prve 3/4 je imao los sut....sad gledam 20 poena ima.amerosm je napisao/la:Unisti ih Bryant. Zao mi Autralaca pruzili su odlican otpor prve tri cetvrtine i mislim da nisu zasluzili ovakav ubjedljiv poraz.
Samo onaj rookie se nije upisao u strijelce kod Amerikanaca
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- schweinsteiger
- Kontakt:
zadnjih pet minuta cetvrte cetvrtine kao Allstar utakmica 
mislio sam da ce Amerikanci ovo jos i prije zavrsit'

mislio sam da ce Amerikanci ovo jos i prije zavrsit'

#miasanmia
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
To je to. Jednu utakmicu iskoči Anthony, jednu James, jednu Durant, jednu Bryant... Teško je to zaustavit. Što se polufinala sa Argentinom tiče, moguće je da bude samo manja razlika u odnosu na prvi meč, a prolazak ne bi trebao dolaziti u pitanje.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:aaauuu Batum popizdio

LeBron prvi triple-double u povijesti USA reprezentacije

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
kud ga ne udari po faci onoj izvjestacenoj
Onaj ludak triple - double veceras...njega stavit na organizatora, a bryanta, mela i duranta rasporedit da sutiraju i to je to...dosta je vise zajeb.ancije westbrooka i ostalih

Onaj ludak triple - double veceras...njega stavit na organizatora, a bryanta, mela i duranta rasporedit da sutiraju i to je to...dosta je vise zajeb.ancije westbrooka i ostalih
Duge godine patnje i gledanja kako dizu trofeje su ucinile svojeThe Game je napisao/la:kud ga ne udari po faci onoj izvjestacenoj![]()

Neka, neka, pati jos malo

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Imajul ovi spanci kakve sanse protiv amerikanaca,naravno ako prođu ruse kako do sad igraju bit ce i to veoma zanimljiv mec. Prije Ol nado sam se da bi spanci mogli sta ucinut protiv amerikanaca, a sad kako stvari stoje i kako su igrali nebi me cudilo da dozive debakl nekih +20neno#4 je napisao/la:Duge godine patnje i gledanja kako dizu trofeje su ucinile svojeThe Game je napisao/la:kud ga ne udari po faci onoj izvjestacenoj![]()
Onaj ludak triple - double veceras...njega stavit na organizatora, a bryanta, mela i duranta rasporedit da sutiraju i to je to...dosta je vise zajeb.ancije westbrooka i ostalih![]()
![]()
Neka, neka, pati jos malo![]()
nemaju nikakve šanse s obzirom da će amerikanci ući maksimalno ozbiljno u taj meč (ukoliko se desi), jer znaju da su im oni najveći "konkurenti" ... +20 će to biti 'ladnoTRUST je napisao/la:Imajul ovi spanci kakve sanse protiv amerikanaca,naravno ako prođu ruse kako do sad igraju bit ce i to veoma zanimljiv mec. Prije Ol nado sam se da bi spanci mogli sta ucinut protiv amerikanaca, a sad kako stvari stoje i kako su igrali nebi me cudilo da dozive debakl nekih +20neno#4 je napisao/la:Duge godine patnje i gledanja kako dizu trofeje su ucinile svojeThe Game je napisao/la:kud ga ne udari po faci onoj izvjestacenoj![]()
Onaj ludak triple - double veceras...njega stavit na organizatora, a bryanta, mela i duranta rasporedit da sutiraju i to je to...dosta je vise zajeb.ancije westbrooka i ostalih![]()
![]()
Neka, neka, pati jos malo![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- BernardBarnjak
- Kontakt:
kakve su ovo kritike upucene USA rep?
Zar nisu bolji od DT?

Zar nisu bolji od DT?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
"Treba dodati da je LeBron James za trideset minuta provedenih na parketu, uspio postići triple-double. Ubacio je 11 poena, isto toliko puta asistirao, te imao 14 skokova."
(kopirano iz clanka o sinocnjoj tekmi, SAD-Australija)
Ja sto sportsport.ba redakcija ne voli Lebrona nesto...
Ukradose covjeku jednu asistenciju, na zvanicnoj stranici OI stoji 12 asistencija

(kopirano iz clanka o sinocnjoj tekmi, SAD-Australija)
Ja sto sportsport.ba redakcija ne voli Lebrona nesto...

Vise nije pitanje je li USA prosao dalje, vec je pitanje s kolikom razlikom su pobjedili, +20 ilim+30.
Kobe mi je najdrazi igrac i neka ih je unistio
Nece Spanci njima moci nista, ako jednog igraca ne ide u USA to se ne osjeti, jer ima tu igraca koji ce dati svoju kvotu koseva i igraca kojeg je stalo...
Kobe mi je najdrazi igrac i neka ih je unistio

Nece Spanci njima moci nista, ako jednog igraca ne ide u USA to se ne osjeti, jer ima tu igraca koji ce dati svoju kvotu koseva i igraca kojeg je stalo...
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.