FK Radnik Bijeljina

rodjak
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la rodjak » 07 avg 2012, 14:32

Tkanton je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:ma vi niste normalni.jeste li bili na utakmici?vjerujte svojima ali da vam kažem psovanja je bilo kao na svakoj utamici još manje.samo je JEDNA petarda uletila na teren a vi pravite frku.FUJ.iznenadili ste me negativno.ovo je premier liga nije druga liga.vidi ćete vi kad dođete igrat protiv želje,čelika... kako će vas oni dočekati kao nas prije dvije godine.tek ste usli vidi ćete vi jos svega i svačega.želim vam da ispadnete poslije ovoga.FORZA VELEŽ. 8-)
hahahhah jedna petarda uletila na teren, cuj to bogati, pa koliko ih je trebalo uletit, to jedna dozvoljena sve preko nevalja tcctcct..... vi iz radnika pricaj te o tome na sva usta neka se zna, i svi trebaju da pricaju kad se takve stvari desavaju, dosta je vise sutnje
Ja znam da je tebi zelja da se Velez ugrozi hehe(je li to zahvala sto smo vam pustili u predzadnjem kolu :? ).Imaju snimci,delegati,sudije,zapisnici pa nek rijesavaju.Ako ce nas kazniti radi jedne petarde u terenu,neka nas kazne,to ce mo prihvatiti ali ce onda tako morati biti na svakoj utakmici ostaloj (tada jedino mozda nece biti kaznjen Olimpik jer nemaju navijaca nikako :mrgreen: )

Stvarno ovo sto je Nestorovic izjavio nigdje veze(a utakmica bila totalno mirna,bez ikakvih ekscesa na terenu,pa i na tribinama osim uobicajnog dekora,baklje petarde i to)Nisam ni po cemu mogao naslutiti da bi neko mogao ovako nesto izjaviti
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 07 avg 2012, 19:03

rodjak je napisao/la:Ko nije gledo utakmicu nema pravo da prica. ;)
Ovo sto Nestorovic navodi, ja odavno nista debilnije nisam cuo(cuj da nije bilo petarde golman bi odbranio ona dva zadnja gola,ako ovo nije debilna izjava onda ne znam sta je).
I kome je to bila sigurnost ugrozena,od cega,jesu li to navijaci navalili u teren,ili poslije utakmice napali na igrace i rukovodstvo Radnika,daj bola pusti suplje price.Niko ne spori da je usla(samo jedna) petarda u teren i onaj konj sudija ispraznio citavu tribinu radi toga :shock: .Gdje to jos u svijetu je ispraznjena tribina radi jedne j e b e ne petarde.(Vidit ce mo hoce li biti ovako strogi arsini i na drugim utakmicama ;) )
Druga stvar,niko ne spori da nije bilo ljudi na tribinama koji psuju svasta i svakome(vise nasim igracima i upravi vec gostujucim).Igraci su profesionalci i oni ne trebaju da obracaju paznju sta im pojedini navijaci psuju( energicno sam protiv uvrijedljivih povika i psovanja ali j e bi ga u Mostaru je bio veliki rat i ima dosta raje slabih zivaca tu se ne moze nista uraditi)
Ove lazi Nestorovica treba neko iz uprave hitno da demantuje,ja vece lazi odavno cuo nisam :evil: (ja da nisam gledo utakmicu mozda bi mu i povjerovo)
Jedna ili pedeset sasvim svejedno! Jednom petardom moreš izazvat teške posljedice po čovjeka.....
I bar je Nestorović poznat kao gospodin čovjek..... I nas bjeljince ne čudi šovinizam RA,već nas čudi kako ljudi po forumu koji izgleda nisu vidjeli tribine u sopstvenom gradu onda na temi pišu kako je eto nekom stalo da izmišlja!
GOSPODO MOSTARCI,VAŠI DRAGI SUGRAĐANI SU NA TRIBINU DOŠLI KAKO BI SPOMINJALI MAJKU ČETNIČKU! I neće nijednom bijeljincu zbog toga zdravlje narušiti,al će pokazati koliko su ti isti tzv. navijači divljački i šovinistički nastrojeni,pokazaće da nijedan medij iz Federacije o tome slovo nije napisao! I pokazaće da jbni savez će i ovaj put reć kako je to ustaljena slika na stadionima.....

Hvala Bogu pa ipak postoji i video materijal,samo je pitanje u čijem vlasništvu (ustvari zna se,u vlasništvu bht) gdje se jasno može skontat sve ovo,mnogobrojne uvrede i to ne samo od strane pojedinaca već u pojedinim momentima i velike većine na stadionu.....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 avg 2012, 21:20

gledam puno se ovdje prasine diglo.bas me interesuje kako cete vi bijeljinci docekivati ekipe iz federacije,nadam se da necete kao zvornicani npr kada sam isao gledao zvijezdu tamo.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 08 avg 2012, 03:57

samoradnik je napisao/la:
Ovo sto Nestorovic navodi, ja odavno nista debilnije nisam cuo(cuj da nije bilo petarde golman bi odbranio ona dva zadnja gola,ako ovo nije debilna izjava onda ne znam sta je).
I kome je to bila sigurnost ugrozena,od cega,jesu li to navijaci navalili u teren,ili poslije utakmice napali na igrace i rukovodstvo Radnika,daj bola pusti suplje price.Niko ne spori da je usla(samo jedna) petarda u teren i onaj konj sudija ispraznio citavu tribinu radi toga :shock: .Gdje to jos u svijetu je ispraznjena tribina radi jedne j e b e ne petarde.(Vidit ce mo hoce li biti ovako strogi arsini i na drugim utakmicama ;) )
Druga stvar,niko ne spori da nije bilo ljudi na tribinama koji psuju svasta i svakome(vise nasim igracima i upravi vec gostujucim).Igraci su profesionalci i oni ne trebaju da obracaju paznju sta im pojedini navijaci psuju( energicno sam protiv uvrijedljivih povika i psovanja ali j e bi ga u Mostaru je bio veliki rat i ima dosta raje slabih zivaca tu se ne moze nista uraditi)
Ove lazi Nestorovica treba neko iz uprave hitno da demantuje,ja vece lazi odavno cuo nisam :evil: (ja da nisam gledo utakmicu mozda bi mu i povjerovo)
Jedna ili pedeset sasvim svejedno! Jednom petardom moreš izazvat teške posljedice po čovjeka.....
I bar je Nestorović poznat kao gospodin čovjek..... I nas bjeljince ne čudi šovinizam RA,već nas čudi kako ljudi po forumu koji izgleda nisu vidjeli tribine u sopstvenom gradu onda na temi pišu kako je eto nekom stalo da izmišlja!
GOSPODO MOSTARCI,VAŠI DRAGI SUGRAĐANI SU NA TRIBINU DOŠLI KAKO BI SPOMINJALI MAJKU ČETNIČKU! I neće nijednom bijeljincu zbog toga zdravlje narušiti,al će pokazati koliko su ti isti tzv. navijači divljački i šovinistički nastrojeni,pokazaće da nijedan medij iz Federacije o tome slovo nije napisao! I pokazaće da jbni savez će i ovaj put reć kako je to ustaljena slika na stadionima.....

Hvala Bogu pa ipak postoji i video materijal,samo je pitanje u čijem vlasništvu (ustvari zna se,u vlasništvu bht) gdje se jasno može skontat sve ovo,mnogobrojne uvrede i to ne samo od strane pojedinaca već u pojedinim momentima i velike većine na stadionu.....
Ti "Samo radnik",hebo ga ti ko da si sa marsa pao pa ne znas kako to na nasim terenima(u citavoj BiH)funkcionise.Je si li ikad otiso igdje na gostujuci teren,po tvom pisanju reko bi da nisi nikad iz Bjeljine mako ko navijac.Ovakvih i slicnih sranja na svakom terenu u BiH ima(ja sam energicno protiv ali to je nas dekor u citavoj BiH, uvjerit ces se)Sta bi tek prico da su vase igrace napali navijaci koji su uletili u teren i trcali za njima da ih lincuju ko sto su "navijaci" zrinjskog napali Velezove igrace(jos su im i igraci zrinjskog u tome pomagali).Neka,par kola,upoznacete vi jos bolje Premijer ligu :lol: Ja ti jos jednom govorim da se ovdje nije nista neuobicajno desilo sto ces vidjeti na drugim stadionima,ali eto ti imas svoje uvjerenje u nesto,nema veze, vjeruj u ove nabuloze sto Nestorovic prica :o .E svasta..
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 08 avg 2012, 08:28

Evo da odgovorom rodjaku!
Kada cu igraci VELEZA napadnuti u gradskom derbiju protiv Zrinjskog,tada se digla i kuka i motika da prica o tome,narocito u Sarajevu,jel kao desio se ''fasisticki " i divljacki napad na igrace VELEZA,a tolika halabuka je nastala samo zato sto je VELEZ iz Vrapcica dijela sa bosnjackom vecinom,a kada se u tim istim Vrapcicima psuje srpska i cetnicka majka to onda nikom nista jel kao Vrapcici su tolerantni tamo se takvije stvari ne desavaju.Ma smijesno.Kao RA lijevicari a oni ustvari obicni sovinisti,dzaba vama transparenti sa cegevarom ,titom i ostalim sranjima ,vi ste samo jedna grupica u sluzbi glupe politike.I to je jos jedan od razloga sto vec godinama vam se gleda kroz prste(nemanje uslova za igru,namjestanje rezultata itd).I onda se cudite sto nece da vas puste da igrate pod BIJELIM BRIJEGOM pa nisu budale da imaju problema.Jednom treba da se pocne pricati o ovakvim stvarima pa evo prilike,cuj jedna petarda,mada u sustini ako ste citali Nestorovic se osvrno najvise na samu atmosferu(nacionalisticke ispade),samo mi nije jasno zasto komitet nije reagovao,kao cuva svijetlu tradiciju Veleza koji nema nikakve veze sa onim prijeratnim sem samog imena.Tako da su RA isto sto i ostali sa prostora FBIH a nikako lijevicarska navijacka grupa kako sebe predstavljaju.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 08 avg 2012, 09:33

Ajme kakve gluposti pišete vi bijeljinci :shock: :shock: Prosto ne mogu da vjerujem kakvu ste frki digli bukvalno ni zbog čega, jer ništa posebno se nije desilo na toj usranoj utakmici :shock: Tačno se ko djeca ponašate, najprije taj trener koji je dao valjda najneistinitiju izjavu ikad ...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 avg 2012, 16:05

rodjak je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:

Ti "Samo radnik",hebo ga ti ko da si sa marsa pao pa ne znas kako to na nasim terenima(u citavoj BiH)funkcionise.Je si li ikad otiso igdje na gostujuci teren,po tvom pisanju reko bi da nisi nikad iz Bjeljine mako ko navijac.Ovakvih i slicnih sranja na svakom terenu u BiH ima(ja sam energicno protiv ali to je nas dekor u citavoj BiH, uvjerit ces se)Sta bi tek prico da su vase igrace napali navijaci koji su uletili u teren i trcali za njima da ih lincuju ko sto su "navijaci" zrinjskog napali Velezove igrace(jos su im i igraci zrinjskog u tome pomagali).Neka,par kola,upoznacete vi jos bolje Premijer ligu :lol: Ja ti jos jednom govorim da se ovdje nije nista neuobicajno desilo sto ces vidjeti na drugim stadionima,ali eto ti imas svoje uvjerenje u nesto,nema veze, vjeruj u ove nabuloze sto Nestorovic prica :o .E svasta..

griješiš, ne dešavaju se nemile scene na svim stadionima već samo u Mostaru, Banjaluci i Sarajevu, ostali su OK

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 08 avg 2012, 19:48

Svoje sam rekao! Nek se stide svi oni koji su svojim šovinističkim ponašanjem stavili mrlju na ovu prvu utakmicu. Sam nigdje nisam rekao da je Velež nezasluženo slavio. ;)

Nisam prisustvovao utakmici al isto tako iz svega navedenog se jasno vidi da je nacionalističkih parola bilo! Ni prvi ni poslednji put!
Prisustvovao sam prije nekoliko godina na Grbavici kada je cijeli stadion grmio slične stvari ;)

Okrećemo se utakmici sa Leotarom i nadamo se prvim bodovima u ovoj ligi....

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 08 avg 2012, 20:47

U subotu svi na Radnik da pomognemo da dodjemo do prvih bodova,nadam se pred punim tribinama kao nekada.Da li je Radnik u punom sastavu ili ce neko nedostajati?
NAS KLUB NAS GRAD!!!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 08 avg 2012, 23:22

Sve zavisi da li je to oko papira sa Ćulumom i Basarom regulisano i da se niko ne povrijedi do vikenda i utakmice.

skinjzri
Kontakt:

Post Postao/la skinjzri » 09 avg 2012, 00:51

sinergija je napisao/la:Evo da odgovorom rodjaku!
Kada cu igraci VELEZA napadnuti u gradskom derbiju protiv Zrinjskog,tada se digla i kuka i motika da prica o tome,narocito u Sarajevu,jel kao desio se ''fasisticki " i divljacki napad na igrace VELEZA,a tolika halabuka je nastala samo zato sto je VELEZ iz Vrapcica dijela sa bosnjackom vecinom,a kada se u tim istim Vrapcicima psuje srpska i cetnicka majka to onda nikom nista jel kao Vrapcici su tolerantni tamo se takvije stvari ne desavaju.Ma smijesno.Kao RA lijevicari a oni ustvari obicni sovinisti,dzaba vama transparenti sa cegevarom ,titom i ostalim sranjima ,vi ste samo jedna grupica u sluzbi glupe politike.I to je jos jedan od razloga sto vec godinama vam se gleda kroz prste(nemanje uslova za igru,namjestanje rezultata itd).I onda se cudite sto nece da vas puste da igrate pod BIJELIM BRIJEGOM pa nisu budale da imaju problema.Jednom treba da se pocne pricati o ovakvim stvarima pa evo prilike,cuj jedna petarda,mada u sustini ako ste citali Nestorovic se osvrno najvise na samu atmosferu(nacionalisticke ispade),samo mi nije jasno zasto komitet nije reagovao,kao cuva svijetlu tradiciju Veleza koji nema nikakve veze sa onim prijeratnim sem samog imena.Tako da su RA isto sto i ostali sa prostora FBIH a nikako lijevicarska navijacka grupa kako sebe predstavljaju.
koliko sam ovo puta ponavljao ! bravo ! citirat ću 10 puta ovo

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 avg 2012, 01:52

samoradnik je napisao/la:Svoje sam rekao! Nek se stide svi oni koji su svojim šovinističkim ponašanjem stavili mrlju na ovu prvu utakmicu. Sam nigdje nisam rekao da je Velež nezasluženo slavio. ;)

Nisam prisustvovao utakmici al isto tako iz svega navedenog se jasno vidi da je nacionalističkih parola bilo! Ni prvi ni poslednji put!
Prisustvovao sam prije nekoliko godina na Grbavici kada je cijeli stadion grmio slične stvari ;)

Care,ti osudjujes sve navijace Veleza,na osnovu pojedinaca koji JESU psovali(znam sigurno da ima pojedinaca na tribinama koji psuju svakom zivom pa i svojim igracima,i govore im uvrijedljive psovke).Svi normalni navijaci Veleza se ogradju od takvih ljudi i njihovih uvrijedljivih povika.Najbitnije je da navijaci nisu skandirali uvrijedljive(na nacionalnoj osnovi) psovke,ja ovo tvrdim da nisu,i znam gledo sam utakmicu za razliku od tebe.
I samo da te priopitam,na osnovu cega si ti zakljucio da je bilo nacionalistickih parola,jesi kli igdje vidio,postoji li slika.Ako postoji takvo nesto i ja sam da nas drasticno kazne(pitas se zasto Komitet nije reagovao :lol: ,pa kako ce reagovati kad nista nije bilo neuobicajno osim te jedne j e bene petarde pa je bezveze citava tribina ispraznjena(prestroga odluka delegata i sudija,prvo su trebali dati upozorenje pa onda prazniti tribinu,a oni odmah sve izbacili vani :shock: )
Zelim vam sve najbolje u dajnjem toku prvenstva,pripremite se i za drugih terena ;)

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

skinjzri
Kontakt:

Post Postao/la skinjzri » 09 avg 2012, 12:32

rodjak je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:Svoje sam rekao! Nek se stide svi oni koji su svojim šovinističkim ponašanjem stavili mrlju na ovu prvu utakmicu. Sam nigdje nisam rekao da je Velež nezasluženo slavio. ;)

Care,ti osudjujes sve navijace Veleza,na osnovu pojedinaca koji JESU psovali(znam sigurno da ima pojedinaca na tribinama koji psuju svakom zivom pa i svojim igracima,i govore im uvrijedljive psovke).Svi normalni navijaci Veleza se ogradju od takvih ljudi i njihovih uvrijedljivih povika.Najbitnije je da navijaci nisu skandirali uvrijedljive(na nacionalnoj osnovi) psovke,ja ovo tvrdim da nisu,i znam gledo sam utakmicu za razliku od tebe.
I samo da te priopitam,na osnovu cega si ti zakljucio da je bilo nacionalistickih parola,jesi kli igdje vidio,postoji li slika.Ako postoji takvo nesto i ja sam da nas drasticno kazne(pitas se zasto Komitet nije reagovao :lol: ,pa kako ce reagovati kad nista nije bilo neuobicajno osim te jedne j e bene petarde pa je bezveze citava tribina ispraznjena(prestroga odluka delegata i sudija,prvo su trebali dati upozorenje pa onda prazniti tribinu,a oni odmah sve izbacili vani :shock: )
Zelim vam sve najbolje u dajnjem toku prvenstva,pripremite se i za drugih terena ;)
nama govorite fašisti ovo ono više smo i prihvatili to koliko provlačite po medijima kad bude neko sranje pob BB ili u Širokom , a vi ste 3 put gori . U nas igraju i adnani i ameri i samiri i lazari . vi imate 2 srbina u ekipi pa ih prebije neki kreten , a glumite neke fine multi kulti . mi smo g*vna vamo ali da znate da ste i vi ;)

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 09 avg 2012, 12:40

Radnik ce nastupiti sa kompletnom ekipom u duelu sa Leotarom posto su papiri za Culuma i Basaru gotovi,jedino se u pitanje dovodi nastup Ostojica zbog povrede izjavio je trener Radnika Nestorovic za danasnji Blic

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 10 avg 2012, 22:41

tepsija je napisao/la:Jadni vi.
Hajde dobro,odigraćemo još jednu utakmicu i gotovo.
Vi se vraćate tamo gdje vas niko ne udara.
Jadna ti mama .. !
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 10 avg 2012, 22:57

Crvenarmija je napisao/la:baš ste smiješni.čuj nije mogao da brani.ahhahahaha.druga liga je za vas.pozdrav
I za vas je isto..... Al naravno cijeli jedan paravan mostarskih mudrih glava to ne dozvoljava,potpomognutim sarajevskim klanom... Ili vam to nije jasno,ili stvarno tripujete da sve ove godine opstajete u ligi jer imate kvalitet?

I da ako ćete biti sretniji pišite kakve tužbe da se Radnik odma izbaci,ako vam toliko smeta,a na osnovu nekih postova baš smeta onda pokušajte preko sudova izbacit Radnika posle drugog kola.... Ne vidim čemu toliki animozitet prema Radniku,zbog toga što su igrači Radnika vrijeđani na nacionalnoj osnovi u Mostaru?

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 01:14

Najvjerovatnije imamo kompleks od vas.
Ono,klub ste sa tradicijom,blizu vam more...ne more,blizu vam ravnica,ne znam stvarno.
Zavidni smo vam :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 18:05

Nemam više šta dodati,završena priča.
Igrali jednom,pobijedili...i to je to.
No,kada sam prelistao temu Radnika da malo napravim uvid o klubu,naletih na nešto zanimljivo.
Pisao čovjek iz Bijeljine...nakon čega mi je puno toga postalo jasno.
Lijepo vas pozdravljam i držite se ;)
ambrozija je napisao/la:Kakvi navijaci ovog kluba bola, bolan. To je pet-sest delija il grobara sto su skontali bit, ostalo masa sovinista. I oni vise nisu aktivni(hvala bogu), bolji su navijaci iz Lopara neg oni-eet koliko su dobri.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 11 avg 2012, 19:42

tepsija je napisao/la:Nemam više šta dodati,završena priča.
Igrali jednom,pobijedili...i to je to.
No,kada sam prelistao temu Radnika da malo napravim uvid o klubu,naletih na nešto zanimljivo.
Pisao čovjek iz Bijeljine...nakon čega mi je puno toga postalo jasno.
Lijepo vas pozdravljam i držite se ;)
ambrozija je napisao/la:Kakvi navijaci ovog kluba bola, bolan. To je pet-sest delija il grobara sto su skontali bit, ostalo masa sovinista. I oni vise nisu aktivni(hvala bogu), bolji su navijaci iz Lopara neg oni-eet koliko su dobri.
Ajd izloguj se!

----------------------------------------------------------------------
EDIT:
A ovom "ambrozija" svaka cast... Ako tako misli za svoj narod.
(Samo da mi je znati za koga on navija..)
----------------------------------------------------------------------

@TEMA
Radnik je odigrao odlicno, jedini komentar za utakmicu izmedju Radnika i Leotara mogu reci da je goste spasao golman. (Odlican golman).
Imamo tim za opstanak !!!
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 11 avg 2012, 20:28

Volio bih da grijesim ali mislim da ovakav Radnik ipak nema sanse da izbori opstanak.Najbolji dio Radnika je odbrana cak sto vise perfektna,dok sredina je blago recena losa,bezidejna sto se vidilo narucito zadnjih 15 minuta kada smo bunarili sa loptom,ni jedna prilika radnika nije nastala kao plod neke uigrane akcije posto u izvjestaju sa utakmice se kaze da je Radnik imao cetri prilike za gol,o napadu ne treba ni trositi rijeci posto nije ni postojao,a izgleda da na klupi nemamo igrace koji mogu nekoga da zamjene u prvih 11.Cinimi se da trener Nestorovic ima ziheraski pristup igri ,prvo da obezbjedi gol a u napadu sta bude posto sam stekao utisak da se igralo do mraka da Radnik nebi postigao gol rezultat govori,sto me ne cudi posto je Nestor ipak bio odbranbeni igrac.Na tribinama prica da Nestorovica ceka smjena ako u prva 4 kola ne napravi rezultat, a Radnik u naredna tri kola sastaje se sa sledecim ekipama redom:Siroki,Travnik,Borac pa vi prosudite kakve sanse ima Radnik sa ovakvim napadacima u narednim utakmicama.Gledalaca na tribinama u Bijeljini oko 1200 sto je za Bijeljinske prilike sasvim solidno,ali to je ipak pozorisna publika izuzev 30 momaka izmedju 16i 19 godina koji se predstavljaju kao Incident.Najbolji sud o danasnjoj igri Radnika ipak dala je publika koja na kraju utakmice nije ni poslala aplauz svojim ljubimcima sto pokazuje kako je Radnik danas igrao.Osvrnuo bih se i na izgled tribina,posto su stolice u tri boje koje nemaju nigdje veze,sto samo potvrdjuje stvar da se radilo na tome da se stvari otaljaju i da o radniku niko ne brine na pravi nacin(kasnjenje priprema,los odradjen prelazni rok,prazna kasa,kasnjenjem sa radovima na stadionu).
Sve u svemu nista nam se ne pise dobro u narednom periodu ako se nesto pod hitno u veznom redu i napadu Radnika ne promjeni,dvije utakmice 0 golova sve govori.
NAS KLUB NAS GRAD!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: robertkosar i 21 gost.