Izvor info....ili je samo jedna od nasih bosanskih supljih???BlueMax je napisao/la:akoBog da na godinu 90% je ugovoreno da se Bilino polje (sjever,jug,istok) dignu u visinu zapada..
mahalska.BlueMax je napisao/la:akoBog da na godinu 90% je ugovoreno da se Bilino polje (sjever,jug,istok) dignu u visinu zapada..
U planu jeste to svako zna a da je sljedece godine i to da je 90 % sigurno i nije.Tako da to otpada,ali lagano korak po korak.neroazzuro je napisao/la:Ako bude istina za ostale tribine,imate pice od mene (ipak je ramazan)
Mozda to bude ali za koju godinu jer ipak to kosta, a u danasnje vrijeme izdvajat milione za to i nije bas pametno.BlueMax je napisao/la:akoBog da na godinu 90% je ugovoreno da se Bilino polje (sjever,jug,istok) dignu u visinu zapada..
Ako se ne varam ,Grbavica je u Zeljinom vlasnistvu ? Nije mi jasno jedno ,dolazilo se do treceg pretkola LP,zaradjivalo se od transfera,plus marketing ,zatim zarada od sezonskih ulaznica . Pa zar se od tog novca nije mogao napraviti bar istok ? Neka tribinica tipa ove u Banja luci ,nista fensi i specijalno . Pa da nas Zeljo igra Evropske tekme na Grbavici a ne hebenom kosevuAmoxicillin je napisao/la:jarane ne da niko para, a ko god hoće da uloži, hoće nešto zauzvrat..i nikako da se dogovorejuznjak> je napisao/la:Mene zanima najvise sta ce biti sa Grbavicomsta se vise ceka nije mi jasno .
jbg
i ja bi volio da naša Grbavica bude moderna, pa i Koševo da bude dobar stadion, jer bi nam i liga bila na većem nivou, ne bi "Ronaldo&Co" bili nezadovoljni travom, bolji bi fudbal bio zbog lopte, msm bolje bi to išlo, ne bi bilo teško trčat i ima još svašta
Joj stari sto ti mene natjera da se zamislim... Odmah mi naumpade mogucnost da reprezentacija igra u vise gradova (kao u svakoj normalnoj zemlji) pa tako npr u oktobru da se igra u sjevernom logoru. Mostarci su ludiRodeni je napisao/la:Ovaj dio rekonstrukcije je veliki korak za pocetak da je igracima lakse igrati jer stvarno je teren bio najlosiji od svih stadiona u bih na kojima moze repka da igra
Nadam se da ce se u buducnosti izgraditi jedan moderan stadion u Mostaru za Velez a i repka bi mogla igrati na njemu kad imaju termine u Oktobar/Novembru a ne ono protiv Portugala ko pingvini smrzo sam se to mi je bio prvi put na Bilinom Polju fasovo temperaturu ali bio je dobar osjecaj iza gola BHF to se nemoze opisati to moras doziviti
Hvala ovim sto postavljaju slike da mozemo viditi kako izgleda jedva cekam da vidim kako ce izgledati sve u Septembru kad zmajevi istrce na teren
Ma vjerovatno u pakovanju i transportu došlo do oštećenja busenova, pa iz prevencije ih odmah na licu mjesa mijenjaju da poslije ne bi bilo ''šarenila'' na travnjaku.Emir ZENICA je napisao/la:Ma dobro nije neki problem al ruzno je vidjeti da rezu vec postavljenu travu i stavljaju novu,valjda se osusilo,ne znam basA sto se zaljevanja tice imam utisak da ne mogu sve prskalice u isto vrijeme (ili je to normalno tako
)
možda i jest, al' nismo odavno bili u trećem pretkolu LP (10 godina), marketing, kakav marketing, samo tramvaj kružio pred meč sa Mariborom, ni sad pred Borac nije bolje, 4000 ljudi prosjek na utakmicama i ti očekuješ tribinu ? jedino da Željo digne kredit, pa bi se nešta i moglo možda napraviti, ali treba i dugove servisirati, pa onda o tome razmišljati, čini mi se da je Žujo neki dan govorio da Željo sam ne može uraditi tribinu...juznjak> je napisao/la: Ako se ne varam ,Grbavica je u Zeljinom vlasnistvu ? Nije mi jasno jedno ,dolazilo se do treceg pretkola LP,zaradjivalo se od transfera,plus marketing ,zatim zarada od sezonskih ulaznica . Pa zar se od tog novca nije mogao napraviti bar istok ? Neka tribinica tipa ove u Banja luci ,nista fensi i specijalno . Pa da nas Zeljo igra Evropske tekme na Grbavici a ne hebenom kosevu
jarane nek iz tvoji usta ode u bozje usi dosta je nama zenicanima razni patriota vjeruj mineroazzuro je napisao/la:Joj stari sto ti mene natjera da se zamislim... Odmah mi naumpade mogucnost da reprezentacija igra u vise gradova (kao u svakoj normalnoj zemlji) pa tako npr u oktobru da se igra u sjevernom logoru. Mostarci su ludiRodeni je napisao/la:Ovaj dio rekonstrukcije je veliki korak za pocetak da je igracima lakse igrati jer stvarno je teren bio najlosiji od svih stadiona u bih na kojima moze repka da igra
Nadam se da ce se u buducnosti izgraditi jedan moderan stadion u Mostaru za Velez a i repka bi mogla igrati na njemu kad imaju termine u Oktobar/Novembru a ne ono protiv Portugala ko pingvini smrzo sam se to mi je bio prvi put na Bilinom Polju fasovo temperaturu ali bio je dobar osjecaj iza gola BHF to se nemoze opisati to moras doziviti
Hvala ovim sto postavljaju slike da mozemo viditi kako izgleda jedva cekam da vidim kako ce izgledati sve u Septembru kad zmajevi istrce na teren![]()
Onda u Tuzli,sredina slicna zenickoj... Al eto,bice mozda jednog dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.