jesmo li mi gledali istu utakmicu?bhsport je napisao/la:Austrijanci inace nisu vrijedni pomena, totalno glupa repka, gdje nema igraca da vrijedi.
samo jedno ime cu reci: rasid mahalbasic
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
jesmo li mi gledali istu utakmicu?bhsport je napisao/la:Austrijanci inace nisu vrijedni pomena, totalno glupa repka, gdje nema igraca da vrijedi.
Mislim da je precijenjen igrac, malo se nalozio jucer i to je to. Nisam gledao tekmu, pa samo pretpostavljam. Licno ne gotivim Rasida.KK_Bosna je napisao/la:jesmo li mi gledali istu utakmicu?bhsport je napisao/la:Austrijanci inace nisu vrijedni pomena, totalno glupa repka, gdje nema igraca da vrijedi.
Ja sam gledao utakmicu, i Austrija, je uz duzno postovanje, smijesna reprezentacija, Rasid je jedini normalan, poslije njega bio je onaj crnac, kojeg Nihad jucer stavio u mali dzep...Crnac 2 ili 3 puta napravio faul u napadu nad Djedovicem...KK_Bosna je napisao/la:jesmo li mi gledali istu utakmicu?bhsport je napisao/la:Austrijanci inace nisu vrijedni pomena, totalno glupa repka, gdje nema igraca da vrijedi.
Filip Adamovićreptil je napisao/la:"Da, ovo je idealni scenarij za jedne pripreme. Mi smo u prvoj fazi zaista mnogo trenirali. U drugoj smo fazi igrali sa sedam reprezentacije koje mnogo bolje kotiraju od nas, ali mislim da možemo biti zadovoljni sa našim igrama u tim susretima. Sada smo u trećoj fazi, igramo u Skenderiji, protivnik na parketu je bila Austrija, slijedi Portugal i mislim da je ovo odličan put kojim idemo. Malo mi je žao što sa nama nije i Adamović, ali zadovoljni smo sa kvalitetom koju imamo. Mislim da smo uradili sve što se trebalo uraditi. Znam da je mjesec Ramazana, znam da su toplote neizdržive, ali se nadam da će nas Sarajlije u narednim danima podržati."
Zna li iko ko je taj Adamović ???
ado21 je napisao/la: Mirza Teletovic - fantastican igrac koji bi trebao samo poraditi na skoku
bas?Sa double-double učinkom se istakao Mirza Teletović, koji je postigao 13 poena te ostvario 10 skokova.
play Igokeereptil je napisao/la:"Da, ovo je idealni scenarij za jedne pripreme. Mi smo u prvoj fazi zaista mnogo trenirali. U drugoj smo fazi igrali sa sedam reprezentacije koje mnogo bolje kotiraju od nas, ali mislim da možemo biti zadovoljni sa našim igrama u tim susretima. Sada smo u trećoj fazi, igramo u Skenderiji, protivnik na parketu je bila Austrija, slijedi Portugal i mislim da je ovo odličan put kojim idemo. Malo mi je žao što sa nama nije i Adamović, ali zadovoljni smo sa kvalitetom koju imamo. Mislim da smo uradili sve što se trebalo uraditi. Znam da je mjesec Ramazana, znam da su toplote neizdržive, ali se nadam da će nas Sarajlije u narednim danima podržati."
Dufresne je napisao/la:Filip Adamovićreptil je napisao/la:"Da, ovo je idealni scenarij za jedne pripreme. Mi smo u prvoj fazi zaista mnogo trenirali. U drugoj smo fazi igrali sa sedam reprezentacije koje mnogo bolje kotiraju od nas, ali mislim da možemo biti zadovoljni sa našim igrama u tim susretima. Sada smo u trećoj fazi, igramo u Skenderiji, protivnik na parketu je bila Austrija, slijedi Portugal i mislim da je ovo odličan put kojim idemo. Malo mi je žao što sa nama nije i Adamović, ali zadovoljni smo sa kvalitetom koju imamo. Mislim da smo uradili sve što se trebalo uraditi. Znam da je mjesec Ramazana, znam da su toplote neizdržive, ali se nadam da će nas Sarajlije u narednim danima podržati."
Pobjedila je i Gruziju s 20 razlike, a po nekim govorima, smatra se da je Portugal iole ozbiljnija reprezentacijadino-92 je napisao/la:austrija je prije 10ak dana pobjedila portugal, znaci tu bi trebali biti negdje po kvalitetu
"hajmo malo igrat.....kako treba u pm"sekula je napisao/la:Konacno da za ovih 20 godina koliko pratim nasu reprezentaciju imamo trenera koji koristi tablu, crta i pokazuje neke tatkticke zamisli tokom time-outa......da vise nema "takticara" i "motivatora" tipa: "hajmo malo picka mu materina" i slicnih.....
kokuz je napisao/la:"hajmo malo igrat.....kako treba u pm"sekula je napisao/la:Konacno da za ovih 20 godina koliko pratim nasu reprezentaciju imamo trenera koji koristi tablu, crta i pokazuje neke tatkticke zamisli tokom time-outa......da vise nema "takticara" i "motivatora" tipa: "hajmo malo picka mu materina" i slicnih.....
Ma dobicemo ih i vise od 10 razlike 100%,dosta smo jaci od njih ocekujem jedno od 15 do 20 poena pobjedu nase ekipe,ovo je napokon prava repka,nikad nismo igrali boljestorm_raider je napisao/la:Bice dobra provjera protiv Portugala. Taj Portugal nam je u proslosti davao mnogo problema. Ne znam ko im sad igra, ali ako su zadrzali isti model, znaci da ce biti dosta ofanzivnih skokova s njihove strane, a skok je nase najneucinkovitije oruzje. Ocekujem nasu pobjedu do 10 razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.