Ma pusti se te price, jevreja je uvijek bilo oko Ajaxa, ja to nisam znao al sam malo citao njihovu historiju i mogu ti reci da je dosta jevreja igralo za njih i prije 2. sv. rata i poslije. Predsjednik kluba je jevrej a vjerovatno su im i vlasnici jevreji, znas kako to ide postavis svog covjeka da nadgleda stvari...Boruc je napisao/la:Drugi su im kačili to da su jevreji pa su iz zaebancije i oni prihvatili to i sebe nazivaju jevrejima mada je malo takvih.RK Gradacac je napisao/la:Predsjednik Ajaxa je jevrej i dosta navijaca su jevreji, jevrejski klub pa hajde... Dok su s druge strane navijaci Feyenoorda pravi nacisti.
Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: AFC Ajax
010 ISN'T JUST A CODE
Ali navijači nisu Jevreji.RK Gradacac je napisao/la: Ma pusti se te price, jevreja je uvijek bilo oko Ajaxa, ja to nisam znao al sam malo citao njihovu historiju i mogu ti reci da je dosta jevreja igralo za njih i prije 2. sv. rata i poslije. Predsjednik kluba je jevrej a vjerovatno su im i vlasnici jevreji, znas kako to ide postavis svog covjeka da nadgleda stvari...
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Boruc je napisao/la:Ali navijači nisu Jevreji.RK Gradacac je napisao/la: Ma pusti se te price, jevreja je uvijek bilo oko Ajaxa, ja to nisam znao al sam malo citao njihovu historiju i mogu ti reci da je dosta jevreja igralo za njih i prije 2. sv. rata i poslije. Predsjednik kluba je jevrej a vjerovatno su im i vlasnici jevreji, znas kako to ide postavis svog covjeka da nadgleda stvari...
Nisu jevreji ali podrzavaju taj narod i njihovu vjeru u svakom smislu.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nisu svi, Amsterdam je multietnicki grad sa (jos uvijek) holandskom vecinom... kao uostalom i svi veci gradovi u Europi(u vecini narod odredjene zemlje).Boruc je napisao/la:Ali navijači nisu Jevreji.RK Gradacac je napisao/la: Ma pusti se te price, jevreja je uvijek bilo oko Ajaxa, ja to nisam znao al sam malo citao njihovu historiju i mogu ti reci da je dosta jevreja igralo za njih i prije 2. sv. rata i poslije. Predsjednik kluba je jevrej a vjerovatno su im i vlasnici jevreji, znas kako to ide postavis svog covjeka da nadgleda stvari...
Evo jedna slikica navijaca Ajaxa, kad smo vec kod te teme:

@Steve, ako mozes malo opsirnije napisi o toj politickoj povezanosti jer me zanima a nisam upoznat sa tim detaljima.Postao/la steve-o dana 24 sep 2009, 19:39
cisto radi historije ajaxovi navijaca i njihove politicke povezanosti mi je drazi klub feyenoord
010 ISN'T JUST A CODE
Oni to furaju,to niko ne spori.Drugi su im nabijali to na nos i oni to(navijači) prihvataju.
Isto kao što npr.za Zvezdaše kažemo da su Cigani.Oni i pjevaju,Mi smo cigani najjači smo,najjači !
Isto kao što npr.za Zvezdaše kažemo da su Cigani.Oni i pjevaju,Mi smo cigani najjači smo,najjači !
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
- RK Gradacac
- Kontakt:
Neces prihvatit nesto sto nisi
odnosi se i na jedne i na druge...
Treba malo dublje ispitati razloge pojave neke stvari pa tek onda to tvrditi, nije to bas da se tek tako nesto pojavi bez ikakvog razloga.
Treba malo dublje ispitati razloge pojave neke stvari pa tek onda to tvrditi, nije to bas da se tek tako nesto pojavi bez ikakvog razloga.
010 ISN'T JUST A CODE
Re: Ostale evropske lige
ponajbolji klub u skandinaviji, rosenborg, postao prvak norveske. ovo im je 21 titula norveskog sampionata
. nadam se da cemo ih opet vidjeti u LP iduce sezone
- alan_kardec
- Kontakt:
Nekad je Rozemborg u Ligi šampiona bio ko inventar uz Porto,Real,Olympiakos,Galatu...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
dok ih je trenirao legendarni eggen, rosenborg je igrao grupnu fazu LP 11 sezona u periodu od 1995-2006...
- alan_kardec
- Kontakt:
Jamftall,Basma,Sarinen,Bratbakk,Berg... hehe koliko sam ih puta gledao na onom pregledu lige šampiona,više sam ih napamet naučio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
bratbakk zabio protiv milana na san siru i rosenborg izbacio milan 
- alan_kardec
- Kontakt:
Toga se ne sjećam.Kad je to bilo? 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
to je bilo meni se cini 1996, rosenborg preokrenuo rezultat i pobjedio 2-1, u cetvrtfinalu rosenborg izgubio protiv juventusa ako se sjecam dobro 
Re: FK Partizan
Preminuo navijač Toulousea pretučen u Beogradu
Utorak, 29.09.2009.
28-godišnji navijač francuskog Toulousea preminuo je jutros u beogradskoj bolnici od posljedica ozljeda koje je zaradio u neredima prije početka utakmice između Partizana i Toulousea koja je u okviru prvog kola Europa lige odigrana u Beogradu.
Brice Taton je zaradio višestruke ozljede glave i prsa nakon što ga je skupina huligana navijača Partizana napala željeznim šipkama i bejzbol palicama u središtu Beograda 17. rujna.
Tijekom nereda lakše su ozlijeđena još dvojica gostujućih navijača.
2007. godine Partizan je izbačen iz Kupa UEFA nakon što su njegovi navijači pravili nerede na tribinama i sukobili se sa policijom za vrijeme utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru, te je za očekivati da beogradskom klubu ovog puta prijeti još veća kazna.
Utorak, 29.09.2009.
28-godišnji navijač francuskog Toulousea preminuo je jutros u beogradskoj bolnici od posljedica ozljeda koje je zaradio u neredima prije početka utakmice između Partizana i Toulousea koja je u okviru prvog kola Europa lige odigrana u Beogradu.
Brice Taton je zaradio višestruke ozljede glave i prsa nakon što ga je skupina huligana navijača Partizana napala željeznim šipkama i bejzbol palicama u središtu Beograda 17. rujna.
2007. godine Partizan je izbačen iz Kupa UEFA nakon što su njegovi navijači pravili nerede na tribinama i sukobili se sa policijom za vrijeme utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru, te je za očekivati da beogradskom klubu ovog puta prijeti još veća kazna.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
divljaci
A jest mi zao covjeka
R.I.P. Brice
R.I.P. Brice
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- alan_kardec
- Kontakt:
Auuuuu sad će tek biti sranja u i oko Partizana.Ovo je već treća žrtva kojeg su ubili navijači ovog propalog kluba,u zadnjih desetak godina.Prvo Aleksandar Radović na derbiju,pa onda onaj navijač Voše kad su pištolji radili i sad ovaj nesrećni Francuz.Neka im je laka zemlja svima.E neka sad onaj onaj njihov vođa sima ili kako se već zove,nek sad priča po novinama kako "u njihovim redovima nema kriminalaca"
.Đubrad 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
jedva cekam kaznu fife. dabogda ih vjecno suspendovali iz europe. stoka jedna
RIP..... zao mi je momka...uvijek mi je zao ovakvih dogadjaja, ovog jos i vise jer mi je toulouse jedna od drazih ekipa... stvarno su divljaci...i treba ih suspendovat na dugo vremena...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Saucesce familiji. Idioti, dosao momak u Bgd-u na nogama, a vratice se u sanduku, strasno!!!miky_hz je napisao/la:Preminuo navijač Toulousea pretučen u Beogradu
Utorak, 29.09.2009.
Ma kakva kazna Partizanu i bakraci. Sta je tu Partizan kriv?! Deo sire srpske zajednice snosi odgovornost za ovaj i jos mali milion drugih slucajeva. Sada zakon o sportu i sportskim objketima nemojte ni donositi, jer gosti(navijaci) vise nece posecivati Beograd i Srbiju, zrtve ce biti nasilnici Zvezde, Partizana, Rada i po koji pandur.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.