Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
gledam maloprije francusku 2. ligu i vidim dosta X-eva, pa kontam, možda nije loše odigrat' sistem neki sa X-evima u sljedećem kolu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
single: Horn - Austria Lustenau 2 1,85
0:3
0:3

Izostanci:
FC Tokyo v Vegalta Sendai
FC Tokyo: Tokizawa (0/0 g), Gonda (18/0 g), Hiramatsu (0/0 d), Ota (11/0 d), Hyun Soo (6/0 d), Tokunaga (18/0 d), Hanyu (8/0 m), Otake (3/0 m), Hirayama (3/0 f)
Vegalta Sendai: Kakuda (17/0 d), Tomita (17/2 m)
tip 2
FC Tokyo v Vegalta Sendai
FC Tokyo: Tokizawa (0/0 g), Gonda (18/0 g), Hiramatsu (0/0 d), Ota (11/0 d), Hyun Soo (6/0 d), Tokunaga (18/0 d), Hanyu (8/0 m), Otake (3/0 m), Hirayama (3/0 f)
Vegalta Sendai: Kakuda (17/0 d), Tomita (17/2 m)
tip 2
Bet Info Team
Vaslui Fenerbahče(1:1)
3,30 3,30 2,10
Iako kladionice daju prednost Fenerbahčeu u revanšu,ja nisam ubjeđen da će oni izaći kao pobjednici ovog dvomeča.
Ako je suditi po kratkom isvještaju prvoga duela
[youtube][/youtube]
Vaslui je čak i u prvoj utakmici bio bolja ekipa.
Uz to,treba naglasiti da je Vaslui poznat kao negostoljubiv domaćin.
Tako prošle sezone u evropi nisu izgubili ni jednu utakmicu na domaćem terenu.
A na "Municipal" stadion su dolazili Sparta Prag,Twente,Zurich,Sporting Lisabon i Lazio.
Ekipa Fenerbahčea nije impresivna,Alex i Kuyt su istrošeni igrači,Demirel i Senturk na euru 2008-me imali vrhunac i od tada su pali u zaborav,odbranu čine ne baš uvjerljiva imena Kaldirim,Irtegun,Korkmaz,a pojačanja,Miloš Krasić iz Juventusa i stoper Jobo iz Evertona nisu u konkurenciji za večerašnju utakmicu.
S druge strane,dobra vijest je da bi najopasniji igrač Fenerbahčea Moussa Sow trebao biti u timu,nakon što je propustio prvu utakmicu radi povrede.
Vaslui je dosta promjenio ekipu od prošle sezone,Farkaš i Papp su otišli u Chievo,Pavlović i Milisavijević u Rapid Bukurešt,nema više ni brazilaca Adailtona i Gladstonea.
Ipak došle su adekvatne zamjene,odlični napadač Marius Niculae,defanzivci Salegeanu,Celeban,Charalambous,Varela,veznjak Caue,oni uz starosjedioce kapitena N'doyea, Milanova,Sanmarteana,Buahescua čine u najmanju ruku jednako kvalitetan tim kao što je bio onaj od prošle sezone koji je igrao grupnu fazu evropa lige i osvojio drugo mjesto u prvenstu.
Moj izbor je 1x,i kvota 1,67.
3,30 3,30 2,10
Iako kladionice daju prednost Fenerbahčeu u revanšu,ja nisam ubjeđen da će oni izaći kao pobjednici ovog dvomeča.
Ako je suditi po kratkom isvještaju prvoga duela
[youtube][/youtube]
Vaslui je čak i u prvoj utakmici bio bolja ekipa.
Uz to,treba naglasiti da je Vaslui poznat kao negostoljubiv domaćin.
Tako prošle sezone u evropi nisu izgubili ni jednu utakmicu na domaćem terenu.
A na "Municipal" stadion su dolazili Sparta Prag,Twente,Zurich,Sporting Lisabon i Lazio.
Ekipa Fenerbahčea nije impresivna,Alex i Kuyt su istrošeni igrači,Demirel i Senturk na euru 2008-me imali vrhunac i od tada su pali u zaborav,odbranu čine ne baš uvjerljiva imena Kaldirim,Irtegun,Korkmaz,a pojačanja,Miloš Krasić iz Juventusa i stoper Jobo iz Evertona nisu u konkurenciji za večerašnju utakmicu.
S druge strane,dobra vijest je da bi najopasniji igrač Fenerbahčea Moussa Sow trebao biti u timu,nakon što je propustio prvu utakmicu radi povrede.
Vaslui je dosta promjenio ekipu od prošle sezone,Farkaš i Papp su otišli u Chievo,Pavlović i Milisavijević u Rapid Bukurešt,nema više ni brazilaca Adailtona i Gladstonea.
Ipak došle su adekvatne zamjene,odlični napadač Marius Niculae,defanzivci Salegeanu,Celeban,Charalambous,Varela,veznjak Caue,oni uz starosjedioce kapitena N'doyea, Milanova,Sanmarteana,Buahescua čine u najmanju ruku jednako kvalitetan tim kao što je bio onaj od prošle sezone koji je igrao grupnu fazu evropa lige i osvojio drugo mjesto u prvenstu.
Moj izbor je 1x,i kvota 1,67.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
SAD - Italija/Odb.M(s.t.) 8.8. 17:00 1 1,40
Island - Mađarska/Ruk.M 8.8. 12:00 1 1,35
Danska - Švedska/Ruk.M 8.8. 19:00 1 1,35
C.Gora - Španjolska/Vat.M 8.8. 15:30 1X 1,35
Partizan - AEL Limassol(zg) 8.8. 20:45 0-2 1,60
kvota: 5.51
Island - Mađarska/Ruk.M 8.8. 12:00 1 1,35
Danska - Švedska/Ruk.M 8.8. 19:00 1 1,35
C.Gora - Španjolska/Vat.M 8.8. 15:30 1X 1,35
Partizan - AEL Limassol(zg) 8.8. 20:45 0-2 1,60
kvota: 5.51
teniseri haj nabacajte par parova koji bi mogli proci , sta mislite cilica over nesto mi se cini to da bi moglo 

KM Olimpijske igre B.Diaw 9,5 manje 1,70
Diaw do sada na prosjeku 6.2 poena i granica je ovakva jer je njegova zamjena Pietrus upitan zbog povrede,Diaw je imao dosta problema sa vanjskim sutem tako da je vecinu poena postizao iz reketa,takodjer ni bacanja mu nisu jaca strana,on je igrac koji vise voli asistirati nego zabiti sto dokazuje 4.2 asistencije po susretu i on je najbolji asistent Francuske,iako danas Pietrus ne bude igrao,mislim da ce francuski izbornik isprobavat na cetvorkama i Gelalabea i Batuma(tzv.niska petorka) pa Diaw ne bi trebao imati preko 30min(u prosjeku 22min),a danas u reketu protiv Ibake i brace Gasol ce biti stavrno tesko zabiti tako da bi ovaj pick mogao proci.......
Diaw do sada na prosjeku 6.2 poena i granica je ovakva jer je njegova zamjena Pietrus upitan zbog povrede,Diaw je imao dosta problema sa vanjskim sutem tako da je vecinu poena postizao iz reketa,takodjer ni bacanja mu nisu jaca strana,on je igrac koji vise voli asistirati nego zabiti sto dokazuje 4.2 asistencije po susretu i on je najbolji asistent Francuske,iako danas Pietrus ne bude igrao,mislim da ce francuski izbornik isprobavat na cetvorkama i Gelalabea i Batuma(tzv.niska petorka) pa Diaw ne bi trebao imati preko 30min(u prosjeku 22min),a danas u reketu protiv Ibake i brace Gasol ce biti stavrno tesko zabiti tako da bi ovaj pick mogao proci.......
Dodig/Melo - Dancevic/Pospisil 1 @ 1.40
Danas hrvat Ivan Dodig igra sa brazilcem Marcelom Melom protiv 2 kanadanina Franka Dancevica i Vasek Pospisila. Dodig je trenutno 100. tenisac svijeta, a njegov suradnik ne igra u singlovima. Njih dvojica se jako dobro poznaju i samo ove godine su igrali 5 turnira. Igrali su u Bukurestu gdje su u prvom kolu pobjedili Copila i Waskea sa 2:0, ali su u drugom kolu izgubili u napetom mecu sa 2:1. U Rolland Garosu su pobjedili u prva 3 kola te dosli do cetvrtfinala. Do cetvrtfinala su morali pobjedili Cermaka i Polaseka koji su solidan par, i Melzera i Petzschnera koji su jedan od najboljih parova trenutno. U cetvrtfinalu su nazalost izgubili. U \'s-Hertogenboschu su izgubili u prvom kolu, ali su nakon tjedan dana igrali u Wimbledonu te prosli prva 3 kola, ali su u sljedecem izbaceni od Melzera i Petzschnera sa 3:1. U Gsaadu su prosli prva 2 kola, ali opet su ih izbacili malo iskusniji par Farah i Giraldo sa 2:1. Super igraju, to pokazuju rezultati i prolazi u prvim kolima te mucenje iskusniji parova s njima.
Kanadani Dancevic i Pospisil su ispali u prvim kolima u singlovima i mislim da je ovo kraj putovanja za njih. Dancevic je 123. igrac svijeta, a Pospisil 104. Nikada nisu igrali zajedno i mislim da ce izgubiti, bez obzira sto su iste narodnosti. Ipak su Dodig i Melo iskusniji u parovima, i to puno vise nego kanadani.
17:00 Youzhny M. - Tipsarevic J.
2
Susret izmedju Tipsarevica i Juznog bi po mome misljenju trebao biti rijesen u dva seta i to u korist Janka. Juzni je 30-ti igrac na ATP listi i ima isto toliko i godina i vec je na zalasku karijere. Na hardu ima omjer 135/101 dok ove sezone ima svega 8 meceva od toga 5 pobjeda i 3 poraza. Nastupao je u Dohi na AO, Dubaiju i sada u Torontu. Svaki ozbiljniji protivnik nanosio mu je velike probleme i obicno se desavalo da izgubi, danas kontra njega igra Janko koji ima 28 godina i i nalazi se na 9 mjestu na ATP listi. Na hardu ima omjer 168/102 a ove sezone 11/5. Igra dobar tenis sto pokazuju i rezultati dok jucerasnja partija Juznog protiv Andersona je bila blijeda i mislim da sa onakvom igrom nece imati puno sansi protiv Janka i da necemo gledati mec na duge staze. Kako je lose igrao Anderson Juzni je morao da ga prakticno proguta sto se nije desilo. Valja jos napomenuti da Juzni u medjusobnim dvobojima vodi sa 3-2 i mislim da je pravo vrijeme za Janka da izjednaci na 3:3 u medjusobnim susretima.
Danas hrvat Ivan Dodig igra sa brazilcem Marcelom Melom protiv 2 kanadanina Franka Dancevica i Vasek Pospisila. Dodig je trenutno 100. tenisac svijeta, a njegov suradnik ne igra u singlovima. Njih dvojica se jako dobro poznaju i samo ove godine su igrali 5 turnira. Igrali su u Bukurestu gdje su u prvom kolu pobjedili Copila i Waskea sa 2:0, ali su u drugom kolu izgubili u napetom mecu sa 2:1. U Rolland Garosu su pobjedili u prva 3 kola te dosli do cetvrtfinala. Do cetvrtfinala su morali pobjedili Cermaka i Polaseka koji su solidan par, i Melzera i Petzschnera koji su jedan od najboljih parova trenutno. U cetvrtfinalu su nazalost izgubili. U \'s-Hertogenboschu su izgubili u prvom kolu, ali su nakon tjedan dana igrali u Wimbledonu te prosli prva 3 kola, ali su u sljedecem izbaceni od Melzera i Petzschnera sa 3:1. U Gsaadu su prosli prva 2 kola, ali opet su ih izbacili malo iskusniji par Farah i Giraldo sa 2:1. Super igraju, to pokazuju rezultati i prolazi u prvim kolima te mucenje iskusniji parova s njima.
Kanadani Dancevic i Pospisil su ispali u prvim kolima u singlovima i mislim da je ovo kraj putovanja za njih. Dancevic je 123. igrac svijeta, a Pospisil 104. Nikada nisu igrali zajedno i mislim da ce izgubiti, bez obzira sto su iste narodnosti. Ipak su Dodig i Melo iskusniji u parovima, i to puno vise nego kanadani.
17:00 Youzhny M. - Tipsarevic J.
2
Susret izmedju Tipsarevica i Juznog bi po mome misljenju trebao biti rijesen u dva seta i to u korist Janka. Juzni je 30-ti igrac na ATP listi i ima isto toliko i godina i vec je na zalasku karijere. Na hardu ima omjer 135/101 dok ove sezone ima svega 8 meceva od toga 5 pobjeda i 3 poraza. Nastupao je u Dohi na AO, Dubaiju i sada u Torontu. Svaki ozbiljniji protivnik nanosio mu je velike probleme i obicno se desavalo da izgubi, danas kontra njega igra Janko koji ima 28 godina i i nalazi se na 9 mjestu na ATP listi. Na hardu ima omjer 168/102 a ove sezone 11/5. Igra dobar tenis sto pokazuju i rezultati dok jucerasnja partija Juznog protiv Andersona je bila blijeda i mislim da sa onakvom igrom nece imati puno sansi protiv Janka i da necemo gledati mec na duge staze. Kako je lose igrao Anderson Juzni je morao da ga prakticno proguta sto se nije desilo. Valja jos napomenuti da Juzni u medjusobnim dvobojima vodi sa 3-2 i mislim da je pravo vrijeme za Janka da izjednaci na 3:3 u medjusobnim susretima.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- pintol_TM87
- Kontakt:
Bronshoj @oba daju gol ALL IN
Skonto 2
Skonto 2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
single: KM Turka-Slovenija 1 1,55
C.Gora-Španija 1
Vaslui-Fener over 9,5 kornera
SAD-Australija under 189,5
Ekranas-Anderlecht 3+
Hrvatska-SAD 1X
kvota : 10,26
Vaslui-Fener over 9,5 kornera
SAD-Australija under 189,5
Ekranas-Anderlecht 3+
Hrvatska-SAD 1X
kvota : 10,26
FORZA MARŠAL !!!
80:77vecaveca je napisao/la:single: KM Turka-Slovenija 1 1,55

Sarajevo 1
Fluminese kp1
O.Petrolero kp1
Fluminese kp1
O.Petrolero kp1
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 09 avg 2012, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
a sam naš'o jedan par već za sutra, kvota 1,40 u Premieru, meni se čini, brazilska 1. liga: Atletico MG-Coritiba, Atletico je trenutno 1. na tabeli, a Coritiba je 14., i forma je na strani Atletica, zadnje 3 sezone kad su bili u istom rangu je bilo 3 za 3 i uvijek je domaćin pobjeđiv'o:
Atletico-MG Coritiba 2:1
Coritiba Atletico-MG 3:0
Campeonato Brasileiro 2009
Coritiba Atletico-MG 2:1
Atletico-MG Coritiba 3:2
Campeonato Brasileiro 2008
još 2 para (a da jedan od njih nisu maleni
) i et' ga, al' ujutru ću možda i naći bolje parove...
Atletico-MG Coritiba 2:1
Coritiba Atletico-MG 3:0
Campeonato Brasileiro 2009
Campeonato Brasileiro 2008
još 2 para (a da jedan od njih nisu maleni

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
najvjerovatnije :
Sarajevo 2 (i u sigurnijoj varijanti prolaz)
Arsenal K 3+
Inter 3+
Hanover 3+
Sarajevo 2 (i u sigurnijoj varijanti prolaz)
Arsenal K 3+
Inter 3+
Hanover 3+
FORZA MARŠAL !!!
Rapid Beč - Vojvodina(s.t.) 9.8. 21:05 1 1,65
Ivanović - Vinci(s.t.) 9.8. 18:05 1 1,40
Anorthosis F. - Dila (1:0) 9.8. 19:00 1 1,35
Young Boys - Kalmar (0:1) 9.8. 19:30 1 1,40
Lisicki - Suarez Navarro 9.8. 18:05 1 1,30
kvota: 5.68
velika kvota na Inter 3+ 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Stari druže,prepisat ću,pa valjda dignemo štaWilly je napisao/la:Rapid Beč - Vojvodina(s.t.) 9.8. 21:05 1 1,65

You'll never walk alone.
Marseille-Eskisehir kp1
Hannover 3+
Inter 2+
Atletico Mg-Coritiba 1
sretno svima !
Hannover 3+
Inter 2+
Atletico Mg-Coritiba 1
sretno svima !
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
triple: KM Bjelorusija-Estonija 1 1,55
Mura-Arsenal K. 2 1,35
KM U18 Bugarska-Turska 2 1,15
Mura-Arsenal K. 2 1,35
KM U18 Bugarska-Turska 2 1,15
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.