FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Konacno imamo napadaca koji daje golove. Adil-Beze, neka te gdje jesi.
Pa ocigledno zato sto smo fino odigrali u evropi i sto smo u Travniku iz sedam sansi dali nula golova.hearts je napisao/la:Pa što su se onda dva mjeseca spremali i uigravali da bi nakon prvog kola mijenjali taktiku i postavku igre ?
@anonimus
Budi ozbiljam, ako zelis da budes komican ili nesto provalis onda samo nastavi tako.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
ma mi smo prekucali ovu nasu ligu,takoda dupla kruna nece izostati
Prvaci SRBIH : 1946
Prvaci SFRJ : 1972
Prvaci BIH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012
Pobjednici kupa BIH : 2000, 2001, 2003, 2011, 2012
Pobjednici Superkup-a BIH : 1998, 2000, 2001
NAJTROFEJNIJI BIH KLUB
NAJTROFEJNIJI BIH KLUB
na tvoju žalost, @Paranoični, ja jesam ozbiljan...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Aco, jedino ti znas gdje ide Adil i bilo bi lijepo da nam kazes ? Mene najvise zanima koliko repa?
Kakva je ono zvanicna stranica
Pa ljepse i organizovanije izgledaju blogovi "emotivno luda, sama kroz zivot putujem" na bloggeru
Stranica je debakl.
Stranica je debakl.
ja nezz koji **** krivite zeljeznicar za ispadanje,prvo u mariboru kod 1 1 dobili su poklon penal za 2 1 onda 3 i 4 go je primljeno radi drugog gola jer su se morali otvoriti,onda u revansu 1 0 povedemo u 5 minuti ,oni bi se usrali levati primili bi jos 5 komada sigurno,onda nesvira jos par penala koji bi takodjer donjeli prolaz zeljeznicaru,netreba nista mjenjati nek igraju kao i do sad ,plava masina je sila,i nek prica ko sta hoce da je bilo normala sudjenje uzeli bi maribora glat BAParanoja je napisao/la:Pa ocigledno zato sto smo fino odigrali u evropi i sto smo u Travniku iz sedam sansi dali nula golova.hearts je napisao/la:Pa što su se onda dva mjeseca spremali i uigravali da bi nakon prvog kola mijenjali taktiku i postavku igre ?
@anonimus
Budi ozbiljam, ako zelis da budes komican ili nesto provalis onda samo nastavi tako.
Prvaci SRBIH : 1946
NAJTROFEJNIJI BIH KLUB
NAJTROFEJNIJI BIH KLUB
Ma brate ne slazem se s tobom. Ako si bio proslih godinama, stalno na Grbavici i isao na gostovanja onda znas da mi nismo nikaga razvalili evo naprimjer na Grbavici. Ono da kazes osvojilo smo titulu sve razvalili redom. Sve je to bilo nesto jedva na misice, bez igre izuzev par tekmi.ljozejug je napisao/la:ja nezz koji **** krivite zeljeznicar za ispadanje,prvo u mariboru kod 1 1 dobili su poklon penal za 2 1 onda 3 i 4 go je primljeno radi drugog gola jer su se morali otvoriti,onda u revansu 1 0 povedemo u 5 minuti ,oni bi se usrali levati primili bi jos 5 komada sigurno,onda nesvira jos par penala koji bi takodjer donjeli prolaz zeljeznicaru,netreba nista mjenjati nek igraju kao i do sad ,plava masina je sila,i nek prica ko sta hoce da je bilo normala sudjenje uzeli bi maribora glat BAParanoja je napisao/la:Pa ocigledno zato sto smo fino odigrali u evropi i sto smo u Travniku iz sedam sansi dali nula golova.hearts je napisao/la:Pa što su se onda dva mjeseca spremali i uigravali da bi nakon prvog kola mijenjali taktiku i postavku igre ?
@anonimus
Kad se sjetim one sezone kad smo daleko otisli u evropi, na Grbavicu ko je god dosao za 15 minuta je bilo 3-4 gola u mrezi igrali smo se s svima.Zubanovic, Karic, Muharemovic i ostali ako se sjecas.
Ova igra s jednim napadacem trazi jako brze i kvalitetne igrace, onako tipa onog Ibrahimija iz Maribora ili mozda Visce. Ovo sve ostalo je nesto jedva bilo i onda dode evropa i vidis da od te igre i tim stilom igre nemas nista traziti u evropi. Sad sto ti pises da su babi mu.da bila bi ...
Imamo rezultate, ali igre nemamo realno ...
-
SemperFideliss
- Kontakt:
cija stranica?Azzurri je napisao/la:Kakva je ono zvanicna stranicaPa ljepse i organizovanije izgledaju blogovi "emotivno luda, sama kroz zivot putujem" na bloggeru
![]()
Stranica je debakl.
Ministarstva za boracka pitanja..SemperFideliss je napisao/la:cija stranica?Azzurri je napisao/la:Kakva je ono zvanicna stranicaPa ljepse i organizovanije izgledaju blogovi "emotivno luda, sama kroz zivot putujem" na bloggeru
![]()
Stranica je debakl.
nasa jeb.o te, fkzeljeznicar.com
valjda je mislio na fkzeljeznicar.baSemperFideliss je napisao/la: cija stranica?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ultras1921
- Kontakt:
Aj bolan ne pricaj gluposti. Ja i dalje vjerujem da si pitar i to je to. Cuj nikog nismo razbili. Pa bolan s petardama smo ispracali timove!Paranoja je napisao/la:
Ma brate ne slazem se s tobom. Ako si bio proslih godinama, stalno na Grbavici i isao na gostovanja onda znas da mi nismo nikaga razvalili evo naprimjer na Grbavici. Ono da kazes osvojilo smo titulu sve razvalili redom. Sve je to bilo nesto jedva na misice, bez igre izuzev par tekmi.
Kad se sjetim one sezone kad smo daleko otisli u evropi, na Grbavicu ko je god dosao za 15 minuta je bilo 3-4 gola u mrezi igrali smo se s svima.Zubanovic, Karic, Muharemovic i ostali ako se sjecas.
Ova igra s jednim napadacem trazi jako brze i kvalitetne igrace, onako tipa onog Ibrahimija iz Maribora ili mozda Visce. Ovo sve ostalo je nesto jedva bilo i onda dode evropa i vidis da od te igre i tim stilom igre nemas nista traziti u evropi. Sad sto ti pises da su babi mu.da bila bi ...
Imamo rezultate, ali igre nemamo realno ...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Rudar 5 golova,slavija 5 ,sloboda 4, zvijezda 3 to mi odma na um pade i to sve u gostima ???. Ne znas momak sta pricas.
-
SemperFideliss
- Kontakt:
Normalno da ne valja, kad je otvoris iskoci ti jamak sa flasterom i bakljom, prosli izgled puno bolji bio.
ma stranica je odron, loš pokušaj kopiranja prethodne (još uvijek niko nije javno rekao zašto je prestala sa radom) cijeli dizajn ove nove je prekopiran, ali loše, mnogo loše, očigledno onome koji je to radio fali i znanja i kreativnosti i podataka i pismenosti, velika je šteta što su sve one vijesti i kolumne i slike sa prethodne stranice sada nedostupne i praktično izgubljene, sve u svemu ovo je još jedan biser i odraz nesposobnosti tzv. marketing službe našeg kluba, biće bolje valjda
Onda vas pola pratite tekme na forumu. Koliko ima kola u toku citave sezone i plus do finala kupa koliko ima utakmica a ti meni nabrojao cetiri tekme.
Fino sam napisao osim par tekmi. Necu se raspravljati ovdje beze. Pisem samo realno, niti hocu da se ulizujem nekome da taj neko ne bi pomislio jesam li ja pitar ili vec sta.
Ja sam mogu nabrojati minum 15 utakmica gdje smo se jedva provukli i to na pola Grbavici.
Mi nemamo igre i to je to. Formacije se mora mijenjati i to ce se uraditi.
Fino sam napisao osim par tekmi. Necu se raspravljati ovdje beze. Pisem samo realno, niti hocu da se ulizujem nekome da taj neko ne bi pomislio jesam li ja pitar ili vec sta.
Ja sam mogu nabrojati minum 15 utakmica gdje smo se jedva provukli i to na pola Grbavici.
Mi nemamo igre i to je to. Formacije se mora mijenjati i to ce se uraditi.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
malo se kopirala ova stranica http://www.mcfc.com/" onclick="window.open(this.href);return false; sa ovim backgroundom.
stranica kao stranica nije losa. mislim da je kiks sto nije fino odvojen glavni dio stranice od pozadine vec ima ovaj bijeli rub, na bijeloj pozadini to lose izgleda. samo da se fini jedan okvir stavi, izgledalo bi bolje. cak i ovaj banner gore ima bijelu pozadinu. to ne valja.
stranica kao stranica nije losa. mislim da je kiks sto nije fino odvojen glavni dio stranice od pozadine vec ima ovaj bijeli rub, na bijeloj pozadini to lose izgleda. samo da se fini jedan okvir stavi, izgledalo bi bolje. cak i ovaj banner gore ima bijelu pozadinu. to ne valja.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
pricate o promijeni nekoj formacije , stila igre pa barca od kako postoji igra isti stil a dugi niz godina i u istoj formaciji , mozda je smjesno poredjenje al mi smo najjaci u ovoj ligi pa povlacim paralele za njih je osasuna ko za nas zvijeza
ugl promjenu stila igre ili formacije mozete zaboravit dok je amara tu uvjek ce bit krampa u napadu da spusta lopte , i tako treba da bude .. 
ne brini mama sve je uredu
-
neroazzuro
- Kontakt:
Barca, dobar dobar 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- rastafarian
- Kontakt:
Jel ovo konačna odluka da je tekma u 17:30 
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !