Odličan termin ,još samo da bude pun stadion i pravi derbi...
Pozdrav[/quote]
Ma bice dobra utakmica,koja to jos nije bila izmedju nasa dva kluba

jest.. konkurirat će za sastav sutra samo je pitanje koliko je spreman...FK Sarajevo je napisao/la:Je li potpisao Tabi za vas
Gdje god igrali bili smo sa vama...Respektiva je napisao/la:Dolazite li vi Ultrasi u Sarajevo sutra ?
Hvala,takođe i vama...JoinUnion je napisao/la:Sretno sutra!
HvalaZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Jeste prijatelju u 18:30ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Tako sam i ja mislio ,a sad neke su priče da je pomjerena za 18:30...Zato i pitam...antipolitikaa je napisao/la:15.30 h!
A gle ko je glavni sudacEagles je napisao/la:FK Sarajevo - HŠK Zrinjski, prva utakmica osmine završnice Kupa BiH, srijeda 30. rujna, 18.30 sati
Glavni sudac: Marinko Jelić (Široki Brijeg)
A1 sudac: Zlatan Bečirović (Srebrenik)
A2 sudac: Sreten Udovčić (Prijedor)
Četvrti sudac: Dragan Skakić (Gradiška)
Delegat: Radislav Kundačina (Trebinje)
antipolitikaa je napisao/la:Mariiiiinkooo![]()
To Marinko nadam se da neces odmoc svojim susjedima!Sudi posteno pa sto bude,a kad je posteno to su pobjede Zrinjskog u 99% slucajevA
Ili možda derbi (srednja) Bosna vs. Hercegovina ? aaa ?antipolitikaa je napisao/la:Ma sta nas briga za sarajevo ,to i nek izgube ja bi juniore poslao,treba se cuvat za ovaj derbi grada i prigradskog naselja vrapcici koje je tik pored mostara,nekih 5min voznje,evo nesto pratim tv i forum pa ovi rođeni malo poletili uzrak kao da su liverpool,ko mi bolji,mi ovo mi ono ,ccc ko visoko leti pad mu je jako dug i bolan,nesto ih slusam i razmisljam,aj ovu sezonu ako i budu u vrhu sta ce iducu sezonu sve neki ugovori
Koliko ce komse dobit karata,nesto sam cuo 200?!jel to tocno?
Rekli da dolazeZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Gdje god igrali bili smo sa vama...Respektiva je napisao/la:Dolazite li vi Ultrasi u Sarajevo sutra ?
Kao što sama pjesma kaže vidimo se sutra...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.