RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nemojte da i mi spammamo temu, ima li kakvih info o našem timu, pusti " Smogovce "
Došao sam im jučer na temu normalno da im poželim sreću protiv Veleža, oni odmah krenuli napadati i pisati prodali ste tekmu protiv GOŠK-a, bla, bla
Neki ljudi ne zaslužuju pažnju
Došao sam im jučer na temu normalno da im poželim sreću protiv Veleža, oni odmah krenuli napadati i pisati prodali ste tekmu protiv GOŠK-a, bla, bla
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma pusti ih, tako su i prosle sezone govorili nabit nas 3-0 4-0 pa im ga Jugo metnu.
- pravnik1981
- Kontakt:
Majstorski im ga zavalivm22 je napisao/la:Ma pusti ih, tako su i prosle sezone govorili nabit nas 3-0 4-0 pa im ga Jugo metnu.

Kod nas nista novo, zanima me samo sta je sa onim golmanom sto je trebao doci, odjednom se usuti svezizu1991 je napisao/la:Nemojte da i mi spammamo temu, ima li kakvih info o našem timu, pusti " Smogovce "

i tito je volio velež :D
-
- Kontakt:
Čuo sam da će ići raje, za sebe nemogu da tvrdim 100 %, onaj golman, jel se konta na onog Fejzića, kako li mu je već ime ?
Čuo sam da imaju neka dvojica Fejzića, jedan iz Travnika, i još jedan, pa ne znam o kome se radi.
Izgleda da će opcije na golu u ovoj sezoni biti Bobić i onaj mladi Dugalić, s obzirom da su se ušutili ovih dana, i nema nikakvih info, kao što reče jedan forumaš.
Čuo sam da imaju neka dvojica Fejzića, jedan iz Travnika, i još jedan, pa ne znam o kome se radi.
Izgleda da će opcije na golu u ovoj sezoni biti Bobić i onaj mladi Dugalić, s obzirom da su se ušutili ovih dana, i nema nikakvih info, kao što reče jedan forumaš.
- pravnik1981
- Kontakt:
Jedan je iz Travnika jedan iz Olimpika koliko ja znam,imamo Dugalica mladog golmana jos malo sa njim trenirat i izac ce to na dobrozizu1991 je napisao/la:Čuo sam da će ići raje, za sebe nemogu da tvrdim 100 %, onaj golman, jel se konta na onog Fejzića, kako li mu je već ime ?
Nije rijec ni o jednom fejzicu, vec nekom iz srbije koliko sam upratio, ne mogu se sad imena sjetiti..zizu1991 je napisao/la:Čuo sam da će ići raje, za sebe nemogu da tvrdim 100 %, onaj golman, jel se konta na onog Fejzića, kako li mu je već ime ?
-
- Kontakt:
kuzmić ja mislim da se zove taj golman.sto su se zeničani digli.ali imam jednu za njih:Ko visoko leti nisko padakroos je napisao/la:Nije rijec ni o jednom fejzicu, vec nekom iz srbije koliko sam upratio, ne mogu se sad imena sjetiti..zizu1991 je napisao/la:Čuo sam da će ići raje, za sebe nemogu da tvrdim 100 %, onaj golman, jel se konta na onog Fejzića, kako li mu je već ime ?

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
A nešto sam čitao da su forumaši pominjali nekakvog Fejzića, eto ispade da sam pogriješio, ljudski, nema šta
Nego, sada razmišljam, kada je već Džafić krenuo u remont ekipe, i oslanja se na mlade snage, neka onda tih momaka, šta fali, treba da se bude uz njih, kao što reče Džafić biti će padova i uspona, tj. oscilacija, valjda ćemo moći da istrpimo njihovu mladost i da će nam se isplatiti naša mladost koja je godinama zapostavljana i tek je sada dobila mjesto i značajnu ulogu u prvom timu.
U svakom slučaju, sretno nam, pa kako bude.
Nego, sada razmišljam, kada je već Džafić krenuo u remont ekipe, i oslanja se na mlade snage, neka onda tih momaka, šta fali, treba da se bude uz njih, kao što reče Džafić biti će padova i uspona, tj. oscilacija, valjda ćemo moći da istrpimo njihovu mladost i da će nam se isplatiti naša mladost koja je godinama zapostavljana i tek je sada dobila mjesto i značajnu ulogu u prvom timu.
-
- Kontakt:
ma samo popraviti malo odbranu,ubaciti hebibovića umjesto mrve i sigurno cemo odnijet bod(ove).zizu1991 je napisao/la:A nešto sam čitao da su forumaši pominjali nekakvog Fejzića, eto ispade da sam pogriješio, ljudski, nema šta
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Upravu si, nece biti atmosfera kao na Bilinom...AlemC85 je napisao/la:treba iskoristiti šansu protiv Čelika, pošto se igra na kamberovića polju, jer neeć biti atmosfera kao na bilinom polju......
Bice bolja

[youtube][/youtube]
Eto da ne kazes da te furam
Zadnja izmjena: vivaILchelik, dana/u 08 avg 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ehh bravo, kuzmicCrvenarmija je napisao/la:kuzmić ja mislim da se zove taj golman.sto su se zeničani digli.ali imam jednu za njih:Ko visoko leti nisko padakroos je napisao/la:Nije rijec ni o jednom fejzicu, vec nekom iz srbije koliko sam upratio, ne mogu se sad imena sjetiti..zizu1991 je napisao/la:Čuo sam da će ići raje, za sebe nemogu da tvrdim 100 %, onaj golman, jel se konta na onog Fejzića, kako li mu je već ime ?

A sto se zenice tice, igraci ima da " grizu " jos sad kad ce biti prenos, jedan motiv vise

Kakvi likovi ovi Robijaši
ali svi redom ko mahniti nakon jednog remija na Koševu
Šta vam je koji vam je klinac, šta pi.zidite
p.s. i da, "mali protivnik"
pa šta je tim ljudima u glavi majko mila

Šta vam je koji vam je klinac, šta pi.zidite

p.s. i da, "mali protivnik"

Dobih informaciju da bi oko 100 navijaca trebalo ici u Zenicu. Jedan autobus i jos ljudi sa svojim autima.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ajd lijepo ću da vas zamolim na vaše teme pa tamo spammajte, nemojte se preko Veležovog topica prepucavati 

„Rođeni“ gostuju na Kamberovića polju
Drugo kolo BH Telecom premier lige Bosne i Hercegovine donosi i derbi starih rivala. Uvijek su utakmice ova dva kluba donosile dobre fudbalske predstave, a gosti i iz Mostara i Zenice vraćali se sa bodovima. Ipak, uoči sutrašnjeg duela, trener „Rođenih“ prvo upozorava na jednu činjenicu:
- Prije svega se nadam, ako je to ikako i moguće obzirom da je ljeto, da klimatski uslovi dozvole da se može igrati. Nije to nikakav alibi, ali ako temperatura opet dosegne 40 i više stepeni malo će tu biti neke fudbalske ljepote, kako sa naše, a naravno i sa protivničke strane. Jednostavno igrači ne mogu imati tempo i ritam kakav priliči utakmici kada je 40 stepeni. U takvim uslovima može presuditi neka pogreška, što opet ne umanjuje rezultat nijednoj ekipi koja ga ostvari, ali opet kažem i nama i Čeliku biće zaista teško igrati po takvom vremenu, realno analizira stanje strateg Veleža.
Olakšavajuća okolnost, kada već vrijeme ne ide u prilog nikome, za „Rođene“ je kompletnost igračkog kadra.
- Tu nismo u problemima. Igrači su i psihički i fizički spremni za utakmicu. Čelik je ostvario odličan rezultat na Koševu i naravno da će pokušati to još više zadebljati pobjedom u subotu. S druge strane, svi znamo kako je teško ali i vrijedno vratiti se sa bodovima iz Zenice. Nema tu neke velike razlike što se ne igra na Bilinom polju. Naravno da bi bilo mnogo ljepše igrati u noćnom terminu na jednom od naših najljepših stadiona, ali i ovako igramo na lijepom stadionu. Velež i Čelik su klubovi koji tradicionalno imaju dobre odnose, ali isto tako uvijek obostrani respekt pretvore u dobru utakmicu, pa se nadam da će što više Zeničana doći na utakmicu. Upoznati smo sa snagom našeg rivala. Respekt zaslužuju jer su oni Čelik i da igraju sa juniorima klub takve tradicije treba poštovati, a mi ćemo pokušati dobrom igrom doći do bodova, ističe Džafić.
Podršku "Rođenim" pružit će i Red Army. Treba istaći da su navijači osigurali autobus, a da je dolazak navijača u jednom trenutku bio pod znakom pitanja obzirom na kapacitet i uslove na stadionu na Kamberovića polju. Naime, na ovom stadionu postoji samo jedna tribina, a i stadion se rijetko koristi za odigravanje utakmica najvišeg ranga takmičenja u našoj zemlji. Uprava "Rođenih" je reagovala i od domaćina zahtjevala da se osigura adekvatan prostor za navijače Veleža, nakon čega su čelnici zeničkog kluba i obezbjedili prostor za gostujuće navijače. Obzirom na najavu dolaska i većeg broja pripadnika navijačke grupe "Robijaši" očekivati je da će najbolji atletski stadion u BiH biti ispunjen do posljednjeg mjesta.
biće temperatura u zenici najmanje 5-6 stepeni niža nego u mostaru. džafa kulturan kao i uvijek. uprava korekta
Drugo kolo BH Telecom premier lige Bosne i Hercegovine donosi i derbi starih rivala. Uvijek su utakmice ova dva kluba donosile dobre fudbalske predstave, a gosti i iz Mostara i Zenice vraćali se sa bodovima. Ipak, uoči sutrašnjeg duela, trener „Rođenih“ prvo upozorava na jednu činjenicu:
- Prije svega se nadam, ako je to ikako i moguće obzirom da je ljeto, da klimatski uslovi dozvole da se može igrati. Nije to nikakav alibi, ali ako temperatura opet dosegne 40 i više stepeni malo će tu biti neke fudbalske ljepote, kako sa naše, a naravno i sa protivničke strane. Jednostavno igrači ne mogu imati tempo i ritam kakav priliči utakmici kada je 40 stepeni. U takvim uslovima može presuditi neka pogreška, što opet ne umanjuje rezultat nijednoj ekipi koja ga ostvari, ali opet kažem i nama i Čeliku biće zaista teško igrati po takvom vremenu, realno analizira stanje strateg Veleža.
Olakšavajuća okolnost, kada već vrijeme ne ide u prilog nikome, za „Rođene“ je kompletnost igračkog kadra.
- Tu nismo u problemima. Igrači su i psihički i fizički spremni za utakmicu. Čelik je ostvario odličan rezultat na Koševu i naravno da će pokušati to još više zadebljati pobjedom u subotu. S druge strane, svi znamo kako je teško ali i vrijedno vratiti se sa bodovima iz Zenice. Nema tu neke velike razlike što se ne igra na Bilinom polju. Naravno da bi bilo mnogo ljepše igrati u noćnom terminu na jednom od naših najljepših stadiona, ali i ovako igramo na lijepom stadionu. Velež i Čelik su klubovi koji tradicionalno imaju dobre odnose, ali isto tako uvijek obostrani respekt pretvore u dobru utakmicu, pa se nadam da će što više Zeničana doći na utakmicu. Upoznati smo sa snagom našeg rivala. Respekt zaslužuju jer su oni Čelik i da igraju sa juniorima klub takve tradicije treba poštovati, a mi ćemo pokušati dobrom igrom doći do bodova, ističe Džafić.
Podršku "Rođenim" pružit će i Red Army. Treba istaći da su navijači osigurali autobus, a da je dolazak navijača u jednom trenutku bio pod znakom pitanja obzirom na kapacitet i uslove na stadionu na Kamberovića polju. Naime, na ovom stadionu postoji samo jedna tribina, a i stadion se rijetko koristi za odigravanje utakmica najvišeg ranga takmičenja u našoj zemlji. Uprava "Rođenih" je reagovala i od domaćina zahtjevala da se osigura adekvatan prostor za navijače Veleža, nakon čega su čelnici zeničkog kluba i obezbjedili prostor za gostujuće navijače. Obzirom na najavu dolaska i većeg broja pripadnika navijačke grupe "Robijaši" očekivati je da će najbolji atletski stadion u BiH biti ispunjen do posljednjeg mjesta.
biće temperatura u zenici najmanje 5-6 stepeni niža nego u mostaru. džafa kulturan kao i uvijek. uprava korekta

-
- Kontakt:
Što se temperature u Zenici tiče sutra očekuju oko 20-22 C stepena uz laganu naoblaku za 17:00h , skoro pa idealni uslovi za fudbal.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Hajde bola smeta ti to a ne smeta slicno ili isto s vase strane. Djeni zeve.
Povescemo duhove iz Mepasa sutra
Povescemo duhove iz Mepasa sutra

Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.