RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Imam jedno pitanje za vas veležovce.
Koji je aktuelni i važeći grb Veleža ? Ovaj sa petokrakom ili onaj koji ima i stari most ?
Koji je aktuelni i važeći grb Veleža ? Ovaj sa petokrakom ili onaj koji ima i stari most ?
sa petokrakom
treba iskoristiti šansu protiv Čelika, pošto se igra na kamberovića polju, jer neeć biti atmosfera kao na bilinom polju......
Ja mislim da vi nemate sanse protiv nas . A atmosferu ces vidjeti u subotu .AlemC85 je napisao/la:treba iskoristiti šansu protiv Čelika, pošto se igra na kamberovića polju, jer neeć biti atmosfera kao na bilinom polju......

❶❾❽❽
BeastZE je napisao/la:Ja mislim da vi nemate sanse protiv nas . A atmosferu ces vidjeti u subotu .AlemC85 je napisao/la:treba iskoristiti šansu protiv Čelika, pošto se igra na kamberovića polju, jer neeć biti atmosfera kao na bilinom polju......
Poznati ste diljem ljepe nase po atmosferi

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
RAJA NA arena sport 1 BIT ĆE PRENOS UTAKMICE čelik - velež....... 

-
- Kontakt:
U subotu u 13h polazak u zenicu !
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
gdje ce te statiForza velez je napisao/la:U subotu u 13h polazak u zenicu !

Odakle ti ta informacija i kada pocinje utakmica i koji dan?AlemC85 je napisao/la:RAJA NA arena sport 1 BIT ĆE PRENOS UTAKMICE čelik - velež.......

shaman7 je napisao/la:Odakle ti ta informacija i kada pocinje utakmica i koji dan?AlemC85 je napisao/la:RAJA NA arena sport 1 BIT ĆE PRENOS UTAKMICE čelik - velež.......
http://www.tvarenasport.com/vesti/11685 ... elik-velez" onclick="window.open(this.href);return false;
evo imaš ovdje sve informacije...........

aha, evo taman sam vidio na temi čelika 

nek ste vi poznatioldbridge je napisao/la:BeastZE je napisao/la:Ja mislim da vi nemate sanse protiv nas . A atmosferu ces vidjeti u subotu .AlemC85 je napisao/la:treba iskoristiti šansu protiv Čelika, pošto se igra na kamberovića polju, jer neeć biti atmosfera kao na bilinom polju......
Poznati ste diljem ljepe nase po atmosferiSikter

zato će isto toliko ljudi (pretpostavljam) biti i u zenici, što znači da smo konstantni, 300 pravih navijača nek prati Velež kroz cijelu sezonu, ja cu biti zadovoljan.turku je napisao/la: nek ste vi poznatipunih 300 ljudi na stadionu protiv radnika
daj boze laveshaman7 je napisao/la:zato će isto toliko ljudi (pretpostavljam) biti i u zenici, što znači da smo konstantni, 300 pravih navijača nek prati Velež kroz cijelu sezonu, ja cu biti zadovoljan.turku je napisao/la: nek ste vi poznatipunih 300 ljudi na stadionu protiv radnika

Akcija mali protivnik mali stadion.A atnosfera ce biti bolje nego na bilinom polju jer ce stadion biti pun 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
slazem se, jer danas je bilo vise raje protiv Krivaje nego u vecine premijerligasa u prvenstvu npr Velezasamocelik je napisao/la:Akcija mali protivnik mali stadion.A atnosfera ce biti bolje nego na bilinom polju jer ce stadion biti pun

Šta ste se vi digli, mali protivnik, odigrali protiv Sarajeva neriješeno i sada je Velež mali protivnik, duga je sezona, vidjeti ćemo vas, daBogda prvi bili što se tiče mene, al smanjite doživljaj, tek ste jednu utakmicu odigrali.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ajd zenicani na svoju temu, ako sta pametno nemate pitati... Necu sad da vas napadam kao grupu ili simpatizere, jer znam dosta ljudi koji su robijasi, a kad pricaju o Velezu pricaju s respektom, ali valjda ste vi ovi neki novi klinci, pa vam ne mogu zamjeriti puno.
i tito je volio velež :D
Mali klub,uglavnom veci od tvog smijesnog kluba,trebas ustati pa reci Velez sine.samocelik je napisao/la:Akcija mali protivnik mali stadion.A atnosfera ce biti bolje nego na bilinom polju jer ce stadion biti pun
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.