Ivan Sesar
Re: Ivan Sesar
Gotivim i ja sesara, al fkt, ali brat bratu imo je bar 20 pogresnih dodavanja protiv Celika, igracu vezne linije se to ne smije desavati ma kolko bio umoran.
Ne znam da li je ko primjetio da oni komentatori na Areni broje pogrešna dodavanja, nešto novo u svakom slučaju za prijenose u Premijer ligi BiH
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Brojali Karamatiću i Čomoru, zato što su imali više pogrešnih nego tačnih, upadalo u oči.zizu1991 je napisao/la:Ne znam da li je ko primjetio da oni komentatori na Areni broje pogrešna dodavanja, nešto novo u svakom slučaju za prijenose u Premijer ligi BiH

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Komentatori su bili Sinan Sinanović i onaj što priča kroz nos, radio je na obn.zizu1991 je napisao/la:Ne znam da li je ko primjetio da oni komentatori na Areni broje pogrešna dodavanja, nešto novo u svakom slučaju za prijenose u Premijer ligi BiH
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam ko su komentatori bili, to je za mene relativno u ovom slučaju, nego se sjetih toga kroz prijenos da sam par puta to čuo i baš mi je ostalo u pamćenju.bagrcavi je napisao/la: Komentatori su bili Sinan Sinanović i onaj što priča kroz nos, radio je na obn.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imaš stvarno žešće postove, ali ovo guranje Salihovića, koji je rođeno krilo na zadnjeg veznog je vrh. Svaka čast za poznavanje nogometaCartman je napisao/la:Problem je sto na Rahimica ne mozemo vise racunat, a Medunjanin ne zna kad ce odigrat sljedecu utakmicu. To nam je bio tandem u veznom duze vrijeme. Sad se mora neko drugi tu uigrat (Pjanic i Salihovic vjerovatno). I za to je Pape donekle kriv, jer nije dao priliku nekim drugim igracima, nego je forsirao Rahimica, ali situacija sa Medunjaninom nije Papetova krivica naravno. U glavnom, tesko se moze Sesaru dat poluvrijeme, jer moramo uigrat vaznije igrace.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Napadas covjeka,a vjerovatno ni sam ne znas koliko je Salihovic odigrao utakmica u Hoffu na poziciji zadnjeg veznog...Pauleta je napisao/la:Imaš stvarno žešće postove, ali ovo guranje Salihovića, koji je rođeno krilo na zadnjeg veznog je vrh. Svaka čast za poznavanje nogometaCartman je napisao/la:Problem je sto na Rahimica ne mozemo vise racunat, a Medunjanin ne zna kad ce odigrat sljedecu utakmicu. To nam je bio tandem u veznom duze vrijeme. Sad se mora neko drugi tu uigrat (Pjanic i Salihovic vjerovatno). I za to je Pape donekle kriv, jer nije dao priliku nekim drugim igracima, nego je forsirao Rahimica, ali situacija sa Medunjaninom nije Papetova krivica naravno. U glavnom, tesko se moze Sesaru dat poluvrijeme, jer moramo uigrat vaznije igrace.
Ne pišem o tome, nego želim naglasiti da je Salihović rođeno krilo. Svoje najbolje utakmcie je odigrao kao krilo i nama treba kao krilo, jer je po mene profoesor za Lulića, kojeg također cijenim.NEZALAGANJE je napisao/la:Napadas covjeka,a vjerovatno ni sam ne znas koliko je Salihovic odigrao utakmica u Hoffu na poziciji zadnjeg veznog...Pauleta je napisao/la:Imaš stvarno žešće postove, ali ovo guranje Salihovića, koji je rođeno krilo na zadnjeg veznog je vrh. Svaka čast za poznavanje nogometaCartman je napisao/la:Problem je sto na Rahimica ne mozemo vise racunat, a Medunjanin ne zna kad ce odigrat sljedecu utakmicu. To nam je bio tandem u veznom duze vrijeme. Sad se mora neko drugi tu uigrat (Pjanic i Salihovic vjerovatno). I za to je Pape donekle kriv, jer nije dao priliku nekim drugim igracima, nego je forsirao Rahimica, ali situacija sa Medunjaninom nije Papetova krivica naravno. U glavnom, tesko se moze Sesaru dat poluvrijeme, jer moramo uigrat vaznije igrace.
Begović, Burić, Stanković

Salihovic ima sve predispozicije da igra centralnog veznog, i to i igra u Bundesligi. Tu je nama trenutno najkorisniji i tu treba da igra. Kako "rodjeno krilo" kakva sranja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa gotovo svu karijeru igra DM-CM...NEZALAGANJE je napisao/la:Napadas covjeka,a vjerovatno ni sam ne znas koliko je Salihovic odigrao utakmica u Hoffu na poziciji zadnjeg veznog...Pauleta je napisao/la:Imaš stvarno žešće postove, ali ovo guranje Salihovića, koji je rođeno krilo na zadnjeg veznog je vrh. Svaka čast za poznavanje nogometaCartman je napisao/la:Problem je sto na Rahimica ne mozemo vise racunat, a Medunjanin ne zna kad ce odigrat sljedecu utakmicu. To nam je bio tandem u veznom duze vrijeme. Sad se mora neko drugi tu uigrat (Pjanic i Salihovic vjerovatno). I za to je Pape donekle kriv, jer nije dao priliku nekim drugim igracima, nego je forsirao Rahimica, ali situacija sa Medunjaninom nije Papetova krivica naravno. U glavnom, tesko se moze Sesaru dat poluvrijeme, jer moramo uigrat vaznije igrace.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Salihović je najbolji na DM CM. Dobar pregled igre, dobra tehnika, dobra dodavanja posebno dugim loptama.
Za krilo treba brzina, 1 na 1, dribling, Salihović nije krilo.
Za krilo treba brzina, 1 na 1, dribling, Salihović nije krilo.
Ima li kakav način da to Sušić sazna..?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ivo, sretno večeras, nadam se da ćeš odigrati koji minut, ako ništa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Sretno veceras majstore, i nadam se da ces dobiti bar poluvrijeme da vidimo mozes li postati standardan u repci a mislim da ces, ako dobijes pravu minutazu, i dalje dobijati pozive Papeta 

-
- Kontakt:
Saka cast Ivanu odigro je sasvim solidno vidjelo se da ima i treme sto je dovelo do one 2 greskice ali jos 1,2 ovakve utakmice i mogo bi komotno uzeti mjesto Zahirovicu na zadnjem veznom jer ja ne znam sta onaj Zahirovic pokusava :O ? Isto kao da je u svadji sa fudbalom
- Papastathopoulos
- Kontakt:
garant si navijac sarajeva cim si toliko objektivan...-SiviSoko- je napisao/la:Saka cast Ivanu odigro je sasvim solidno vidjelo se da ima i treme sto je dovelo do one 2 greskice ali jos 1,2 ovakve utakmice i mogo bi komotno uzeti mjesto Zahirovicu na zadnjem veznom jer ja ne znam sta onaj Zahirovic pokusava :O ? Isto kao da je u svadji sa fudbalom
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
3Papastathopoulos je napisao/la:garant si navijac sarajeva cim si toliko objektivan...-SiviSoko- je napisao/la:Saka cast Ivanu odigro je sasvim solidno vidjelo se da ima i treme sto je dovelo do one 2 greskice ali jos 1,2 ovakve utakmice i mogo bi komotno uzeti mjesto Zahirovicu na zadnjem veznom jer ja ne znam sta onaj Zahirovic pokusava :O ? Isto kao da je u svadji sa fudbalom
Kakvi su ovo glupani od navijaca Sarajeva bas su realni, Zahirovic jedan od boljih veceras njegova ponajbolja utakmica u repki
Limvo Likce
sreca da susis ovo vjerovatno ne cita, inace bi pomislio da je usao makelele umjesto sesara cc pa zaha odlican u defanzivi jos samo malo ofanzivno da poradibagra je napisao/la:3Papastathopoulos je napisao/la:garant si navijac sarajeva cim si toliko objektivan...-SiviSoko- je napisao/la:Saka cast Ivanu odigro je sasvim solidno vidjelo se da ima i treme sto je dovelo do one 2 greskice ali jos 1,2 ovakve utakmice i mogo bi komotno uzeti mjesto Zahirovicu na zadnjem veznom jer ja ne znam sta onaj Zahirovic pokusava :O ? Isto kao da je u svadji sa fudbalom
Kakvi su ovo glupani od navijaca Sarajeva bas su realni, Zahirovic jedan od boljih veceras njegova ponajbolja utakmica u repki
Odmah Sesaru kapitensku traku dati ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.