Ivan Sesar

nanek

Re: Ivan Sesar

Post Postao/la nanek » 07 avg 2012, 12:05

Gotivim i ja sesara, al fkt, ali brat bratu imo je bar 20 pogresnih dodavanja protiv Celika, igracu vezne linije se to ne smije desavati ma kolko bio umoran.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 avg 2012, 12:18

Ne znam da li je ko primjetio da oni komentatori na Areni broje pogrešna dodavanja, nešto novo u svakom slučaju za prijenose u Premijer ligi BiH
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 avg 2012, 12:24

zizu1991 je napisao/la:Ne znam da li je ko primjetio da oni komentatori na Areni broje pogrešna dodavanja, nešto novo u svakom slučaju za prijenose u Premijer ligi BiH
Brojali Karamatiću i Čomoru, zato što su imali više pogrešnih nego tačnih, upadalo u oči. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 avg 2012, 12:30

zizu1991 je napisao/la:Ne znam da li je ko primjetio da oni komentatori na Areni broje pogrešna dodavanja, nešto novo u svakom slučaju za prijenose u Premijer ligi BiH
Komentatori su bili Sinan Sinanović i onaj što priča kroz nos, radio je na obn.
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 avg 2012, 12:36

bagrcavi je napisao/la: Komentatori su bili Sinan Sinanović i onaj što priča kroz nos, radio je na obn.
Ne znam ko su komentatori bili, to je za mene relativno u ovom slučaju, nego se sjetih toga kroz prijenos da sam par puta to čuo i baš mi je ostalo u pamćenju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 08 avg 2012, 15:30

Cartman je napisao/la:Problem je sto na Rahimica ne mozemo vise racunat, a Medunjanin ne zna kad ce odigrat sljedecu utakmicu. To nam je bio tandem u veznom duze vrijeme. Sad se mora neko drugi tu uigrat (Pjanic i Salihovic vjerovatno). I za to je Pape donekle kriv, jer nije dao priliku nekim drugim igracima, nego je forsirao Rahimica, ali situacija sa Medunjaninom nije Papetova krivica naravno. U glavnom, tesko se moze Sesaru dat poluvrijeme, jer moramo uigrat vaznije igrace.
Imaš stvarno žešće postove, ali ovo guranje Salihovića, koji je rođeno krilo na zadnjeg veznog je vrh. Svaka čast za poznavanje nogometa
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 avg 2012, 15:35

Pauleta je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Problem je sto na Rahimica ne mozemo vise racunat, a Medunjanin ne zna kad ce odigrat sljedecu utakmicu. To nam je bio tandem u veznom duze vrijeme. Sad se mora neko drugi tu uigrat (Pjanic i Salihovic vjerovatno). I za to je Pape donekle kriv, jer nije dao priliku nekim drugim igracima, nego je forsirao Rahimica, ali situacija sa Medunjaninom nije Papetova krivica naravno. U glavnom, tesko se moze Sesaru dat poluvrijeme, jer moramo uigrat vaznije igrace.
Imaš stvarno žešće postove, ali ovo guranje Salihovića, koji je rođeno krilo na zadnjeg veznog je vrh. Svaka čast za poznavanje nogometa
Napadas covjeka,a vjerovatno ni sam ne znas koliko je Salihovic odigrao utakmica u Hoffu na poziciji zadnjeg veznog...

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 08 avg 2012, 15:48

NEZALAGANJE je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Napadas covjeka,a vjerovatno ni sam ne znas koliko je Salihovic odigrao utakmica u Hoffu na poziciji zadnjeg veznog...
Ne pišem o tome, nego želim naglasiti da je Salihović rođeno krilo. Svoje najbolje utakmcie je odigrao kao krilo i nama treba kao krilo, jer je po mene profoesor za Lulića, kojeg također cijenim.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 avg 2012, 16:01

:roll:

Salihovic ima sve predispozicije da igra centralnog veznog, i to i igra u Bundesligi. Tu je nama trenutno najkorisniji i tu treba da igra. Kako "rodjeno krilo" kakva sranja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 avg 2012, 16:05

NEZALAGANJE je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Pa gotovo svu karijeru igra DM-CM... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 avg 2012, 12:02

Salihović je najbolji na DM CM. Dobar pregled igre, dobra tehnika, dobra dodavanja posebno dugim loptama.

Za krilo treba brzina, 1 na 1, dribling, Salihović nije krilo.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 09 avg 2012, 17:47

Ima li kakav način da to Sušić sazna..?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

High

Post Postao/la High » 15 avg 2012, 14:05

Ivo, sretno večeras, nadam se da ćeš odigrati koji minut, ako ništa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 15 avg 2012, 20:42

Sretno veceras majstore, i nadam se da ces dobiti bar poluvrijeme da vidimo mozes li postati standardan u repci a mislim da ces, ako dobijes pravu minutazu, i dalje dobijati pozive Papeta :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 avg 2012, 20:50

Daj Bože da nam Ivo zaigra bar 15 minuta sretnooooo!
Sarajevo ljubavi moja!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 15 avg 2012, 22:42

Saka cast Ivanu odigro je sasvim solidno vidjelo se da ima i treme sto je dovelo do one 2 greskice ali jos 1,2 ovakve utakmice i mogo bi komotno uzeti mjesto Zahirovicu na zadnjem veznom jer ja ne znam sta onaj Zahirovic pokusava :O ? Isto kao da je u svadji sa fudbalom

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 avg 2012, 23:33

-SiviSoko- je napisao/la:Saka cast Ivanu odigro je sasvim solidno vidjelo se da ima i treme sto je dovelo do one 2 greskice ali jos 1,2 ovakve utakmice i mogo bi komotno uzeti mjesto Zahirovicu na zadnjem veznom jer ja ne znam sta onaj Zahirovic pokusava :O ? Isto kao da je u svadji sa fudbalom
garant si navijac sarajeva cim si toliko objektivan...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 avg 2012, 23:52

Papastathopoulos je napisao/la:
-SiviSoko- je napisao/la:Saka cast Ivanu odigro je sasvim solidno vidjelo se da ima i treme sto je dovelo do one 2 greskice ali jos 1,2 ovakve utakmice i mogo bi komotno uzeti mjesto Zahirovicu na zadnjem veznom jer ja ne znam sta onaj Zahirovic pokusava :O ? Isto kao da je u svadji sa fudbalom
3

Kakvi su ovo glupani od navijaca Sarajeva bas su realni, Zahirovic jedan od boljih veceras njegova ponajbolja utakmica u repki
Limvo Likce

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 15 avg 2012, 23:53

bagra je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
3

Kakvi su ovo glupani od navijaca Sarajeva bas su realni, Zahirovic jedan od boljih veceras njegova ponajbolja utakmica u repki
sreca da susis ovo vjerovatno ne cita, inace bi pomislio da je usao makelele umjesto sesara cc pa zaha odlican u defanzivi jos samo malo ofanzivno da poradi

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 avg 2012, 23:58

Odmah Sesaru kapitensku traku dati ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.