FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 08 avg 2012, 10:06

Jos samo Muamera i Nermina negdje da udamo i uradili smo ekstra posao sto se tice ovog prelaznog... Svraka guzi po cijelu noc, dok Nermin cuga... :lol:

Brkovica i Kajkuta odmah fiksirat u prvu, pored Zebe, Bekrica,Zole i Adila... pa onda malo rotirat sa Mirsom i Smajketom...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 avg 2012, 10:13

Jel' neko nešto zna o Dini Ratkoviću. Bio je član našeg omladinskog pogona i mislim da je potpisao ugovor sa prvim timom. To je bilo prije 8,9 godina. On je 86. godište, pa ako je neko s njim trenirao nek mi se javi...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Nikica

Post Postao/la Nikica » 08 avg 2012, 10:47

Pozdrav svima, da li je poptisao ovaj Kajkut zna li iko išta o tom. ?
Majstor Karatea

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 08 avg 2012, 11:06

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja koliko znam, mozda grijesim, Kajkut i Adilovic dva sasvim razlicita napadaca. Mozda se formacija promijeni ;)
slažem se i ja :)

msm da je Kajkut napadač iz sjene, dok je adil-beg onaj klasični "panj" pred golom :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 08 avg 2012, 11:22

Belmin Vila potpisao za Hajduk , steta sto talente pustamo trebali smo potpisat i dati mu sansu al eto jbg

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 avg 2012, 12:00

xxl basket je napisao/la:Belmin Vila potpisao za Hajduk , steta sto talente pustamo trebali smo potpisat i dati mu sansu al eto jbg
zar nije otiš'o u Hrvatski Dragovoljac poslije ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 08 avg 2012, 12:10

kajkut vam je solidno pojacanje dace koji gol sigurno.perfektan izvodjac slobodnjaka i dalekih i onih blizih.mane su mu da je spor i igra stalno okrenut ledjima ka golmanu.jos je mana sto je kurcevit ali a.osim sa takvima zna.tako da il ce propast ko stanceski ili ce doci sebi i slusati sta mu se kaze.uglavnom bice zaninljivo ga pratiti u vasem dresu ako potpise

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 08 avg 2012, 12:25

Zašto Kajkut nije produžio sa Borcem ako je nešo vrijedio,čak se pojavila informacija da treba potpisat za Rudar P,ali vidjet ćemo i hoćeli kod nas doći možda se ta priča izjalovi.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 08 avg 2012, 12:32

sa njim je u borcu raskinut ugovor na iniciranje kluba.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 avg 2012, 12:56

U svakom slucaju ,ako Kajkut potpise,meni je bolje rjesenje nego Pehilj ili Ramic.Sa ovim igracem bi dobili u sirini kada je napadacki red u pitanju.Tu je Adilovic,pridodaje mu se Selimovic,tu su Pehilj i Ramic,tu je sada i Brkovic,pa onda evo i Kajkuta.To je sada sest ofanzivno nastrojenih igraca,iako dvojicu moze iskoristiti kao krila,a mogao bi i Kajkuta iskoristiti malo povucenije iza napadaca.

S obzirom da do ovog trenutka Amar nije pojacao zadnji vezni red,nekako mi je logicno da ove godine oproba neki malo noviji sistem igre.Formacijski smo igrackim fondom okrenuti ofanzivnije,pa bi se zaista moglo desiti da igramo sa jednim zadnjim veznim i da tog jednog igraca okrene ili u ofanzivnog veznog ili u dva napadaca.To mi nekako sada izgleda logicno,jedino ako se ne desi prodaja nekog napadaca,Adila npr. .

Vrlo je moguce da se sada naprave dvije takticke varijante,jer smo do sada imali samo ovu jednu koja je kod Amara poznata godinama i od koje nikada ne odstupa.Uz ovakav igracki kadar,on je sada u mogucnosti da napravi sa timom i defanzivnu i ofanzivnu varijantu.Defanzivno kao i do sada sa dva zadnja vezna,gdje je gustina na sredini terena,koju bi vjerovatno pokrivali Svraka i Zola,nekad i Bekric po potrebi,a ova druga varijanta gdje bi se koristila dva razlicita centarfora po stilu ,a sa jednim zadnjim veznim igracem,vjerovatno Svrakom.Ovi napadaci koje imamo su razlicitog tipa,Adilovic i Pehilj su oni staticari,duel igraci,bez puno sirenja u igri i sporiji,gdje im veznjak treba prirediti sansu da bi oni poentirali.Selimovic,Brkovic i sada Kajkut imaju druge mogucnosti,sirenja u igri,odlazaka na krilo,a i poentiranja kada su u mogucnosti.Mogu se tu napraviti fine kombinacije.Ramica ne bi svrstao ni u jednu kategoriju,nije mi mrzak,ali ono sto je do sada pokazivao na terenu mogu i ja ovako totalno nespreman odigrati.Spor,trom,neeksplozivan,neiskusan,bez volje i zelje,tremaros i nesnalazljiv u nekoj sansi.Bez veze.

Ko zna,mozda se desi i neki odlazak,a sigurno da jos postoji mogucnost da nam se jos neki igrac prikljuci.Sve je tu jos otvoreno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nanek

FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 08 avg 2012, 13:08

Ma 4 3 3 idemo :). Odbrana se zna, sredina zolotic da se udara, Bekric da trci, Zeba da seva i levati ih, napad Kajkut(Brkovic) Adilovic(Pehilj) Selimovic(Beslija) .Prodati jamaka i svraku i trpaj te levate i dalje i dalje :D

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 08 avg 2012, 13:11

izvinjavam se za Brkovića, nisam znao da je kažnjen, nisam čitao forume, bio sam na odmoru :mrgreen:
moja greška ;)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 08 avg 2012, 13:45

Rios je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Fino, fino, neka Kajkuta. Konačno ćemo dobiti odličnog izvođača slobodnih udaraca nakon duže vremena. :D
A Zeba nije dobar izvodjac slobodnjaka jel? Pa i Beslija.. ;)
Zeba i Bešlija jesu dobri izvođači slobodnih udaraca, ali Kajkut je bolji izvođač od njih dvojice.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 avg 2012, 14:17

GaziHusrevbeg je napisao/la:
Rios je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Fino, fino, neka Kajkuta. Konačno ćemo dobiti odličnog izvođača slobodnih udaraca nakon duže vremena. :D
A Zeba nije dobar izvodjac slobodnjaka jel? Pa i Beslija.. ;)
Zeba i Bešlija jesu dobri izvođači slobodnih udaraca, ali Kajkut je bolji izvođač od njih dvojice.
:lol: :lol: :lol: :lol: šta reče :shock:
DRUG NEBI TI PUNCA

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 avg 2012, 14:22

Naravno da je bolji, jer Kajkut daje golove cesto iz slobodnjaka.... A ovi nasi se dobro napromasivaju pa onda ubace po neki.... U tom je razlika....
PS
I ne pravi se pametan i ne pokusavaj ismijati nekoga na taj nacin jer si ti samo ispao smijesan....

slibson
Kontakt:

Post Postao/la slibson » 08 avg 2012, 14:23

Stranica koja je perfektno funkcionisala do pojave Mirse Fan shop piljara.

http://www.picupine.com/ea664f8x-1" onclick="window.open(this.href);return false;
ili
http://web.archive.org/web/201102071214 ... nicar.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

I nakaradna kopija stranice napravljena pod palicom Mirse.

http://www.picupine.com/ea664f8x-2" onclick="window.open(this.href);return false;
ili
http://www.fkzeljeznicar.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

I corava baba vidi da je dizajn podjonjen 100%.
S tim da ova Web Dev ekipa ne zna kako da odredjene stvari podjoni pa nam sad stranica izgleda kao deponija.

Ukratko, s konja na magarca i to nikome ne smeta.
Nek je ziva glava!

Pitanje za marketing menadzera: Pa sta je taj Mirso ucinio za klub da vam prodaje muda pod bubrege hladno?
Trebas ti Buki prvo kod ocnog ljekara da procjeni da li mozes pohadjati osnovnu skolu.
A dotad mozes sa tarashima je.at Madjarima mater Bugarsku.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 avg 2012, 14:28

Hypnose je napisao/la:Naravno da je bolji, jer Kajkut daje golove cesto iz slobodnjaka.... A ovi nasi se dobro napromasivaju pa onda ubace po neki.... U tom je razlika....
PS
I ne pravi se pametan i ne pokusavaj ismijati nekoga na taj nacin jer si ti samo ispao smijesan....
aaaa ispade sad Kajkut Juninho, Messi i Ronaldinho u jednom, zabija iz svakog slobodnjaka, zna lopte, a plafon u karijeri mu bio Šerif iz Tiraspola.
Ohanite malo sa tim hvalospjevima na njegov račun, nije čovjek ni potpiso.Ako dođe dobro došao, ako ne dođe Bože moj.
DRUG NEBI TI PUNCA

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 avg 2012, 14:34

Pa to je samo odgovor na tvoj cinicni post gdje si stavio one sto se smiju na post koji si citirao.... A koji je u stvari tacan jer je Kajkut dosta bolji suter od nase dvojice....
A to za Juninha i te ostale si ti napisao a ne ja..... I kakve veze ima njegova karijera, pa i Zebi je plafon 2. Ruska Liga.... A Serif je puno bolja ekipa od Kamaza..... Tako da ti i to ismijavanje pada u vodu...
Jedino se slazem sa tim ako dodje da je dobro dosao....

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 avg 2012, 14:41

Sve je to ista priča kao kad je dolazio Lazar ili Perica, postavljali su se snimci gdje postižu golove iz okreta, škaricama i šta ti ja znam.Nakon tih klipova očekivali smo mašine, a dobili smo jednu veliku nulu od obojice.Kad odigra par utakmica onda ćemo vidjeti ima li hajra od njega.
DRUG NEBI TI PUNCA

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 08 avg 2012, 14:43

bagrcavi je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: šta reče :shock:
Da znaš čitati koliko ne znaš sve bi ti jasno bilo. Dobar ---> Bolji. Komparacija pridjeva, osnove maternjeg ti jezika.

:arrow:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, F1921B, Lecler, Napaceni87 i 50 gostiju.