FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
joooj ovih doofmundovaca,oni prizeljkuju da se nasi igraci povrede ne bi li oni uspjeli odbraniti titulu,eee pa to nema nigdje
ne mogu ni u jednom trenutku reci da mi je drago sto se gomez povrijedio,ali mi je svakako drago sto ce Mandzo ili Pizaro dobiti priliku,aaa ko zna mozda je i iskoriste sto je moguce bolje
ne mogu ni u jednom trenutku reci da mi je drago sto se gomez povrijedio,ali mi je svakako drago sto ce Mandzo ili Pizaro dobiti priliku,aaa ko zna mozda je i iskoriste sto je moguce bolje
Stern des Südens
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Trebalo bi biti tako samo treba uočit veliku razliku kod igranja protiv Trentino ekipe, Paulaner ekipe, Peking ekipe ili igranje protiv Napolia, Werdera, HSV-a, Kaiserslauterna, Wolfsburga odnosno Dortmunda.effe_sa je napisao/la:Znači poraz , iako su pripreme u pitanju, ne treba olako shvatit, ali ne treba ga ni previše, previše ozbiljno shvatit.
Protiv jačih momčadi treba vidjeti kako stoji momčad, to je mjerilo. A znamo protiv koga smo zakazali.
Slažem se. Ova tekma je ključna da vidimo gdje smo. Da li trebam ponoviti da očekujem konačno partiju i taktiku koja će donijeti pobjedu protiv Borussie?effe_sa je napisao/la:A ključna stvar za naša očekivanja mogla bi biti utakmica Superkupa protiv Dortmunda naredne nedjelje.
Krucijalna tekma da ustvrdimo kakvo je pravo stanje u svim pogledima, od igre do igrača do taktike.......
Znači trener je na velikom ispitu.
Istina, no bojim se da ćemo protiv bunkera opet izgledati kriminalno jer ne vidim akciju koju je Jupp uigrao da bi probili taj bunker. To je izgledalo očajno protiv Werdera i Kaiserslauterna. Trenutno Jupp ne izgleda kao trener koji će to sve posložiti do najsitnijeg detalja.effe_sa je napisao/la:Jedna stvar treba odmah biti jasna, a to je da ako mi loše uđemo u sezonu, tu bi veliki krivac mogao biti samo Jupp Heynckes. Kao prvo, to bi značilo da čovjek ništa iz grešaka nije naučio, a pod dva, on nema više pravo se vadit na neke stvari, jer je dobio sad na širini kadra. Znači sad ima i u napadu izbora, da po potrebi krene s dvojicom gore, ima mogućnost u odbrani, ima alternative. Prema tome, sad je ključ kako će on posložit ekipu.
Muller je po meni ili desno krilo ili napadač. Zbog iznimnog osjećaja za gol uvjeren sam da bi bio strašan napadač ali mu isto tako treba nešto kilograma da bi se borio sa stoperima. Dakle, čim prije ga počnemo forsirati u špici to će za nas biti strašan potez. Muller je kao i njegov poznatiji prezimenjak, može zabiti iz ničega, ima osjećaj za gol, zna odigrati dupli pas za razliku od Gomeza, zna podvalit loptu i za špicu je dovoljno brz ( dobro Gerd nije bio brz koliko sam vidio na reprizama utakmica iz toga vremena ) da pravi kaos u obrani protivnika.effe_sa je napisao/la:Ako Muller bude opet loše ušao u sezonu, onda stvarno Jupp ima problem u radu s tim igračem. Mislim onda on stvarno njega ne zna usmjerit, ne zna ga uputit, postavit u igri. Pa ne može ti se ništa bolje desit kao treneru nego da imaš Mullera u ekipi. Zašto? Pa razlog je jednostavan, čovjek trči ko konj, ide glavom kroz zid, borben je, zna podvalit loptu, zna zabit gol i nogom, i glavom. Samo trebaš onda znat s njim radit. A mi u zadnje vrijeme od Thomasa , nažalost vidimo često samo trku koja nije efikasna, jer on je pao na neki niži nivo, a trener ga opet ne zna vratit.
Ako ga neće forsirati na špici onda obavezno na desno krilo. Druge pozicije nisu za njega. MMn.
To govorim još od van Gaala. Mi jednostavno ne smijemo biti tako jednolični u napadu odnosno da nam se igra svodi na Robberya i što oni naprave to je to. Igra nam treba biti puno bolja i raznovrsnija. Ne možemo igrati bez rizika i bez okomitog passa.effe_sa je napisao/la:Treba zato više brzine u igri i rizika protiv ekipa koje se zatvaraju i naravno još više varijabilnosti i faktora iznenađenja.
Zato kažem da polako gubim strpljenje jer ne vidim pomak u igri. Krajnje je vrijeme da se počinje nešto događat a najbolja (ne)prilika se Juppu već nudi u nedjelju.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Teško pitanje iz više razloga. Prvi je taj jer bi se ja osobno mogao obrukati rekavši neki broj koji nije ni blizu istine.... Drugi je taj da tebe ne uvrijedim tu na forumu ako približno pogodim dein Alter......secer je napisao/la:iskusan, velisStefan Effenberg je napisao/la:Čini se da je @ secer bio u pravu, jbg, iskusan čovjek za razliku od nas mladih i nadobudnih.dobro, sta mislis koliko imam godina?

Nemoj mislit da si poljuljao moje mišljenje sa ovim smajlijem koji daje naslutiti nešto drugo. Ostajem kod svojeg Meinunga.

Pa ajmo da probamo.... Dajem ti 46 godina.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Tako je njegov osjećaj za gol je vrh. Ali moraš malo dublje razmotriti situaciju. Dakle, Robbery napravi višak a čak niti onda se Gomez ne pojavi na suradnju. Znači on se prime stopera i ne pušta ga niti malo. I tako cijelo vrijeme. To je veliki problem jer ne mogu Robbery uvijek predribljati 3 igrača i servirati loptu Gomezu. On bi sam sebi stvorio više prilika da se otvori ( odvoji od igrača ), odigra dupli pas i krene naprijed jer će loptu sigurno dobiti u prazan prostor.Klare je napisao/la:A šta to da se još očekuje od njega, možda da pokuša prokrilati, neće li poletjeti?
Eto traži se više kretanja, a Mariano trči kao rijetko koji napadač na svijetu;
eto traži se više sudjelovanja u igri, a to bi Mariano trebao nazad na centar, te obavljati pored svojih, i tuđe poslove,
a shvatite da imamo najboljeg napadača na svijetu, ostatak tima je kriminalan,
Gomezov tajming je nešto neviđeno u nogometnom svijetu, a taj moderni fudbal i nekakve zahtjeve, zašto da to komentarišem, čista priča u prazno.
![]()
No velika je razlika ono što ti govoriš i kako to treba izgledati. Kakav centar??? Gomezu je dovoljno da se otvori na nekih 20-25 metara od gola i već bi bio opasniji po gol protivnika a i igra bi nam bila puno bolja.
A druga stvar je ta da Gomez promašuje previše čistih prilika što je nedopustivo. Pa da smo ispali protiv Reala jedino bi njega krivili jer nije zabio onu priliku u 86. minuti kad se išao poigravati.
Ili ona prilika pred kraj prvog poluvremena protiv Chelsea. Kad je sve napravio ( oslobodio se igrača savršeno ) i onda promašio zicer nad zicerima.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ja nisam niti rekao da je on zaslužan za organiziranje napada. Dakle, ono što mene smeta kod njega jeste to da momak ne zna odigrati okomit pas. Ja to govorim i to me smeta. Njemu je svaka lopta iza ili u širinu. A tehnika mu je kriminal. Čim ga neko stisne odmah panika.Klare je napisao/la:@Stefan, a šta povrijedi se Gustavo, dokazano da je Tymo na centru dosta bolji od Kroosa, a ne ide niti to da od Cana očekujemo da odmah uleti i dostojno ga zamijeni.
Can može igrati pokoju utakmicu, ali u kontinuitetu, i to još LP, e to je već previše.
Tymo ima potrebne kvalitete da uskoči kad zatreba, a takav nam i treba.
Za napad ima zaduženih koliko hoćeš, za smetnje u napadu se ne smije kriviti taj razbijač, bio on Gustavo, Tymo ili neko treći, za kritiku tu ima dosta kandidata.![]()
Pogledaj malo bolje kako igra pa onda reci da li sam u pravu ili ne.
Naravno da je on defanzivno izvrstan i kao takav je dobra zamjena Luiz Gustavu. Tu nema dvojbe. To ga izvlači jer bi inače odavno bio prodan. Znači on je dobar dok trebaš tog razbijača što je potrebno protiv najjačih ekipa. No u svim ostalim utakmicama po meni on nema mjesto u početnih jedanaest a kad je Gustavo spreman niti protiv najjačih ne može biti ispred njega.
[youtube][/youtube]
Kao da nam nije dosta ozlijeda pa Badstuber hoće da proširi spisak.
Kao da nam nije dosta ozlijeda pa Badstuber hoće da proširi spisak.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
JetSet_Hantraga je napisao/la:Kad sam procitao vijest da ce Mario odsustvovati tri mjeseca, nisam bio sposoban da napisem post.![]()
Ali ovo je vec bolje, mjesec i nije toliko puno.
Samo brinu mene neke druge stvari.![]()
Forma nekih (mnogih) igraca nije na nivou. Tu prije svega mislim na Kroosa (a mozda je ovo i njegov standardni nivo), sto se najbolje moglo vidjeti protiv K'lauterna. Prvo proda loptu u 13. minuti ako se ne varam i ljudi izlaze 1 na 1 s golmanom.
Onda pred kraj utakmice ponovo pad koncentracije i naravno primljen gol. Seco da znas da si mi naumpao, ti i tvoj video na kojem su njegove greske. Eto dovoljno ti je pogledati tu utakmicu i sve ce ti biti jasno.![]()
Boa nije za beka, to valjda jasno. Jedva cekam Alabicu, taj ce bit' bolji od Evre.![]()
Pojacanja nisu razocarala. Tu pogotovo mislim na Šaćira koji me odusevio. Dobro, nema mjesta na krilu, ali i iza napadaca je odlican. Konacno da tu imamo igraca koji je opasan pred protivnickim golom, koji moze povuci loptu, koji moze uputitu udarac sa distance.
Dante, Manđa, Pizarro, Weiser dosta dobri. Cak nisam siguran koja dva stopera ce biti prvi izbor ove sezone. Dante je pokazao da zna lopte igrat'.
Taj je vec bolji od Evre.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
evo jedna sretna vijest mario gomez je uspjesno operiran....sta je bilo sa badstuberom i canom nova svađa nam nikako ne treba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Badstubera za kapitena!
Ovakvu drskost odavno nisam vidio, barem sto se tice Bayernovih igraca. Pokazivao je on ove znakove i prosle sezone ali nije to bilo tako izrazeno kao na ovom treningu.
Ovakav jedan igrac mora biti vodja Bayerna.
Ovakvu drskost odavno nisam vidio, barem sto se tice Bayernovih igraca. Pokazivao je on ove znakove i prosle sezone ali nije to bilo tako izrazeno kao na ovom treningu.
Ovakav jedan igrac mora biti vodja Bayerna.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zašto ?
koja seljačina
[youtube][/youtube][/quote]

[youtube][/youtube][/quote]
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 07 avg 2012, 18:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
- Kontakt:
jbte, prava ona njemacka seljacina, samo mu one hoze ili kak vec, seljacke pantole faleIlPrincipe je napisao/la:Zašto ?koja seljačina
![]()
[youtube][/youtube]

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
odlicno receno. jednostavno, ovaj matori tvrdoglavac ne zeli priznati da ga je pregazilo vrijeme i da o modernom fudbalu nema pojma. covjece, klop i favre su mu ocitali lekcije iz modernog fudbala.Stefan Effenberg je napisao/la:Istina, no bojim se da ćemo protiv bunkera opet izgledati kriminalno jer ne vidim akciju koju je Jupp uigrao da bi probili taj bunker. To je izgledalo očajno protiv Werdera i Kaiserslauterna. Trenutno Jupp ne izgleda kao trener koji će to sve posložiti do najsitnijeg detalja.
mislim da svako ziv zna da sam bio jedan od najvecih gaalovih kriticara, te da sam slavio dan kada je otisao.Stefan Effenberg je napisao/la:To govorim još od van Gaala. Mi jednostavno ne smijemo biti tako jednolični u napadu odnosno da nam se igra svodi na Robberya i što oni naprave to je to. Igra nam treba biti puno bolja i raznovrsnija. Ne možemo igrati bez rizika i bez okomitog passa.
ali, takodjer moram priznati da sam debelo pogrijesio jer nisam shvatao ono sto gaal radi.
tek nakon sto sam procitao njegovu knjigu svatih koga smo izgubili.
prije svega moram reci da su njegove ekipe najjace u trecoj godini.
u prvoj godini igraju dobro, u drugoj slijedi pad, dok u trecoj igraju najbolji fudbal. zvuci ludo ali je istina.
dakle, van gaal je odradio 2 trecine posla a ostala mu je ona jedna u kojoj se koncentrise na napad.
trebam li napominjati da i dan-danas gledamo gaalov stil(veliki posjed lopte i igra preko krila) samo sa boljim ili zrelijim pojedincima, pa to izgleda bolje.
no, nebitno. gaal je bio i prosao i meni ne ostaje nista drugo nego da se nadam da ce nas od naredne sezone voditi gvardiola koji bi nastavio tamo gdje je gaal stao.
slazem se. problem je sto bayern nema vremena da ga preskoluje na tu poziciju.Stefan Effenberg je napisao/la:Muller je po meni ili desno krilo ili napadač. Zbog iznimnog osjećaja za gol uvjeren sam da bi bio strašan napadač ali mu isto tako treba nešto kilograma da bi se borio sa stoperima.
ono, fali mu par utakmica na toj poziciji.
jah, nisam zensko pa da se uvrijedim ako pogrijesis.Stefan Effenberg je napisao/la:Drugi je taj da tebe ne uvrijedim tu na forumu ako približno pogodim dein Alter......![]()
uf, postara ti mene opasnoStefan Effenberg je napisao/la:Pa ajmo da probamo.... Dajem ti 46 godina.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
ljudi nece me biti par dana na forumu idem na odmor..pozz
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Uživaj majstore. Nemoj da zadaviš Cana na odmoru. Ipak je velika nada......badstuber je napisao/la:ljudi nece me biti par dana na forumu idem na odmor..pozz
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Prvo da kažem slijedeće: da ne bih ispao licemjeran moram napomenuti da sam bio jedan od zagovornika don Josefa. Stvarno sam očekivao pomak dalje u igri. On je došao u fazi obrane. Stvarno je vratio obranu Bayerna tamo gdje joj je oduvijek bilo i mjesto, u sam vrh. Donio je Kroosa u sredinu da veže redove. Ne može nitko reći da je Kroos to loše radio. Donio je u početnom dijelu sezone vrhunski pressing.secer je napisao/la:odlicno receno. jednostavno, ovaj matori tvrdoglavac ne zeli priznati da ga je pregazilo vrijeme i da o modernom fudbalu nema pojma. covjece, klop i favre su mu ocitali lekcije iz modernog fudbala.
Znači neki napredak je ostvario, ne mogu sad reći da je skroz promašio sa svim.
No ima druga strana medalje a ta je da on nije donio skoro ništa novo u igri prema naprijed. To me zadnje vrijeme nervira sve više. Igra prema naprijed se nije razvila do razine do koje smo svi očekivali. Ne mogu vjerovati da mi još uvijek igramo samo u širinu. Nema okomitog pasa. Nema rizika. Nema akcije koja bi mogla probiti bunker u 3 dodavanja.
Imao je Jupp dosta sitnih pogrešaka koje su na kraju bile i odlučujuće onda kad je bilo najvažnije. Govorim za prošlu sezonu. Lekcije su mu očitali ti treneri koje si naveo. I to kakve lekcije. Ništa nije naučio niti za daljnje oglede koji su uslijedili u drugoj polusezoni.
Neki igrači su mu trunuli na klupi i nikad nisu dobili priliku da se pokažu, Pranjić, Contento i Usami. Pa kad je bilo najvažnije s njima odmah u vatru. Loš potez trenera.
Pa onda masu utakmica izmjene radi prekasno. Mi vodimo 3-4-5=0, a on radi prvu izmjenu u 65-70 minuti.... To me strašno živciralo.
Mi predugo čekamo trenera koji će donijeti cijeli paket arsenala taktike i znanja da konačno uštima sve dijelove mehanizma zvanog Bayern da bi bili stvarno najjači.
Ako sam ga najviše branio slobodno ga mogu i kritizirat ako za to ima osnova. U ovom trenutku naravno da ima i više od osnova za kritiziranje.
Lako je nama igrati kad nam se protivnik otvori, onda sve ide kao po loju. Ali kad se netko zatvori onda nastaju problemi. A zatvori se 80% ekipa protiv kojih igramo. Tada nam zatvore krila i mi smo gotovi.
Dobro dosta više o Juppu.
secer je napisao/la:mislim da svako ziv zna da sam bio jedan od najvecih gaalovih kriticara, te da sam slavio dan kada je otisao.
ali, takodjer moram priznati da sam debelo pogrijesio jer nisam shvatao ono sto gaal radi.
tek nakon sto sam procitao njegovu knjigu svatih koga smo izgubili.
prije svega moram reci da su njegove ekipe najjace u trecoj godini.
u prvoj godini igraju dobro, u drugoj slijedi pad, dok u trecoj igraju najbolji fudbal. zvuci ludo ali je istina.
dakle, van gaal je odradio 2 trecine posla a ostala mu je ona jedna u kojoj se koncentrise na napad.
trebam li napominjati da i dan-danas gledamo gaalov stil(veliki posjed lopte i igra preko krila) samo sa boljim ili zrelijim pojedincima, pa to izgleda bolje.
no, nebitno. gaal je bio i prosao i meni ne ostaje nista drugo nego da se nadam da ce nas od naredne sezone voditi gvardiola koji bi nastavio tamo gdje je gaal stao.
Zanimljivo je pročitati ove neke stvari sad nakon što smo već polako zaboravili na van Gaala. Daj mi reci ko nije bio protiv njega u drugoj sezoni? Toliko čudnih poteza da je to i dan danas teško shvatit.
Ovo o trećoj sezoni možda i nije tako čudna činjenica jer treba uzeti u obzir da momčad 2 godine upija zamisli trenera i onda je normalno da će ekipa biti sve bolja i bolja.
L.van Gaal je bio ludi trener koji je pod svaku cijenu želio nametnuti svoju volju. To se u Bayernu nikako nije moglo dogoditi. Da je Gaal pokazao samo malo više razuma uvjeren sam da bi i dalje bio trener Bayerna. Ali tvrdoglavac je htio po svome.
Naravno da on nije loš trener. Ja sam uvijek govorio da je on donio revoluciju u igru Bayerna. Mi smo sa van Gaalom došli do toliko željenog modernog nogometa. On je donio puno toga dobrog u igru Bayerna i ja sam mu na tome zahvalan.
Koga bih volio da bude novi trener? U ovom trenutku je teško reći no imam samo jednog pravog favorita a ostale moram još pogledati i vidjeti kakvi su: prvi je Guardiola.
Trebam malo detaljnije pogledati kako igraju Favre i Slomka. Doduše, Favre me dosada načinom igre oduševio ali ne treba trčati pred rudo.
secer je napisao/la:slazem se. problem je sto bayern nema vremena da ga preskoluje na tu poziciju.
ono, fali mu par utakmica na toj poziciji.
Znam da je teško jer njemu treba vremena da se prilagodi poziciji napadača ali čim prije će krenuti to će prije doći na tu razinu potrebnu da sam igra napadača. Ja njega vidim kao stvarno vrhunskog napadača i po karakteristikama koje smo dosad vidjeli mislim da bi mu ta pozicija najbolje odgovarala. Kao i Bayernu da ima takvog napadača.
secer je napisao/la:uf, postara ti mene opasno
Dobro, neću se dalje igrati sa brojkama jer kako stoje stvari imam osjećaj da sam se dosad već dovoljno obrukao.
Većina ti ovde stvari stoji, pogotovo ovo s odbranom.Stefan Effenberg je napisao/la: Prvo da kažem slijedeće: da ne bih ispao licemjeran moram napomenuti da sam bio jedan od zagovornika don Josefa. Stvarno sam očekivao pomak dalje u igri. On je došao u fazi obrane. Stvarno je vratio obranu Bayerna tamo gdje joj je oduvijek bilo i mjesto, u sam vrh. Donio je Kroosa u sredinu da veže redove. Ne može nitko reći da je Kroos to loše radio. Donio je u početnom dijelu sezone vrhunski pressing.
Ja sam se često pitao, gdje ovaj nama uspješni pravi presing, tokom sezone nestao? To mi nikako nije jasno....
A što se Kroosa tiče, mnogo sam toga o njemu rekao. Uglavnom taj čovjek mi je dosta pao u očima, imao je dobrih partija, a s druge strane je imao toliko mrtvih, letargični partija. On je često znao biti naša najslabija karika. On da zna više kilerski pasova odigrat, Gomez bi još bolji bio. Zato ja često Gomeza branim, jer on dobiva lopte samo s krila, iz sredine slabije, a da ga još Toni hrani loptama, to bi bila perfekcija. A Mario upravo jeste napadač koji ulazi u prostor, pa tako je u Stuttgartu igrao. Ja kod Gomeza često vidim vatru, kod Tonija ne vidim, a moram kritikovat tog igrača, kad znam koliko može, ali on je lijen. A npr. njega ovde jako malo kritikuju. Ne mogu ga neki ni kritikovat, kad čovjek potone u igri. Previše je sigurni pasova u njegovoj igri. Ali ruku na srce imao je i par jako dobrih partija. Ali ja više volim 10 dobrih partija, nego 2 super partije, a 10 prosječnih.
A što se Juppa tiče bio sam i ja njegov zagovornik i ja nemam želju da on dobije otkaz, ja želim da on dobro sve posloži, ali sada ne može se imat milosti prema treneru ako naopako krene. Ja sam ubjeđen da ovaj tim može puno i da tu ima puno potencijala. A ako je to tako, onda je jasno ko snosi odgovornost ako rezultat izostane.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hocel se gledati u sport centar caffe,Bayern-Dortmund sad u nedelju ?
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
"Martinez will zu Bayern, Bayern will den Spieler"
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 96860.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Martinez želi u Bayern, Bayern želi njega - izjavio je Martinezov menadžer za ****.DE i prema istom šanse da se transfer realizuje su 50:50. Uprava za sada očigledno pokušava donijet odluku koliko tačno novca da ponudi za Javija. Zbog specifične situacije sa Schweinijem, njegove trenutno nedovoljne fizičke spreme zbog problema s ozljedom te upitne psihičke stabilnosti (od zadnjih šokova i posebno poraza u finalu LP se nije skroz oporavio), se očigledno i dalje razmišlja ozbiljno o Javiju i daljim aktivnostima po tom pitanju.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 96860.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Martinez želi u Bayern, Bayern želi njega - izjavio je Martinezov menadžer za ****.DE i prema istom šanse da se transfer realizuje su 50:50. Uprava za sada očigledno pokušava donijet odluku koliko tačno novca da ponudi za Javija. Zbog specifične situacije sa Schweinijem, njegove trenutno nedovoljne fizičke spreme zbog problema s ozljedom te upitne psihičke stabilnosti (od zadnjih šokova i posebno poraza u finalu LP se nije skroz oporavio), se očigledno i dalje razmišlja ozbiljno o Javiju i daljim aktivnostima po tom pitanju.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bio bi Javi veliko pojacanje.
Od njega bi se moglo ocekivati da uposljava Gomeza iz sredine jer ima bolji pas i od Krosa i Svajnija.
E sad ne znam jel mu pala ona napuhana cijena ..
Od njega bi se moglo ocekivati da uposljava Gomeza iz sredine jer ima bolji pas i od Krosa i Svajnija.
E sad ne znam jel mu pala ona napuhana cijena ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anelbavarac
- Kontakt:
Pozdrav svim navijacima Bayerna,ja sam novi ovde rekoh da se pridruzim nasem voljenom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.