NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Laž za kamerunca ccc
Zadnja izmjena: brochi28, dana/u 07 avg 2012, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Evo sad citam taj lik je bio na probi u Velezu i Zelji .
-
- Kontakt:
Pa Vama je bitan četvrti sudac,pa vi niste normali-o čemu taj čovjek odlučuje,dasj te se Vi okrenite Troglavu koji je danas u generalci pobjedio kao gost 3-1 sa puno šansi i nekoliko povratnika u ekipi.Bit će u subotu veselo,stižu nam naše stare mušterije,nadamo se dobroj tekmi i boljem rezultatu.
Naravno da je laz, momak koji odradjuje stranicu jedinstvo.ba, uopste nije nikakav novinar, i nema ovlasti da ista napise bez upita uprave, on to nazalost nije, postoji sluzbena stranica i momak koji je zaduzen za odnose sa javnoscu, i jedinstvo.ba je skroz nelegalna stranica...brochi28 je napisao/la:Laž za kamerunca ccc
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
nadam se da cemo uspjeti pobijediti ali ako sudija bude protiv nas nemoze se tu nista...F.G.R. HARMANI je napisao/la:I Grabus iz Travnika. E taj sto nas je sakatio...Emir93 je napisao/la:cetvrti sudija na utakmici protiv Troglava je onaj Bandic kojeg su prosle sezone umalo igraci licnovali protiv Branitelja kad smo igrali ... hahahahaha
Bgm, s obzirom na sudije NE PISE NAM SE DOBRO!
bas danas sam pogledao onaj video iz Cazina kad su igrali protiv Krajisnika.. katastrofalno suđenje, igrac puca penal a golman odbranio a onda sudija kaze da se penal ponovi.. kad vidim tako te stvari onda se zapitam kako neko uopste moze protiv sudija, protiv ovakvih stvari opcenito

pa sto ne istucete tog balavca.lijepi po fb da je on glavni u klubu.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Smaraš čovječe !!!plavobijeli je napisao/la:Pa Vama je bitan četvrti sudac,pa vi niste normali-o čemu taj čovjek odlučuje,dasj te se Vi okrenite Troglavu koji je danas u generalci pobjedio kao gost 3-1 sa puno šansi i nekoliko povratnika u ekipi.Bit će u subotu veselo,stižu nam naše stare mušterije,nadamo se dobroj tekmi i boljem rezultatu.
MENI MOJE, A VAMA VASE
to je vasa sramota a ne nasa sto vam balavac glumi da je glavni u klubuxxl je napisao/la:pa sto ne istucete tog balavca.lijepi po fb da je on glavni u klubu.

sto moja hahaEmir93 je napisao/la:to je vasa sramota a ne nasa sto vam balavac glumi da je glavni u klubuxxl je napisao/la:pa sto ne istucete tog balavca.lijepi po fb da je on glavni u klubu.

hahaha.. ja kontao da si ti govorio sto ne prebijemo onog liksona iz Livna sto pise svasta ovdje da ce navijaci iz Bihaca doci na noz u Livnu..xxl je napisao/la:sto moja hahaEmir93 je napisao/la:to je vasa sramota a ne nasa sto vam balavac glumi da je glavni u klubuxxl je napisao/la:pa sto ne istucete tog balavca.lijepi po fb da je on glavni u klubu.![]()
![]()
nisam ja skuzio da ti govoris za ovog naseg iz Bihaca sto je imao onaj drugi portal.. neznam sta da ti kazem na to.. niti me zanima niti me boli briga.. ja samo pratim sta se desava na oficijalnom portalu Jedinstva. onda ovako sport sport ba i to je to.. drugi portali me ne zanimaju iskreno da ti kazem

Zadnja izmjena: Emir93, dana/u 08 avg 2012, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Emire ja koliko sam razumio xxl misli na onog naseg sto pise po svom portalu svasta 

daj ljudi ne unistavajte temu,i pisuci kojekakvih gluposti samo se navlaci raznih retarda kao sto je ovaj iz livna,jer vidi da ima skim"komunicirati".I stvarno ne znam kooliko neozbiljan moras biti da na ovakvom prije svega sportskom forumu se pise o odlasku navijaca i slicnim planovima vezano za navijanje,pa jeste normalni ikako,razmislite malo prije nego se fatite pisanja
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Jedinstvo danas pobijedilo 5:1 u Bužimu protiv Viteza!
sljedeca utakmica protiv Troglava
sljedeca utakmica protiv Troglava

NK Troglav - NK Jedinstvo 1:2 !
velika pobijeda koja nam znaci puno za odlican pocetak ove sezone!
velika pobijeda koja nam znaci puno za odlican pocetak ove sezone!
Zadnja izmjena: Emir93, dana/u 12 avg 2012, 09:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dobra ekipa ove godinee ooo sto ce se fukare namuciti
))) Livno je palo,,sljedeci je Krajisnik ne sumnjam u 3-4 gola u babinoj mrezi hahah XD

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Kakav je bio pitar Hnadžic???to je sila od igraca,vrhunski tehnicar!!
Pozdrav ''mojim'' bišćanima i čestitke na lijepom plijenu u gostima, pozzz
★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★
Cestitke Biscanima i sretno u nastavku sezone.Nadamse da cete uci Premijer Ligu.
Poz iz Sanskog Mosta
Poz iz Sanskog Mosta
Volim Te BiH
-
- Kontakt:
Čestitam na pobjedi, apsolutno zasluženo.
Vidi se da igrate fino, od noge do noge, lijepo vas je gledat, samo što znate bit malo prljavi
Mislim da imate kvalitetu da se borite za vrh, sretno 
Vidi se da igrate fino, od noge do noge, lijepo vas je gledat, samo što znate bit malo prljavi

hvala vam decki na podrsci .
sljedece kolo cemo nadam se da rasturimo Krajisnika pod boricima!

sljedece kolo cemo nadam se da rasturimo Krajisnika pod boricima!

Trenutno korisnika/ca: Nulatridva i 10 gostiju.