FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

underPFC
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la underPFC » 03 avg 2012, 00:12

Ljudi nema potrebe da se svađate ;) Razumem da su nam svima naravi drugačije,ali nema potrebe za nekim dubokim optužbama ili odlaženja u offf....
AEL je sigurno slabiji tim nego što je to APOEL prošle,ove i one sezone kada smo ispali od njih.....
Gledajući večeras Omoniju,jasno mi je da je APOEL jedini pravi rival AELu,jer mi je nemoguće da oni djedovi iz Omonie (pola tima) mogu igrat celo prvenstvo i bit konkurentni (ovim ne podcenjujem Omoniu,niti dižem AEL). APOEL svi znamo šta je radio u LŠ,zbog toga mu prvenstvo propade.... Anortozis je druga priča,dobili su večeras prvu tekmu u gostima.
Partizan je kvalitetniji tim,ali taj kvalitet mora dokazat u revanšu,a ne igrati onako glupo,bezidejno kao u Larnaki.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 avg 2012, 00:18

Mi Grobar i Delije smo sampioni u potcenjivanju protivnika definitivno...

Na osnovu cega smo mi to bolji tim od njih?

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 03 avg 2012, 00:22

Na osnovu čega?
U obzir neću uzimati istoriju,navijače,budžete,stadion i plate!

Na poziciji golmana Stojković i takav kakav je daleko bolji od onog njihovog čupavca,koji ni ono malo prilika nije uspeo odreagovat kako treba,već je svaki put bio napucan,nizak je i dosta loše pozicioniranje ima. U odbrani izuzmemo li njihovu skočnost nemaju baš neke velike potencijale na beku,iako sam smatrao da su tu puno jaki. U vezi su verovatno i najjači,mada?! Kada Ilić i družina odigraju kako treba,sa idejom i tempom,bazirajući igru na dosta kratkih pasova,Partizan je jači. Napadači??? Jedino tu AEL,kao što sam govorio i pre ovog duela ima prednost,onaj Wouho je čudo od igrača,nije mi jasno kako već nije u nekom većem klubu. Dovoljno???

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 03 avg 2012, 00:23

Ja samo kazem da AEL nije nista specijalno, nisu stvorili nijednu ozbiljniju sansu za gol, imali su par suteva ali sve je to slabo. Da je Partizan igrao fudbal a ne odmarao gotovo citav mec, mozda bi i postigli taj gol, mi smo stvorili najbolju sansu na utakmici (racunajuci oba tima) kada je Ilic proigrao Scepovica, oni su gol dali nasom greskom.

Jednostavno Partizan na Kipru nije igrao, sta je razlog tome ne znam, ali delovalo je kao da nemaju snage a sezona tek pocela. Ali sve ekipe koje odu tamo zadnjih godina ne ostvaruju bas sjajne rezultate, npr. prosle sezone Real kada je igrao u Nikoziji, pobedio je samo 1-0 a razlika u kvalitetu astronomska. U revansu ih oduvali. Nasa je sansa u Beogradu, tu se moraju postici najmanje 2 gola, a verujem da to mozemo.

Treba samo imati na umu da Partizan nije pokazao ni 30% svojih mogucnosti a AEL cisto sumnjam da moze bolje od ovoga...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2012, 00:30

A na 0:0 strasna intervencija Stojkovica ? :?

Stoji da je Scepovic masio ono sto ne sme,ali isto tako AEL je svoje zacrtano odradio,gol,pobeda,od njih dosta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 avg 2012, 00:57

underPFC je napisao/la:Na osnovu čega?
U obzir neću uzimati istoriju,navijače,budžete,stadion i plate!

Na poziciji golmana Stojković i takav kakav je daleko bolji od onog njihovog čupavca,koji ni ono malo prilika nije uspeo odreagovat kako treba,već je svaki put bio napucan,nizak je i dosta loše pozicioniranje ima. U odbrani izuzmemo li njihovu skočnost nemaju baš neke velike potencijale na beku,iako sam smatrao da su tu puno jaki. U vezi su verovatno i najjači,mada?! Kada Ilić i družina odigraju kako treba,sa idejom i tempom,bazirajući igru na dosta kratkih pasova,Partizan je jači. Napadači??? Jedino tu AEL,kao što sam govorio i pre ovog duela ima prednost,onaj Wouho je čudo od igrača,nije mi jasno kako već nije u nekom većem klubu. Dovoljno???
Taj cupavac je zvanicno najbolji golman na Kipru i ne zasluzuje takve "kritike",ali ajde neka smo bolji na mestu golmana.

Idemo dalje,odbrana....Kazes nemaju potencijale?Dzaba nama sto imamo kada nasi potencijali onako "asistiraju" njima.Ne gleda se potencijal nikad,nego ucinak.

Sredina - Davno je proslo Saletovo vreme,on jeste majstor i dalje...ali da bi taj majstor dosao do izrazaja na krilima moras imati 2 atlete sa motorom u guzici koji ce da pojedu protivnika.Koji ce znati da iskoriste taj dobar pas,a ne ti imas Ku.ronju i Necu "igraca" na tim pozicijama.Nemas klasicnog zadnjeg veznog,nazalost zbog gluposti Mede iz proslih kvalifikacija.Kazes kada "Sale i druzina odigraju kako treba i sa idejom,nametnu ritam"...pitam se koji ritam ti da nametnes njima?Sasa Ilic da protivnika lomi ritmom?Pa mislim da bi i na PES-u sa sve najboljim ocenama riknuo u 60-tom minutu.Oni nisu znalacki bolji od nas,ali su fizicki i vise nego superiorni i zato ce nas proci dalje.Fudbal je iz dana i dan sve vise fizika,a sve manje "umiranje u lepoti".

Napad-mislim da bi bilo isuvisno pominjati.

Igracki imenima smo jaci,igracki po ucinku na terenu,tj. timski nismo.E sada ostaje jedina nada da ce neko napraviti bum to vece,da ce publika biti tas na vagi i da cemo ih zgromiti.Ali za to je potrebno mnogo truda,znoja,krvi,srece i ostalih x faktora da se poklopi da bi se to i desilo.

Zato kazem stavi treneru Mitrovica od prve minute,stavi Ninkovica umesto tatinog sina,stavi Zabiju...kreni sa 2 napadaca,budi hrabar jednom!Oduvaj ih nosicemo te na ramenima,izgubi opet cu ti aplaudirati i pevati "i kada ne budes prvi ti" jer si zasluzio hrabroscu i borbom koja kod tih momaka sigurno nece izostati.
Igramo na domacem terenu,pokazi im ko je gazda!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 03 avg 2012, 10:30

Najbolji golman isklučivo na osnovu toga što je odbrana primila 9 komada samo.... ;)
Golman APOEL-a bi ga za večeru smaz'o. ;)

Utisak je da posle minimalnog, ali svakako neugodnog poraza u Larnaki, Vermezović mora nešto da menja u taktici, ali ne i kada su u pitanju personalna rešenja.

Svakako da će Partizan biti ofanzivniji, uostalom juriće prednost kiparskog šampiona, ali i da želi, teško da Vermezović može da pokuša sa više napadača.

"Nema veze sa koliko igraš napadača, već koliko igrača učestvuje u završnici", razvejao je tu dilemu juče trener Partizana.

Drugim rečima, najverovatnije će formacija ostati ista, sa isturenim Šćepovićem, dok će Zabija, koji nema snage za 90 minuta čekati šansu u nastavku. Drugih špiceva nema, osim Mitrovića koji je neiskusan za ovakve mečeve.

"Možda bude par promena, videćemo. Ali sigurno neću da promenim šest igrača", dodao je Vermezović, koji je poraz ocenio kao slab dan, ali i zadržao uverenje da je njegov tim bolji i da može u plej of za Ligu šampiona.

Odbrana se, sigurno je, neće menjati, Aksentijević bez obzira na grešku ima poverenje trenera, a i mnogo će značiti njegovi centaršutevi u revanšu.

Jedina dilema je praktično vezana za manevar. Treba očekivati kapitena Ilića, možda i Vukića od početka. Dvojica iskusnih igrača bi mogla da donesu potrebnu dozu kreativnosti i da pasom razbiju protivničku odbranu.

Ono što je sigurno je da će se AEL braniti sa desetoricom. Uostalom, to je njihov stil igre, a odbrana je i bolji deo tima. Crno - beli će morati da budu strpljivi, da nametnu pas igru, ono što nisu uspeli u prvom meču.

"Igrači sve znaju, moramo samo da ih ubedimo u to. Biče dobro, ono što znam o mom timu mi daje veru u pobedu od dva razlike", zaključio je trener Partizana.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 04 avg 2012, 15:10

Tumba istaka kako su priče i tekstovi o navodnoj trampi Rajković-Babović sa HSV neosnovane i smešne. Naglasio da Partizan radi na dovođenju štopera (čuda velika),ali da nema šanse da Rajković bude to pojačanje.
Takođe, igrači su ubeđeni u prolaz dalje protiv AELa. A novinari,ko novinari, ponovo dovode u vezu štopera AEL-a kao rešenja nakon prolaska kiprana......

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 05 avg 2012, 10:23

U prijateljskoj utakmici fudbaleri Partizana pobedili ekipu Srema iz Jakova sa 5-0.

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 06 avg 2012, 11:02

Ajde ljudi dosta rasprava i tko zna kakvih analiza :roll:
Idemo to dokazat na terenu da smo bolji i gotovo pa ćemo onda poslije donositi sudove o utakmici..
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 06 avg 2012, 12:43

Levi bek Partizana očekuje od kiparskog šampiona da se zatvori i uđe u tuču sa crno - belima, ali smatra da su crno - beli mnogo bolja ekipa. AEL kvalitetniji od Zvezdinog rivala....

Vladimir Volkov je iskren u očekivanjima od meča u sredu.

"Od AEL - a ne očekujem ništa osim da tuku, zatvore se, jer drugi kvalitet nemaju. Pročitana su knjiga, traže duel jer su fizički jaki. Ali, kad ih pritisnemo njihovi napadači, a ni spoljni igrači neće pipnuti loptu", kaže Volkov.

Ali i takav AEL je, po njemu, mnogo bolji od Omonije.

"Ovi su barem fizički jaki, Omonija ni to", primetio je Volkov.

Priziva i sreću.

"Red je da nas nagradi za rad i trud. Promašivali smo na Kipru, promašivali smo i prošle godine, sada bi moglo da se vrati. Kvalitet imamo", uveren je Volkov.

Crno - beli obavljaju poslednje pripreme za meč u sredu, Vermezović će večeras izvesti igrače na teren kako bi se privikli na vreme igranja utakmice. Doduše, s obzirom na najavljene vrućine, teško da bi Partizan mogao i da trenira u nekom drugom terminu...

Duel sa AEL - om počinje u sredu u 20:45.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 07 avg 2012, 11:12

Sutra Partizan igra verovatno odlučujuću tekmu kad je ova sezona u pitanju,tekmu koja će osim 2,9 miliona evra doneti u slučaju pobede, doneti i daleko više na samom rezultatskom planu i potvrditi da li je Partizan spreman za velika dela.... Ne bih želio pravdat neuspeh (za koji sam uveren da se neće desiti),ali smatram da je sportski direktor Tumbaković svoj posao odradio dosta slabo. Nemoguće je da šampion jedne zemlje,tim koji se bori za LŠ i verovatno finansijski druga ekipa regiona nije u stanju za dva meseca dovest kvalitetnog štopera?! Toga se najviše plašim, da će Ostojić svojim neiskustvom napraviti grešku koja bi mogla koštati.... Sada je već izvesno da će Lazar Marković od prve minute početi.

Ko je grobar pravi sutra će na jugu dati sve!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 avg 2012, 00:54

Nek nam je sa srecom sutra!!!

S' obzirom na kvalitet sreca kao faktor nam je sutra najpotrebnija.

Igraci dajte sve od sebe,pokazite zelju i hrabrost...izgubite 5-0 od mene cete sigurno dobiti aplauz.Samo hrabro i borbeno od prvog minuta i Bog ce vas nagraditi zeljenim golovima.Zaboravite li muda u svlacionici,nemate se cemu nadati....doduse jedino zvizducima.Nego da ne duzim....Jos jednom srecno sutra crno bela ljubavi!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 08 avg 2012, 01:14

Nema vise sta puno da se prica...

...u napad s'tobom krenucemo svi, s'tobom uvek verni Grobari!

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 08 avg 2012, 11:30

Знају ? ' се ? "?
" " ? " " 1-1? :)

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 08 avg 2012, 13:43

Igraj keca ;)

Večeras će neke stvari apsolutno biti poznate,a pre svega da li ovako selektiran tim Partizana je dorastao izazovu ili ćemo se ponovo obrukati ispadanjem od prosečnog AEL-a. Nadam se pobedi od dva gola,ne bih voleo da ponovo penale dočekamo kao protiv Artmedie,ali u svakom slučaju želim angažovaniji,borbeniji i efikasniji Partizan.... Valja odgledat vaterpolo i pravac Humska....

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 08 avg 2012, 13:58

– Nemam realan uvid u sposobnosti momaka iz Limasola, ali sam ubeđen da je moja ekipa talentovanija i bolja. Sastavljen je AEL od Portugalaca i Brazilaca, trebalo bi to da znači da su kvalitetniji, samo se pitam: zašto onda ne igraju u ligama jačim od kiparske? Za mene je moja ekipa najbolja na svetu – samouvereno je pred meč sa AEL-om u sredu (20,45, RTS) poručio Vladimir Vermezović.

– Moramo da ih napadnemo i istovremeno budemo strpljivi. Navijači će nam oprostiti sve osim nedovoljnog zalaganja i izostanka borbenosti. Važno je da ne razočaramo publiku. Siguran sam da će momci podići nivo agresivnosti u odnosu na prvi meč u kome je problem bio u organizaciji akcija. Bude li tako, s tribina će dobiti snažan vetar u leđa za rušenje ozbiljnog sastava poput AEL–a.

– Jednu dilemu sam otklonio, drugu ću pred utakmicu. Kombinovali smo minulih dana akcije sa dva ili tri napadača, u jednom trenutku preksinoć na treningu istovremeno su u ekipi bili fudbalski majstori: Saša Ilić, Lazar Marković, Ninković, Šćepović, Tomić, Zabija… Milina ih je gledati, nadam se da će rezultat dozvoliti i da ih publika sve odjednom vidi.

slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 avg 2012, 19:01

Srećno večeras za bolje sutra srpskog fudbala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 avg 2012, 19:45

alan_kardec je napisao/la:Srećno večeras za bolje sutra srpskog fudbala.
Bojim se da će biti prije laku noć, ali treba vjerovati... Pa IDEMOOOOOO!!!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 08 avg 2012, 19:47

Link za prijenos???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.