aBd...momci nasi noge vam se pozlatile..The Game je napisao/la:Sutra ja mislim.leonardo je napisao/la:E momci zna li neko kad ciro obavlja spisak...i kad je okupljanje pa to je za 10-tak dana
Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
uf..nemoj da se pozlate treba nositi taj teret
dobre su im noge i ovako

dobre su im noge i ovako
Ja sam mislio da spisak mora biti objavljen prije utakmice na 14 dana, ali eto Ciro ga neobjavi, valjda ce sutra biti spisak protiv estonijice i Spanije. Momci samo naprijed, bodrimo vas. SRETNO
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
amir je napisao/la:Kakva Estonijica, ja ih potcijenjujem, kada bi mi grali i sa 8 igraca opet bi ih pobijedili, estonijica je 0 od reprezentacije, potcijenjujem ih i gotovo, kakva su oni reprezentacija a primiti 7 komada od jedne reprezentacije, ta ista reprezntacija ce ih ponovo razbucati, sastaviti sa crnom zemljom.
Estonijice zabrini se koliko ce ti se pogorsati golrazlika,
papa estonijice, dolaze ti ZMAJEVI koji ce te sprziti
ovakve postove poštujem
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Taman su naši proradili kada treba. Odlično, neka se Estonci dobro obuku jer će primiti tricu ako Bog da. 

Primit će Estonija i više od tri gola 

- NoName
- Kontakt:
Oooo, vratio se Vedo, vratio se i Rz88. Welcome back my friend.Rz88 je napisao/la:Taman su naši proradili kada treba. Odlično, neka se Estonci dobro obuku jer će primiti tricu ako Bog da.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
NoName je napisao/la:Oooo, vratio se Vedo, vratio se i Rz88. Welcome back my friend.Rz88 je napisao/la:Taman su naši proradili kada treba. Odlično, neka se Estonci dobro obuku jer će primiti tricu ako Bog da.
Hiho, yes, i am back stronger then yesterday

Da, da, svi se pomalo vraćamo i ako Bog da sada smo još jači.
Idemo BiH, idemo zajednisštvom do novih pobjeda i da napokon odemo na to Svjetsko prvenstvo.
Samo nastavite da se pravite previse vazni i dozivjecemo nove blamaze. 

alaj si ti tezak lik,majke mi moje,il se ti necim pucas u venu,il vise ljudi koristi tvoj profil,il si totalno lud pa te hvataju neki teski prelazi,ako ces ovako nastaviti nemoj ni pisat.Tarik14 je napisao/la:Samo nastavite da se pravite previse vazni i dozivjecemo nove blamaze.
ako tebi nije drago radi nasih uspjeha onda bar pusti nas da se radujemo,i da se nadamo tom prvenstvu.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma jok bola, poenta je u tome da gore citirani autor (tarik14) pokušava ka sebi privući pažnju nas (ostalih forumaša), pa time i piše neke nebuloze i pesimistične komentare. Najbolje ga ne citirati, doduše možda momak zaista misli tako, možda ne vjeruje u naše igrače i našu reprezentaciju, to je sasvim ok. Svako ima svoje mišljenje, vrijedi poštovati.T-MAC je napisao/la:alaj si ti tezak lik,majke mi moje,il se ti necim pucas u venu,il vise ljudi koristi tvoj profil,il si totalno lud pa te hvataju neki teski prelazi,ako ces ovako nastaviti nemoj ni pisat.Tarik14 je napisao/la:Samo nastavite da se pravite previse vazni i dozivjecemo nove blamaze.
ako tebi nije drago radi nasih uspjeha onda bar pusti nas da se radujemo,i da se nadamo tom prvenstvu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
to stoji da svacije misljenje treba postovati,al haj da je on citavo vrijeme protiv cire,protiv repke,pljuje po svakom uspjehu nasim momaka itd.Knele je napisao/la:Ma jok bola, poenta je u tome da gore citirani autor (tarik14) pokušava ka sebi privući pažnju nas (ostalih forumaša), pa time i piše neke nebuloze i pesimistične komentare. Najbolje ga ne citirati, doduše možda momak zaista misli tako, možda ne vjeruje u naše igrače i našu reprezentaciju, to je sasvim ok. Svako ima svoje mišljenje, vrijedi poštovati.T-MAC je napisao/la:alaj si ti tezak lik,majke mi moje,il se ti necim pucas u venu,il vise ljudi koristi tvoj profil,il si totalno lud pa te hvataju neki teski prelazi,ako ces ovako nastaviti nemoj ni pisat.Tarik14 je napisao/la:Samo nastavite da se pravite previse vazni i dozivjecemo nove blamaze.
al on jedan dan okiva u zvjezde igrace,trenera itd.,ono sve je naj naj,pa opet jedan dan nista ne valja,sve treba maknuti iz repke
e to me zivcira najvise.
al ko sto si spomenuo mozda pokusava samo da skrene paznju na sebe
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 29 sep 2009, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Ja ga shvatam. Isto sam ja govorio kada su svi hvalili Vedad, rekao sam nemojte toliko, i šta bi ozljeda. Možda je to neki vid pezimizma, možda praznovjere, ali možda momak ne želi da negativno naslutimo. Svakako razumijem ga. I ja sam hvalio Vedu, ali sve u umjerenim granicama. Luka Modrić, svaki dan nešto o njemu pa ozljeda, Vedo isto tako, samo polahko.
Kako god, ipak u ovom slučaju sma ubjeđen da će BiH jednostavno "ubiti" Estonce sa 3 razlike. Previše smo uradili do sada da bi sada propustili ovakvu šansu.
Kako god, ipak u ovom slučaju sma ubjeđen da će BiH jednostavno "ubiti" Estonce sa 3 razlike. Previše smo uradili do sada da bi sada propustili ovakvu šansu.
ma nije to brate,on jednostavno nema svoj stav,jedan dan pise ovako a drugi pak opet nesto sasvim suprotno,nek se odluci vise.Rz88 je napisao/la:Ja ga shvatam. Isto sam ja govorio kada su svi hvalili Vedad, rekao sam nemojte toliko, i šta bi ozljeda. Možda je to neki vid pezimizma, možda praznovjere, ali možda momak ne želi da negativno naslutimo. Svakako razumijem ga. I ja sam hvalio Vedu, ali sve u umjerenim granicama. Luka Modrić, svaki dan nešto o njemu pa ozljeda, Vedo isto tako, samo polahko.
on ovako uleti na forum napise neku glupost,i onda pobjegne
Nisam bio tu neko vrijeme, pa nisam baš informiran. Možda ne voli da ulaze u neke rasprave, kako god, bliži se taj momenat, adrenalin se povećaje, istina se približaje. 

Mozete vi govoriti sta god hocete ali cinjenice su tu. Mi nismo Brazil a Estonija nije San Marino.
pa da mi nismo brazil(samo smo malo jaci od brazila),a estonija nije san marino(oni su samo malo losiji)Tarik14 je napisao/la:Mozete vi govoriti sta god hocete ali cinjenice su tu. Mi nismo Brazil a Estonija nije San Marino.

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Tarik, znas kako u Estoniji u skolama uce djecu brojat :
1, 2, 3, 4, 5, 6, Bosna, 8, 9 ,10.........
Ajd uradi tu zadacu,pa odspavaj malo brate. Em sto umori sebe, umori brate i nas.
1, 2, 3, 4, 5, 6, Bosna, 8, 9 ,10.........
Ajd uradi tu zadacu,pa odspavaj malo brate. Em sto umori sebe, umori brate i nas.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ovaj mali tarik sto je napisao ima tu malo i istine vidjeli ste nasu mladu reprezentaciju od koga je izgubila od ekipe koja zadnjih 20 i kusur godina nije nikoga pobijedila..............zato sacekajmo utakmicu pa da vidimo kako ce proc i da se zajedno radujemo ja se nadam pobjedi naravnoT-MAC je napisao/la:pa da mi nismo brazil(samo smo malo jaci od brazila),a estonija nije san marino(oni su samo malo losiji)Tarik14 je napisao/la:Mozete vi govoriti sta god hocete ali cinjenice su tu. Mi nismo Brazil a Estonija nije San Marino.![]()
![]()
Citam da je Ciro zabrinut jer ne brane ni begovic ni Hasagic. Pa nije valjda da je Hasagic izgubio mjesto u svom timu? Jer znam da je ozdravio...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.