Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Meni se vise dopada plavi, i volio bih da je gornji dio plavi a donji bijeli, i obratno, ali toga ocito nece biti... 

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Eh tebe..znam na šta aludiraš, samo ispalo bi više da se furamo na Talijane.Zel je napisao/la:Meni se vise dopada plavi, i volio bih da je gornji dio plavi a donji bijeli, i obratno, ali toga ocito nece biti...

Vi raspravljajte o boji dresa, a oni ne znaju ni kako nam se zove država, Bosnia and Herzegovina ili Bosnia-Herzegovina? Zašto jednostavno ne koristi naš službeni naziv, Bosna i Hercegovina.
Ovih varianti ce stvarno izgledati ekstra. Ovih bijeli mi se stvarno svidjaju jos kad ih igraci obuku bice ih uz tijelo isto kao ovih plavi. Svi dresovi su napravljeni uz officialni brojem za svakog igraca, nece biti kao prije da izgledaju kao vrece na igracimaEmir_BIH je napisao/la:Varianti 2012 za reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Sta mislite?

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Emir_BIH je napisao/la:
Ovih varianti ce stvarno izgledati ekstra. Ovih bijeli mi se stvarno svidjaju jos kad ih igraci obuku bice ih uz tijelo isto kao ovih plavi. Svi dresovi su napravljeni uz officialni brojem za svakog igraca, nece biti kao prije da izgledaju kao vrece na igracima. Samo jedino sta mi se ne svidja je sto iza na majci pise Bosnia and Herzegovina ? Stvarno neznam koji razlog to ima sto nisu stavili Bosna i Hercegovina ili Zmajevi. Ali mi se ovih varianti svidaju. Ekstra.

MrShadow je napisao/la:Emir_BIH je napisao/la:
Ovih varianti ce stvarno izgledati ekstra. Ovih bijeli mi se stvarno svidjaju jos kad ih igraci obuku bice ih uz tijelo isto kao ovih plavi. Svi dresovi su napravljeni uz officialni brojem za svakog igraca, nece biti kao prije da izgledaju kao vrece na igracima. Samo jedino sta mi se ne svidja je sto iza na majci pise Bosnia and Herzegovina ? Stvarno neznam koji razlog to ima sto nisu stavili Bosna i Hercegovina ili Zmajevi. Ali mi se ovih varianti svidaju. Ekstra.
![]()
- Bosnia and Herzegovina Shirt badge/Association crest
Nickname(s) Zmajevi (Dragons)
Zlatni Ljiljani (Golden Lilies)
Association Football Federation of Bosnia and Herzegovina
Druze nije to cirkus, cuj da stavlja nickname od reprezentacije na dres...
Moglo bi onda i tamo gdje pise prezime pisati Spaha, Pjana, Rahima, itd umjesto Spahic, Pjanic, Rahimic...
Moglo bi onda i tamo gdje pise prezime pisati Spaha, Pjana, Rahima, itd umjesto Spahic, Pjanic, Rahimic...
Cuj da stvaljas Spaha, Pjana, Rahima itd ovo nisu nikove od igrace i nema nikakvi link u ovome da ovaj post postavis. JARANE Imas ti kod vise reprezentacija gdje iza vise prezima pise nickname od reprezentacija, idi pa malo povjeri.MrShadow je napisao/la:Druze nije to cirkus, cuj da stavlja nickname od reprezentacije na dres...
Evo bas sam nasao dres Holandije gdje ti pise: Nieuwe Meesters, znaci Novi Majstori. Eh sad netreba da znaci da bas treba biti vise prezima jer moze i unutar dresa da se postavi.Emir_BIH je napisao/la:Cuj da stvaljas Spaha, Pjana, Rahima itd ovo nisu nikove od igrace i nema nikakvi link u ovome da ovaj post postavis. JARANE Imas ti kod vise reprezentacija gdje iza vise prezima pise nickname od reprezentacija, idi pa malo povjeri.MrShadow je napisao/la:Druze nije to cirkus, cuj da stavlja nickname od reprezentacije na dres...

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mi cemo na dresu napisati Sajini majstori, samo zbog ovih kriticara i pljuvaca 

Emir BIH@ nesto se usutali

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma jok, meni je i dalje glupo pisati svasta po dresu, ali svako ima svoje misljenje..vrebac86 je napisao/la:Emir BIH@ nesto se usutali![]()
![]()
![]()
Too jaranee eh sad si dao odlican komentar +. Upravu si ovo je moje misljenje i ti mores dati svoje ali nemoj mi govoriti ono sto nije.. i ja mislim da se nepise previse na dresu ali sto, kad vidis dres pise Bosnia and Herzegovina? Kao prvo to je Engleski i kao drugo sto bih se to ikako stavljalo na dresu ko da neznaju reprezentacije protiv koga igrajuMrShadow je napisao/la:Ma jok, meni je i dalje glupo pisati svasta po dresu, ali svako ima svoje misljenje..vrebac86 je napisao/la:Emir BIH@ nesto se usutali![]()
![]()
![]()

Emir_BIH je napisao/la:Too jaranee eh sad si dao odlican komentar +. Upravu si ovo je moje misljenje i ti mores dati svoje ali nemoj mi govoriti ono sto nije.. i ja mislim da se nepise previse na dresu ali sto, kad vidis dres pise Bosnia and Herzegovina? Kao prvo to je Engleski i kao drugo sto bih se to ikako stavljalo na dresu ko da neznaju druge reprezentacije protiv koga igrajuMrShadow je napisao/la:Ma jok, meni je i dalje glupo pisati svasta po dresu, ali svako ima svoje misljenje..vrebac86 je napisao/la:Emir BIH@ nesto se usutali![]()
![]()
![]()
, to mi je i dosad nejasno.
Meni su ovi brojevi na dresovima totlano bezze, preglomazni su.
- majestic24
- Kontakt:
Ni ovi dresovi nisu bas najljepsi al definitivno su bolji od prethondih. Mada sam ja skeptican prema tome. Nezna Legea naprabiti ovakve dresove.Emir_BIH je napisao/la:Ovih varianti ce stvarno izgledati ekstra. Ovih bijeli mi se stvarno svidjaju jos kad ih igraci obuku bice ih uz tijelo isto kao ovih plavi. Svi dresovi su napravljeni uz officialni brojem za svakog igraca, nece biti kao prije da izgledaju kao vrece na igracimaEmir_BIH je napisao/la:Varianti 2012 za reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Sta mislite?. Samo jedino sta mi se ne svidja je sto iza na majci pise Bosnia and Herzegovina ? Stvarno neznam koji razlog to ima sto nisu stavili Bosna i Hercegovina ili Zmajevi. Ali mi se ovih varianti svidaju. Ekstra.
I da,kad vec jednom ugovor s njima zavrsava. De pogledajte kvalitetu dresova holandiije i drugih reprezentacije,a pogledajte nasu. U nas dresovu ko da su od najlona.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ako ćemo već o dresovima i kvaliteti dresova ostalih zemalja, moramo istaći da je UEFA pred početak Europskog prvenstva objavila istraživanje u kojem su svi ti silni dresovi bili otrovni po ljudsko tijelo, jer su sadržavali supstance ne dozvoljene u onoj količini koja je bila na dresovima.majestic24 je napisao/la: Ovih varianti ce stvarno izgledati ekstra. Ovih bijeli mi se stvarno svidjaju jos kad ih igraci obuku bice ih uz tijelo i
Ni ovi dresovi nisu bas najljepsi al definitivno su bolji od prethondih. Mada sam ja skeptican prema tome. Nezna Legea naprabiti ovakve dresove.
I da,kad vec jednom ugovor s njima zavrsava. De pogledajte kvalitetu dresova holandiije i drugih reprezentacije,a pogledajte nasu. U nas dresovu ko da su od najlona.
Ja ne opravdavam Legeu, i kao svaki normalni navijač bih više volio da nosimo brand, al svaka marka ima svoje nedostatke i to je nepobitno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nema sta da budes skeptican, znaju napraviti, ovi dresovi vec odavno postoje; Zeljo je ovu plavu garnituru imao u sezoni 2010./2011.majestic24 je napisao/la:Ni ovi dresovi nisu bas najljepsi al definitivno su bolji od prethondih. Mada sam ja skeptican prema tome. Nezna Legea naprabiti ovakve dresove.

Meni su dresovi bezze, ta ce dresovi?dinoze je napisao/la:Meni su ovi brojevi na dresovima totlano bezze, preglomazni su.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Sto se tice natpisa na dresu, meni se je svidjala poruka na/u jednom dresu Liverpoola (prvi adidasov).
Na unutrasnjoj strani, na donjem dijelu leda, je naopako pisalo "You'll never walk alone".
Tako da kad oblacis dres, vidis tu poruku.
Da su neka druga vremena, bio bi dobar fol sa "Jedna si jedina" ali eto...
Na unutrasnjoj strani, na donjem dijelu leda, je naopako pisalo "You'll never walk alone".
Tako da kad oblacis dres, vidis tu poruku.
Da su neka druga vremena, bio bi dobar fol sa "Jedna si jedina" ali eto...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.