Emir_BIH je napisao/la:Bravo. Jest dobar jecalcio je napisao/la:Reservoir dogs
by Q. Tarantino, njegov prvi film
pravo dobar. Bas sad htio da gledam The Dictator, Sascha Baron Cohen.
. off-topic
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Evo sad sa stadiona ista trava kao i prije
Ma odlicno,malo su stali sa radom,odmor,vecera ovo ono.Ali fenomenalno izgleda.

Ma odlicno,malo su stali sa radom,odmor,vecera ovo ono.Ali fenomenalno izgleda.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Jaro moj il sam ja pozelio Bilino il je ovo fakat predobrooo

ako nista mozemo se kur*** sa stadionom

ako nista mozemo se kur*** sa stadionom

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- L' Imperator
- Kontakt:
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nemas pojma koliko je gotivni hodat,treba to dobro ugazat,sredit,prskalice rade....

Jedan gospodin koji radi tu je uzeo loptu da vidi kako djeluje,prosto savrseno

Jedan gospodin koji radi tu je uzeo loptu da vidi kako djeluje,prosto savrseno

Volim te Celik ! ! !
A jel travu postavljaju nasi radnici ili ovi iz austrije jer vidim na masinama pise "Zehetbauser Fertigrasen", izgleda da su i ovaj traktor poslali sto odmotava.
Super igleda samo da ga zavrse i da se primi na podlogu i ostale slojeve, vjervatno ce i grijace testirati uskoro. Iskreno se nadam da je drenaza urađena kako treba, pa i grijaci jer uzalud sve ako to ne uspije.
Super igleda samo da ga zavrse i da se primi na podlogu i ostale slojeve, vjervatno ce i grijace testirati uskoro. Iskreno se nadam da je drenaza urađena kako treba, pa i grijaci jer uzalud sve ako to ne uspije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Prati i ostale stranice.Sve masine su iz Austrije i tu rade i nasi ljudi i ljudi iz Austrije.
Volim te Celik ! ! !
Imam neki osjecj da ce nas UEFA pohvalit za ovo, kad vide novi teren, golove, klupe. Mamu li im njihovu, cicije su to da nam hoce dati par miliona da jos napucamo stadion.
A dokle su radovi na trening-centru, hoce li to biti spremno za kvalifikacije ?
A dokle su radovi na trening-centru, hoce li to biti spremno za kvalifikacije ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Super Izgleda!!
Svaka Cast

Svaka Cast

@legenda je jednom tražio da se ovaj Centar uslika iz daljine (meščini
) pa sam mu ispunio želju.

daljina, pa sam mor'o velik zoom, jbg
Inače, zadnji put kad sam bio tu, stolice uopće nisu bile postavljene niti se radi na cesti koja treba ići do Centra. Ne znam što su stali sa radovima...
slike Bilinog od jutros
BILINO POLJE U BOJI Naravno, počelo je i sa čišćenjem stolica i tribina.

daljina, pa sam mor'o velik zoom, jbg
Inače, zadnji put kad sam bio tu, stolice uopće nisu bile postavljene niti se radi na cesti koja treba ići do Centra. Ne znam što su stali sa radovima...
slike Bilinog od jutros

Čelik Zenica 1945
- Amoxicillin
- Kontakt:
svaka čast zeničani, imaćemo predobar stadion
jedino što još ostaje da se dovrši za fin prosječan stadion jesu ove tribine južna i sjeverna
i stolice malo preuredit..čini mi se da su izblijedile, malo prefarbat zidove i (Y) nam stadion

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Mene zanima najvise sta ce biti sa Grbavicom
sta se vise ceka nije mi jasno .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Stolice nisu toliko izbljedile koliko su prljave od prasine.
Valjda ce ocistiti to.
Valjda ce ocistiti to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jesu, malo su izblijedile ove na sjeveru i jugu, valjda što su se one naknadno postavljale jedne godine, al' ništa puno... Ostale tribine su k'o nove. Naravno, već sam rekao, počelo je sa čišćenjem stolica i tribina.
Čelik Zenica 1945
Trebali bi zamijeniti one popaljene stolice .. vidio sam ih par na sjeveru, a vjerujem da ima i na jugu
I bilo bi dobro kada bi se obojile one stepenice izmedju stolica, one zute .. ako znas na sta mislim ?

I bilo bi dobro kada bi se obojile one stepenice izmedju stolica, one zute .. ako znas na sta mislim ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
treba dosta toga na stadionu prefarbat da t obude idealno ali nema nista od tog,nigdje se ne spominje nikakvo farbanje! 

zid ispod ograde je katasrofa, kad bi samo njega ofarbali bilo bi ok... sinoc kad sam isao na stadion ugleda Hinovica al ne dade mi se da ga pitam posto sam samo dosao na minutu.haris10 je napisao/la:treba dosta toga na stadionu prefarbat da t obude idealno ali nema nista od tog,nigdje se ne spominje nikakvo farbanje!
I jos zaboravi na 4-ti reflektor... to je stvarno sramota, par godina samo on stoji ne ofarban
Republika Zenica
- Amoxicillin
- Kontakt:
jarane ne da niko para, a ko god hoće da uloži, hoće nešto zauzvrat..i nikako da se dogovorejuznjak> je napisao/la:Mene zanima najvise sta ce biti sa Grbavicomsta se vise ceka nije mi jasno .

i ja bi volio da naša Grbavica bude moderna, pa i Koševo da bude dobar stadion, jer bi nam i liga bila na većem nivou, ne bi "Ronaldo&Co" bili nezadovoljni travom, bolji bi fudbal bio zbog lopte, msm bolje bi to išlo, ne bi bilo teško trčat i ima još svašta
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Pa nije valjda farba toliko skupa ?haris10 je napisao/la:treba dosta toga na stadionu prefarbat da t obude idealno ali nema nista od tog,nigdje se ne spominje nikakvo farbanje!
Nek se sastave Robijasi i odu farbat, samo da im sredstva daju

Pa ovo sto je postavljeno već liči na tepih, a kako će tek biti kada se sve postavi, izvalja..Perverzija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.