Kamere na stadionu, ulazima, tribinama i td.
Ispusila se sinoc ...Tracy3McGrady je napisao/la:Postavlja li se vise ta trava, da li je uopste stigla?
Ako je tako onda im halal bio svaki gramIndependenT je napisao/la:Ispusila se sinoc ...Tracy3McGrady je napisao/la:Postavlja li se vise ta trava, da li je uopste stigla?
Sine dragi zar ti ne pripadas grupi postacaEmir ZENICA je napisao/la:Trava sutra stize,jos nam samo rizle fale ,kako saznajemo one dolaze iz Engleske.
Ovo sine ti ne treba a vjerovatno si me zamjenio,jer ja ne postimIndependenT je napisao/la: Sine dragi zar ti ne pripadas grupi postaca
Mozda im se omakne neka naranđastaJack777Pott je napisao/la:Samo me zanima jedna stvar. Ocel stolice bit zelene? Kakvi smo baksuzi nebi me cudilo da postave nesto sareno
pise samo sarajevoElegant je napisao/la:Mozda im se omakne neka naranđastaJack777Pott je napisao/la:Samo me zanima jedna stvar. Ocel stolice bit zelene? Kakvi smo baksuzi nebi me cudilo da postave nesto sareno, inace ove sadasnje zelene su jako izblijedile i jako ruzno izgledaju onaj natpis na istoku "fk sarajevo" posivio. Valjda ce se nekada u buducnost sve stolice pormjeniti ako se ikad Kosevo bude sređivalo.
previse narucili pa ostalo za klupucalcio je napisao/la:A vidi na Otoci su i ove stolice na klupi za rezerve u razlicitim bojama![]()
evo Olimpicove ekipe za 2012/13Emir_BIH je napisao/la:previse narucili pa ostalo za klupucalcio je napisao/la:A vidi na Otoci su i ove stolice na klupi za rezerve u razlicitim bojama![]()
. Bez frke vidis li oni bordo stolica gore pa to nema nikakve veze sa ostalih stolica na tribinu.
he ja.
Bravo. Jest dobar jecalcio je napisao/la:Reservoir dogs
by Q. Tarantino, njegov prvi film
pravo dobar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.