FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo ne ide Škoro u Borac, odbio ih je
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa zar neko može sumnjat u Škoru. Svaki pravi navijač Sarajeva zna ko je i šta je Alen i nema veze što zimus nije došao, to su neki drugi razlozi, donekle poznati, ali čovjek ništa nije pogriješio da bi ga ovako pljuvali.
Ja to nikada neću razumjeti, Alen je dijete Sarajeva i uz Zeku naš najbolji poslijeratni igrač. Hvala mu gdje god da ode, kad se već naši ne mogu udostojiti pa ga angažovati...
Ja to nikada neću razumjeti, Alen je dijete Sarajeva i uz Zeku naš najbolji poslijeratni igrač. Hvala mu gdje god da ode, kad se već naši ne mogu udostojiti pa ga angažovati...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ja sam Veležovac, samo sam htio da preduhitrim Sarajlije i da im javim za ovu vijest. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- HannahMontana
- Kontakt:
Alen da je i otisao u Borac njegova stvar!! Respect za dosta dobrih igraca koji su igrali u Sarajevu poslije rata, ukljucujuci i najnovijeg (Said), al za mene ce Alen jos dugo dugooo biti najbolji i najdrazi nas poslije ratni igrac!!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemamo pametnijeg posla nego pisati o covjeku koji nas je pola godine zavlacio? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Ma Alen ce zavrsiti kod nas uvjeren sam 100% i ovo nije mahalska niti je vijest '' iz provjerenih izvora'', nego jednostavno stvari se odvijaju tako. A znamo ko nam je na prvom mjestu.
- theprodigy
- Kontakt:
zamolio bi vas fino da se on vise ne spominje, osim u slucaju ako bude u pregovorima sa nama, a molim boga da se to ne desi, dosadilo je vise ovo sa njim. svaki dan po stranica se o skori ispise, pustite ga ba, nek zivi svoj zivot, sto dalje od koseva
Gdje je onaj Fredi što mi šalje poruke za Škoru ? E moj Fredi nemaš ti pojma ko je Alen Škoro
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
pitarturbe
- Kontakt:
ma ubijedjen sam 100% da ce na krajun zavrsiti kod nas, a i potreban nam je jer otisao Haskic a Krpic se povrijedio, sa Škorom dupla kruna ni jednu sec nebi dolazila u pitanje, ma sve bi pomeli 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne znam sta vise cekaju za zapadnu tribinu, koliko se tu moglo uzeti para protiv levskog, i zete, a i meni je draga zapadna tribina jer sam tu prvi put bodrio Sarajevo 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nema klub veze sa tom zapadnom tribinom.Moze samo lobirati kod politicara,valde,opcine,saveza i slicnih da se to uradi, sto u velikoj mjeri i rade.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam sta vise cekaju za zapadnu tribinu, koliko se tu moglo uzeti para protiv levskog, i zete, a i meni je draga zapadna tribina jer sam tu prvi put bodrio Sarajevo
- Burberry46
- Kontakt:
-
samosarajvo
- Kontakt:
Skoro nas je izradio ali sumnjam da je to htio i zelio sam od sebe.
Mada jos vise sumnjam da je uprava kriva.Vjerujem da je tu "neko treci" krivac tj da ga je neko od poznatih dusmana kluba a ko je 100% dobar sa Skorom jer su takvi vladali u vrijeme kad je Skoro igrao, nagovorio da nesto onako kaze i izjavi.
Ja mu mogu oprostiti ali pod uslovom da kad dodje bude manji od makovog zrna, radi svoj poso i zabija najbolje sto moze.
Mada jos vise sumnjam da je uprava kriva.Vjerujem da je tu "neko treci" krivac tj da ga je neko od poznatih dusmana kluba a ko je 100% dobar sa Skorom jer su takvi vladali u vrijeme kad je Skoro igrao, nagovorio da nesto onako kaze i izjavi.
Ja mu mogu oprostiti ali pod uslovom da kad dodje bude manji od makovog zrna, radi svoj poso i zabija najbolje sto moze.
- Evolution87
- Kontakt:
manite se vise skore 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Crnogorke usle u 1/2 finale rukometa na Olimpijadi. igra se u cetvrtak u 21,30 h sto znaci da ce par hiljada crnogoraca ostati kuci, a nece na Zeta-Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
U prvoj utakmici smo vidjeli da nam ne mogu nista i siguran sam da cemo dole dati go, a primiti vise od 2 ne mozemo. IDEMO PO TRECI PUT U PLAY OFF! 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Gledajući ovaj klip, odlično zna s loptom...Hordas Doboj je napisao/la:
Ako bude pametan ovaj decko bi mogao itekako da uspije, jedva cekam da ga gledam standardno u najdrazem nam dresu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
U ovog klinca treba ulagati i nežaliti !Zagor je napisao/la:Gledajući ovaj klip, odlično zna s loptom...Hordas Doboj je napisao/la:
Ako bude pametan ovaj decko bi mogao itekako da uspije, jedva cekam da ga gledam standardno u najdrazem nam dresu.
U novi boj...
Jedna lijepa vijest ma kako to gledao je taj sto je Skoro ipak pokazao da nije pakas. To sto nije dosao kod nas je kad je trebao u januaru je neka druga prica koju malo ko zna....koga zanima nek mi se javi na pp....ljudi meni je samo krivo sto svako ko ima tastaturu moze i ima pravo da pise i sere po bilo kome, al hadj sreca pa to slabo ko cita 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], RaymondRed i 31 gost.