Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

youngredcomps
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la youngredcomps » 07 avg 2012, 16:02

izgleda sa nam je quaresma sudjen,mada meni ne bi bilo krivo da dodje al moraju gastona dovesti pa tek onda ostale

http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... r-for-reds" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 07 avg 2012, 16:02

Rosicky je napisao/la:Zanima me samo ko je Vice kapiten ,znaci nakon gerrarda ? jel agger,reina il carra
Carra, Reina, Agger.Tim redoslijedom.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 07 avg 2012, 16:06

@Richard_Buxton_: "MCFC nudi LFC-u Adama Johnsona u zamjenu za Aggera. LFC razmišlja o ponudi."
Ovo i nebi bilo toliko loše, mada ako i dođe do ovoga vjerujem da bi Rodgers onda definitivno potpisao onog Wiliamsa.

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 07 avg 2012, 16:07

youngredcomps je napisao/la:izgleda sa nam je quaresma sudjen,mada meni ne bi bilo krivo da dodje al moraju gastona dovesti pa tek onda ostale

http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... r-for-reds" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bi i jeftinije a i sigurnije bilo dovesti Quaresmu iz razloga sto Quaresma ima finog iskustva a Ramirez je nov igrač (ne sporim jako dobar i talentiran) ali da se ne desi ponovo Adam, Downing i ekipa da se dovedu za precijenjene pare a dokazali se u (lomljenju igrača- Adam) xD...
REALNO :)))
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 avg 2012, 16:08

HeKen je napisao/la:http://assets2.lfcimages.com/uploads/tr ... 442798.jpg
veoma lijepa slika ;)
neznam sta je tu lijepo :lol: :mrgreen:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 avg 2012, 16:20

De ne citirajte ove mentalno zaostale, sta se ponasate kao i oni yebote. Dajte im povoda da pisu. Da prate fino ovu temu, znali bi da niko od nas nije zadovoljan Liverpoolom... Ali sa druge strane, da prate fudbal duze vrijeme a ne par godina, znali bi da je Liverpool tim koji svi moraju respektovati, ako nista zbog njegove historije.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 07 avg 2012, 16:22

Liam Tomkins @liam_tomkins
Great news that Luis Suarez has signed a new long-term contract at #LFC. Agger and Skrtel next please.
Nisam ni očekivao da će on negdje ići.

Evo još par stvari u vezi Aggera.
Srijandeep Das ‏@jeremy_LFC
Barcelona have entered the fray for Daniel Agger. The sale look inevitable, and I hope Barca coughs up more money than City.
Srijandeep Das ‏@jeremy_LFC
And, I'm aware that Barca would offer less than City, but, I can't imagine the lad playing for another team in England. He doesn't want to.
@TonyBarretTimes says lfc have told City to pay 22m for Agger.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 avg 2012, 16:37

Pa ako je 22 miliona u pitanju, City ce sigurno platiti. Bojim se da cemo ostati bez Aggera.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 avg 2012, 16:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa ako je 22 miliona u pitanju, City ce sigurno platiti. Bojim se da cemo ostati bez Aggera.

Ma nema od toga ništa ,agger će vjerojatno bit zamijena a nevjerujem da će na to pristat ,a oni toliko platit za zamjenu

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 07 avg 2012, 17:07

Agger neće u Man City može samo u Barcu ići, zato što je poslije utakmice sa Chelseaom kad je Torres debitirao protiv nas kad mu je onaj lakat uvalio Agger je izjavio poslije utakmice da to nije nikakvo poštovanje prema klubu da prijeđe u rivala i da on nikad nebi otišao u engleski klub iz poštovanja prema LIVERPOOLU! :) Nema sikiracije :D :mrgreen: :mrgreen:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 07 avg 2012, 17:21

I ja sam siguran da Agger ne bi želio da ode u Cityu, al ne pita se samo on, već i vlasnici, a izgleda da su oni zadovoljni s tih 22m.

[youtube][/youtube]
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 07 avg 2012, 17:42

Prodaja Aggera bi bilo lose rjesenje, to je definitivno.

Nas je najbolji odbrambeni igrac, ima fino partnerstvo i uigranost sa Skrtelom a ostalo je manje od mjesec dana do kraja roka. A i gotivan je. :mrgreen: Da je pocetak juna a ponuda je 22m funti, onda je to donekle i uredu. Ali ovako, samo cemo pokazati manjak ambicija, iako je to odavno poznato. Jeste sklon povredama ali ih je bitno smanjio tokom prosle sezone. Ako necemo dovesti Ramosa kao njegovu zamjenu, a na kraju ga zamijeniti sa Williamsom, ne pise nam se dobro.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 avg 2012, 18:26

Ja se nadam da će BAgger ostati, samo i Coatesu treba minutaže ove sezone.. Valjda se to nekako ukomponuje, eto biće vjerovatno i Europa liga... Mislim da bi sa Aggerom činio odličan stoperski par, ali i Skrtel / Agger kombinacija je fantastična. Nema brige što se CB tiče sve dok je Dani tu. :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 avg 2012, 18:47

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja se nadam da će BAgger ostati, samo i Coatesu treba minutaže ove sezone.. Valjda se to nekako ukomponuje, eto biće vjerovatno i Europa liga... Mislim da bi sa Aggerom činio odličan stoperski par, ali i Skrtel / Agger kombinacija je fantastična. Nema brige što se CB tiče sve dok je Dani tu. :mrgreen:
da bi Coates imao minutazu jedan mora otici Skrtel ili Agger inace ce Coates propadati,meni nebi smetalo da se jedan od ove dvojice proda i da Cotes bude u prvoj postavi i da se pare od transfera opet uloze u jednog igraca poput Coatesa i da se kupi jos jedan igrac za taj ostat para....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 avg 2012, 18:48

Puno se utakmica igra, možda bude i pokoja povreda ( NE DAJ BOŽE ), tako da mislim da će svi imati dosta minutaže. I ja bih volio da Coates lagano bude standardan u prvoj postavi, eh sada kako je to izvodljivo... :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 avg 2012, 19:21

slika

Luis Suarez commits his future to LFC but which new signings...

Ako Agger ode bit' će problema. S obzirom kako nesposobnu upravu imaju ne bi me čudilo da ga prodaju. Ali ako će već ići nek' ide u Barcu, samo ne u City.
FK Pjetlovi

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 avg 2012, 19:31

Agger navija za Barcelonu.
Mancini ima para na bacanje.
Sta mislite gdje ce ? :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 07 avg 2012, 19:38

M4kaveli je napisao/la:Agger navija za Barcelonu.
Mancini ima para na bacanje.
Sta mislite gdje ce ? :mrgreen:
U Liverpool ;)
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 avg 2012, 19:42

Svaka čast upravi, što se mene tiče još samo da otpuste, prodaju, pošalju na posudbu Joe Cola, Spearing i Donija i mene su zadovoljili ovaj prijelazni rok.
Uskoro se očekuje produženje ugovora sa Skrtelom i Aggerom.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 07 avg 2012, 19:43

koliko je prije zaradjivo suarez sedmicno a koliko ce zaradjivat ovim novim ugovorom ko zna neka napise molim, i nek pravo ako neko zna da link koliko ko u liverpoolu zaradjuje sedmicno. Pozzzz :D :D ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.