Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

10DelPiero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la 10DelPiero » 07 avg 2012, 17:13

Ma pusti to, nema nikakvog smisla :!:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 07 avg 2012, 17:15

- Tužilaštvo polako prikuplja dokaze o još 4 meča iz vremena dok je Conte trenirao Bari, radi se o utakmicama Bari - Trevizo 0-1, Pjaćenca - Bari 2-2, Salrenitana - Bari 3-2 i Bari - Livorno 4-1, za sve se sumnja da su namještene i da je Conte i njegov tim sve to znao. Danas bi trebalo da Stelini bude ispitan o tim mečevima.

Ako kaže šta protiv Contea bit će yebeno. :roll:

Evo i detaljno o ovome gore.

http://www.football-italia.net/22726/re ... nte-resign" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 07 avg 2012, 17:21

10DelPiero je napisao/la:Ma pusti to, nema nikakvog smisla :!:
Nije pusti, to je nažalost realna opcija ako dobije neku dužu suspenziju. Ja ne mogu vjerovati koliki smo mi peh. Najnesretniji klub na svijetu, pa to je strašno šta je sve Juventus doživio tokom historije. Ni krvi nu dužni plaćamo cehove, doživljavamo sportske i lične tragedije....

Conte je nezamjenjiv. Njegovu filozofiju niko ne može nastavit, možda Guardiola, ali to je mnogo teže u italijanskom fudbalu.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 07 avg 2012, 17:23

To za ostavku Conte su bljuvotine rivalskih medija.Zasto bi on dao ostavku zbog desetomjesecne kazne? On moze dati ostavku a na klubu je da je prihvati.Agnelli je rekao da on moze klub vodit i pod suspenzijom.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 07 avg 2012, 17:24

Nisam uzimao u obzir suspenzije, nego sam shvatio da se ocekuje potez slican Stelliniju u toku procesa il' nesta slicno.
Alessandro Del Piero !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 avg 2012, 17:27

Hvala na odgovoru na Rai 1, šteta ostaje samo stream.

Ovaj Stelini će odlučiti tok suđenje to je sigurno, jer on je bio u Conte-ovom timu i ukoliko on kaže da je Conte znao onda će Conte biti osuđen i teško će se odbraniti, jer onda ima više osoba protiv sebe. A čitajući neke izjave Stelini je neke stvari radio za koje Conte nije znao (znajući da će Conte biti ljut zbog toga), a kako stvari stoje Carobbio i Stelini su i organizovali ta namještanja :roll:

Conte će ukoliko bude osuđen podnijeti ostavku, jer je takav čovjek, a onda je na upravi da odluči kako dalje.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 07 avg 2012, 17:30

Upravo tako, takav je on covjek, bas takav da nece dati ostavku zbog dushmanskih namjestenih procesa gdje 23 covjeka govore suprotno od dvojice.Zar bi iko normalan popustio pred takvom nepravdom? Znam da Conte ne bi.

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 07 avg 2012, 17:32

Zasto bi davao ostavku kada se vec pripremao za suspenziju na prijateljskoj utakmici kada nije bio na klupi.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 07 avg 2012, 17:47

SKY prenosi Juventusove izvore koji kazu da Conte nema namjeru da daje otkaz.
Eh eto kako vam rekoh, ne pusite price medija dushmanskih sto su nas 2006-te pokopali, gdje su kao jedan od razloga sto su nas izbacili u Serie B, suci naveli ogroman medijski pritisak.Dakle samo u banana drzavi kao sto je Italija i mediji imaju veoma jak uticaj na ishod presude.Zato ja nikad necu povjerovat niti jednom italijanskom sportskom sudu a pogotovo ono sto predsjedava interista koji nakon toga napravi karijeru.A i Palazzi je dobro izgradi na mukama Juventusa.Smeće drzava.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 avg 2012, 17:51

Conte je nedodirljev i nece nikud ici iz Juventusa!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 07 avg 2012, 17:52

Miloucci je u svojoj izjavi pred istraziteljima u vezi dvije namjestene utakmice Baria spomenuo Contea, gdje su mediji, naravno oni dushmanski, odmah krenuli pljuvat kako je taj lik Contea optuzio za namjestanje a zapravo lik je Conteovo ime spomenuo u kontekstu vremena kad se to desavalo ne ukazujuci da je Conte ista imao sa tim.Dakle opet, mediji nam jbu mater jer je Juve upitanju.Sve je cisto usmjereno prema Juventusu od strane vecine medija i kao takvi, matere im se najebem usput, cesto uticu na javno mjenje a javnost i na realnost presuda.Opet im se matere najbem usput.A znamo ko drzi i ciji su mediji, opet mu se i njima matere pedofilske najbem.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 avg 2012, 17:54

Juvelandia je napisao/la:Miloucci je u svojoj izjavi pred istraziteljima u vezi dvije namjestene utakmice Baria spomenuo Contea, gdje su mediji, naravno oni dushmanski, odmah krenuli pljuvat kako je taj lik Contea optuzio za namjestanje a zapravo lik je Conteovo ime spomenuo u kontekstu vremena kad se to desavalo ne ukazujuci da je Conte ista imao sa tim.Dakle opet, mediji nam jbu mater jer je Juve upitanju.Sve je cisto usmjereno prema Juventusu od strane vecine medija i kao takvi, matere im se najebem usput, cesto uticu na javno mjenje a javnost i na realnost presuda.Opet im se matere najbem usput.A znamo ko drzi i ciji su mediji, opet mu se i njima matere pedofilske najbem.

Tako je, pravi lopovluk al u svemu ima kraj pa cak i tome pedofilu!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 avg 2012, 18:32

Raja, bezveze se fakat sekirate, znate da su skoro svi mediji u Italiji antiJuve orijentisani, da se u sudnici dešava jedna stvar oni će opet izvještavati drukčije.

Conte sasvim sigurno neće nigdje otići, to bi značilo da je priznao poraz. Važno je da on može trenirati ekipu, a i siguran sam da će na treninzima uvježbavati taktike u slučaju negativnog ili pozitivnog rezultata za nas, Conteov nedostatak će se jedino možda osjetiti u motivaciji igrača prije i tokom utakmice, ali tad nastupaju ovi iskusniji igrači Buffon, Pirlo pa i donekle Marchisio koji su pravi lideri ovog Juventusa.

Sjetit ćete se onog motivacionog govora na jednom treningu prije utakmice protiv Palerma, čini mi se, e takvih govora će sigurno biti mnogo ove sezone. Igrači će igrati za Mistera.

Izgleda ništa od Van Persia, barem tako piše calciomercato.com Ali ne treba ovo shvatiti ozbiljno, sjetimo se da je protekle sedmice Van Persie gotovo pa sigurno bio član Juventusa. Samo da je se riješiti kako Mela pa da se Marotta konačno obračuna sa Wengerom. :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 07 avg 2012, 19:20

Daniela Pigotti advokat MICOLUCCI kaze da je danasnje izvjestavanje medija sramotno koji su danas prenjeli da je MICOLUCCI u izjavi optuzio Contea nemaju veze sa istinom sta je MICOLUCCI izjavio tuziteljstvu.Daniela Pigotti kaze da je MICOLUCCI u izjavi tuziteljstvu rekao da Conte apsolutno nije nista znao tj da nije imao pojma sta oni rade tako da ovo sto pisu mediji je skandalozno i neko mora zato odgovarati :evil: :evil:

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 07 avg 2012, 20:34

slika

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 07 avg 2012, 20:49

Ja se iskreno nadam da će Conte ostati, ma kakva nepravedna odluka bila. Svi Juventini su uz njega, znamo da je pod velikim pritiskom, ali najboljeg trenera na svijetu moramo ostavitii.

On je tvorac ovoga Juventusa, vratio nas je gdje propadamo, što Lippi kaže Juve je ponovo pronašao svoju filozofiju, vratio onaj pobjednički mentalitet i to je najvažnije, a Conte je najzaslužniji za sve ovo.

Izdržat ćemo i ovo aBd, a onda na terenu pokazati snagu, kako smo uvijek i pokazivali.
When I read a newspaper, it could be finance or other sport news, and my eye fails involuntarily on the "J" letter of Juventus, my heart trembles, getting a great thrill.

Gianni Agnelli
Kako poznat osjećaj :) to je Stara Dama naša...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 avg 2012, 21:41

Ne sikirajte mi se puno, sve će biti ok.

Conte je veliki fajter kao i Juve, nema šanse da bi on dao ostavku, a i klub je nikada ne bi uzeo u razmatranje.

Mediji u Italiji (izuzev Tuttosporta) su antiJuve orijentisani tako da te bljuvotine ne vrijedi ni citirati.

Priznajem da me znaju nasmijati do suza, to su uradili jučer kada su napisali da postoji šansa za razmjenu panja pazzinia sa Caceresom. :lol: :lol: :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 avg 2012, 21:47

Koliko se sjećam Wenger je jedno vrijeme htio Mela dovesti u Arsenal, mogao je Marotta jednim potezom to odraditi Melo + 15 miliona za RVP, dobili vrhunskog napadača, a riješili se Mela :D.

Ja sam danas pisao možda Conte i podnese ostavku ukoliko bude suspendovan na duže, ali to Agneli mora odbaciti i stati iza Contea, Carera neka mijenja Contea na klupi i to je to. Lipi je danas dao jedan intervju gdje je rekao da trener 90% posla odradi u pripremi utakmice tokom sedmice, dok 10% ostaje za vrijeme utakmice (najviše motivacija), ali čitam komentare i da je ovaj Carera isto motivator.

Zna li neko kolika je vrijednost ugovora sa ovim sahadžijama :mrgreen: ?

Ako se neko sjeća šta sam pisao kad je bila utakmica sa Milanom i gol Muntarija30 , onda smo vidjeli još jednom na dijelu medije u Italiji i hajku protiv Juventusa, kao i 2006 kad su mediji donosili presude prije kraja procesa i danas se to ponavlja, tako da me to ništa ne čudi.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 07 avg 2012, 21:55

Fernando Llorente obavjestio A.Bilbao da želi da ode.

AS piše da smo mi ponudili 20 milliona za Llorentea http://www.as.com/futbol/articulo/ferna ... ftb_21/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;

Pišu da je i izviždan u utakmici protiv Slavena i da mu se odnos sa Bielsom pogoršao. Ima 27.godina i ugovor mu važi do 30.06.2013. :roll:

AS takodjer piše i o interesu Reala i Citya.

Ne znam šta bih rekao o ovome. :roll:

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 07 avg 2012, 21:57

Llorente je pravi špic. Jak, zna sa loptom, dobar u skoku, kad se gradi teško mu je uzet loptu, jedan prilično kompletan napadač. Ja sam za...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.