Damir Džumhur

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

brazzo
Kontakt:

Re: Damir Džumhur

Post Postao/la brazzo » 19 sep 2010, 19:36

odigrali su i Damir i ekipa odlično a mislim da ćemo već naredne godine biti daleko konkurentiji i jači. Hvala i svaka čast i Damiru i ostalim momcima ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

LejlaSA
Kontakt:

Post Postao/la LejlaSA » 19 sep 2010, 20:01

Iskreno,nisam uopste vjerovao da mozemo i do jedne pobjede u Portugalu,a nasi momci su me pravo iznenadili i na kraju pruzili i vise nego jak otpor.
Pa prije samo godinu dana bi rezultat vjerovatno bio 4-1 (ako ne i 5-0) za Portugal. Delic je veeeliko pojacanje za nas tim, a i Dzumhur me pozitivno iznenadio....(naravno Setkic kao i uvijek solidan)

Sve u svemu napredujemo :)
Zadnja izmjena: LejlaSA, dana/u 13 okt 2010, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2010, 09:29

LejlaSA je napisao/la:Pa prije samo godinu dana bi rezultat vjerovatno bio 4-1 (ako ne i 4-0) za Portugal. Delic je veeeliko pojacanje za nas tim, a i Dzumhur me pozitivno iznenadio....(naravno Setkic kao i uvijek solidan)

Sve u svemu napredujemo :)
Mislim da bi u dublovima pružili mnogo jači otpor da je igrao Gorčić, o tome smo već pričali na temi Davis Cup, ali eto, desilo se šta se desilo. Napredak je ogroman, idemo dalje ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 13 dec 2010, 18:58

Damir Džumhur je jedan dobar igrač, perspektivan. Ali problem je taj što nema tenisku inteligenciju, vjerujte mi. ;)
U mom svijetu važe moja pravila

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 14 dec 2010, 01:06

TheDinoRules je napisao/la:Damir Džumhur je jedan dobar igrač, perspektivan. Ali problem je taj što nema tenisku inteligenciju, vjerujte mi. ;)
nek ti imas.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 24 dec 2010, 00:23

TheDinoRules je napisao/la:Damir Džumhur je jedan dobar igrač, perspektivan. Ali problem je taj što nema tenisku inteligenciju, vjerujte mi. ;)
Svašta pročitati na ovom forumu. Sve neki genijalci :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 25 jan 2011, 17:21

a zasto nema dzumhura u juniorskoj konkurenciji u melburnu ? jel prestar ili nesto drugo?

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 25 jan 2011, 19:11

kristian je napisao/la:a zasto nema dzumhura u juniorskoj konkurenciji u melburnu ? jel prestar ili nesto drugo?
Damir više nije junior, da li neko zna hoćeli uskoro početi igrati seniorske turnire?
FEDERER= KLOC

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 jan 2011, 21:58

Poceo je da igra futurese ove godine i da skuplja bodove. Uskoro ocekujem kvale i za Ch.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 02 jul 2011, 20:28

Damir je od pocetka maja krenuo odlicno. Od 2 Futuresa u BiH je jedan dobio (Setkica u finalu) a drugi dosao do polu-finala.

Prije desetak dana je (nakon sto je prosao kvalifikacije) izgubio u finalu Futuresa u Srbiji protiv Francuza Michona kojeg je prije 2 dana dobio u 4-finalu novog Futuresa u Srbiji. Tu je upravo izgubio u polu-finalu od Roke (kojeg je dobio na putu do finala prethodnog turnira).

Popravice ranking osjetno.

fk bosna sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la fk bosna sarajevo » 30 okt 2011, 20:47

DŽUMHUR POBJEDNIK U DUBROVNIKU

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur pobjednik je ITF Futures turnira u Dubrovniku, vrijednog 15.000 dolara.

Damir Džumhur
Devetnaestogodišnji Sarajlija u finalu je pobijedio Čeha Mareka Michalicku sa 6:4, 7:6 (7/4).

Džumhuru je ovo bila treća ITF titula u ovoj sezoni, a trijumf u Dubrovniku donijet će mu napredak na ATP listi od oko 50 mjesta.

Drugi ovogodišnji Futures u Dubrovniku okončao je bez izgubljenog seta, savladavši pet protivnika. U prvom kolu pobijedio je Hrvata Marina Draganju (6:2, 6:1), a potom još jednog domaćeg predstavnika Antonija Lupierija (6:2, 6:0). U četvrtfinalu je savladao Mađara Martona Fucsovicsa (6:2, 6:2), u polufinalu Slovenca Janeza Semerajca (6:3, 6:2) te u finalu Čeha Michalicku (6:4, 7:6).

fk bosna sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la fk bosna sarajevo » 30 okt 2011, 20:49

Damir Džumhur (born May 20, 1992 in Sarajevo) is a Bosnian tennis player who is currently ranked 5th on the ITF junior's list.
Džumhur is the defending European junior champion [1] and won the bronze medal at the 2010 Youth Olympics in Singapore.[2] He is also a member of the senior Bosnia and Herzegovina Davis Cup team, and has competed in match play

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 jun 2012, 18:52

Evo ko hoće Džumhura da gleda protiv Trusendija u Milanu! Idemo Džuma!

http://www.lshunter.tv/streams/etennis/2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jun 2012, 19:13

evo 5 : 5 hvala na linku :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 jun 2012, 19:22

Dzuhmi dobi na poklon ovaj gem/set i samo mirno privesti ovo kraju.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2012, 19:22

7:5 dobija Damir prvi set :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 07 avg 2012, 12:37

Evo izjave Damira Dzumhura, na njegovoj fb. fan stranici nakon jucerasnjeg poraza i komentara na racun njegove igre, djevojke:

"Svi vi teniseri sami sebe komentirajte, pa tek onda mene, moj tenis, moju djevojku i sve ostalo. Prvo ne znate sta je tenis i kakav je to uopste sport, pojma nemate. Gledam vase komentare i smijem se. Ne bih ovo trebao pisati, ali ne mogu vise. Dosta mi je nase politike: dok dobija najbolji je, kad gubi pojma nema. Podrzavajte me ili nemojte! A ne fanovi na baterije. Dosta mi je toga. Ovo je tenis i kao i u svakom drugom sportu su padovi i usponi sastavni dio. Sve je to igra, a tenis je nazalost tako teska igra i tesko je doci do vrha a ja cu dati sve od sebe. Da li cu doci ili ne nikad se ne zna, ali dajem sve od sebe i imam pidrsku roditelja i djevojke Jelene koja me maksimum podrzava i za one koji ne znaju od kada sam s njom osvojio sam 7 turnira i napravio sve ovo. Ovo je samo period losije igre bez samopouzdanja. Istina, ocajan rezultat protiv AlundaM ali sramota ili ne, ja idem dalje. Dobar je on igrac, ali ne da se ovako izgubi ali desava se. Ljudi ne znate vi sta je pritisak, a ja ga osjecam i to je normalno, svi od mene ocekuju samo pobjede, a to je nemoguce. Vjerujte mi ja se necu zadovoljiti ovim 200-tim mjestom...Ja idem mnogo dalje! Sa vama ili bez vas. Ali zato znas uz koga! Hvala onim ljudima koji su uvijek uz mene, pa i u ovakvim trenucima. Koji nikada ne pricaju lose i nemaju zle namjere. Pozdrav iz San Marina. I molio bih da moju djevojku vise ni u kome razgovoru ne spominjete pogotovo ne u onom kontekstu u kojem jeste. Hvala!"
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2012, 12:53

E moj Edine što se igraš hoćeš da te Damir razbije :lol: :mrgreen:

A Damir nikakav sportista kad ne umije dostojanstveno da primi kritike :roll: :roll:
Nego se javlja :roll:
Javna je ličnost i mora biti spreman na ovakve stvari, i tu treba pokazati svoju psihičku stabilnost ;)
Posto je ko Kristić co sa Javnih Servisa šta vi znate, što ne komentarišete bolje ako znate :roll: :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 avg 2012, 12:57

Nece on daleko ako ce se osvrtati na komentare po FB-u.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 07 avg 2012, 13:01

Preporucio bih Edinu da narednih nekoliko dana ne izlazi iz kuce, posto je opasan ovaj Damir :mrgreen:

Ne kontam sta zeli Damir, da mu kazemo neka si izgubio od 664. igraca na atp listi ili od 434. igraca. Mora se naucit nosit sa kritikama, jer ovo sto je pokazao u protekla 2 mjeseca je preslabo
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.