Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 07 avg 2012, 11:03

Izgleda da Barca ne racuna na Tella. Potpisao bih ga iste sekunde, iako ce se za pet godina vratiti u Barcelonu. Ako vrijedi nekih 8m, mi cemo ga naravno dovesti za 16 ali nema veze kad vec imamo novca.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2012, 11:52

neurofunk je napisao/la:
neo je napisao/la:Vidi luzerpoolaca sto su se upalili XD Prvo su cekali na trofej u PL, pa su cekali plasman u LP, sada cekaju plasman u EL :lol: :lol:
Tebe treba banovat sa ove teme, al ozbiljno, ti nikad normalan post na ovoj temi nisi napiso, ne znam koji ti je qrac, svaki tvoj post je provokacija, SVAKI !
ja ne znam zasto ti citiras ovakve likove... đaba mi sto sam ga stavio na ignore kad ga svi citiraju.
napacene likove na igrnore staviti i nema potrebe da se obracas administraciji za uslugu...
You are someone else I am still right here

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 avg 2012, 12:00

Problem vas, kao i svih na ovom forumu je taj sto ljudi drugih klubova ne smiju napisati nista realno, npr. da je Liverpool vec nekoliko godina prosjecan klub i da nece jos dugo biti u vrhu.
Vama je to odma provokacija, jer nije ''vaš'' i odma je troll.
A uredu je kad neki simpatizer ovog kluba napise nesto realno, a vidim da vas je vec pola pocelo pisati onako kako jest.
I nije to samo na ovoj temi nego na svim.

P.S. Liverpool planira dovesti Sahina.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 avg 2012, 12:29

Pricaju ovde o najgoroj arsenalovoj sezoni sto se tice odbrane a u isto vrijeme govore da je Arsenal mozda tek za nijansu jaci od Liverpoola ne bi bilo nista smijesno da takav Arsenal sa najgorom odbranom nije prosle sezone bio debelo ispred Liverpoola koliko ono 15-20 bodova razlike. Arsenal je klasa iznad Liverpoola koji ce se i naredne sezone boriti za tu petu poziciju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 07 avg 2012, 12:55

M4kaveli je napisao/la:Problem vas, kao i svih na ovom forumu je taj sto ljudi drugih klubova ne smiju napisati nista realno, npr. da je Liverpool vec nekoliko godina prosjecan klub i da nece jos dugo biti u vrhu.
A uredu je kad neki simpatizer ovog kluba napise nesto realno, a vidim da vas je vec pola pocelo pisati onako kako jest.

Pročitaj post ovog trolla Neo iznad pa ćeš vidjeti jel normalan i realan, nije ni počeo post a odma vrijeđa i provocira. On nikad nije došo na ovu temu da nešto normalno napiše i da diskutuje bez provokacija.

Napiši ti nešto jarane al bez cinizma, reci svoje mišljenje, bez zajebavanja i s namjerom da stvoriš ugodnu diskusiju.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 07 avg 2012, 13:11

Alo , spameri sa ostalih foruma ostavite se nas i naseg LIVERPOOLA boli nas qrac za vase provokacije i vasa misljenja koje bolji , ovo , ono , mi svoj klub volimo i uvijek cemo ga voljeti makar igrali u 6 engleskoj konferenciji i bio nam kapiten Joe Starck ... Ne spamuj te molim vas :!:
Tako blizu, a tako daleko.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 avg 2012, 13:15

Prodaja Aggera bi bila glupost; covjek je stub odbrane i samog tima, cak i ako bi dobili dobar novac, ne bismo lahko nasli dobru zamjenu, a pogotovo ne sa ovako korisnim ljudima zaduzenim za transfer politiku. Pored toga, ionako imamo malo vremena do pocetka sezone,mada se uglavnom tada rjesavamo dobrih igraca i dovodimo neke Boze sacuvaj... Ne vidim da bi iz tog izaslo nesto dobro, a ne smijem ni da pomislim na sta bi nam odbrana licila.

Civa je napisao/la:Alo , spameri sa ostalih foruma ostavite se nas i naseg LIVERPOOLA boli nas qrac za vase provokacije i vasa misljenja koje bolji , ovo , ono , mi svoj klub volimo i uvijek cemo ga voljeti makar igrali u 6 engleskoj konferenciji i bio nam kapiten Joe Starck ... Ne spamuj te molim vas :!:

Ne znam kako se do sada vec niste navikli na ovakve stvari... Valjda smo mi koji smo duze na forumu izgradili imunitet na te provokacije, mada, nekad vala i nasi forumasi pretjeraju i napadnu bez razloga. Ljudi iznose realne stavove, a iskreno, i meni dodje da samo rondam kad vidim situaciju, jer je daleko od nekog napretka....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 avg 2012, 13:30

MarcusLFC je napisao/la:Obožavam ove gore bolide, da vas nema trebalo bi bas izmisliti.
:mrgreen: :mrgreen:

Swansea City manager Michael Laudrup has insisted that Joe Allen will be 'very, very expensive' and should cost Liverpool more than £20million.
http://www1.skysports.com/football/news ... Allen-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

više od 20 miliona? :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2012, 13:47

Carlo je napisao/la:
MarcusLFC je napisao/la:Obožavam ove gore bolide, da vas nema trebalo bi bas izmisliti.
:mrgreen: :mrgreen:

Swansea City manager Michael Laudrup has insisted that Joe Allen will be 'very, very expensive' and should cost Liverpool more than £20million.
http://www1.skysports.com/football/news ... Allen-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

više od 20 miliona? :mrgreen:
sto je najgore ne mozes biti siguran da nasi glupani nece fakat dati te pare za igraca koji ne vrijedi vise o 8 miliona...
prethodnih ljeta se nesto kao i radilo u klubu sada se vidi da su digli ruke od kluba vac ovi vlasnici i ovu sezonu ce mi biti mnogo lakse pratiti jer stvarno nista ne ocekujem vise.
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 avg 2012, 13:52

M4kaveli je napisao/la:Problem vas, kao i svih na ovom forumu je taj sto ljudi drugih klubova ne smiju napisati nista realno, npr. da je Liverpool vec nekoliko godina prosjecan klub i da nece jos dugo biti u vrhu.

Pa i nije to bas tako... Neki od nas su navijaci dvadeset i kusur godina, i vecini vas mozemo biti ocevi.
Ja se licno trudim da ne reagujem, ali pojedinci zaista nemaju mjere, i tu su svaki, ama bas svaki put kad se desi nekli kiks, neka pogresna kupovina i slicno. Ja nikad, ama bas nikad, ne idem na druge teme, da se nasladjujem nekim porazom, recimo chelsea, manu, arsenala, jer me boli qrac za te ekipe. Bitan mi je liverpool, i zato me strasno nerviraju "padobranci". Znaci, ne zato sto je liverpool sada samo prosjecan, a jeste, vec zato sto na ovoj temi procitam misljenja fanova liverpoola, a ne nekih saurmana, i inih, kojima je jedini cilj provociranje. Dosta ih je namoj "ignore" listi, ali ih neki stalno citiraju opa sam opet prisiljen citati njihove nebuloze. Osim toga, stalno se pojavljuju novi, tako da sam bijesan na samog sebe sto uopce citam forumk, jer pisem sve manje i manje...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 07 avg 2012, 14:59

Znam, boli sto je Liverpool postao prosjecan klub. Bolilo bi i mene da sam navijac istoga, znam ja sta su emocije, ali ne mozete neocekivati moj REALAN odgovor nakon sto vi postavite onakve dvije slike. Samo sam vas spustio na zemlju realnim stvarima. Zar nije realno da ste cekali na prvu titulu u PL ? Zar nije realno da ste se borili za ulazak u LP ? Zar nije realno da sada idete u EL ?

Koji vam je vrag, ja jesam isao sa dozom "provokacije" kao odgovor na vasu, ali sam realno sve rekao, i ni jedna stvar nije pogresno napisana.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 avg 2012, 15:03

fera je napisao/la:sto je najgore ne mozes biti siguran da nasi glupani nece fakat dati te pare za igraca koji ne vrijedi vise o 8 miliona...
prethodnih ljeta se nesto kao i radilo u klubu sada se vidi da su digli ruke od kluba vac ovi vlasnici i ovu sezonu ce mi biti mnogo lakse pratiti jer stvarno nista ne ocekujem vise.
ne vjerujem da će rodgers dati više od 15 miliona za allena. previše je i to para za njega obzirom da nije dokazan i mogla bi ga slijediti sudbina adama, downinga i kompanije, a ako dođe sahin onda teško da će allen doći.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 avg 2012, 15:22

Mourinho bi mogao nagovoriti 23-godišnjeg veznjaka da bi mu godinu dana s Rodgersom koristilo u razvijanju talenta.

Rodgers je impresionirao portugalskog stručnjaka u Chelseaju, gdje je radio kao menadžer mlađih uzrasta od 2004. godine do 2006. godine kada je preuzeo rezervnu momčad.

Kod: Označi sve

Juventus je svoju pažnju usmjerio na napadača Luisa Suareza, nakon što su njihova nastojanja da dovedu Robina van Persieja očito prošle neuspješno.
ovo nije nimalo dobro ,bojim se da ako dodje dobra ponuda da ce ga BR pustiti

ARSENALOVCI
a evo sta jedan od vlasnika arsenala kaze:

Usmanov: "Arsenal ide u pogrešnom smjeru" 
http://premiership.hr/premiership/1977- ... jeruq.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 07 avg 2012, 15:36

youngredcomps je napisao/la:
Mourinho bi mogao nagovoriti 23-godišnjeg veznjaka da bi mu godinu dana s Rodgersom koristilo u razvijanju talenta.

Rodgers je impresionirao portugalskog stručnjaka u Chelseaju, gdje je radio kao menadžer mlađih uzrasta od 2004. godine do 2006. godine kada je preuzeo rezervnu momčad.

Juventus je svoju pažnju usmjerio na napadača Luisa Suareza, nakon što su njihova nastojanja da dovedu Robina van Persieja očito prošle neuspješno.
ovo nije nimalo dobro ,bojim se da ako dodje dobra ponuda da ce ga BR pustiti

ARSENALOVCI
a evo sta jedan od vlasnika arsenala kaze:

Usmanov: "Arsenal ide u pogrešnom smjeru" 
http://premiership.hr/premiership/1977- ... jeruq.html" onclick="window.open(this.href);return false;
¸

pa taj isti juve dovodi tog suareza godinu dana..nema od tog nista,sam je rodgers rekao da ce suarez biti jedan od kljucnih igraca u narednoj sezoni..takodjer ce suarez vjerovatno dobiti novi poboljsani ugovor sa puno vecom klauzulom nego kakva je sada (ocekuje se da ce taj ugovor biti potpisan danas)

nego evo jedne fine slikice :D

slika

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 avg 2012, 15:41

izgleda da je suarez potpisao novi ugovor.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 07 avg 2012, 15:43

Carlo je napisao/la:izgleda da je suarez potpisao novi ugovor.
Ma ne ide on nigdje.Kakav Juve, kakvi bakrači.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 07 avg 2012, 15:52

neo je napisao/la:Znam, boli sto je Liverpool postao prosjecan klub. Bolilo bi i mene da sam navijac istoga, znam ja sta su emocije, ali ne mozete neocekivati moj REALAN odgovor nakon sto vi postavite onakve dvije slike. Samo sam vas spustio na zemlju realnim stvarima. Zar nije realno da ste cekali na prvu titulu u PL ? Zar nije realno da ste se borili za ulazak u LP ? Zar nije realno da sada idete u EL ?

Koji vam je vrag, ja jesam isao sa dozom "provokacije" kao odgovor na vasu, ali sam realno sve rekao, i ni jedna stvar nije pogresno napisana.
Ja sam to odavno uvidio na ovom forumu da boli pričati o Liverpool-ovoj REALNOSTI :/
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 07 avg 2012, 15:53

http://assets2.lfcimages.com/uploads/tr ... 442798.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
veoma lijepa slika ;)

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 07 avg 2012, 15:58

reds_forever je napisao/la:Prodaja Aggera bi bila glupost; covjek je stub odbrane i samog tima, cak i ako bi dobili dobar novac, ne bismo lahko nasli dobru zamjenu, a pogotovo ne sa ovako korisnim ljudima zaduzenim za transfer politiku. Pored toga, ionako imamo malo vremena do pocetka sezone,mada se uglavnom tada rjesavamo dobrih igraca i dovodimo neke Boze sacuvaj... Ne vidim da bi iz tog izaslo nesto dobro, a ne smijem ni da pomislim na sta bi nam odbrana licila.

Civa je napisao/la:Alo , spameri sa ostalih foruma ostavite se nas i naseg LIVERPOOLA boli nas qrac za vase provokacije i vasa misljenja koje bolji , ovo , ono , mi svoj klub volimo i uvijek cemo ga voljeti makar igrali u 6 engleskoj konferenciji i bio nam kapiten Joe Starck ... Ne spamuj te molim vas :!:

Ne znam kako se do sada vec niste navikli na ovakve stvari... Valjda smo mi koji smo duze na forumu izgradili imunitet na te provokacije, mada, nekad vala i nasi forumasi pretjeraju i napadnu bez razloga. Ljudi iznose realne stavove, a iskreno, i meni dodje da samo rondam kad vidim situaciju, jer je daleko od nekog napretka....
šTO SE TIČE AGERRA NI POD KOJU CIJENU GA NE BI TREBALI PUŠTATI JER ONDA JE TROPA SKROZ.
Zamijenili smo Xabia Aquilaniem, Mascherana Poulsenom, Torresa Carrollom te Meirelesa Adamom. I šta smo dobili? 3 godine za redom prosjećnosti u sredini tablice. Prodati jednog od rijetkih igrača koji je bio na vrhunskoj razini prošle sezone može se samo smatrati slabljenjem momčadi, bez obzira koga kupe umjesto njega. Gospodo vlasnici i stručni stožer, učite iz grešaka predhodnika, momčad se ne jača tako što se prodaje ono što valja!
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 avg 2012, 16:01

Zanima me samo ko je Vice kapiten ,znaci nakon gerrarda ? jel agger,reina il carra

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.