FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 avg 2012, 02:13

Pa fazon je što će se protiv Boraca opet zapaliti najmanje 10 baklji i onda će se opet morati platiti kazna, ali ovaj put FS BiH. :mrgreen:

Pisalo se ovdje da mi ne plaćamo savezu kazne nego nam savez to kompenzira kroz nastupe omladinskih reprezentativnih selekcija na Grbavici, ali pošto je na Grbavici zabranjeno igranje bilo kakvih međunarodnih utakmica onda nam ne gine plaćanje sljedeće sezone. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 avg 2012, 02:15

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa fazon je što će se protiv Boraca opet zapaliti najmanje 10 baklji i onda će se opet morati platiti kazna, ali ovaj put FS BiH. :mrgreen:

Pisalo se ovdje da mi ne plaćamo savezu kazne nego nam savez to kompenzira kroz nastupe omladinskih reprezentativnih selekcija na Grbavici, ali pošto je na Grbavici zabranjeno igranje bilo kakvih međunarodnih utakmica onda nam ne gine plaćanje sljedeće sezone. :mrgreen:
ma kreteni brate jednostavno kreteni zapale par baklji naprave špar slika i sad kao wow kako izgleda ma smao grla i dlanovi to je navijanje engleski stil samo baklje brate isfurale kad i kad relno
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 avg 2012, 02:48

Je.b.ali ih ovi ćafirski termini, nije ovo prvi put. Eto to ti je naš marketing. Pa ima Željo i među muslimanima navijača nisu sve balije, komunjare, srbi, hrvati, klinci palci. Kaže, ne može zbog prenosa.
Jeb'o ih i prenos, nismo mi za prenosa. Otkad su počeli ovi prenosi ne znam jesmo li odigrali pet tupavih tekmi. Samo se brukamo i gubimo navijače među običnim gledaocima i simpatizerima kako u gradu tako i širom države. Niko ti huju ne može izvaditi ko neko tvoj.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 avg 2012, 03:01

Ja sam zbog lošeg tremina odlučio da preskočim prvo poluvrijeme.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 avg 2012, 04:13

Ocito je upravi vazniji prijenos nego zarada od strane ulaznica. Iz godine u godnu se ponavljaju ovi glupi termini odigravanja utakmica, a niko da snosi posljedice. Zujo bi prije pricanja suplje po medijima treboa sa vaznih pozicija u klubu otjerati nekometentne osobe tu prije svega mislim na Muharemovica i Biscevica. Koji se qurac Muharemovic nalazi na platnoj listi kada Amar Osim sve obavlja. :? :?

Pored iftara na posjetu ce utjecati i cinjenica da je Nedjelja i da oni koji zive malo dalje zbog rijetkog prevoza se nece odluciti na dolazak na utakmicu. Nije problem neznati, vec je problem kada nisi u stanju nauciti iz svojih gresaka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 07 avg 2012, 04:17

ZlatnaDolina je napisao/la:Ja bas krenuo da napisem žiku Jamaka sa flasterom :lol: izudarao ga mali Ramić samo tako dobro je i prosao tada :mrgreen:

Nisam upratio, sta je bilo?
Znam samo da je bila prica da se Jamak s nekim pobio. :?:

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 07 avg 2012, 04:21

Ove sedmice smo se i mi (Sarajevo) a i vi uvjerili kako su bakljada, razni udari, petarde nepotrebne na stadionima. Nama je jedan navijac tesko povrijedjen, a vi cete Bgm morati "malo" vecu sumu da platite za to.

Wannabe huligani kvare ovo malo lige sto imamo..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 avg 2012, 05:09

čamac je napisao/la:Je.b.ali ih ovi ćafirski termini, nije ovo prvi put. Eto to ti je naš marketing. Pa ima Željo i među muslimanima navijača nisu sve balije, komunjare, srbi, hrvati, klinci palci. Kaže, ne može zbog prenosa.
Jeb'o ih i prenos, nismo mi za prenosa. Otkad su počeli ovi prenosi ne znam jesmo li odigrali pet tupavih tekmi. Samo se brukamo i gubimo navijače među običnim gledaocima i simpatizerima kako u gradu tako i širom države. Niko ti huju ne može izvaditi ko neko tvoj.
Potpis ko kuca, 100%.

Jos da dodam nesto ,zasto su Muharemovic i Buki (svaka cast kao igracima legende kluba) i dalje zaposlenici u klubu ?
Sta zapravo oni rade?Sta su uradili za Zeljeznicar kako su na ovim funkcijama.
Da nije Amara u klubu mi bi stvarno bili donji ispod donjeg, i onda se neki zale kako Amar postavio losu igru protiv Maribora i tako ,pa mora kad su ga razvukli ko jufku,on je odgovaran za sve u klubu kako se meni cini, ne moze ni on sve.

Navijaci vole baklje , petarde ,topovske udare i to zato sto ih pali da divljaju , ali mislim da je to postalo staro-modno.
Sad valja platit 29.000 ,umjesto da smo te pare usmjerili gdje potrebno.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 07 avg 2012, 05:17

MuhamedTM je napisao/la:
čamac je napisao/la:Je.b.ali ih ovi ćafirski termini, nije ovo prvi put. Eto to ti je naš marketing. Pa ima Željo i među muslimanima navijača nisu sve balije, komunjare, srbi, hrvati, klinci palci. Kaže, ne može zbog prenosa.
Potpis ko kuca, 100%.

Jos da dodam nesto ,zasto su Muharemovic i Buki (svaka cast kao igracima legende kluba) i dalje zaposlenici u klubu ?
Da nije Amara u klubu mi bi stvarno bili donji ispod donjeg, i onda se neki zale kako Amar postavio losu igru protiv Maribora i tako ,pa mora kad su ga razvukli ko jufku,on je odgovaran za sve u klubu kako se meni cini, ne moze ni on sve.

Navijaci vole baklje , petarde ,topovske udare i to zato sto ih pali da divljaju , ali mislim da je to postalo staro-modno.
Haj kad ste tako raspoloženi riječima ovdje na forumu obratite se na oficijalnu fb stranicu kluba ili njihov e-mail, što više ljudi to bolje i vjerovatno će im doći iz guzice u glavu i možda promjene termin ako bude dovoljno zahtjeva ;)
Ja već jesam, šaljite i vi i širite, jer bez neke ozbiljnije incijative ne gine nam haman poluprazna Dolina.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 07 avg 2012, 08:15

MuhamedTM je napisao/la:
Potpis ko kuca, 100%.

Samo serete......

Da nema prenosa srali bi kako su svi sposobni pa imaju prenos, a mi nesposobni i nemamo. Sad kad ima prenos, **** prenos, mijenjaj termin. Da je tekma u 21.00 (da se može iftariti, a nekim bi i to bilo rano), neko bi rekao da ne može stići na Teraviju, da je kasno a sutra radni dan, što nije subota......da je subota, opet bi neko srao što u 21.00 u subotu, valja izaći......sve neke seronje. Ko želi da dođe, doći će. Ni prvi ni zadjnji put da se iftari na stadionu. U ostalom znali smo i po gostovanjima iftariti......

Što se tiče baklji i tu isto serete. Kad se zapale baklje drkate na slike bakljada, **** se na ostalim forumima kako su cool, šminka i ultra. kako smo zapalili pola Koševa, ili bakljama napisali Željo (mada se vas većina toga i nesjeća jer ste bili jako mali ili se čak niste ni rodili).....kad se desi neka nesreća (kao kod pitara), ili kad se mora platiti kazna, 90% vas je odmah protiv.....i tako u krug.

Bolje bi bilo da malo manje serete po forumima, a da malo više idete na utakmice i pomognete konkretno Želji.

Pozz......

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 07 avg 2012, 08:19

Pa majke vam u čemu je problem što je iftar?
Ja svaki put iftarim na stadionu i ne vidim tu nikakav problem! Ko hoće da dodje, on će doći, čuj prazna dolina!
Kupi brate pite ispred stadiona i sok i dovoljno, a ko nema para nek ponese od kuće i riješeno!
Stvarno ne kontam...
A i ovo za prevoz, pa normalno ako dolaze iz malo daljih mjesta nek se utali njih 4-5 za gorivo i jedno auto je dovoljno a neće ih puno izaći po osobi! Isto ko da se danas počela liga igrati i nikad niko nije bio na tekmi pa sad mi ne znamo kako ćemo Ramazan, nedjelja itd.
Još jednom ponavljam ko hoće da dođe on će doći i KRAJ PRIČE!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 07 avg 2012, 08:32

Konkretna pomoć klubu ?
Eto nek se ne rade gluposti da klub ne mora plaćati navijačka sranja i izživljavanja pa će i oni obični smrtnici koji su vezani za klub i rade u klubu možda dobiti platu na vrijeme jer klub nije samo Amar, stručni tim i onih 11 na terenu.

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 07 avg 2012, 08:49

DA cititram Osima, prošle godine protiv ne znam nekog kluba manje atraktivnog: "Nije mu jasno zašto nema navijača prtiv Zvijezde, ili nekog bezveze, a ima protiv Borca. U obje utakmice igra Željo". Problem je što Željo ne igra, sve je nazor, nema nikakve ljepote u igri... dajemo golove na silu. prekid, korner, nismo poentirali iz neke akcije ne sjećam se. Budimo realni ljudi dolaze da vide kakvu lijepu akciju, neki dobar potez, a toga na žalost nema... i ne vidim ni da će biti u skoroj budućnosti.

sreća nam je pa je liga totalno bljak, pa možemo opet biti konkurenti opet za vrh, ali mislim da je nevjerovatno da na nekoj utakmici na grbavici bude više od 3.000- 4.000 gledalaca. i to ti je to.

Sve je ovo bez veze...

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 07 avg 2012, 08:59

Ovu dvojicu gore sto se pale na bakljade treba brate zaposliti u zeljezari pa nek im sijeva i gori po cijeli dan pred ocima. Cuj ovi sto ne podrzavaju bakljade i ispisano ZELJO bakljama su mladi i ne sjecaju ih se, mislim kolega da je totalno suprotno i da ovi sto se sjecaju i puno dalje od tog ZELJO ne porzavaju te bakljade i praznjenje budzeta kluba na sranja, da se na to pale bas ovi sto se ne sjecaju nicega. Super ste navijaci kad u ovom kokuzluku izbijate svom "voljenom" klubu 60.000KM iz kase. Danas kad nekom puskom moras izbiti marku iz dzepa, vi klubu kojeg "volite" izbijate 60.000 tih novcanih jedinica. Ovaj gore kao vec racuna koliko ce se platiti zbog bakljade protiv Borca, pa molim te pomozi klubu ti i tih 20 i nemojte doci na utakmicu, to je klubu manje 100KM i u svakom slucaju je bolje izgubiti tih 100 nego tih 8000 koje ste vi vec obracunali. Pa onda fino sakupite tih 5-8000 pa poslije svake bakljade odnesite u klub. Zbog tih baljki tjerate veliki broj navijaca sa stadiona koji bi dosli sa familijom, samim smanjivanjem posjete uticete i na broj sponzora itd itd, ukljucite malo te mozgove, znam da je vruce i da su prokuhali, ali ukljucite malo. Hocete neka pojacanja, a evo pare za pojacanja odose Platiniju, mozda on potpise za nas kad mu damo 60.000 na ruke...
Necu ici dalje, jer sam se bas iznervirao na sabahetu.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 07 avg 2012, 09:04

Pa dobro slažem se u našoj ligi nećeš sigurno gledati tika-taku, ali evo Bog dao ima na Areni i hrvatska i srbijanska liga pa mi iskreno reci kakve to poteze tamo vide navijači, pa opet ne pljuju po svome nego uzdižu maksimalno i u regionu i evropi! Kod nas je problem što nam je uvijek tuđe bolje...
Jbt malo je glupo porediti ali gledam drugu njemačku ligu, pa tuga čovječe! Pa i treća liga puni stadioni, a šta to oni vide? Neke extra poteze? Nigdje veze... Nego je problem što mi hoćemo da gledamo Barcu! E pa neće moći!
Ja ne kažem da ne trebamo igrati bolje,a li očekivati sad neke poteze ala Messi, Neymar i sl je u najmanju ruku smiješno!
I da, ljudi brzo zaboravljaju poteze Zebe, Bekrića i ostalih kad su bacali protivničke igrače na glavu na Grbavici, bitno je da se samo kritikuje...

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 07 avg 2012, 09:15

Ko je spomenuo Barcelonu, tika-taku (izuzev nekih forumaša koji zajedno u kontekst stavljaju Svraku i tika-taku, da nije žalosno bilo bi smješno). Pa protiv Travnika čitavo drugo poluvrijeme smo nabijali bezveze loptu prema njihovom šesnaestercu, što su ljudi jednostavno kupili bez problema. Razlog je što nemamo ni jednog veznog igrača koji ima ideju... Također niko nije spomenuo ni neku ligu iz okruženja, al moraš priznati da smo skinuli gače Mariboru još u tunelu... Presmješni smo ljudi i ne možemo ni tražiti da neko dođe i pogleda utakmicu, a o uživanju da i ne pričamo...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 07 avg 2012, 09:21

Ja na Grbavici uvijek vidim dobre poteze i golove iz akcija, a ko ne vidi žao mi ga je. Al' eto sad će vam na SportKlubu biti Barcelona i gledajte...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 07 avg 2012, 09:25

bablaz je napisao/la:Ko je spomenuo Barcelonu, tika-taku (izuzev nekih forumaša koji zajedno u kontekst stavljaju Svraku i tika-taku, da nije žalosno bilo bi smješno). Pa protiv Travnika čitavo drugo poluvrijeme smo nabijali bezveze loptu prema njihovom šesnaestercu, što su ljudi jednostavno kupili bez problema. Razlog je što nemamo ni jednog veznog igrača koji ima ideju... Također niko nije spomenuo ni neku ligu iz okruženja, al moraš priznati da smo skinuli gače Mariboru još u tunelu... Presmješni smo ljudi i ne možemo ni tražiti da neko dođe i pogleda utakmicu, a o uživanju da i ne pričamo...
Ima,brate, pozorište,kino, kafana.Tamo se uživa.Na utakmici drhtiš, kidaš živce, opsuješ pokoju, a i vidi se poneki lijep potez.Navijanje ti je patnja ,moj prijatelju, inače to ne bi bilo to: ;)
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 07 avg 2012, 09:25

slika
slika
By ipetm at 2012-08-07
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 07 avg 2012, 09:27

bablaz je napisao/la:Ko je spomenuo Barcelonu, tika-taku (izuzev nekih forumaša koji zajedno u kontekst stavljaju Svraku i tika-taku, da nije žalosno bilo bi smješno). Pa protiv Travnika čitavo drugo poluvrijeme smo nabijali bezveze loptu prema njihovom šesnaestercu, što su ljudi jednostavno kupili bez problema. Razlog je što nemamo ni jednog veznog igrača koji ima ideju... Također niko nije spomenuo ni neku ligu iz okruženja, al moraš priznati da smo skinuli gače Mariboru još u tunelu... Presmješni smo ljudi i ne možemo ni tražiti da neko dođe i pogleda utakmicu, a o uživanju da i ne pričamo...
Ok je to, slažem se da trebamo igrati bolje,ali sad se vraćamo na ono pitanje mogu li ovi igrači bolje? Mogu li Svraka, Jamak, Zola i ostali igrati do noge i smireno držati loptu? Trenutno je to što imamo maksimum,ali fazon je u tome da smo i pored toga imali konkretno protiv Travnika preko 60% posjed lopte, što je prije Amara bilo nezamislivo. Domaćini nas se sad boje i brane se na svom terenu, što automatski pravi još težim dati gol iz neke izrađene akcije pored autobusa igrača pred golom protivnika. I još da dodam, ovo preskakanje igre je Amarova taktika od kako ga znam kao trenera, još od Guve, Rašćića, Laze, pa sad Adila, a sa kojom je osvojio sve. Tako da sviđala se nama igra ili ne najači smo i dalje u državi a za europu to definitivno nije dovoljno, osim ako nekad i mi izvučemo neke konobare ili nešto slično, jer smo definitivno limitirani...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.