Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

youngredcomps
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la youngredcomps » 07 avg 2012, 00:47

reds je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:
reds je napisao/la: Ako znaš da Arsenal ima bolje igrače onda bi bilo logično da oni imaju prednost u igračima. Dakle, demantuješ sam sebe.
ne demantujem ja sebe,nego govorim da bi se mogao ponoviti PSG od prosle sezone,da je lucas igrao cijelu proslu sezonu sigurno bi izvukli vise bodova od malih ekipa.Ako ti kazes da smo i prosle sezone nadigrali neke velike ekipe to onda znaci da i mi imamo kvalitet sto znaci da ti demantujes sam sebe.Nas problem je sto mi podcjenimo ekipe(nasi igraci ih podcjenjuju) a da nam je trener kao O Nile pa da natjera igrace da se bore bez obzira protiv koga igraju onda bi mi uspjeli ,a ovako jos neznamo kakav je trener BR i ako uspije sprijeciti podcjenjivanje ekipa mi cemo biti u top 4.Mozda su nam male sanse da izborimo LP,al isto tako arsenal nece biti u TOP4 sigurno Chelsea ,man.c,man.u i totenham su kvalitetniji od arsenala.Ovaj Totenham nema problema sa malim ekipama i zato je u prednosti u odnosu na nas i arsenal
Ja nisam rekao da se PSG ne bi mogao ponoviti, već da je to skoro pa nemoguće. Francusko prvenstvo je mnogo izbalansirano za razliku od EPL.

Kako ja to demantujem sebe? Pa i Swansea/Nowich/Stoke... pobjede velike ekipa pa? Znači li to da imaju kvalitet ? Jednostavno u takvim mečevima igrači su nadahnuti, posebno inspirisani, ginu na terenu. I da bude jasno. Kvalitet se ogleda kroz cijelu sezonu, a ne kroz par mečeva i to samo onih velikih. Dakle, na osnovu toga Liverpool nije kvalitetna ekipa već haman prosječna.
nije liverpoo prosjecna ekipa nego ovi nasi nece da zarade plate koje dobijaju.mozemo se mi smijati nasim transferima,al da je jedan carroll zavrsio u schumu postao bi igrac za kojeg bi se borili veliki klubovi.jer bi ga ferguson natjerao da igra.al nema veze necu da se prepirem sa navijacem Liverpoola.a da smo bolji od arsenala pokazat ce ti da cemo im uzeti sahina za kojeg su tvrdili da je sve dogovoreno.Sahin je nas ili realov(ovisi o MOU-u)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 avg 2012, 00:51

AllGunsBlazing je napisao/la:Jbg, kazu da niko nije objektivan, odnosno da takvi ljudi ne postoje, samo je to kod mene malo vise izrazeno. Mislim Liverpool mi je drag klub, drazi sigurno od Chelsea Uniteda ili Citya(kokoske i ne racunam oni moraju biti na strani klubova koje ne volim). Da Bog da vi opet u Veliku Cetvorku, ali na drugo mjesto iza prvog Arsenala :lol: :lol: :lol: I osvajajte LP to vasim bolje ide nego nasim.

edit: mislim da je svima jasno da se titule ne osvajaju protiv Arsenala,Chelsea ili Uniteda(govorim za Liverpool) vec sa dobrim rezultatima protiv Stokea,Swansea i slicnih. I kod kuce i na strani.
eh upravo zato dajem prednost Totenhamu u toj borbi za 4 mjesto,jer oni sve to rjesavaju rutinski.Iako bi ja volio da oni propadnu i vise se nikad ne vrate u vrh EPL.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 avg 2012, 00:57

izgleda da nas bellamy definitivno napušta. hvala mu i sretno mu. prošle sezone se borio svim srcem za klub i bio je jedan od najboljih igrača sigurno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 avg 2012, 00:59

eh upravo zato dajem prednost Totenhamu u toj borbi za 4 mjesto,jer oni sve to rjesavaju rutinski.Iako bi ja volio da oni propadnu i vise se nikad ne vrate u vrh EPL.
Znači već je u zvijezdama zapisano da Cehlski, i 2 Manchestera 100% zauzimaju prve tri pozicije?

Šta će bolan Tottenham, pa oni imaju kompleks manjeg kluba i osim pokojeg kupa i iznenađenja ulaskom u prve 4 ekipe oni nikad više ništa neće napravit. Pa oni su ove godine imali 13 bodova prednosti ispred Arsenala i dje ih je to dovelo? Pa Chelsea je imao bolju ekipu isto pa šta su uradili, izgubili 5:3 na Stamfordu od Arsenala...

Previse sve bukvalno shvataš, pa vidi Manchestera, da nemaju sudija, sreće i Fergija ne bi meda mogli, ispod Arsenala bi bili. Čim ih jedno od ovo troje napusti gotovo im je...

I stvarno muka mi je više unazad 5 godina slušat svako ljeto kako Arsenal ispada iz prve 4 ekipe Premiershipa, nismo ispali zadnjih 16 godina, tj otkako je AW trener konstantno smo u prve 4 ekipe i sigurno nećemo ispasti ove godine kada ćemo u zadnjih 5-6 godina možda imati i najbolju ekipu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 avg 2012, 01:10

Šta se nama Unitedovci rugaju a vidi njih:
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 07 avg 2012, 01:14

:mrgreen:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 07 avg 2012, 01:27

Saurman je napisao/la:Barcelona uopšte nije bila zainteresovana za Koschenlya dok je njegova kvaliteta upitna što se moglo vidjeti u prošloj sezoni, što se tiče Aggera on je ipak za nijansu kvalitetniji igrač i mnogo pouzdaniji.
Ne bih rekao za nijansu, već za klasu.Jedini Arsenalov štoper koji je blizu Aggerovog nivoa je Vermaelen.Istina je da je Arsenal u cjelini kvalitetniji tim od Liverpoola (iako ne mnogo), ali to u odbrani nikako nije slučaj.Arsenal je imao najgoru odbrambenu sezonu u historiji, dok je Liverpool imao sasvim solidnu sezonu u tom segmentu, kad se uzme u obzir kako je ostatak ekipe bio katastrofalan.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 avg 2012, 01:55

Golmani: Reina, Butland i Gulasci.
Odbrana: Glen, Kelly, Mclaughlin, Skrtel, Carragher, Coates, Wilson, Enriqe, Alvaro Pereira.
Veza: Lucas, Gerard, Adam Charlie, Henderson, Allen, Sahin.
Napad: Downing, Ramires, Suarez, Carrol, Borini, Pacheco, Adam Johnson.

Tek od ove ekipe bih očekivao borbu za četvrto mjesto, ovako teško Bogami.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 avg 2012, 02:04

@Shanks Necu porediti Koscielnog sa vasim stoperima da ne bi dovelo do glupih rasprava, medjutim Kos je prosle godine za klasu mozda cak i dvije bio bolji od TV-a. Poslije Kompanya statisticki najjaci stoper lige. I da kvaliteta igraca se ne ogleda u broju primljenih golova, ili ako vec hoces pogledaj utakmcie koje je odigrao pa sudi onda o tom istom broju. A odbrani doprinose svi od spiceva do golmana.
Celik!3,2,2.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 07 avg 2012, 02:11

Volio bih da dođe ovaj Mirallas, lik dominira u grčkoj.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 07 avg 2012, 02:28

Vidi luzerpoolaca sto su se upalili XD Prvo su cekali na trofej u PL, pa su cekali plasman u LP, sada cekaju plasman u EL :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 avg 2012, 02:30

neo je napisao/la:Vidi luzerpoolaca sto su se upalili XD Prvo su cekali na trofej u PL, pa su cekali plasman u LP, sada cekaju plasman u EL :lol: :lol:
Stvarno me ovo nasmijalo.. XD

:lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 avg 2012, 03:25

Liverpool FC News ‏@LiverpooIFCNews
The Times claim City are prepared to bid £18m for Agger, but we've told them we want £22m. That's come from Tony Barrett.
veoma povjerljiv čovjek
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 avg 2012, 03:32

ne demantujem ja sebe,nego govorim da bi se mogao ponoviti PSG od prosle sezone,da je lucas igrao cijelu proslu sezonu sigurno bi izvukli vise bodova od malih ekipa.Ako ti kazes da smo i prosle sezone nadigrali neke velike ekipe to onda znaci da i mi imamo kvalitet sto znaci da ti demantujes sam sebe.Nas problem je sto mi podcjenimo ekipe(nasi igraci ih podcjenjuju) a da nam je trener kao O Nile pa da natjera igrace da se bore bez obzira protiv koga igraju onda bi mi uspjeli ,a ovako jos neznamo kakav je trener BR i ako uspije sprijeciti podcjenjivanje ekipa mi cemo biti u top 4.Mozda su nam male sanse da izborimo LP,al isto tako arsenal nece biti u TOP4 sigurno Chelsea ,man.c,man.u i totenham su kvalitetniji od arsenala.Ovaj Totenham nema problema sa malim ekipama i zato je u prednosti u odnosu na nas i arsenal

Da tako kažem ,je*o te lucas,arsenal je cijelu sezonu imo niz povreda od neigranja cijele godine Wilshira do toga da samo 3 igrača u momčadi (gledaj 25 igrača) su prosli sezonu bez ozljede,spominjete obranu arsenala,podsjecamo nije bila kompletna cijelu sezonu,pa nama su razna djeca i Sqilavi I djure igrali stopere i bekove dok su Tv I kos bili u bolnici tek kad je arsenal poceo nizati one pobjede nakon milana cini mi se su njih dva bili stalni stoperski par do kraja.Izbi sebi to iz glave lucas je sigurno slabiji igrač od Wilshirea a to vam je uz ozljedu glena i gerarda mislim najveci gubitci kroz sezonu bili ...Man Utd i Arsenal su imali previse rotacija radi ozljeda ;) a vi svoje 7,8 mjesto zasnivate na tom šta nije igro Lucas

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 07 avg 2012, 03:45

Čuj 22 miliona za Aggera, na današnjem vaktu kad je jedan Downing 20 miliona plaćen. Izgleda da naš pregovarački tim prodaje jednako stručno kao što i kupuje...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 07 avg 2012, 04:47

Obožavam ove gore bolide, da vas nema trebalo bi bas izmisliti.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 avg 2012, 08:42

neo je napisao/la:Vidi luzerpoolaca sto su se upalili XD Prvo su cekali na trofej u PL, pa su cekali plasman u LP, sada cekaju plasman u EL :lol: :lol:
tebe smo cekali da nam nesto napises,jer nam je trebao neko iskren i katastrofalan.A za ostalo ovim arsenalovcima::: budemo vidili

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 07 avg 2012, 08:44

Ja mislim, da ako ne bude ovo "TA" sezona za Liverpool, da će sigurno biti sljedeća. Sljedeća uvijek bude.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2012, 09:54

fsg od dolaska u klub ulozio velikih 10 miliona u transfere... neka nama amerikanaca nasih pa cemo za koju godinu osvojiti championship sigurno.
You are someone else I am still right here

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 07 avg 2012, 10:00

Tebe treba banovat sa ove teme, al ozbiljno, ti nikad normalan post na ovoj temi nisi napiso, ne znam koji ti je qrac, svaki tvoj post je provokacija, SVAKI !
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.