FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hearts
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hearts » 06 avg 2012, 22:21

PL BiH -1 je napisao/la:Amar Osim opet "nagovara" Alena Skoru da potpise za Zelju. Skoro trazi da ga postedi igranja u derbiju. Borac mu nudi istu platu kao i Zeljo. Za platu je mahalska za pregovore je provjerena.
Laž
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 06 avg 2012, 22:22

hearts je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Amar Osim opet "nagovara" Alena Skoru da potpise za Zelju. Skoro trazi da ga postedi igranja u derbiju. Borac mu nudi istu platu kao i Zeljo. Za platu je mahalska za pregovore je provjerena.
Laž
100% istina!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 22:24

Sad će nas Pile opet furat tri dana...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 06 avg 2012, 22:24

Amar ga ne zove valjda je shvatio nakon prijašnjih pokušaja da o tome nema govora sa druge strane mu Borac nudi 60 milja a vi toliko niste nudili i pored toga svega on se nada i dalje pozivu Sarajeva kad god došao. Ko god ti je to rekao slagao ti je
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 06 avg 2012, 22:25

skoro u zelji = misaona recenica ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 avg 2012, 22:34

Da je Adilovic prodan u ovo bi i povjerovao. Ovako nista od toga
NO PYRO NO PARTY

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 avg 2012, 22:41

Buu je napisao/la:
Jos uvijek se moze prodati :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 06 avg 2012, 22:50

Ovo igranje u Evropi nama dodje ko dzehenem,prvo nas nalupa rezultatski ko stigne a onda jos mi placamo Uefi(umjesto da zaradimo) za nastup sto zbog "inteltualaca"na tribinama sto zbog ponasanja igraca(mislim na kartone).Jos kada se na ovo dodaju troskovi puta,spavanja i slicno.Klub umjesto da zaradi on samo placa ni kriv ni duzan,hocemo bolji stadion,bolje uslove na jugu,kvalitetan WC-e a ponasamo se kao zadnji debili i klubu izbijamo stotine hiljada maraka bakljadama u korist naseg saveza i Uefe,nista ja vama nebi napravio jer ovo prelazi svaku mjeru.I za kraj do daljneg nema novog WC-a i serite u gace jer po vasem ponasanju mnogi od vas jos nose pelene.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 06 avg 2012, 22:52

Platila UEFA pripreme u Austriji sada došao vakat da uzmu pare nazad
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 06 avg 2012, 23:10

Minhi je napisao/la:Ima li gdje Bukija zvanog 'marketing menager'?
Vidio ga veceras, sjedi u onoj cafe-slasticarnoj Ramis kod malog mosta - Ars Aevi u Vilsonovom... :mrgreen:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 avg 2012, 23:15

Buu je napisao/la:
ništa mi živce ne kida ,ko igrači koji dolaze kao pojačanja a nisu prošli pripreme .Dva mjeseca pauze niko ne dođe a onda se pregovara sa igračem koji nije šutno loptu pola godine i uz to traži 60 000 i da ne igra derbi ,gdje tu logika

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 23:41

ipetm je napisao/la:Sad će nas Pile opet furat tri dana...
Nek neko pita na pitarskoj temi o kakvom se igracu radi, koja pozicija i to. :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 avg 2012, 00:15

ipetm je napisao/la:Napokon http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
mogli su vala na desnoj strani maknuti iz kadra jamaka sa flasterom na glavi :lol: :lol: :lol:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 avg 2012, 00:57

I ja baš to hoću da napišem... :lol: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 07 avg 2012, 01:22

Otkud to da vi i Borac igrate 19. na Grbavici

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 avg 2012, 01:24

i eto koji smo mi debili mislim ne mi nego ovi kreteni kad donese i zapali onu baklju ja bi mu je u usta stavio, sta se htjelo postici time dobro znamo kako to UEFA kaznjava i koliko god mi nesto UEFA=MAFIJA mi nista necemo promjeniti, i sad se mi mozemo zaliti koliko hocemo sto nema pojacanja joj vako joj nako a 29.000 eura moramo platiti radi par kretena cije nam baklje nista nisu pomogle nego odmogle, pa zar insmo mogli kao prosle sezone kad nijedna petarda nije bacena ona najmanja a kamoli nesto drugo i uostalom pa dajte baklje su isfurale vec odavno samo grla i dlanovi
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 07 avg 2012, 01:35

SarajlijaTM je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Napokon http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
mogli su vala na desnoj strani maknuti iz kadra jamaka sa flasterom na glavi :lol: :lol: :lol:
Ja bas krenuo da napisem žiku Jamaka sa flasterom :lol: izudarao ga mali Ramić samo tako dobro je i prosao tada :mrgreen:
evo na transfermarktu ako ikome ista znaci vrijednost cijelog tima je pala za 300.000 eura :)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 avg 2012, 01:38

kako mogu staviti sliku ovdje preko koje stranice,imageshack zahtjeva neku registraciju
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 avg 2012, 01:53

slika kako bi lijepo bilo nesto ovako slicno uraditi ovaj zapad
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 avg 2012, 01:59

I SAD NAPUNITI GRBAVICU POGOTOVO OVI PAMETNJAKOVICI STO PALE TE BAKLJE DA KLUB ZARADI TACNO KOLIKA JE KAZNA I DA SE PLATI mada znamo da od toga nema nista
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur i 23 gosta.