FK Slavija
Re: FK Slavija
E hajdemo sokolovi da vidimo kako ste se spremili za ovu godinu a ako Bog da vec u nedelju da idemo po prvo iznenadjenje kola ma dosta nam je i bod sa Pecare.Mislim da imamo jacu ekipu nego proslu polusezonu ali vrijeme ce pokazati nadajmo se najboljem bitno je da vlada dobra atmosfera medju ekipom sto je preduslov za dobre rezultate.
Nasluti ja ovaj bod sa Pecare!!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Svaka čast na bodu. Izgleda biće ovo dosta bolja sezona od prethodne.
Čaplja kralj!
Čaplja kralj!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Danas sasvim slucajno u nekoj prici o Slaviji sam cuo da mali Dursun ima ponudu cini mi se Stuttgarta i Partizana "na stolu".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jesu li to oni što imaju dva brata u omladinskoj školi ? Jedan stariji je htio u Željezničar ali je išlo preko Bukija i tu i završiloDevil je napisao/la:Danas sasvim slucajno u nekoj prici o Slaviji sam cuo da mali Dursun ima ponudu cini mi se Stuttgarta i Partizana "na stolu".
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Jeste,stari je Andrej a mladji ne znam da ga jbs.Uglavnom mladji ima ponude,za njega kazu i da ce biti bolji igrac.hearts je napisao/la:Jesu li to oni što imaju dva brata u omladinskoj školi ? Jedan stariji je htio u Željezničar ali je išlo preko Bukija i tu i završiloDevil je napisao/la:Danas sasvim slucajno u nekoj prici o Slaviji sam cuo da mali Dursun ima ponudu cini mi se Stuttgarta i Partizana "na stolu".
-
- Kontakt:
VRATITE NAM MALOG MAMIĆA,VAMA NETRIBA A NAMA JE JAKO POTRIBAN.
-
- Kontakt:
Andrej je stariji,Luka mlađi,obojica su super talenti od kojih se može očekivati dosta u budućnosti.Imaju oca koji veoma dobro vodi brigu o njihovoj karijeri,pa je tako i Andrej već 2 mjeseca u Stutgartu.Prošle polusezone je imao i ponudu Dinama iz Kieva,tako da bih volio da taj momak ostane u Njemačkoj i napravi veliku karijeru.Devil je napisao/la:Jeste,stari je Andrej a mladji ne znam da ga jbs.Uglavnom mladji ima ponude,za njega kazu i da ce biti bolji igrac.hearts je napisao/la:Jesu li to oni što imaju dva brata u omladinskoj školi ? Jedan stariji je htio u Željezničar ali je išlo preko Bukija i tu i završiloDevil je napisao/la:Danas sasvim slucajno u nekoj prici o Slaviji sam cuo da mali Dursun ima ponudu cini mi se Stuttgarta i Partizana "na stolu".
$ ? $ ? ? " " ".
Imate li sada 3000 stolica, jeste postavili to sto je falilo??
Znaci Andrej je ipak u Stuttgartu,meni su rekli da je mladji.Sigurdsson je napisao/la:Andrej je stariji,Luka mlađi,obojica su super talenti od kojih se može očekivati dosta u budućnosti.Imaju oca koji veoma dobro vodi brigu o njihovoj karijeri,pa je tako i Andrej već 2 mjeseca u Stutgartu.Prošle polusezone je imao i ponudu Dinama iz Kieva,tako da bih volio da taj momak ostane u Njemačkoj i napravi veliku karijeru.Devil je napisao/la:Jeste,stari je Andrej a mladji ne znam da ga jbs.Uglavnom mladji ima ponude,za njega kazu i da ce biti bolji igrac.hearts je napisao/la:
Jesu li to oni što imaju dva brata u omladinskoj školi ? Jedan stariji je htio u Željezničar ali je išlo preko Bukija i tu i završilo
mislim da fali oko 800 stolica na sjevernoj tribini ali dobijena je dozvola za odigravanja domacih tekmi na nasem stadionu!!!Vamos je napisao/la:Imate li sada 3000 stolica, jeste postavili to sto je falilo??
Ajde neko sa izvještajem današnje utakmice.
Svaka čast momcima na osvojina 3 boda.
Svaka čast momcima na osvojina 3 boda.
Nisam bas nesta preterano zadovljan vidjenim.Pobeda je upisana ali ipak ovo nije igra koju sam ja bar ocekivao od ove Slavije.Vidi se da je neuigranost glavni problem.Lep skup igraca,momaka koji znaju igrati fudbal ali i momaka kome treba jos malo da se uigra.Sa ovakvom igrom pozicija od prosle godine se nece ponoviti,ali ipak ova ekipa ima potencijal za mnogo vise i nadam se da ce do toga doci.
Slozio bi se sa devilom da se vise ocekivalo ali bice bolje imamo igrace koji mogu da odgovore vecim ambicijama!!!!Treba da se pojednostavi zavrsnica u samom vrhu napada i sve ce biti bolje!!!!Pucaj brate sta ga peglas!!!!
DEVIL@
Može li malo detaljnije o Todoroviću?
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Meni odlican igrac,jednako dobar na obe krilne pozicije,malo bolji na levoj strani.Ima dovoljnu brzinu,sasvim lepu tehniku,pregled igre.Prerastao BiH ligu definitivno.Ponajbolji igrac Slavije od kako je dosao u klub a bilo je to ima sigurno 4 godine **** li ga.Oprahnoge je napisao/la:DEVIL@

Sto te interesuje,je li to na pragu nekog kluba ?

Iskreno saučešće, svim ljubiteljima Slavije na gubitku velikog prijatelja Vašeg kluba, ali i velikog čovjeka i novinara Gorana Ivankovića. R.I.P.
Kako me samo sjebala ova vest jutros.
Vrsni poznavalac sporta i odlican dopisnik sportskih listova i medija iz Sarajeva narocito istocnog dela.
Pocivaj u miru Gorane.

Vrsni poznavalac sporta i odlican dopisnik sportskih listova i medija iz Sarajeva narocito istocnog dela.
Pocivaj u miru Gorane.
Umro Goran Ivanković! Iznenada, tiho, prerano. I sve dok je pripremao novi tekst. Jer, šta je sportsko novinarstvo bez stalnog davanja sebe profesiji koja je u duši i srcu. A on, Goran Ivanković, voleo je sportsko novinarstvo svim svojim bićem.
Bio je svestan da je novinarstvo pisanje po pesku. Da vetar zaborava u jednom dašku sve tragove poravna.
Njegove neće!
Oni će ostati, trajati, sve dok je onih koji su s Goranom Ivankovićem, našim Gošom, delili ljudske i one druge – profesionalne sudbine.
Otkuda, baš sada, taj vetar da dune?
Kolega Ivanković je podjednako voleo Prnjavor, rodno mesto svojih roditelja, Tuzlu gde se rodio pre 53 godine, Istočno Sarajevo gde je radio i stvarao, Ilidžu gde je živeo.
Otuda je na nevidljivom oblaku i preselio se u legendu!.
Tih, blage naravi, spreman da svima pomogne u svakoj prilici, Goran Ivanković je za sebe ostavljao najmanje vremena.
Porodica, profesija i prijatelji uvek su bili na prvom mestu.
Kao svedok brojnih sportskih događaja, reporter sa ko zna koliko fudbalskih utakmica, izveštač sa šahovskih prvenstava, atletskih poslastica, rukometnih zbivanja, kolega Ivanković je na sebi svojstven način prenosio, opisivao događaje, darivao ih slušaocima i čitaocima, a oni mu verovali, jer Goranu Ivankoviću se verovalo. Kad on nešto kaže – to je istina. I tačka!
Kad god sam bio u društvu Gorana Ivankovića, uvek bih sa sobom poneo, makar još jednu, predivnu uspomenu na tog velikog čoveka.
Zato i ne čudi što danas u suzama grcaju Ćorsović, Paja, Lubura, Tomo, Fudo...
Plavetnilo neba sarajevskog danas je poprimilo sivu boju. Koliko je bučna tišina na Ilidži?!
Uz intervjue, reportaže, pisane komentare, direktne prenose... naš Goša je bio vlasnik više od 5.000 palindroma.
„E sine, ženi se“, pa „I jogurt ujutru goji“ ili „Idu ljeta, pate ljudi“... Ko bi ih sve popamtio.
Palindromi i filatelija – ruku pod ruku, tek toliko, da će Goran Ivanković ostati besmrtan.
Ako je svako rođen da jednom umre, onda je jedina uteha da čast, čojstvo i čist obraz žive doveka, ma kakva vremena bila.
Ispisujući drhtavim rukama reči koje su među najtežim u višegodišnjoj svojoj profesiji, sve mi se čini da Goran Ivanković nije otišao. Možda više ne može da se smeje, da govori i dobra, nadljudska dela čini, ali njegovo neizbrisivo delo ostaje.
Jer, Goran Ivanković je u poziv koji je toliko voleo ugradio najlepše godine svog života.
„Da vlasnici medija znaju koliko volim novinarstvo, nikada me ne bi plaćali!“ – znao je reći kolega Ivanković.
Čestitom i vrednom čoveku i super dobrom novinaru nisu dozvolili da piše, govori, objavljuje besplatno. Iz tih razloga, Goša je dobio vredna priznanja od mnogih za umeće i način na koji je prezentovao svoje izveštaje i komentare, direktne prenose.
Ostaće zauvek upamćeno da je Goran Ivanković zauzimao uzvišeno mesto u društvu onih poslenika tog neobičnog i teškog poziva.
Kad sve prođe, a proći će, ljudi će uvek biti ono u šta najiskrenije veruju. A kolega Ivanković bio je i ostao čovek – ljudina!
Opraštajući se od prijatelja, kakvih danas nema previše, samo mogu da podvučem – otišao je zauvek Goran Ivanković, jedan od onih sportskih novinara čiji je trag neizbrisiv. Pa, ipak, za utehu ostaje uverenje da veliki ne umiru.
Nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.