Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
juniori danas aigraju prijateljsku sa svicarcima, u timu su jos ostala 14 igraca, od koji 2 moraju da odpadnu, savez se jos nada ovogodisnjem nastupu sulejmanovica..
ostali su: nurkic-buza-vrabac-glogovac-rikalo-ahmedic-sulejmanovic-lazic-marijan-vukovic-damjanovic-ivkovic-salcin-gudic
ostali su: nurkic-buza-vrabac-glogovac-rikalo-ahmedic-sulejmanovic-lazic-marijan-vukovic-damjanovic-ivkovic-salcin-gudic
jel to bas sve igraju na ilidzu?dino-92 je napisao/la:
evo rasporeda:
09.08.2012 vs belgija 21:15
10.08.2012 vs portugal 18:30
11.08.2012 vs gruzija 18:30
12.08.2012 vs holandija 16:15
sve u ksc ilidza
13.08 smo slobodni, 14. je dan odmora i 15og i 16og igra se drugi krug
Uh steta, ja se bas nadao da ih gledam malo uzivo. Kad sam vec prevalio 1.600km do ovdje, hajd da ih pogledam u skenderiji, a ono ilidza... steta. A sem holandije satnica sve oko iftara... Bas sam kontao da upoznam nekih od vas strucnjaka licno
hajd nadam se da ce bar BHT sta prenositi ili TVSa il igman
- legenda reala
- Kontakt:
Koja dvojica bi trebala odpastiedinjo-bih je napisao/la:juniori danas aigraju prijateljsku sa svicarcima, u timu su jos ostala 14 igraca, od koji 2 moraju da odpadnu, savez se jos nada ovogodisnjem nastupu sulejmanovica..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ti i neno#legenda reala je napisao/la:Koja dvojica bi trebala odpastiedinjo-bih je napisao/la:juniori danas aigraju prijateljsku sa svicarcima, u timu su jos ostala 14 igraca, od koji 2 moraju da odpadnu, savez se jos nada ovogodisnjem nastupu sulejmanovica..
ostali su: nurkic-buza-vrabac-glogovac-rikalo-ahmedic-sulejmanovic-lazic-marijan-vukovic-damjanovic-ivkovic-salcin-gudic![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
[youtube][/youtube]
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ako lazic mogdne da parira starijima i sulejmanovic dobije odobrenje da vec ove godine nastupi za nas onda po meni gudic i salcin... .legenda reala je napisao/la:Koja dvojica bi trebala odpastiedinjo-bih je napisao/la:juniori danas aigraju prijateljsku sa svicarcima, u timu su jos ostala 14 igraca, od koji 2 moraju da odpadnu, savez se jos nada ovogodisnjem nastupu sulejmanovica..
ostali su: nurkic-buza-vrabac-glogovac-rikalo-ahmedic-sulejmanovic-lazic-marijan-vukovic-damjanovic-ivkovic-salcin-gudic![]()
-
edinjo-bih
- Kontakt:
nasi juniori u danasnjoj prijateljskoj utakmici sa svicarcima pobjedili sa impozantnim 78:41 (svi su dobili sansu, ko je koliko zabio neznam).
CESTITAM NASIM MOMCIMA!!
CESTITAM NASIM MOMCIMA!!
jel ti držiš ovu stranicu na fb?edinjo-bih je napisao/la:nasi juniori u danasnjoj prijateljskoj utakmici sa svicarcima pobjedili sa impozantnim 78:41 (svi su dobili sansu, ko je koliko zabio neznam).
CESTITAM NASIM MOMCIMA!!
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
drzimo nas dvojica, drugi admin i puno vrijedniji vec 3 godine a ja tek mjesec..
-
edinjo-bih
- Kontakt:
*samo lazic nije ulazio u igru sa svicarcima, jos se prilagodjava... .
Taj drugi je sutra moj gost

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
a sad znam ko mi je kopirao post neki dan, i postavio tamo na stranicuedinjo-bih je napisao/la:drzimo nas dvojica, drugi admin i puno vrijedniji vec 3 godine a ja tek mjesec..
-
edinjo-bih
- Kontakt:
hahaha pa ti si moj beclija pa zato hehehe 
BB U15-Kader für Nordseecup nominiert
Georg Beyschlag (TSV Nördlingen), Malik Eichler (ALBA Berlin), Luis Figge (Paderborn Baskets), Moritz Hübner (Cybex Urspring), Haris Hujic (Baskets Lüdenscheid), Daniel Keppeler (TSV Breitengüßbach), Leon Kratzer (BBC Bayreuth), Johannes Menzel (BG 74 Göttingen), Jakob Merz (MTV Kronberg), Marvin Omuvwie (TuS Lichterfelde), Jan-Moritz Overdick (TV Langen), Lucien Schmikale (Oldenburger TB).
Georg Beyschlag (TSV Nördlingen), Malik Eichler (ALBA Berlin), Luis Figge (Paderborn Baskets), Moritz Hübner (Cybex Urspring), Haris Hujic (Baskets Lüdenscheid), Daniel Keppeler (TSV Breitengüßbach), Leon Kratzer (BBC Bayreuth), Johannes Menzel (BG 74 Göttingen), Jakob Merz (MTV Kronberg), Marvin Omuvwie (TuS Lichterfelde), Jan-Moritz Overdick (TV Langen), Lucien Schmikale (Oldenburger TB).
Jusuf Nurkic ce najvjerovatnije ovu sezonu odradit na posudbi u Zaboku zajedno sa jos dva mlada igraca Cedevite. Mislim da nije losa opcija za njega posto su zadnja dva centra Zoric i Kraljevic kod trenera Crnjevica na posudbama dosta napredovali
pa nije ilidza na kraj svijeta. ako si prevalio 1600 km onda mozes i jos nekih 8 do 10.juan je napisao/la:jel to bas sve igraju na ilidzu?dino-92 je napisao/la:
evo rasporeda:
sve u ksc ilidza
Uh steta, ja se bas nadao da ih gledam malo uzivo. Kad sam vec prevalio 1.600km do ovdje, hajd da ih pogledam u skenderiji, a ono ilidza... steta. A sem holandije satnica sve oko iftara... Bas sam kontao da upoznam nekih od vas strucnjaka licno![]()
Volio bih da Nurkic nije zavrsio u Cedeviti. Hrvati upropascavaju svoje najvece talente, kamoli da nece naseg. Cedevita je instant klub zeljan slave preko noci. Evo dovode i tomasa...Nemaju oni strpljenja za mladje igrace. Samo ne znam koji su ga k. dovodili uopste.
Cuj posudba...nidje veze.
Nek on rasturi ovaj turnir, ne sumnjam da ce biti skauta sa raznih merdijana. Odlazak u neku, relativno slabiju ekipu, iz spanije ili italije, bio bi puno bolje rijesenje.
Nek on rasturi ovaj turnir, ne sumnjam da ce biti skauta sa raznih merdijana. Odlazak u neku, relativno slabiju ekipu, iz spanije ili italije, bio bi puno bolje rijesenje.
gotovo je. on je igrac cedevitefloyd je napisao/la:Volio bih da Nurkic nije zavrsio u Cedeviti. Hrvati upropascavaju svoje najvece talente, kamoli da nece naseg. Cedevita je instant klub zeljan slave preko noci. Evo dovode i tomasa...Nemaju oni strpljenja za mladje igrace. Samo ne znam koji su ga k. dovodili uopste.
a cedeviti je trener bozo maljkovic. nema puno trenera koji su odgojili klasnih igraca kao bozo
cedevita nije instant klub, oni su na put do mjesta na kojem se nalaze potrosili preko 10 godina iduci stepenicu po stepenicu, a cinjenica da je to klub koji drzi najbogatiji hrvat tadeschi iz ciste ljubavi garantuje da ce barem jos toliko trajati, a kada malo bolje razmislis malo je klubova koji su bili jaki toliki periodfloyd je napisao/la:Volio bih da Nurkic nije zavrsio u Cedeviti. Hrvati upropascavaju svoje najvece talente, kamoli da nece naseg. Cedevita je instant klub zeljan slave preko noci. Evo dovode i tomasa...Nemaju oni strpljenja za mladje igrace. Samo ne znam koji su ga k. dovodili uopste.
a sto se tice jusufa neka on ovako nastavi i imat ce (barem se nadam) sansu kao miro bilan koji je u cedevitu isto dosao kao mlad i neiskusan igrac
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pa imas pravo a i nemas pravoSapce je napisao/la:pa nije ilidza na kraj svijeta. ako si prevalio 1600 km onda mozes i jos nekih 8 do 10.juan je napisao/la:jel to bas sve igraju na ilidzu?dino-92 je napisao/la:
evo rasporeda:
sve u ksc ilidza
Uh steta, ja se bas nadao da ih gledam malo uzivo. Kad sam vec prevalio 1.600km do ovdje, hajd da ih pogledam u skenderiji, a ono ilidza... steta. A sem holandije satnica sve oko iftara... Bas sam kontao da upoznam nekih od vas strucnjaka licno![]()
bio sam ti 4 mjeseca tesko hasta, tako da sam dosao promjeniti klimu (na prijedlog hecima, a hudi nije znao da je ovdje 40stepeni
e sad, meni je momentalno tih 10km ko nekom 100km, nazalost.
A jos termini sve tik do iftara..
nejse, mozda uspijem pogledat protiv Belgije i Holandije
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.