Ma neka si ga napao tako i treba sta on ima protiv starih navijaca hahahhahabarbarez je napisao/la:Izvinuo sam se covjeku,majkemi i na pp,pogrsno sam shvatio momka.Nisam ga napao,samo sam se malo nadovezao na njegov post,ali zao mi sto ispade bezbeze ovakoCARSON je napisao/la:Hvala barbarez u svakom slucaju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala Osimu sto nam je namjestio remije komsinica,sirokog.olimpica i poraz zrinjskog
idemo sad razmontirat bojca ak nista sredit ce nam Osim penal 1-0 milina

idemo sad razmontirat bojca ak nista sredit ce nam Osim penal 1-0 milina

ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

Vasilic uhvacen beruci psenicu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kriterij ! Znaci FKS se kaznjava zbog transparenta "Dont forget Srebrenica" ,a Levski se ne kaznjava zbog podrzavanja "genocida u Srebrenici". Sta nam UEFA hoce reci time , da podrzavaju Arkana i Mladica ?SamoZeljo je napisao/la:Sta mi imamo sa Levskim?Frobidden je napisao/la:e u PM i mafija iz UEFE i sve. što onda Levski ne kazniše oca im jbm' ? :S
Nase je da se PONASAMO a ne da gledamo sta drugi rade. To nije nikakvo opravdanje.
Ja mislim da smo dobro prosli. Primitivizma se moramo rijesiti, bez obzira na to sta navijaci Levskog rade. Oni su ovdje nebitni.
Mi smo osteceni za DVA pojacanja. 60000 je godisnja plata dvojici dobrih igraca.
HVALA PRIMITIVCIMA (jos jednom)!
Eto, oni se provukli a mi nismo i sta sad?HZ_ilidzaa je napisao/la:Kriterij ! Znaci FKS se kaznjava zbog transparenta "Dont forget Srebrenica" ,a Levski se ne kaznjava zbog podrzavanja "genocida u Srebrenici". Sta nam UEFA hoce reci time , da podrzavaju Arkana i Mladica ?SamoZeljo je napisao/la:Sta mi imamo sa Levskim?Frobidden je napisao/la:e u PM i mafija iz UEFE i sve. što onda Levski ne kazniše oca im jbm' ? :S
Nase je da se PONASAMO a ne da gledamo sta drugi rade. To nije nikakvo opravdanje.
Ja mislim da smo dobro prosli. Primitivizma se moramo rijesiti, bez obzira na to sta navijaci Levskog rade. Oni su ovdje nebitni.
Mi smo osteceni za DVA pojacanja. 60000 je godisnja plata dvojici dobrih igraca.
HVALA PRIMITIVCIMA (jos jednom)!
Trebamo li glavom kroz zid?
Sto se tice kazni za Levski, mi od toga nemamo nista. Eto i da su ih kaznili, to i dalje ne opravdava nase ponasanje.
Nase je da se ponasamo po pravilima.
Napokon http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ma ja, samo home page napravili
Meni jos uvijek pise "uskoro smo online"... 
EDIT: Ok je sad... zvancina je ekstra i ova ce da rusi rekorde u BiH i sire.

EDIT: Ok je sad... zvancina je ekstra i ova ce da rusi rekorde u BiH i sire.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 06 avg 2012, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Probaj iz drugog browsera ili sačekaj malo...nime_tm87 je napisao/la:Meni jos uvijek pise "uskoro smo online"...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trebali su staviti bolji background (mozda nesto slicno kao na stranici nkmaribor, samo da kod nas budu 2 trofeja - po jedan na obje strane
).

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
I od mene cestitke pravim i veeelikim navijacima Zao mi je sto kazna nije tri puta veca,jer balkancu pali samo kad dobije po usima.Nadam se da ce bar neko iz kluba odgovarati zbog lose organizacije utakmice.Zato karta treba biti troduplo skuplja na tim evropskim utakmicama..ako ih ima svrhe igrati uopste.barbarez je napisao/la:Ne osjecam se prozvanim,ali eto dao bi komentar na ovo tvoje.Ne znam zasto je problem od starijih nauciti nesto.I ja sam ucio i dan danas ucim,bez obzira sto mi se nekad cinilo da sam najpametniji.Znas kakvi su danas ovi balavci od 16 do 20 godina,pa to je vecinom go neinteligentni hajvan ,nisu svi naravno ali eto ima ih poprilicno.Ja se nedavno vracam kuci kad je Sarajevo igralo sa Zetom,i na stanici na Marijin dvoru stoje 4 pitara ,prosjek godina oko 17.Ma celo Bajramovic je mala maca kakvi su to mangupi.a dogovaraju se da idu kuci ,tako sto ce zaustaviti Taxi i vozice i h sviju do Alpasina i naravno oni ce izacii nece platiti.HAjmo ocam ,hajmo necemo platit,ja cu prvi izac vičeš,oca mi mog.i Naravno skace po tramvajskoj.Ja se zamislim,gledam ga navijac ,kakvo je to ponasanje ,razmisljalji ono ista ,imali to mozga imalo.Sve ti ovo pricam jer takvih imas i kod nas tonu,i takvo nesto ti dodje pametovati o navijanju i ponasanju navijaca.Zalosno vjeruj mi,a de mi ti reci ko god da je skrivio ovu kaznu ,jel ovo zalosno.Hoces da mi kazes da su ovo uradili stari navijaci,ne decko ovu su upravo uradili takvi.Jer je njemu vrhunac u zivotu zapalit baklju,i ne razmislja da ce taj njegov uspijeh kostati klub 56000 km.Pravi navijac-PONOS JUGANedozvoljenaPozicija je napisao/la:Sad će nam navratit "pravi" Manijaci, koji će nam objasnit kako su oni godinama išli na utakmice dok smo mi "krivi" Manijaci pratili Barcelone i Reale, i kako oni imaju pravo da pale baklje i da mi ne smijemo pisnut o tome jer nismo u toku.
na stranici stoji da je utakmica 19.08.2012 - 17:00h pa haj bolje i to nego 15 do 8 kako su govorili ...
To je 4 termin dosad..Prvo je bilo da ce biti u 20 h,pa 21 h ( Arena),pa 19.5 h ( BHT1)i na kraju sad 17h (zvanicna stranica kluba)..E hajd ti sad budi pametan..bob je napisao/la:na stranici stoji da je utakmica 19.08.2012 - 17:00h pa haj bolje i to nego 15 do 8 kako su govorili ...

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- bistrikboy
- Kontakt:
Svakog trena ce Buki izdati saopstenje za javnost da ukloni nedoumice,samo sto nije,evo ga sace...Rios je napisao/la:To je 4 termin dosad..Prvo je bilo da ce biti u 20 h,pa 21 h ( Arena),pa 19.5 h ( BHT1)i na kraju sad 17h (zvanicna stranica kluba)..E hajd ti sad budi pametan..bob je napisao/la:na stranici stoji da je utakmica 19.08.2012 - 17:00h pa haj bolje i to nego 15 do 8 kako su govorili ...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Ma haj šta fali, vazda dernek i veseljebistrikboy je napisao/la:Svakog trena ce Buki izdati saopstenje za javnost da ukloni nedoumice,samo sto nije,evo ga sace...Rios je napisao/la:To je 4 termin dosad..Prvo je bilo da ce biti u 20 h,pa 21 h ( Arena),pa 19.5 h ( BHT1)i na kraju sad 17h (zvanicna stranica kluba)..E hajd ti sad budi pametan..bob je napisao/la:na stranici stoji da je utakmica 19.08.2012 - 17:00h pa haj bolje i to nego 15 do 8 kako su govorili ...

- bistrikboy
- Kontakt:
Ma tekma je u nedelju u 19.45h ali bas smjesno da niko nije u stanju bar na ovaj sajt okaciti reklamu za tekmu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ima li gdje Bukija zvanog 'marketing menager'?
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Pa ako hoce relklamu neka plate televiziji ili portalima druge nema, za one koji ne znaju reklamiranje na tv-u se placa po sekundam trajanja. Isto tako ako hoce da im se vrti baner na SS.ba ili na klixu moraju platit. Nece ih niko besplatno reklamirat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Amar Osim opet "nagovara" Alena Skoru da potpise za Zelju. Skoro trazi da ga postedi igranja u derbiju. Borac mu nudi istu platu kao i Zeljo. Za platu je mahalska za pregovore je provjerena.
Trenutno korisnika/ca: mavi, nedimmmm1337 i 19 gostiju.