gdje ti vidis lp dres, svega ti??Boruc je napisao/la:Ali joj ne valja što se slika u Liverpoolovom dresu.Jest fina ona crvena boja,ali...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- the scouser
- Kontakt:

Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 28 sep 2009, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
gdjecete biti na stadionu da i ja dodjem...da vidim tu lejlu.lejla je napisao/la:hehe,,, sjecas se dogovora,,,majestic24 je napisao/la:Lejla,vidim odala si se...hehe!!! Ima li jos onih koji sumnjaju jel musko ili zensko??? Al et....opet sam korak ispred vas. Vi ste dobili slike,al samnom ide na utakmicu u zenicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I ja sam bona nekad dernečio.lejla je napisao/la:gdje ti vidis lp dres, svega ti??Boruc je napisao/la:Ali joj ne valja što se slika u Liverpoolovom dresu.Jest fina ona crvena boja,ali...

Svega mi.

@ostali:Šta vam je đilkoši ? Šta se naložili,k'o da žensko niste nikad vidjeli ?!
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
uh suti gluho bilo, morala sam stavit te slike, to bio poklon,,, sad sam ih obrisala i sa racunaraBoruc je napisao/la:I ja sam bona nekad dernečio.lejla je napisao/la:gdje ti vidis lp dres, svega ti??Boruc je napisao/la:Ali joj ne valja što se slika u Liverpoolovom dresu.Jest fina ona crvena boja,ali...
Svega mi.
@ostali:Šta vam je đilkoši ? Šta se naložili,k'o da žensko niste nikad vidjeli ?!

a lp mi je no2 u engleskoj, sam sam u zavadi sa ovim lp forumashima,,,

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ko ti je to no.1 u EngleNskoj ?
Samo Seju ne mjenjaš.
Samo Seju ne mjenjaš.

pa vjerovatno nisuBoruc je napisao/la:I ja sam bona nekad dernečio.lejla je napisao/la:gdje ti vidis lp dres, svega ti??Boruc je napisao/la:Ali joj ne valja što se slika u Liverpoolovom dresu.Jest fina ona crvena boja,ali...
Svega mi.
jao kak to ne znas,,, xD CHELSEA 4EVERBoruc je napisao/la:Ko ti je to no.1 u EngleNskoj ?
Samo Seju ne mjenjaš.
i ne mjenjam ga, vjeruj,,,

Didier Drogba
Didier Drogba
- jedna si jedina
- Kontakt:
nije vjerovatno nego 100%, e ovom svakom napaljenom što bali za trebama, ja ću mu majke mi naći nekakvu, samo se smirite i ne balite po tastaturiMadafaka je napisao/la:pa vjerovatno nisulejla je napisao/la:gdje ti vidis lp dres, svega ti??Boruc je napisao/la:Ali joj ne valja što se slika u Liverpoolovom dresu.Jest fina ona crvena boja,ali...
Ma kakav Chelsea...lejla je napisao/la:jao kak to ne znas,,, xD CHELSEA 4EVERBoruc je napisao/la:Ko ti je to no.1 u EngleNskoj ?
Samo Seju ne mjenjaš.
i ne mjenjam ga, vjeruj,,,
Millwall zakon što se tiče EngleNske !
zipa ovo.
[youtube][/youtube]
mislim da je bilo dosta o meni

Didier Drogba
Didier Drogba
Sad ćemo o tvom autu ?lejla je napisao/la:mislim da je bilo dosta o meni![]()
![]()
A dosadno eboga ja.
Boruc je napisao/la:Sad ćemo o tvom autu ?lejla je napisao/la:mislim da je bilo dosta o meni![]()
![]()
A dosadno eboga ja.
u svemu postoje granice!!
Didier Drogba
Didier Drogba
imas li sestrulejla je napisao/la:mislim da je bilo dosta o meni![]()
![]()

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Pa dobro ,eto,neka budu ovakve granice: neka se o nečemu drugom priča naredne 3-4 stranice pa opet malo o tebilejla je napisao/la:Boruc je napisao/la:Sad ćemo o tvom autu ?lejla je napisao/la:mislim da je bilo dosta o meni![]()
![]()
A dosadno eboga ja.
u svemu postoje granice!!

A stvarno je dosta bilo

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma normala brato.lejla je napisao/la: u svemu postoje granice!!

Tebe je red Amele,haj' nam ti ispričaj nešto o sebi.

@Zagor:Čuj Hercegovina ? Nisi ti vidio Hercegovine.
Izgleda da smo mi cijelo vrijeme mašili temu. Evo prave
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 11#p187111 

-
- Kontakt:
Uuuu Zagore jbt ...da tebe nebi mi bo jos vise masili temu!!!
Hajmo jedan aplauz

Hajmo jedan aplauz
Mi čatamo jadan ne bio.Zagor je napisao/la:Izgleda da smo mi cijelo vrijeme mašili temu. Evo pravehttp://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 11#p187111
Tamo je samo da se predstaviš i onda furaš po forumu dalje.
Pa dobro, ali smo bar maloBoruc je napisao/la:Mi čatamo jadan ne bio.Zagor je napisao/la:Izgleda da smo mi cijelo vrijeme mašili temu. Evo pravehttp://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 11#p187111
Tamo je samo da se predstaviš i onda furaš po forumu dalje.