Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Stvarno ne znam sta ce nam taj q Peluso.. pa zar je tesko malo iz kasirati i dovesti Armera???
i da nadam se da cemo igrati protiv Napolia 4-3-3 slicno nesto ovako
Buffon; Licht, Barzagli, Bonucci, De Ceglie; Pirlo, Marchisio, Vidal; Giovinco, Vucinic, Matri
Jer nema Chiellini onda mi nije nekako stabilno igrati 3 pozada... i bilo bi intresatno vidjeti sta mogu Gio i Vuci zajedno uciniti na terenu..
Znaci nema Armera dok se ne rijesimo Ziglera prvo..
Gazetta : Juve must sell Ziegler before take Armero. Armero in stand by position
i da nadam se da cemo igrati protiv Napolia 4-3-3 slicno nesto ovako
Buffon; Licht, Barzagli, Bonucci, De Ceglie; Pirlo, Marchisio, Vidal; Giovinco, Vucinic, Matri
Jer nema Chiellini onda mi nije nekako stabilno igrati 3 pozada... i bilo bi intresatno vidjeti sta mogu Gio i Vuci zajedno uciniti na terenu..
Znaci nema Armera dok se ne rijesimo Ziglera prvo..
Gazetta : Juve must sell Ziegler before take Armero. Armero in stand by position
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Inter bi Caceresa, neće da može, Martin se napokon vratio gdje je toliko želio i da ide sad negdje drugo.
Muhamed Al Sulejman pokreće postupak protiv Italijanskog saveza, zbog toga što ga vrijeđala, a samo im je rekao istinu.

U Pekingu će se igrati 3-5-2, jer to se treniralo cijeli pripremni period, tako da 4-3-3 ne dolazi u obzir, i prosle godine kad se igrala 4-3-3, protiv Napolija je uvijek bila 3-5-2, jer i oni igraju tu formaciju.
Muhamed Al Sulejman pokreće postupak protiv Italijanskog saveza, zbog toga što ga vrijeđala, a samo im je rekao istinu.

U Pekingu će se igrati 3-5-2, jer to se treniralo cijeli pripremni period, tako da 4-3-3 ne dolazi u obzir, i prosle godine kad se igrala 4-3-3, protiv Napolija je uvijek bila 3-5-2, jer i oni igraju tu formaciju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Drago mi je sto je Matri dao 2 gola, ja ga nikako ne bi prodavao!
1946
Ako prodamo Matria ostasmo bez prima punte, a potreban nam je cak i ako dodje top player. Ostaje on ja mislim, jedino ako bi dosla ponuda od 15 mil. i vise mislim da bi ga onda Marotta pustio, jer bi time dobio 70 % novca za top playera. To bi bila dobra prilika za Boakyea, sigurno bi dobio veliku minutazu.
Kakvo je stanje sa Immobileom, je li on tamo na posudbi ili Pescara ima polovicu ugovora?
Ima li ikakvog interesovanja za Iaquintu?
Kakvo je stanje sa Immobileom, je li on tamo na posudbi ili Pescara ima polovicu ugovora?
Ima li ikakvog interesovanja za Iaquintu?
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
@beki
Ciro je u Genovi. Genova posjeduje 50 posto njegovog ugovora.
Ciro je u Genovi. Genova posjeduje 50 posto njegovog ugovora.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Za Zieglera ima mnogo zainteresovni klubova, i to bi trebalo ubrzo završiti i onda napad na Armera, bojim se samo da i ove sezone neće biti ništa od top napadača i to će biti velika greška merkata, pa mi čekamo od Amaurija (

Breaking News: Na vidjelo su izasle nove optuznice protiv Contea:
1. Conte je osumljicen da je znao za napad na premijeri filma Betmen u SAD ali da to nije htio prijaviti
2. Conte je osumljicen za teroristicki napada koji se takode desio u SAD-u
3. Conte je osumljicen da je licno ubio Bin Ladena ali da to ispocetka istrazioci nisu mogli ustanoviti jer je imao masku na licu
4. Conte je osumljicen za atentan na Abrahama Lincolna, ova cinjenica je ustanovljena naknadnom obdukcijom ubijenog
5. Conte je osumljicen za naglu promjenu klime, jer njegovo koristenja laka za kosu izaziva prevelike ozonske rupe u svemiru
6. Conte je osumljicen za stalne napade u Avganistanu i Iraku
7. Conte je osumljicen za najvecu glad u svijetu od kako postoji ljudska rasa
8. Conte je osumljicen da nije na vrijeme prijavio da je ustvari izvrsio transpaltanciju kose, jer su svi ostali misli da on nosi periku! Zbog ovih lazi i nanosenja velike dusevne boli svim ljubiteljima nogometa prijeti mu automatska dozivotna suspenzija iz svijeta nogometa!
P.S. Sinoc je u mom gradu opljackana jedna prodavnica, zar uopste trebam postavljati pitanje koje osumljicen za pljackanje iste?))
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 06 avg 2012, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
Kako stvari stoje tesko da cemo mi dovesti nekog top napadaca.. ma da se jos nadam..
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A Kinezi kao Kinezi, ništa oni pravilno ne znaju napisati...
Vidio sam to, prvo su se žalili kako im je neko hakirao stranicu, pa su poslije sve izbrisali, levati...

Pa đesi, paša moj dobri!?Juvelandia je napisao/la:Djesi Beze, vidjel ti kako FIGC preko facebook stranice pljuje po Juventusu odnosno ljudima sto brane Conte-a?Cisti rasizam jer se mrzi Juve, i kasnije kazu da nije sve usmjereno cisto protiv Juventusa, onog Palazzia treba kastriratGaziHusrevbeg je napisao/la:Svjedok pokajnik optužbe se smatra malo vjerodostojnim. Palazzi u problemima.
Ovo ti je prevod naslova, a tekst mi je fakat mrsko prevoditi u ova doba.![]()
p.s.nisam bio banovan, nego mi rikno komp pa kontao dal da popravljam ili novi uzmem, i oduzi se proces.![]()

Vidio sam to, prvo su se žalili kako im je neko hakirao stranicu, pa su poslije sve izbrisali, levati...

Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Isla: "After watching the Euro's, I realized that Italy's defense is the same as Juve's, which makes me feel that we can do well in Europe"
Isla:"When I answered his question I had already signed contract with Juve for the next 5 years, & I hope to stay here for longer than tha
Maurico Isla: "Real Madrid was never my dream. La Liga causes arguments in Chile & the journalist asked me if I prefer Barca or Real Madrid
Jedva cekam da se ovja oporavi ...Ako bi u nekom slucaju Pepe bio kaznjen onda imamo Islu na tu poziciju..
Izgleda da smo doveli nekog Tasos Donis (1996) iz Panathinaikos. Nikad cuo za ovog..
http://www.contra.gr/Soccer/Italy/Serie ... /donis.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Isla:"When I answered his question I had already signed contract with Juve for the next 5 years, & I hope to stay here for longer than tha
Maurico Isla: "Real Madrid was never my dream. La Liga causes arguments in Chile & the journalist asked me if I prefer Barca or Real Madrid
Jedva cekam da se ovja oporavi ...Ako bi u nekom slucaju Pepe bio kaznjen onda imamo Islu na tu poziciju..
Izgleda da smo doveli nekog Tasos Donis (1996) iz Panathinaikos. Nikad cuo za ovog..
http://www.contra.gr/Soccer/Italy/Serie ... /donis.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Isla će igrati kako god, on svakako ima prednost ispred Pepea, pa čak i ispred Lichta u 3-5-2 formaciji, samo trebamo sačekati da se potpuno oporavi i vrati u formu.
Meni lično se Licht svidio na štoperskoj poziciji u odbrani sa 3 igrača. Conte fakat ima puno rješenja tako da eventualne povrede i suspenzije sigurno neće poremetiti naš koncept u Serie A, dok će u CL biti teže pogotovo ako zaglavimo u teškoj grupi.
Meni lično se Licht svidio na štoperskoj poziciji u odbrani sa 3 igrača. Conte fakat ima puno rješenja tako da eventualne povrede i suspenzije sigurno neće poremetiti naš koncept u Serie A, dok će u CL biti teže pogotovo ako zaglavimo u teškoj grupi.
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Isla će igrati kako god, on svakako ima prednost ispred Pepea, pa čak i ispred Lichta u 3-5-2 formaciji, samo trebamo sačekati da se potpuno oporavi i vrati u formu.
Mislim da ipak Pepe ima prednost jer nam je prosle god doneo dosta bitni bodova, i plus sto je vec uigran... znamo da Conte prioritira talijane prije

Licht je Masina, on gdje god igra daje 110%..
Nadam se da je Conte skonto gdje je Asamoah najpotrebni, znaci u sredini..
I evo malo slika s treninga ..
http://www.juventus.com/juve/it/news/6a ... llenamento" onclick="window.open(this.href);return false;
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Isla je doveden da bi igrao po desnoj strani u 3-5-2 formaciji. Isla ima prednost u 3-5-2 formaciji, a Licht i Pepe u 4-3-3 na beku, odnosno krilu.
Svaka čast Pepeu, hvala mu za prošlu sezonu i golove, ali Isla je tehnički jači igrač sa mnogo boljim pregledom igre.
Ali Pepe je ionako povrijeđen, Isla će se vratit prije njega, džaba se raspravljamo.
Edit:
Za ove što razumiju italijanski, još jedan pokazatelj da Conte nije znao da je utakmica namještena, već je htio da njegov tim pobjedi.
http://blog.ju29ro.com/2012/08/conte-la ... to-di.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka čast Pepeu, hvala mu za prošlu sezonu i golove, ali Isla je tehnički jači igrač sa mnogo boljim pregledom igre.
Ali Pepe je ionako povrijeđen, Isla će se vratit prije njega, džaba se raspravljamo.

Edit:
Za ove što razumiju italijanski, još jedan pokazatelj da Conte nije znao da je utakmica namještena, već je htio da njegov tim pobjedi.
http://blog.ju29ro.com/2012/08/conte-la ... to-di.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar ale!

Evo Grka, vidi majice

[youtube][/youtube]
Mislim da će ovaj u ekipu U17, mozda bude sta od njega, ali odavno nismo ovoliko ulagali u mlađe selekcije

@Beže
Neka samo novi dokazi izlaze, ali nije ovo mjerodavno samo je Carobbio taj.
[youtube][/youtube]
Kina luda za Juventusom

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Stellini više nije član našeg stučnog štaga nakon što se danas povukao sa te pozicije.
Željezničar ale!
Sad će dobiti pomilovanjeGaziHusrevbeg je napisao/la:Stellini više nije član našeg stučnog štaga nakon što se danas povukao sa te pozicije.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
juventus 0244 je napisao/la:Sad će dobiti pomilovanjeGaziHusrevbeg je napisao/la:Stellini više nije član našeg stučnog štaga nakon što se danas povukao sa te pozicije.

- harebianconero
- Kontakt:
- Juventusovi advokati su napustili Conteov tim za odbranu. Advokat Guilia Bongiorno i njen tim će uskočiti na to mjesto.
- Giulia Bongiorno & De Rensis su vjerovatno dva najbolja advokata u zemlji tako da bi to trebalo još više da zabrine Palazzia.
- Conte i dalje ima podršku Juventusa ali promijena advokata dopušta Conteu da vodi svoju bitku i da to ne bude Juve vs FIGC.
EDIT:
- Izgleda da je Agnelli bio razočaran radom advokata Juventusa.
- Giulia Bongiorno & De Rensis su vjerovatno dva najbolja advokata u zemlji tako da bi to trebalo još više da zabrine Palazzia.
- Conte i dalje ima podršku Juventusa ali promijena advokata dopušta Conteu da vodi svoju bitku i da to ne bude Juve vs FIGC.
EDIT:
- Izgleda da je Agnelli bio razočaran radom advokata Juventusa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.