Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Izjednacijo je rekord lige ali u svakom slucaju vrlo impresivan niz. Fajic 100% nece igrati za Sloveniju i ovo su novinarske lazi i nebulozezgembo89 je napisao/la:Također, u osam utakmica u nizu postigao je devet golova, čime je postavio novi rekord lige. .
Mora 5 godina igrat u Sloveniji da bi mu FIFA dozvolila da promijeni drzavljanstvo.Martex je napisao/la:Da ne postoji kakvo sportsko drzavljanstvo ili takvo nesto?![]()
a ko ima, u napadu ?Cartman je napisao/la:Ma neka i zaigra ako moze tamo, svakako nema kvalitet za nasu repku.
Dzeko i ibisevic naravno. Osim njih ce malo ko tu i prismrdit, ali eto recimo stavio bi Zeca, Mahmutovica i Muslimovica ispred njega. Treba zapamtit da je liga u Sloveniji vrlo slaba, tu negdje sa nasom (nemojte mi o Mariboru i Zelji, uefin ranking jasno sve govori). Ne vrijede njegovi golovi nista vise od golova Adilovica u PL BiH. Nijedan ni drugi nisu za repku.Papastathopoulos je napisao/la:a ko ima, u napadu ?Cartman je napisao/la:Ma neka i zaigra ako moze tamo, svakako nema kvalitet za nasu repku.
Pljuvaci smatraju da bi Safet Susic trebo jednog po jednog voditi da ganjaju drzavljanstvo.. ha ya on je selektorElegant je napisao/la:Hajrovic i Hadzic su bez drzavljanstva, tako da sumnjma da ce nesto poduzet do septembra.
pored dzeke i ibisevica moramo imati dvojicu napadaca na klupi kao svaka normalna repka (a plus sto cemo ove kvale igrati sa 2 napadaca u prvoj postavi), a to bi bili muslimovic koji je za mene siguran na klupi te bi se neckao izmedju mahmutovica i fajica, a zec ne dolazi u obzir...taj je prn'o u sisu odavno...Cartman je napisao/la:Dzeko i ibisevic naravno. Osim njih ce malo ko tu i prismrdit, ali eto recimo stavio bi Zeca, Mahmutovica i Muslimovica ispred njega. Treba zapamtit da je liga u Sloveniji vrlo slaba, tu negdje sa nasom (nemojte mi o Mariboru i Zelji, uefin ranking jasno sve govori). Ne vrijede njegovi golovi nista vise od golova Adilovica u PL BiH. Nijedan ni drugi nisu za repku.Papastathopoulos je napisao/la:a ko ima, u napadu ?Cartman je napisao/la:Ma neka i zaigra ako moze tamo, svakako nema kvalitet za nasu repku.
Ibričić nije pozvan koliko znam, Misimovic i Lulic nisu napadaci, odnosno samo kod njega mogu biti...legenda reala je napisao/la:Pa Safet je rekao da mu ne trebaju rezervni napadači jer on ima napadače Ibričić,Misimović,Lulić
A vala ima i Begovica i Hasagica i Avdukica i Sehicalegenda reala je napisao/la:Pa Safet je rekao da mu ne trebaju rezervni napadači jer on ima napadače Ibričić,Misimović,Lulić
Momak grijesis za Avdukica,ne znam jesi li upoznat sa cinjenicom da je na treninzima igrao lijevog bocnogHeller je napisao/la:A vala ima i Begovica i Hasagica i Avdukica i Sehicalegenda reala je napisao/la:Pa Safet je rekao da mu ne trebaju rezervni napadači jer on ima napadače Ibričić,Misimović,Lulić
Sabinho je napisao/la:Momak grijesis za Avdukica,ne znam jesi li upoznat sa cinjenicom da je na treninzima igrao lijevog bocnogHeller je napisao/la:A vala ima i Begovica i Hasagica i Avdukica i Sehicalegenda reala je napisao/la:Pa Safet je rekao da mu ne trebaju rezervni napadači jer on ima napadače Ibričić,Misimović,Lulić
Ovo su sve epiteti zbog kojih nece dobiti poziv...vrebac86 je napisao/la:OVaj Vrsajevic iz Hajduka pravo dobar momak! brz , borben nije los! steta sto nece moci sada igrati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.