To je zato sto smo mi protiv "modernog fudbala",a nemamo vode na stadionu,ni grijanja terena ni ulaze na stadion kako Bog zapovjeda,cijela liga u historiji nije potrosila pola miliona maraka na obestecenja za igrace,jaka im furka pravo!Elegant je napisao/la:Castimo UEFU 29.000 €, sitnica.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
zaista ne kontam koliko problema oko parole don't forget Srebrenica,jel to politička parola?? da je jevrejima ili nekom njihovom jos bi im platili da stave parole na tribinu fuj! sve mi se gadi u ovoj uefi kud ces dalje kad grob sjedi platini
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
...i žutih kartonaAboveTheLaw je napisao/la:29 hiljada eura kazne zbog pirotehinike
inače taman će nam biti ono što uštedimo na struji za reflektore da platimo ovu kaznu

ovo je bilo očekivano samo što smo zaboravili na to, vjerovatno će i igrači osjetiti ovu kaznu na svojim plaćama
UEFA MAFIAbistrikboy je napisao/la:To je zato sto smo mi protiv "modernog fudbala",a nemamo vode na stadionu,ni grijanja terena ni ulaze na stadion kako Bog zapovjeda,cijela liga u historiji nije potrosila pola miliona maraka na obestecenja za igrace,jaka im furka pravo!Elegant je napisao/la:Castimo UEFU 29.000 €, sitnica.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Davno su oni zasluzili da im se "skresu" plate, malo je reci da su se digli.arbitar je napisao/la:...i žutih kartonaAboveTheLaw je napisao/la:29 hiljada eura kazne zbog pirotehinike
inače taman će nam biti ono što uštedimo na struji za reflektore da platimo ovu kaznu![]()
ovo je bilo očekivano samo što smo zaboravili na to, vjerovatno će i igrači osjetiti ovu kaznu na svojim plaćama
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Platini porucio "mahni mojim"bagrcavi je napisao/la:Ćao Platini

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ja koliko sam shvatio te parole su jedina stvar za koju nas nisu kazniliold school je napisao/la:zaista ne kontam koliko problema oko parole don't forget Srebrenica,jel to politička parola?? da je jevrejima ili nekom njihovom jos bi im platili da stave parole na tribinu fuj! sve mi se gadi u ovoj uefi kud ces dalje kad grob sjedi platini

"Za razliku od Sarajeva Željo je izbjegao kaznu zbog parole posvećene Srebrenici koju delegat meča nije uvrstio u zapisnik." http://www.****.com/2012/08/uefa ... -eura.html
Mi treba da shvatimo da se MORA igrati kako oni sviraju. Njihovo takmicenje, njihova pravila!
Pirotehnika je vec odavno primitivizam. Mislim da je krajnje vrijeme da se prestane.
Ovdje je najvise kriv NSBiH. Trebaju i oni kaznjavati za pirotehniku. DOSTA JE VISE DIVLJANJA!
Pirotehnika je vec odavno primitivizam. Mislim da je krajnje vrijeme da se prestane.
Ovdje je najvise kriv NSBiH. Trebaju i oni kaznjavati za pirotehniku. DOSTA JE VISE DIVLJANJA!
Malo je ovo trebali su nas kazniti 100 000 eura.AboveTheLaw je napisao/la:29 hiljada eura kazne zbog pirotehinike
Pa sta se sad mi pravimo budale, godinama nas ogulise za ovakve gluposti i mi fol opet pametni mi cemo svoje pa svoje.Lakse Balkancu nabit metar u guzicu nego cenat u glavu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Sad ste i vi naucili lekciju. 

29000 je godisnja plata dvojici dobrih igraca.
Eto, racunajte da ste Zelju ostetili za dva pojacanja.
HVALA VAM PRIMITIVCI!
Eto, racunajte da ste Zelju ostetili za dva pojacanja.
HVALA VAM PRIMITIVCI!
Očekivao sam veću kaznu,posebno zbog skandiranja UEFA=MAFIA,al kad malo bolje skontam,pa i oni su pregledali snimak utakmice i vidjeli šta nam je holanđanin počinio,tako da i nisu imali obraza da nas još na..ze 

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
- ZlatnaDolina
Znalo se sta slijedi u slucaju makar i jedne zapaljene baklje na stadionu, čini mi se da je jedna baklja oko 2.500 eura, da smo kakvi trebali pred utakmicu sa Borcem postaviti kutiju i svko da ubaci po koju marku i tako makar pola para skupiti, znalo se sta nas čeka i mi opet isto ...

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Ovaj prvi dace Bog ima jos par dana,da ga moje oci vise ne gldeaju.Zolu sto duze zadrzati i prodat za fine pare,a ovaj prvi da ga je poklonit nekom ako treba i doplatit.bagrcavi je napisao/la:Do kad Stanić i Zola imaju ugovore ?
VOLIM TE ZELJO
e u PM i mafija iz UEFE i sve. što onda Levski ne kazniše oca im jbm' ? :S
Another hero - another mindless crime.
Nakon ovog uprava bi trebala podići cijenu karata za jug sa 5KM na 7Km.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Sad će nam navratit "pravi" Manijaci, koji će nam objasnit kako su oni godinama išli na utakmice dok smo mi "krivi" Manijaci pratili Barcelone i Reale, i kako oni imaju pravo da pale baklje i da mi ne smijemo pisnut o tome jer nismo u toku.
Sta mi imamo sa Levskim?Frobidden je napisao/la:e u PM i mafija iz UEFE i sve. što onda Levski ne kazniše oca im jbm' ? :S
Nase je da se PONASAMO a ne da gledamo sta drugi rade. To nije nikakvo opravdanje.
Ja mislim da smo dobro prosli. Primitivizma se moramo rijesiti, bez obzira na to sta navijaci Levskog rade. Oni su ovdje nebitni.
Mi smo osteceni za DVA pojacanja. 60000 je godisnja plata dvojici dobrih igraca.
HVALA PRIMITIVCIMA (jos jednom)!
Trenutno korisnika/ca: b00t, CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin, Lokomotifa i 51 gost.