FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 06 avg 2012, 18:14

Elegant je napisao/la:Castimo UEFU 29.000 €, sitnica.
To je zato sto smo mi protiv "modernog fudbala",a nemamo vode na stadionu,ni grijanja terena ni ulaze na stadion kako Bog zapovjeda,cijela liga u historiji nije potrosila pola miliona maraka na obestecenja za igrace,jaka im furka pravo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 06 avg 2012, 18:14

zaista ne kontam koliko problema oko parole don't forget Srebrenica,jel to politička parola?? da je jevrejima ili nekom njihovom jos bi im platili da stave parole na tribinu fuj! sve mi se gadi u ovoj uefi kud ces dalje kad grob sjedi platini
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 06 avg 2012, 18:15

AboveTheLaw je napisao/la:29 hiljada eura kazne zbog pirotehinike :?
...i žutih kartona
inače taman će nam biti ono što uštedimo na struji za reflektore da platimo ovu kaznu :mrgreen:
ovo je bilo očekivano samo što smo zaboravili na to, vjerovatno će i igrači osjetiti ovu kaznu na svojim plaćama

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 avg 2012, 18:16

bistrikboy je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Castimo UEFU 29.000 €, sitnica.
To je zato sto smo mi protiv "modernog fudbala",a nemamo vode na stadionu,ni grijanja terena ni ulaze na stadion kako Bog zapovjeda,cijela liga u historiji nije potrosila pola miliona maraka na obestecenja za igrace,jaka im furka pravo!
UEFA MAFIA :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 avg 2012, 18:19

arbitar je napisao/la:
...i žutih kartona
inače taman će nam biti ono što uštedimo na struji za reflektore da platimo ovu kaznu :mrgreen:
ovo je bilo očekivano samo što smo zaboravili na to, vjerovatno će i igrači osjetiti ovu kaznu na svojim plaćama
Davno su oni zasluzili da im se "skresu" plate, malo je reci da su se digli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 avg 2012, 18:20

Ćao Platini :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 avg 2012, 18:21

bagrcavi je napisao/la:Ćao Platini :mrgreen:
Platini porucio "mahni mojim" :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 06 avg 2012, 18:21

old school je napisao/la:zaista ne kontam koliko problema oko parole don't forget Srebrenica,jel to politička parola?? da je jevrejima ili nekom njihovom jos bi im platili da stave parole na tribinu fuj! sve mi se gadi u ovoj uefi kud ces dalje kad grob sjedi platini
ja koliko sam shvatio te parole su jedina stvar za koju nas nisu kaznili :roll:

"Za razliku od Sarajeva Željo je izbjegao kaznu zbog parole posvećene Srebrenici koju delegat meča nije uvrstio u zapisnik." http://www.****.com/2012/08/uefa ... -eura.html

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 avg 2012, 18:25

Mi treba da shvatimo da se MORA igrati kako oni sviraju. Njihovo takmicenje, njihova pravila!

Pirotehnika je vec odavno primitivizam. Mislim da je krajnje vrijeme da se prestane.
Ovdje je najvise kriv NSBiH. Trebaju i oni kaznjavati za pirotehniku. DOSTA JE VISE DIVLJANJA!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 avg 2012, 18:27

Malo je ovo trebali su nas kazniti 100 000 eura.
Pa sta se sad mi pravimo budale, godinama nas ogulise za ovakve gluposti i mi fol opet pametni mi cemo svoje pa svoje.Lakse Balkancu nabit metar u guzicu nego cenat u glavu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 avg 2012, 18:29

Do kad Stanić i Zola imaju ugovore ?
DRUG NEBI TI PUNCA

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 06 avg 2012, 18:30

Sad ste i vi naucili lekciju. :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 avg 2012, 18:30

29000 je godisnja plata dvojici dobrih igraca.

Eto, racunajte da ste Zelju ostetili za dva pojacanja.

HVALA VAM PRIMITIVCI!

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 06 avg 2012, 18:30

Očekivao sam veću kaznu,posebno zbog skandiranja UEFA=MAFIA,al kad malo bolje skontam,pa i oni su pregledali snimak utakmice i vidjeli šta nam je holanđanin počinio,tako da i nisu imali obraza da nas još na..ze ;)
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 06 avg 2012, 18:31

Znalo se sta slijedi u slucaju makar i jedne zapaljene baklje na stadionu, čini mi se da je jedna baklja oko 2.500 eura, da smo kakvi trebali pred utakmicu sa Borcem postaviti kutiju i svko da ubaci po koju marku i tako makar pola para skupiti, znalo se sta nas čeka i mi opet isto ... :? :?
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 avg 2012, 18:33

bagrcavi je napisao/la:Do kad Stanić i Zola imaju ugovore ?
Ovaj prvi dace Bog ima jos par dana,da ga moje oci vise ne gldeaju.Zolu sto duze zadrzati i prodat za fine pare,a ovaj prvi da ga je poklonit nekom ako treba i doplatit.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 06 avg 2012, 18:33

e u PM i mafija iz UEFE i sve. što onda Levski ne kazniše oca im jbm' ? :S
Another hero - another mindless crime.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 06 avg 2012, 18:35

Nakon ovog uprava bi trebala podići cijenu karata za jug sa 5KM na 7Km.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 06 avg 2012, 18:36

Sad će nam navratit "pravi" Manijaci, koji će nam objasnit kako su oni godinama išli na utakmice dok smo mi "krivi" Manijaci pratili Barcelone i Reale, i kako oni imaju pravo da pale baklje i da mi ne smijemo pisnut o tome jer nismo u toku.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 avg 2012, 18:37

Frobidden je napisao/la:e u PM i mafija iz UEFE i sve. što onda Levski ne kazniše oca im jbm' ? :S
Sta mi imamo sa Levskim?

Nase je da se PONASAMO a ne da gledamo sta drugi rade. To nije nikakvo opravdanje.

Ja mislim da smo dobro prosli. Primitivizma se moramo rijesiti, bez obzira na to sta navijaci Levskog rade. Oni su ovdje nebitni.

Mi smo osteceni za DVA pojacanja. 60000 je godisnja plata dvojici dobrih igraca.

HVALA PRIMITIVCIMA (jos jednom)!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin, Lokomotifa i 51 gost.