OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
PODRSKA IZ BIJELJINE ZA TRIBINU U SREBRENIKU!!!!
Samo za koji fudbal?
PRIMJER IZ 1 kola iz Mostara!
Bijeljina – Bruka i sramota za sve ono što se dešavalo u Mostaru – zajednička je konstatacija svih članova ekspedicije Fudbalskog kluba Radnik koji se posle pet sezona vratio u Premijer ligu BiH i doživeo takva poniženja u duelu sa Veležom (0:3).
Utakmica je bila prekinuta 18 minuta zbog toga što su huligani pogodili sa tribine golmana Mladena Lučića. Bezbednost aktera utakmice je bila ugrožena po svim osnovama.
-Šta da kažem posle svega što se dešavalo u Vrapčićima nego da smo poniženi i omalovažavani kao ljudi i sportisti. Svaki drugi komenatr je suvišan. Na dan utakmice u ranim jutarnjim časovima smo krenuli za Mostar, putovali i igrali po vrelini, imali smo na raspolaganju samo 11 fudbalera i doživeli smo to što smo doživeli. Ovo je zaista sramota za fudbal pogotovo što već na startu Premijer liga pokazuje svoje pravo lice i plašim se za budućnost fudbala – istakao je šef stručnog štaba Radnika Darko Nestorović.
Zanimljivo je da su posle bakljade i incidenta koji su izazvali posle jednog časa igre domaći navijači koji su pokazali huliganske manire sa jedne prešli samo na drugu tribinu i mirno nastavili da gledaju utakmicu. Niko nije reagovao. Bili smo vređani i psovani na svim osnovama, potpuno bez razloga.
-Definitivno nismo bili bezbedni, a imali smo i mnogo problema posle utakmice, jedva smo izašli sa stadiona i Vrapčića. Nisam otišao ni na konferenciju za novinare posle utakmice, plašio sam se i za igrače, a u takvim uslovima nisam ni želeo da budem više gost ljudi iz Veleža. Posle incidena naši igrači nisu više bili ti koji su mogli da se suprostave domaćinu, strah je ušao u njih, pogotovo u golmana Lučića koji se plašio novog napada. Primio je dva gola koja u regularnim uslovima nikada ne bi. Kakvo je to razmišljanje ljudi Veleža koji su posle svih nekorektnosti u nedelju poslali decu u Bijeljinu da igraju omladinsku ligu. Neke stvari u Premijer ligi zaista nemaju smisla – dodao je razočarani i rezignirani Nestorović.
Što se sam utakmice tiče Radnik se, uprkos svim problemima i pehovima, dostojanstveno držao do 63. minuta, a ond aje nastao pomenuti incident i slom.
-Bili smo bolji do momenta incidenta, Velež je vodio i pao, videlo se to na terenu. Imali smo četiri kolosalne šanse. Očigledno su to navijači videli izrežirali prekid i onda se desilo to što se desilo. Ovo su neprimerene stvari za jedno ozbiljno takmičenje. Suđenje ne želim d akomentarišem, samo mogu da kažem da je i ono bilo u sklopu opšteg dekora na stadionu u Vrapčićima. Kome trebaju ovakve utakmice? Ni dan posle gostovanja u Mostaru ne mogu da dođem sebi ni shvatim zbog čega je sve ovako? Bruka i sramota! – rekao je na kraju Darko nestorović, trener bijeljinskog premijerligaša.
Samo za koji fudbal?
PRIMJER IZ 1 kola iz Mostara!
Bijeljina – Bruka i sramota za sve ono što se dešavalo u Mostaru – zajednička je konstatacija svih članova ekspedicije Fudbalskog kluba Radnik koji se posle pet sezona vratio u Premijer ligu BiH i doživeo takva poniženja u duelu sa Veležom (0:3).
Utakmica je bila prekinuta 18 minuta zbog toga što su huligani pogodili sa tribine golmana Mladena Lučića. Bezbednost aktera utakmice je bila ugrožena po svim osnovama.
-Šta da kažem posle svega što se dešavalo u Vrapčićima nego da smo poniženi i omalovažavani kao ljudi i sportisti. Svaki drugi komenatr je suvišan. Na dan utakmice u ranim jutarnjim časovima smo krenuli za Mostar, putovali i igrali po vrelini, imali smo na raspolaganju samo 11 fudbalera i doživeli smo to što smo doživeli. Ovo je zaista sramota za fudbal pogotovo što već na startu Premijer liga pokazuje svoje pravo lice i plašim se za budućnost fudbala – istakao je šef stručnog štaba Radnika Darko Nestorović.
Zanimljivo je da su posle bakljade i incidenta koji su izazvali posle jednog časa igre domaći navijači koji su pokazali huliganske manire sa jedne prešli samo na drugu tribinu i mirno nastavili da gledaju utakmicu. Niko nije reagovao. Bili smo vređani i psovani na svim osnovama, potpuno bez razloga.
-Definitivno nismo bili bezbedni, a imali smo i mnogo problema posle utakmice, jedva smo izašli sa stadiona i Vrapčića. Nisam otišao ni na konferenciju za novinare posle utakmice, plašio sam se i za igrače, a u takvim uslovima nisam ni želeo da budem više gost ljudi iz Veleža. Posle incidena naši igrači nisu više bili ti koji su mogli da se suprostave domaćinu, strah je ušao u njih, pogotovo u golmana Lučića koji se plašio novog napada. Primio je dva gola koja u regularnim uslovima nikada ne bi. Kakvo je to razmišljanje ljudi Veleža koji su posle svih nekorektnosti u nedelju poslali decu u Bijeljinu da igraju omladinsku ligu. Neke stvari u Premijer ligi zaista nemaju smisla – dodao je razočarani i rezignirani Nestorović.
Što se sam utakmice tiče Radnik se, uprkos svim problemima i pehovima, dostojanstveno držao do 63. minuta, a ond aje nastao pomenuti incident i slom.
-Bili smo bolji do momenta incidenta, Velež je vodio i pao, videlo se to na terenu. Imali smo četiri kolosalne šanse. Očigledno su to navijači videli izrežirali prekid i onda se desilo to što se desilo. Ovo su neprimerene stvari za jedno ozbiljno takmičenje. Suđenje ne želim d akomentarišem, samo mogu da kažem da je i ono bilo u sklopu opšteg dekora na stadionu u Vrapčićima. Kome trebaju ovakve utakmice? Ni dan posle gostovanja u Mostaru ne mogu da dođem sebi ni shvatim zbog čega je sve ovako? Bruka i sramota! – rekao je na kraju Darko nestorović, trener bijeljinskog premijerligaša.
Moranjak nisam misli oda napunimo stadio ncijeli,sta oces napunili smo onu tribinu a i tamo na onoj je bilo blzu 400 -500 ..sta oces budi iskren i promisli malo..vise je nas iz sreb doslo da gleda gradinu u gradacu ,nego sto vi dajete podrsku zvijezdi..ja sma iskren i mogu rec da zvijezda zasluzuje ogrmonku podrsku kao i cijela uprava..izgradil isu stadion i sve oko njega je savrseno za nase uslove..a ti tu se pametan pravis i zezas oko toga sto sam ja rekao da napunimo...BILO NAS JE VISE NEGO STO VAS IMA NA UTAKMICAMA ZVIJEZDE...
MOdric..MOdric..MOdric..
[quote="Luka"]Moranjak nisam misli oda napunimo stadio ncijeli,sta oces napunili smo onu tribinu a i tamo na onoj je bilo blzu 400 -500 ..sta oces budi iskren i promisli malo..vise je nas iz sreb doslo da gleda gradinu u gradacu ,nego sto vi dajete podrsku zvijezdi..ja sma iskren i mogu rec da zvijezda zasluzuje podrsku kao i cijela uprava..izgradil isu stadion i sve oko njega je savrseno za nase uslove..a ti tu se pametan pravis i zezas oko toga sto sam ja rekao da napunimo...BILO NAS JE VISE NEGO STO VAS IMA NA UTAKMICAMA ZVIJEZDE...[/quote
dobar broj vas je bio u gradaccu svaka cast na tome ali druze ovo sto si napisao BILO NAS JE VISE NEGO STO VAS IMA NA UTAKMICAMA ZVIJEZDE...licno ja kao i drugi navijaci koji dolaze bodrit svoj klub na banja ilidzi znaju o kakvoj posjeti se radi...zivio ti meni
dobar broj vas je bio u gradaccu svaka cast na tome ali druze ovo sto si napisao BILO NAS JE VISE NEGO STO VAS IMA NA UTAKMICAMA ZVIJEZDE...licno ja kao i drugi navijaci koji dolaze bodrit svoj klub na banja ilidzi znaju o kakvoj posjeti se radi...zivio ti meni
Zadnja izmjena: bondich, dana/u 06 avg 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Očigledno da nisi bio na banji kada Zvijezda igra...Luka je napisao/la:Moranjak nisam misli oda napunimo stadio ncijeli,sta oces napunili smo onu tribinu a i tamo na onoj je bilo blzu 400 -500 ..sta oces budi iskren i promisli malo..vise je nas iz sreb doslo da gleda gradinu u gradacu ,nego sto vi dajete podrsku zvijezdi..ja sma iskren i mogu rec da zvijezda zasluzuje ogrmonku podrsku kao i cijela uprava..izgradil isu stadion i sve oko njega je savrseno za nase uslove..a ti tu se pametan pravis i zezas oko toga sto sam ja rekao da napunimo...BILO NAS JE VISE NEGO STO VAS IMA NA UTAKMICAMA ZVIJEZDE...
Normalno da ce i nas da bude jos vise kada bude dolazio neki renomriani klub kao npr. zeljo,sarajevo,siroki,borac,celik,velez..ja samo relano govorim,za nas je tek pocetak sezone i jos se nismo kako treba ni organizirali kako najvatreni navijaci tako i ostali simapatizeri kluba...ad uz navijacke rekvizite,dresove,salove jos vise ce raje krenuti put ka gradaccu..normalno posjeta ce zavisit od zlaganja igraca ofk gradine..
MOdric..MOdric..MOdric..
dobar post bitna je srz,to sto si reko za sudenje i granje u nizim ligama si potpuno upravu.i ja sam na momente primijetio da pojedini igraci gradine ocekuju da sudija nesto napravi u njihovu korist.i ono sto sam neki dan pisao opet se ponovilo dosta simuliranja je bilo na sto je sudija samo hladnokrvno odmahivao rukom.po meni vasa je sreca sto opet igrate kuci mislim u gradaccu i vjerujem da ste sada blize pobjedi.greske ce se otkloniti u hodu i vjerujem da ce olimpic pastiLuka je napisao/la:Onako relano gledajuci raja iz srebrenika je ogorcena onako remijem ali gledajuci na neki nacin..gradina igrajuci u nizim ligama (to zna ovaj ljuman najbolje kako je ,inace tim iz sela gdje on zivi igra te nize lige)igrala je utakmice kao i svi sotali klubovi onako 3 za 3 i nismo naucili da se bodovi prospijau kod kcue..pa tako navijaci ovaj rem ishvataju kao neku prrpoast i sam sam bio ljut na neke pojedince al ajd sad onako hladne glave mogu rec da i niej toliko lose,novi smo u ovome svemu,borit cemo se za opstanak iabd cemo ostat u premijer ligi,,igraci se tek upoznavaju sa publikom i dok se sve to uskladi treba nekoliko utkamica,sve usvemu momci idemo dalje,da napunimo opet stadion u gradacu i dop pobjede....IGRAJ CETO PLAVA NE KSE CUEJ TVOJA SLAVA
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Oko koje gluposti se svađate i dižete tenzije. Zar je bitno u koga je više navijača bilo na tribinama, šta imate od toga? Plus što mi igramo 30 utakmica u gostima tj 16 u Gradačcu..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
moranjak je napisao/la:Očigledno da nisi bio na banji kada Zvijezda igra...Luka je napisao/la:Moranjak nisam misli oda napunimo stadio ncijeli,sta oces napunili smo onu tribinu a i tamo na onoj je bilo blzu 400 -500 ..sta oces budi iskren i promisli malo..vise je nas iz sreb doslo da gleda gradinu u gradacu ,nego sto vi dajete podrsku zvijezdi..ja sma iskren i mogu rec da zvijezda zasluzuje ogrmonku podrsku kao i cijela uprava..izgradil isu stadion i sve oko njega je savrseno za nase uslove..a ti tu se pametan pravis i zezas oko toga sto sam ja rekao da napunimo...BILO NAS JE VISE NEGO STO VAS IMA NA UTAKMICAMA ZVIJEZDE...
ahahahahahhaha doslo 40 apacha

pa bit ce i nas u bl dvostruko vise nego vas...ja samo relano govorim,nisam vas uvrjedio a vi odmah zabadate..**** stadion cemo napravit kad tad pa cete onda vdit kakva je atmosfera kod nas..et necu vise o ovome..
MOdric..MOdric..MOdric..
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Poslije 10 kola mislim da će vam atmosfera biti kao na operiLuka je napisao/la:pa bit ce i nas u bl dvostruko vise nego vas...ja samo relano govorim,nisam vas uvrjedio a vi odmah zabadate..**** stadion cemo napravit kad tad pa cete onda vdit kakva je atmosfera kod nas..et necu vise o ovome..

Dragon Town
-
- Moderator
- Kontakt:
A šta mislite da pogledate svoje slike pa vidite koliko je vas bilo na tribini u prošloj sezoni? ccc
pustite nas i naše navijače.. a Luka ne pristaj bezveze.. ne mozes izaći na kraj, vidiš da od naših niko nije zaitneresovan ovde za forum tako da nas ima 2-3 . Na utakicama ćemo pokazivati brojnost tj na tribini
pustite nas i naše navijače.. a Luka ne pristaj bezveze.. ne mozes izaći na kraj, vidiš da od naših niko nije zaitneresovan ovde za forum tako da nas ima 2-3 . Na utakicama ćemo pokazivati brojnost tj na tribini

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
koo Gradacacani zaboravljaju ko ih je prvi primio za vrijeme rata i ko ih je hranio sve te godine u izbjeglistvu...to je ta zahvalnost Srebreniku...mi smo uvijek bili i ostali za njih seljaci i uvijek ce se ponasati prema nama kao prema zivotinjama...Benjo_AFC86 je napisao/la:A šta mislite da pogledate svoje slike pa vidite koliko je vas bilo na tribini u prošloj sezoni? ccc
Primali ste ih zato sto ste znali ako gradacac padne ode odma i srebrenik.... a vasi srebrenicki vojnici, kamion ih dovuce oni izadju i odma se razbjeze po sumamablue815 je napisao/la:koo Gradacacani zaboravljaju ko ih je prvi primio za vrijeme rata i ko ih je hranio sve te godine u izbjeglistvu...to je ta zahvalnost Srebreniku...mi smo uvijek bili i ostali za njih seljaci i uvijek ce se ponasati prema nama kao prema zivotinjama...Benjo_AFC86 je napisao/la:A šta mislite da pogledate svoje slike pa vidite koliko je vas bilo na tribini u prošloj sezoni? ccc

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa nije se to zaboravilo, evo to pokazujemo gostoprimstvom u Gradačcu za sve Srebreničane i naravno da vam pomažemo i u bodrenju vaše ekipe. Samo ja kažem da rezultati diktiraju posjećenost, kod svih ekipa je tako.blue815 je napisao/la:koo Gradacacani zaboravljaju ko ih je prvi primio za vrijeme rata i ko ih je hranio sve te godine u izbjeglistvu...to je ta zahvalnost Srebreniku...mi smo uvijek bili i ostali za njih seljaci i uvijek ce se ponasati prema nama kao prema zivotinjama...Benjo_AFC86 je napisao/la:A šta mislite da pogledate svoje slike pa vidite koliko je vas bilo na tribini u prošloj sezoni? ccc
Dragon Town
aj ne serte koji vam je necemo o ratu,e moj tk kantonu majmune jedan,ja sam bio na liniji u gradacu ,majmune jedann sta to rpicas,pitaj starije balvce jedan,ne zeli mda psiem ruzne stravi ovama nsiam kao vi,a kad bi pcoeo pisat,bas bi vas posramiooo
MOdric..MOdric..MOdric..
ti znas balo balavi jedan ... nemas ti pojma glupane ko je drzao majevicu i tako to bolje ti je suti ... necu da se prepirem nego ako mozes podrzi malo novog premijerligasa a ne odma napadate svi ...Tkanton je napisao/la:Primali ste ih zato sto ste znali ako gradacac padne ode odma i srebrenik.... a vasi srebrenicki vojnici, kamion ih dovuce oni izadju i odma se razbjeze po sumamablue815 je napisao/la:koo Gradacacani zaboravljaju ko ih je prvi primio za vrijeme rata i ko ih je hranio sve te godine u izbjeglistvu...to je ta zahvalnost Srebreniku...mi smo uvijek bili i ostali za njih seljaci i uvijek ce se ponasati prema nama kao prema zivotinjama...Benjo_AFC86 je napisao/la:A šta mislite da pogledate svoje slike pa vidite koliko je vas bilo na tribini u prošloj sezoni? ccc
pustite nas i naše navijače.. a Luka ne pristaj bezveze.. ne mozes izaći na kraj, vidiš da od naših niko nije zaitneresovan ovde za forum tako da nas ima 2-3 . Na utakicama ćemo pokazivati brojnost tj na tribini![]()
![]()
daleko idete momci malo se smirite,i ratu nije mjesto ovdje.svako ima svoje misljenje i ako misle da su branili samo gradacac neka im bude.a prepiranja oko posjete se naravno nemogu sada porediti.ako ce te porediti onda bar poredite prvu zvijezdinu i prvu gradininu sezonu u premijer ligi,bas bi bilo zanimljivo vidjeti brojnost 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ovi sotali momci na forumu npr astra isotali momci vidi mda imaju kulture i necu radi njih da pravimo nesuglasice i da se prepiremo..meni je lijepo u gradacu bilo u sub i vidio sam raja koja je bila iz gradaca navijala je za nas..ne kvari ugled gradu zmaja od bosne..
MOdric..MOdric..MOdric..
pa ako nije de onda kao prave komsije podrzite malo nas klub...svi znate u kakvom se stanju nalazimo i da nemamo tribine koje ispunjavaju kriterij.. podrzite nas ... mi se borimo za svoj klub..puno bi nas vise doslo na utakmice da se nismo razbjezali po svijetu za poslom vjeruj mi ...zmaj_Bosne je napisao/la:Pa nije se to zaboravilo, evo to pokazujemo gostoprimstvom u Gradačcu za sve Srebreničane i naravno da vam pomažemo i u bodrenju vaše ekipe. Samo ja kažem da rezultati diktiraju posjećenost, kod svih ekipa je tako.blue815 je napisao/la:koo Gradacacani zaboravljaju ko ih je prvi primio za vrijeme rata i ko ih je hranio sve te godine u izbjeglistvu...to je ta zahvalnost Srebreniku...mi smo uvijek bili i ostali za njih seljaci i uvijek ce se ponasati prema nama kao prema zivotinjama...Benjo_AFC86 je napisao/la:A šta mislite da pogledate svoje slike pa vidite koliko je vas bilo na tribini u prošloj sezoni? ccc
eto nema vise rasprave na ovu temu...jaaasnooooLuka je napisao/la:Ovi sotali momci na forumu npr astra isotali momci vidi mda imaju kulture i necu radi njih da pravimo nesuglasice i da se prepiremo..meni je lijepo u gradacu bilo u sub i vidio sam raja koja je bila iz gradaca navijala je za nas..ne kvari ugled gradu zmaja od bosne..

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: BLN030, Google [Bot], VivaLaStella i 13 gostiju.