FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amel10071988
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amel10071988 » 05 avg 2012, 19:34

Ima li gdje onaj dribling shaqirija,mislim da ce ga aogo dobro upamtiti :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2012, 19:41

Idemo redom: Alaba dva mjeseca, Rafinha isto tako, Gomez tri mjeseca. :shock:
Koliko god mi se cinio lose na terenu, ovoliko vremena bez njega ce biti prava nocna mora. Ako se Mandzo i Pizzaro ne raspucaju crno nam se pise.

Za Svinjceka prognoze jos nema, ali bez njega smo nekako navikli.

Sva sreca da su dovedeni koliko toliko dobri zamjenski igraci a vidimo da su neki vec prakticno obezbijedili svoje mjesto u pocetnih 11.

Zasto sad ne pokusati sa Mullerom u samom vrhu napada, mozda je on taj pravi zamjenski spic igrac?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 avg 2012, 19:59

Balance je napisao/la:
secer je napisao/la:momci, kako je odigrao svajnstajger?
Mogu ti samo reci da je opet promasio penal i trebat ce se dobro pozabavit glavama pojedinih igraca ali i cijelom ekipom da nam se nebi to opet dogodilo u nekim kljucnjm susretima.Preostaje nam samo da vidimo hoce li i kada oziljci zvani penali i vice,vice,vice Bayern uspjesno zarasti.
mah, penal se moze promasiti, iako nam to govori da je jos uvijek psihicki nestabilan.
mene vise zanima kako je odigrao utakmicu. ono, je li uspio diktirati tempo, dijeliti lopte, izbacivati krila i spica, itd :?
M4kaveli je napisao/la:Klare je izgleda prolupao .. :lol:
Samo kontrira nesto.
e nek´ si mu rek´o :lol: . sprcim mu rusku skolu i mostar sevdah.

sta bi, gov-njez propusta pocetak sezone :o

slika
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 avg 2012, 20:06

Mislim da ce od gore nabrojanih Alaba najvise nedostajati. Momak toliko dobro igra za svoje godine da je to nevjerovatno. Rafinha vecinom sjedi na klupi, tako da se njegov izostanak i nece bas primjetiti. Gomez je u zadnje vrijeme sve vise prozivan da ne igra najbolje i ova povreda ga je bas pogodila. Ukoliko se ispostavi tacnim da ce morati pauzirati 3 mjeseca, bit ce mu veoma tesko kada se vrati, pogotovo ako za to vrijeme Mandzukic i Pizzaro budu igrali dobro. Takodjer, vec smo se navikli da je Schweini van terena, tako da i njegov izostanak nece biti nista novo. Imamo potrebnu sirinu u ekipi i igrace koji ga mogu dostojno zamijeniti. Naravno on je WC igrac, ali kada je potpuno zdrav i spreman. Mislim da bi nakon ovih povreda pregovori oko Martineza ili Bendera mogli biti ubrzani.

Shaqiri je u ovim pripremnim utakmicama pokazao da je definitivno igrac za Bayern i da ce nam biti pojacanje. Jedino me brine Muller, koji nikako da pronadje pravu formu. Decko moze vrlo lako postati WC igrac, ali treba posloziti neke stvari u glavi. On je nasa buducnost i trener bi sa njim trebao malo vise raditi.

Danas i Weiser pogodio i nametnuo se u borbi za prvi tim. Kada tu dodamo i Cana, onda mozemo reci da imamo lijepu ekipicu mladih igraca na okupu i sigurno je da ce na njih Jupp racunati u sezoni koja dolazi.

Odbrana ponovo lici na onu staru, koja pravi amaterske greske i koja prima naivne golove. Boateng za sada nekako najvise grijesi i bit ce zanimljivo ko ce ciniti prvi stoperski dvojac u nadolazecoj sezoni. Iz ovih pripremnih utakmica moglo se vidjeti i da "belgijski kecer" dobija dosta prilike za igru, tako da nije iskljuceno i da on igra vaznu ulogu u nasoj odbrani, mada sumnjam u to.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 avg 2012, 20:35

Kako ću ja sad gledat Bayernove utakmice? Na koga ću drkati? :cry:

Gomez vrijedi samo 15 miljona eura a to je Manđina vrijednost s tim da bi toliko vrijedio Pizarro da je malđi. Na taj način nismo na gubitku... :roll:

Sva sreća da smo doveli dva napadača pa ga u prvom djelu sezone neće biti problem mjenjati, no kasnije će nam on itekako trebati! Sad kada su počele ove kritike na njegov račun neznam jel bolje kaj se ozlijedio pa da se to sve stiša ili da je osto zdrav i išo se dokazivati...

Ako se po jutru dan poznaje ili ti po ovom ljetu, sva sreća pa smo proširili kadar jer očito je da će nas ozlijede **** ove sezone i zato se molim Bogu da će nas Sammer iznenaditi i fakat dovesti još jednog veznog igrača jer će nam to biti potrebno!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 05 avg 2012, 22:10

bez schweinsteigera smo vec nekako navikli ali se sada moraju raspucati mandžukić i pizzaro....shaqiri definitivno najvece pojacanje

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 05 avg 2012, 23:18

[youtube][/youtube]
Evo link za prvo poluvrijeme ko nije gledao!
naj uzbudljiviji detalji na 26:29 i 31:30 :D (na 32:00 su mu odmah vratili)
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 06 avg 2012, 01:50

ljudi znam da je to tesko sada reci no sto mislite kako ce nam izgledati prva postava protiv borussie??

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2012, 02:06

badstuber je napisao/la:ljudi znam da je to tesko sada reci no sto mislite kako ce nam izgledati prva postava protiv borussie??
Ja samo znam ko ce braniti i znam da ce Shaqiri igrati od prve minute, sve ostalo je upitno. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 avg 2012, 02:39

Ma rano je josh za takve spekulacije,vidis da su nas povrede krenule nekom nenormalnom brzinom. Uglavnom kao sto omer rece Neuer je na golu,lahm je na beku,badstuber na stoperu, robben i ribery su na krilima zajednom sa shaqirijem negdje,ostalo je sve upitno!!!
Stern des Südens

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 06 avg 2012, 09:40

Klare je napisao/la:
secer je napisao/la:momci, kako je odigrao svajnstajger?
A kako su odigrali Ribery, Muller... :?

Naravno paljba se osipa, naravno odmah po Gomezu, naravno kao to me iznenađuje. :roll:

A šta to da se još očekuje od njega, možda da pokuša prokrilati, neće li poletjeti? :?
Eto traži se više kretanja, a Mariano trči kao rijetko koji napadač na svijetu 8-) ;
eto traži se više sudjelovanja u igri, a to bi Mariano trebao nazad na centar, te obavljati pored svojih, i tuđe poslove :roll: ,
a shvatite da imamo najboljeg napadača na svijetu, ostatak tima je kriminalan,
Gomezov tajming je nešto neviđeno u nogometnom svijetu, a taj moderni fudbal i nekakve zahtjeve :roll: , zašto da to komentarišem, čista priča u prazno. :!:

Badstuber :? , glavni krivac za golove, ne Boateng, kako se to ovdje predstavlja samo ono što oko vidi. :roll:
Boateng ostavljen sam, a ovaj drugi luta visoko, na centru, zašto ono :? , no za daljnje kritike još potrebe nema.

Shaqiri :arrow: veliko pojačanje. 8-)
Slažem se u potpunosti!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 06 avg 2012, 10:43

Sezona nije ni pocela a Bayernu vec povrijdjeni igraci koji nisu skloni povredama i to na duzi period....
E sad kad dodju i ovi sto su "pretplaceni" na povrede...Robbery prije svega. :arrow: Izgleda da cemo nikad lakse do titule...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2012, 12:59

Danas malo bolje vijesti što se tiče Gomeza procjena doktora je da bi se trebao vratiti na teren za mjesec dana, dok se za Schweinsteigera još uvijek ništa ne zna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2012, 13:35

Omerbavarac je napisao/la:Gomez tri mjeseca. :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock:
what a fuck, fucking no, a sto mu k vragova, nije moguće. :evil:
Znači imamo osmi, deveti, deseti, tek početkom jedanaestog, uh puno, puno...
Omerbavarac je napisao/la:ovoliko vremena bez njega ce biti prava nocna mora
Šta ćemo sada?
Ja, ja, mora, jašta nego noćna mora, košmar pravi, a k vragu šta je ovo...
Omerbavarac je napisao/la:Za Svinjceka prognoze jos nema, ali bez njega smo nekako navikli.
Ko se naviknuo? :? Ja Bogmi nisam, opet ćemo gledati Kroosa gdje ne treba, i opet smo puša k'o duša. :roll:
Omerbavarac je napisao/la:Sva sreca da su dovedeni koliko toliko dobri zamjenski igraci
Da, ali ne daj Bože da većina tek sada spozna prave vrijednosti Gomeza, kažem ne daj Bože. ;)
Omerbavarac je napisao/la:Zasto sad ne pokusati sa Mullerom u samom vrhu napada, mozda je on taj pravi zamjenski spic igrac?
Sam ne može, jedino mu partnera naći, vrlo jednostavno, a zašto Hejku to dođe kao najteža zadaća, apsolutno niti jednom nije nešto takvo odigrao, možda posumnjamo da ne zna. :?
Saurman je napisao/la:Danas malo bolje vijesti što se tiče Gomeza procjena doktora je da bi se trebao vratiti na teren za mjesec dana.
Oh jea, jea, je, lomi ga bejbi, o jeslika

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 avg 2012, 13:50

Klare je napisao/la: Da, ali ne daj Bože da većina tek sada spozna prave vrijednosti Gomeza, kažem ne daj Bože. ;)
Ma znaš ono, tek kad nekog nema, ljudi shvate na pravi način koliko taj vrijedi. :)

A Gomez da zabije u jednoj utakmici 4 gola i da samo jednom padne preko lopte na sredini terena, daleko od protivničkog gola, neki bi rekli, vidi kloca ne zna hodat (a bez obzira na ova 4 gola). :D To bi im jedina opaska bila. :)
Malo karikiram, da samo opišem kako neki posmtraju Super Marija. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 avg 2012, 13:56

Sta 3 mjeseca :? :?
Gomez van stroja 4 do 6 sedmica,kakva crna 3 mjeseca.
Alaba i Rafinha se vracaju sredinom septembra,ili krajem.
#miasanmia

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 06 avg 2012, 15:37

nas doktor muller-wohlfahrt je pomogao boltu i sanirao mu je ozljedu prije OI...dokaz da imamo najbolje ljude na svijetu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2012, 16:24

Malo sam se presao sa prognozom oko Gomezove povrede. :oops:
Negdje sam procitao da ce odsustvoavati tri mjeseca a da prethodno nisam provjerio tacnost te informacije.

Sa tri mjeseca je spao na jedan, to je vec mnogo bolje. 8-)

Ako znamo da liga pocinje za nekoliko sedmica pa plus reprezentativna pauza, dodje nekako da ce biti odsutan maximalno dva kola. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 avg 2012, 17:24

U Gomezovoj nesreći mogla bi biti Mandžina sreća, jer onako bi možda dobio priliku i to neku malu vjerovatno za početak, a ovako mu se ukazuje velika prilika da pokaže šta zna i umije. U tom slučaju naravno Jupp može steči povjerenje u njega, pa i kada se Gomez oporavi, neće se libit da mu da realnu šansu. A sezona je duga, obojica mogu dobit dovoljno minutaže, a još plus Mandžo je varijabilniji i upotrebljiv i na drugim pozicijama osim špica. ;)

A nadat se svakako da će Gomezov oporavak proći vrlo dobro.
Inače on je bitan u ovoj ekipi i iz razloga što je jako priznat u timu, svi ga cijene, vole, tako da je jedan od onih koji je često zaslužan da dobro raspoloženje u ekipi. To je često ovako znalo procurit kroz medije i moglo se zaključit ako se pomnije prati situacija u Bayi. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 06 avg 2012, 17:39

Kad sam procitao vijest da ce Mario odsustvovati tri mjeseca, nisam bio sposoban da napisem post. :?
Ali ovo je vec bolje, mjesec i nije toliko puno.

Samo brinu mene neke druge stvari. :?
Forma nekih (mnogih) igraca nije na nivou. Tu prije svega mislim na Kroosa (a mozda je ovo i njegov standardni nivo), sto se najbolje moglo vidjeti protiv K'lauterna. Prvo proda loptu u 13. minuti ako se ne varam i ljudi izlaze 1 na 1 s golmanom.
Onda pred kraj utakmice ponovo pad koncentracije i naravno primljen gol. Seco da znas da si mi naumpao, ti i tvoj video na kojem su njegove greske. Eto dovoljno ti je pogledati tu utakmicu i sve ce ti biti jasno. ;)

Boa nije za beka, to valjda jasno. Jedva cekam Alabicu, taj ce bit' bolji od Evre. 8-)

Pojacanja nisu razocarala. Tu pogotovo mislim na Šaćira koji me odusevio. Dobro, nema mjesta na krilu, ali i iza napadaca je odlican. Konacno da tu imamo igraca koji je opasan pred protivnickim golom, koji moze povuci loptu, koji moze uputitu udarac sa distance.
Dante, Manđa, Pizarro, Weiser dosta dobri. Cak nisam siguran koja dva stopera ce biti prvi izbor ove sezone. Dante je pokazao da zna lopte igrat'.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.