FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

corleone87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 06 avg 2012, 16:30

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 16:33

CARSON je napisao/la:Puric je bolji od svih ovih nasih krila za tri klase
Taj Purić koji je bolji za tri klase trenutno nema kluba, a vrhunac karijere mu je bio Čelik .
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 16:34

Ko ? :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 avg 2012, 16:39

ipetm je napisao/la:
Taj Purić koji je bolji za tri klase trenutno nema kluba, a vrhunac karijere mu je bio Čelik .
Hajd nek tebi Beslija moze igrati jos dvije godine

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 avg 2012, 16:41

ipetm je napisao/la:
:mrgreen:

Pametan momak, kad je najbolje igrao i imao priliku da napravi korak naprijed, on je ostao u Celiku. Zato je sada gdje jeste. :D

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 06 avg 2012, 16:41

Nije da se žalim ali termin (ako je istina) od 19h:45 je bezveze, ima raje koja posti a tad je maltene jos i dan, na spisku prenosa utakmica Arene Sport termin utakmice je 21h a ovi sa BHT-a koji isto prenose kod njih je 19h:45, haj ti znaj sad sta je istina ...
Priča oko Purića je bezveze da nam je dosao prije godinu dvije pa ok. al sad kad ne igra ni za Čelik i bez kluba je onda nam pogotovo ne treba, momak je sam sebe zahebao i sj... karijeru zbog glupih poteza, neka ide u Slobodu sad, valjat će im :D
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Rios

Post Postao/la Rios » 06 avg 2012, 16:46

ZlatnaDolina je napisao/la:Nije da se žalim ali termin (ako je istina) od 19h:45 je bezveze, ima raje koja posti a tad je maltene jos i dan, na spisku prenosa utakmica Arene Sport termin utakmice je 21h a ovi sa BHT-a koji isto prenose kod njih je 19h:45, haj ti znaj sad sta je istina ...
Priča oko Purića je bezveze da nam je dosao prije godinu dvije pa ok. al sad kad ne igra ni za Čelik i bez kluba je onda nam pogotovo ne treba, momak je sam sebe zahebao i sj... karijeru zbog glupih poteza, neka ide u Slobodu sad, valjat će im :D
Aco rece da je u 19.45..Termin glup da gluplji ne moze biti..Zasto ne u 20.30 ili 20.45?? Ako su ovi zeljeli prenos onda su se oni trebali prilogodjavati..Bezveze bas.. :| :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 avg 2012, 16:47

ZlatnaDolina je napisao/la:Nije da se žalim ali termin (ako je istina) od 19h:45 je bezveze, ima raje koja posti a tad je maltene jos i dan, na spisku prenosa utakmica Arene Sport termin utakmice je 21h a ovi sa BHT-a koji isto prenose kod njih je 19h:45, haj ti znaj sad sta je istina ...
koliko sam cuo nije do njih tj. kluba , da mogu oni bi pomjerili valjda BHT odredjuje al fakat je beze termin umanjice posjetu sigurno nesto mi nema logike zar im nije dnevnik u pola 8 jbt kad mogu radi serije neke ukloniti olimpijadu vala mogu i radi utakmice ...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 06 avg 2012, 16:50

Puric nas je dva puta izradio ne vjerujem da bi ga Amar sad htio,pa makar pristao da igra i dzaba
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 avg 2012, 17:02

SamoZeljo je napisao/la:
ipetm je napisao/la:

Pametan momak, kad je najbolje igrao i imao priliku da napravi korak naprijed, on je ostao u Celiku. Zato je sada gdje jeste. :D
Prosle godine kad je Celik gostovao na Grbavici sam Amar je rekao da imaju najbolja krila aludirajuci na Purica i Vrsajevica samo mi navedi jednu utamicu u kojoj je desno krilo dobro odigralo ZA CITAVU SEZONU Colic kritican na derbiju je pokazao koliko zna ,stanic unisten koliko se je sa njim eksperimentisalo ,besliju vise smjesno vidjeti (hvala mu za sve ) smajic je samo protiv Leotara( lomio onog crnju ) i protiv slavije odigrao dobro sve ostalo katastrofa stim da je sklon povredama i to se nikad nece promjeniti

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 avg 2012, 17:38

Bešlija je protiv slovenaca odigro sasvim pristojno, ako onako bude igro po našim livadama može nam još koristiti, ali teško nema on motiva da igra protiv GOŠKa il Rudara.
Zato bih ja od svih igrača iz PLBiH u Želji volio vidjeti Travančića iz Čelika ili Mešanovića iz iste ekipe.
DRUG NEBI TI PUNCA

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 06 avg 2012, 17:46

Dobro smo prosli pravo... :shock: Al' hajd makar invalida Stanica ne gledamo sljedece godine u Evropi makar prve 2 utakmice...
FORZA ZELJO

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 avg 2012, 17:51

Joj ništa mi se ne sviđa ovaj termin utakmice, pa kako oni kontaju da se mi ifatarimo, a ne daju nam ništa da unesemo, a i nema vode na stadionu....

Ako se ne promjeni termin, prvo poluvrijeme preskačem... :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 06 avg 2012, 18:01

SamoZeljo je napisao/la:
ipetm je napisao/la:

Covjek je trebao u zelju a amar ga nije htio jer kao puric pije. Eto nek su Jamak, Svraka i ostala kompanija ZLATNI...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 avg 2012, 18:02

Castimo UEFU 29.000 €, sitnica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 06 avg 2012, 18:07

Bio sam na moru, otišao u internet klub okupio mještane (drugove) što ih znam i rekao da gledaju sa mnom Želju jer sam kontao da ćemo pokazati silu. Al smo pokazali qrac od sile!
U ključnim minutama se uvode Pehilj i NAJJEEEBENIJI SRĐAN STANIĆ, ja ne znam kako bi on kod Demira Hotića mogao igrat a ne u Želji, ruku dajem da bih ga uštopo na terminu..
Amar se inati nekom za nešto, fura ovu igru koju su nam očito pročitali, igraju igrači koji ne trebaju (sad će mi reć "Amar zna"), al niko me ne može ubijediti da zna Jamak, da zna Benjo Čolić, da zna Srđan Stanić, da Bešliji ne treba infuzija nakon 20 minuta tekme. I ja navijam za Želju, ne za Amara pa kritikujte koliko hoćete svakog ko kritikuje Amara, a iznese argumente. Jedini argumenti su titule i kupovi što mu i ja priznam, svaka mu čast za to, al i Murinjo i Ferguson i Wenger imaju rezultate, pa ih navijači opravdano znaju iskritikovati.
I sva sreća što nam ovaj dedo ne uvali iz Fis Viteza:
slika

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 18:08

GaziHusrevbeg je napisao/la:Joj ništa mi se ne sviđa ovaj termin utakmice, pa kako oni kontaju da se mi ifatarimo, a ne daju nam ništa da unesemo, a i nema vode na stadionu....

Termin odredjuje BH TV mislim mora se njima prilagoditi radi prenosa!!!
index_ je napisao/la:Covjek je trebao u zelju a amar ga nije htio jer kao puric pije. Eto nek su Jamak, Svraka i ostala kompanija ZLATNI...
Notorna laz, doticni se trebao pojaviti na treningu nakon sto je sve dogovorio sa Amarom.Nakon toga produzio sa celikom.
Ljudi Amar je nepredvidljiv ali pozitivno.Vidjecete :D oni koji do sad nisu imali sansu :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 avg 2012, 18:11

Ma kakav Wenger, nije osvojio trofeja od vremena kad je hljeb bio pola marke
DRUG NEBI TI PUNCA

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 06 avg 2012, 18:11

pile87 je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Joj ništa mi se ne sviđa ovaj termin utakmice, pa kako oni kontaju da se mi ifatarimo, a ne daju nam ništa da unesemo, a i nema vode na stadionu....

Termin odredjuje BH TV mislim mora se njima prilagoditi radi prenosa!!!
index_ je napisao/la:Covjek je trebao u zelju a amar ga nije htio jer kao puric pije. Eto nek su Jamak, Svraka i ostala kompanija ZLATNI...
Notorna laz, doticni se trebao pojaviti na treningu nakon sto je sve dogovorio sa Amarom.Nakon toga produzio sa celikom.
Ljudi Amar je nepredvidljiv ali pozitivno.Vidjecete :D oni koji do sad nisu imali sansu :D
Tom dogadjaju nema 15 dana da se razumijemo...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 avg 2012, 18:12

29 hiljada eura kazne zbog pirotehinike :?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin, NekoSaDaleka, Sarun i 56 gostiju.