Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2012, 15:56

fera je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Rodgers:"I have also looked at one or two loan deals from abroad. There are some quality players in that market that I have inquired about."

2 igraca na posudbu :roll: To znaci da se nema para. I da nas opet posjedu Americki kauboji koji daju prazna obecanje. Dok te mame medom te hrane, kad te namame i hljeb ti zabrane. Nadam se da ce to biti Adebayor i Afelaj a ne Dempsi, Allen ili neki igraci koji su strucni za opstanak u ligi..

Dempsi i Allen nisu u "pozajmicama" jer se ovo ABROAD odnosi na igrace van engleske ;)
mislim da bez obzira na sve mi tesko mozemo izbjeci dolazak Dempseya u Liverpool. evo vidim sad izasla slika njegova u jakni liverpoola... tako je bilo prosle sezone sa Downingom pa je na kraju dosao i jos smo ga masno platili... ako se to ponovi ja ne znam koja je onda svrha vise postojanja ovog kluba.
MarcusLFC je napisao/la:Ta slika je fake.

slika

slika
fera je napisao/la:doduse kad covjek malo razmisli sta ce mu sad kapa i jakna vidi vrucine :D
al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto... kako god nadam se da necemo uraditi slican posao kao sa downingom prosle sezone.
RA. je napisao/la:
fera je napisao/la:al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto...
slika

znaci bice nesto 8-) 8-)
:lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 avg 2012, 16:03

:lol: :lol: :lol: Dobraa! :D

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 04 avg 2012, 16:49

:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 04 avg 2012, 17:06

slikaslika
Visca el Barça ! Mes que un club !

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 04 avg 2012, 18:09

Postao/la LBJ MVP dana 04 aug 2012, 15:45
Shanks je napisao/la:Trebao bi Pape probati tandem Sesar-Pjanić na sredini, moglo bi se pokazati kao pun pogodak. 8-)

Što ti je život,danas igraš u tandemu sa De Rossiem,sutra sa Sesarom :mrgreen:

Da neće biti ko sa Salihamidžićom,u subotu tandem sa Jeremiesom u srijedu sa Sinišom Mulinom :lol:

Da ne bude zabune,drago mi je što je Sesar pozvan,ali mi je smiješno nešto izvinite
:lol: dobar...
FORZA MARŠAL !!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 avg 2012, 16:31

hamzaTM87 je napisao/la:Saznaje se da je i Fazlija razocaran rezultatom digao ruku na sebe ali hitac je promasio i zavrsio 2 metra od glave. :lol: :lol: :lol:
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 06 avg 2012, 16:56

dr.van nostrand je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:Saznaje se da je i Fazlija razocaran rezultatom digao ruku na sebe ali hitac je promasio i zavrsio 2 metra od glave. :lol: :lol: :lol:
slika

:lol: :lol: :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 06 avg 2012, 17:21

Nije daleko od istine :mrgreen:
majestic24 je napisao/la: Ovaj Sinanovic je glup igrac. Bog mu nije trebao dati ni visinu. Ima talenat ko mrtav konj

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 avg 2012, 22:42

dr.van nostrand je napisao/la:
slika
:lol: :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 avg 2012, 22:57

Medjutim, vijest je kasnila 2 dana. Prenijela je Lusija Kimani.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 avg 2012, 23:00

Jeli istina da je Fazlija uspio pogoditi Chack Norrisa :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 avg 2012, 23:05

Monolog je napisao/la: "O, bogovi reketa, forehanda i backhanda; sile drop shotova i returna, pokorite se velikom Edinu, doktoru svih doktora i forumskom utjelovljenju velikana poput Samprasa, Federera, Borga, Lendla, Mcenroea i ostalih!" :lol:
You'll never walk alone.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 avg 2012, 01:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

pa zar nekome moze bit smijesno kad monolog provaljuje? :roll:

odo log out
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 avg 2012, 03:23

:lol: :lol: :lol: a monologa :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 08 avg 2012, 11:11

BigSam je napisao/la:
Amoxicillin je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Svaka mu cast na pismenosti, ja sam zadivljen kakvi sve uspjevaju na ekonomiji.
:D uspjevaju jer imaju vezu drug, isto ko na saobraćajnom, dođe cura iz medrese, te jedna iz medicinske iz tuzle i uđu na smjer komunikacije/pošta u redovne, a učenici saobraćajne na samofinansirajuće, mislim to je bogu za plakat al eto
Poenta????Ja sam recimo zavrsio medresu,a studiram farmaciju !!Znaci,ako je neko medresu zavrsio moze samo upisat FIN,ili ako je neko srednju medicinsku zavrsio,moze samo medicinu upisat???Zanimljivo :?
studiraj ti, al ne bi trebalo da neko dodje i izgura nekog ko je 4 godine bubao nešto slično ili isto da upiše taj fax, i sigurno bi bilo da bi samo napredovao, dok ovaj mora sve iz pocetka ucit, i još bi taj "novajlija" pao 1 godinu minimalno! A kako bi se tek snašao s određenim pojmovima, al hajd...đaba ja to vama govorim 8-)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 avg 2012, 15:04

BigSam je napisao/la:
Amoxicillin je napisao/la: :D uspjevaju jer imaju vezu drug, isto ko na saobraćajnom, dođe cura iz medrese, te jedna iz medicinske iz tuzle i uđu na smjer komunikacije/pošta u redovne, a učenici saobraćajne na samofinansirajuće, mislim to je bogu za plakat al eto
Poenta????Ja sam recimo zavrsio medresu,a studiram farmaciju !!Znaci,ako je neko medresu zavrsio moze samo upisat FIN,ili ako je neko srednju medicinsku zavrsio,moze samo medicinu upisat???Zanimljivo :?
studiraj ti, al ne bi trebalo da neko dodje i izgura nekog ko je 4 godine bubao nešto slično ili isto da upiše taj fax, i sigurno bi bilo da bi samo napredovao, dok ovaj mora sve iz pocetka ucit, i još bi taj "novajlija" pao 1 godinu minimalno! A kako bi se tek snašao s određenim pojmovima, al hajd...đaba ja to vama govorim 8-)
cuj ne bi trebalo, pa taj ako je ucio to gradivo 4 godine ,valjda bi trebao zacementirat svoje mjesto a ne da ga izgura neko iz medrese itd. :lol:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 08 avg 2012, 16:38

tyler durden je napisao/la: cuj ne bi trebalo, pa taj ako je ucio to gradivo 4 godine ,valjda bi trebao zacementirat svoje mjesto a ne da ga izgura neko iz medrese itd. :lol:
lol..znači ti učiš medicinsku i sve ti super ide, i njega bolesnika, i mikrobiologija i anatomija, a fiziku neaš pojma, jbg ne možeš sve znat', i dođe neko iz bubam gimnazije, (učio latinski pa misli da može sve) i prođe bolje od tebe je klasični nerd koji je bub'o fiziku ko budala...

PS: da je na saobraćajnom bio prijemni iz predmeta koji su mjerodavni za smjer komunikacije npr : mobilni kom. sistemi, tehnika komunikacija i slično, zacementir'o bi to ja prvi pa svi ostali iz mog razreda, al prijemni je matematika koja uz dužno poštovanje po viđenom nema veze, al eto.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 avg 2012, 16:48

tyler durden je napisao/la: cuj ne bi trebalo, pa taj ako je ucio to gradivo 4 godine ,valjda bi trebao zacementirat svoje mjesto a ne da ga izgura neko iz medrese itd. :lol:
lol..znači ti učiš medicinsku i sve ti super ide, i njega bolesnika, i mikrobiologija i anatomija, a fiziku neaš pojma, jbg ne možeš sve znat', i dođe neko iz bubam gimnazije, (učio latinski pa misli da može sve) i prođe bolje od tebe je klasični nerd koji je bub'o fiziku ko budala...

PS: da je na saobraćajnom bio prijemni iz predmeta koji su mjerodavni za smjer komunikacije npr : mobilni kom. sistemi, tehnika komunikacija i slično, zacementir'o bi to ja prvi pa svi ostali iz mog razreda, al prijemni je matematika koja uz dužno poštovanje po viđenom nema veze, al eto.

Nije ovo tema za rasprave :) al odg cu :)

Sto ti nisi nabubo matematiku i upisao se ?

lol ,znaci ti fino zabranjujes ljudima pravo na izbor :D

lol,znaci ,ucim anatomiju 4 godine, skontam da sam pogrijesio odabir srednej skole i hocu da upisem saobracajni ;)
Sjednem navjezbam i naucim fiziku(matematiku), dodem na taj prijemni i uradim ga bolje od tebe koji razvaljujes tehnike komunikacija :lol: sto uz duzno postovanje prema predmetu ima veze samo sa odredenom oblasti u jednoj ogromnoj oblasti telekomunikacija :)
lol,znaci ocito te muce predrasude prema svim ostalim skolama, jer se ispostavlja da si ti umislio da si neki znalac :D
(a znaci ocigledno se vidi da nisi svjestan , zasto se radi matematika na prijemnom) i to ne samo na saobracajnom :)

Ako ces odgovarat na ovo, koristi privatne poruke ;)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 08 avg 2012, 17:29

Eno zadnjih par stranica na temi Arsenala, cirkus totalni :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.