FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 avg 2012, 13:46

pinki je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
Spor je za veznjaka, bar po meni
Kazes da je spor igrac koji jedini u nasoj ekipi trci po citavom terenu.koliko puta si obratio parnju na kerlu u protivnickom petercu da suta glavom i vec u sljedecem napadu,protivnickom napadacu uzima loptu pred nasim golom. Definitivno u zadnjim tekmama jedan od nasih najboljih igraca uz adila koji se bori ali nema podrsku zebe od ranije. po meni zeba mora ponovo u sredinu,vasilic umjesto bogija ili cutuk.nakon diskus hernije kako sam cuo,bogi nije isti igrac vise ili od derbija. bekric mora igrati sa zebom u kombinaciji. kad vec svi pisu neka svoja vidjenja,ev da se i ja malo napravim strucnjak

---------------------antolovic--------------------

b.colic----vasilic----kerla----cutuk----kvesic

bekric----------------zeba--------------brkovic

-------selimovic----------------------------------

--------------------------adilovic-----------------

s tim da kerla igra nieminu poziciju,cutuk je ionako ljevak,a vasilic je po meni u ovom trenutku bolji od bogija i extra je citavu sezonu funkcionisao u kombinaciji sa b.colicem. eventualne rotacije po formaciji su bekric,zeba i brkovic. i eto nama da zaigramo bez svrake i jamaka. :mrgreen:
od svih ovih igraca ni kod jednoga ne bi strepio kad dobije loptu vise nego kod svrake i jamaka

ovo je neko moje misljenje s obzirom na trenutnu situaciju i spremu igraca. bitno je da zeba pokaze sta zna,bekric se vec uklopio,a ekipa se pravi oko najboljih igraca,a ne najbolji igraci oko ekipe po potrebi

p.s.-kerla bi imao vise slobode u napadu,kod centarsuteva,a cutuk za ono malo sto je igrao,bar ja mu nisam vidio nekih gresaka.vasilic takodjer

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 06 avg 2012, 13:50

pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Evo malo rotacije za pileta :D :D
Moje misljenje je da nama treba lijevo igrac u vezi koji moze centrirati lijevom nogicom po mogucnosti iz trka i mislim da je to pozicija zbog koje je Brkovic doveden.Drugo mislim da Zeba najvise moze pruziti u sredini pa bi ga volio vidjeti tu, nekad kada bude spreman Smajic desno i na zadanjem veznom ono sto Svraka igra volio bi vidjeti Bekrica a na drugom veznjaku po potrebi Zola ili Svraka ovisno o situaciji.Na polusezoni ili sada ako ima mogucnosti bi doveo stopera mladjeg i pokrentnijeg kojeg bi ukopnovo sa Kerlom i dao mu priliku da igra.Eto to su moje zelje ukratko.
Sve si ti to fino nabrojao al nikako onu poziciju gdje mi nikad nismo imali dobrog igraca kad je Amar na celu. Neznam razlog dal covjek ima neku fobiju, odbojnost sta li, ali defakto mi kod njega nikad nismo imali spica da zna igrat lopte sve neki krkani koji jedino sto znaju da se guraju i ponekad glavom da udare loptu dok su tehnika brzina, sut itd. za njih visa nepoznata. Ja bi nekako volio vidjet dobru "devetku".
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 14:12

propuh je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Evo malo rotacije za pileta :D :D
Moje misljenje je da nama treba lijevo igrac u vezi koji moze centrirati lijevom nogicom po mogucnosti iz trka i mislim da je to pozicija zbog koje je Brkovic doveden.Drugo mislim da Zeba najvise moze pruziti u sredini pa bi ga volio vidjeti tu, nekad kada bude spreman Smajic desno i na zadanjem veznom ono sto Svraka igra volio bi vidjeti Bekrica a na drugom veznjaku po potrebi Zola ili Svraka ovisno o situaciji.Na polusezoni ili sada ako ima mogucnosti bi doveo stopera mladjeg i pokrentnijeg kojeg bi ukopnovo sa Kerlom i dao mu priliku da igra.Eto to su moje zelje ukratko.
Sve si ti to fino nabrojao al nikako onu poziciju gdje mi nikad nismo imali dobrog igraca kad je Amar na celu. Neznam razlog dal covjek ima neku fobiju, odbojnost sta li, ali defakto mi kod njega nikad nismo imali spica da zna igrat lopte sve neki krkani koji jedino sto znaju da se guraju i ponekad glavom da udare loptu dok su tehnika brzina, sut itd. za njih visa nepoznata. Ja bi nekako volio vidjet dobru "devetku".
Adilovic je najbolji strijelac lige :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 avg 2012, 14:21

asunsao je napisao/la:Niko ne spori da je bod iz Travnika odlican, pa cak niko ne bi ni spominjo Maribor da se vidilo da imamo igru a da smo ispali. Znaci nije problem u rezultatima, vec u igri protiv Travnika i Maribora, niko ne trci, nema zelje i borbenosti od prosle godine kad smo osvojili duplu krunu. Sjetite se prve utakmice s Makabijem prosle godine, pa momci su ginuli na terenu i ja sam bio zadovljan tim porazom 2 0 samo zbog igre i borbenosti, sad nema toga i znam da ce biti ovih sada sto ce reci da je sve super, sve je idealno i nek misle tako i nek budu zadovoljni ovom igrom gdje niko ne pretrci 5km po utakmici, pa jbt daj potrci malo bori se, nema veze, izgubi al daj da vidimo neku borbu, zelju, i niko se nece zaliti na rezultat i to nije tako 1 utakmicu vec 3, a kad 3 utakmice nema igre ne mozes biti sretan nikako. Osima necu komentarisati, nije zasluzio zbog trofeja koje nam je donio zadnjih godina.
Svaka cast za post

nego dobro bi bilo jos jednom da navijaci pozovu raju na utakmicu kako bi se atmosfera podigla u gradu je jos uvijek dijaspora treba od ove utakmice napraviti spektakl sta cemo kad ljudi koji su zaduzeni za marketing ne rade nista kako bi se posjeta popravila ja sa sobom vodim pet novih ljudi i na poslu furam raju da uzmemo sto vise polugodisnjih i ako neko zna kako ide prodaja istih

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 avg 2012, 14:29

CARSON je napisao/la:
asunsao je napisao/la:Niko ne spori da je bod iz Travnika odlican, pa cak niko ne bi ni spominjo Maribor da se vidilo da imamo igru a da smo ispali. Znaci nije problem u rezultatima, vec u igri protiv Travnika i Maribora, niko ne trci, nema zelje i borbenosti od prosle godine kad smo osvojili duplu krunu. Sjetite se prve utakmice s Makabijem prosle godine, pa momci su ginuli na terenu i ja sam bio zadovljan tim porazom 2 0 samo zbog igre i borbenosti, sad nema toga i znam da ce biti ovih sada sto ce reci da je sve super, sve je idealno i nek misle tako i nek budu zadovoljni ovom igrom gdje niko ne pretrci 5km po utakmici, pa jbt daj potrci malo bori se, nema veze, izgubi al daj da vidimo neku borbu, zelju, i niko se nece zaliti na rezultat i to nije tako 1 utakmicu vec 3, a kad 3 utakmice nema igre ne mozes biti sretan nikako. Osima necu komentarisati, nije zasluzio zbog trofeja koje nam je donio zadnjih godina.
Svaka cast za post

nego dobro bi bilo jos jednom da navijaci pozovu raju na utakmicu kako bi se atmosfera podigla u gradu je jos uvijek dijaspora treba od ove utakmice napraviti spektakl sta cemo kad ljudi koji su zaduzeni za marketing ne rade nista kako bi se posjeta popravila ja sa sobom vodim pet novih ljudi i na poslu furam raju da uzmemo sto vise polugodisnjih i ako neko zna kako ide prodaja istih
da smo u travniku bljesnuli i pocjepali ih sa 0:3 itekako bi se spominjao maribor,jos vise,vjeruj mi
a borbenost je vidjena na kosevu i nagradjena je ogromnim aplauzom na kraju i konstantnim navijanjem tokom tekme.

i kako pitari odigrase nulu ko i mi i pokazase se mozda i losije od nas,odma se smirise "kriticari",pa dobro vam i kazu stariji forumasi,puno je ovdje iskompleksirane djecurlije,sa politikom nek komsiji crkne krava.puna mi kapa bila poredjenja ovih dana,necega sto je neuporedivo...

istog sam misljenja kao i poslje travnika,a to je da mozemo i hocemo bolje i kako neko napisa,ove sezone ce mo samo uzieti prvenstvo sa bodom vise nego prosle godine :lol:
a boli me cosak za pitice,previse me zeljo interesuje da bi i njih pratio...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 avg 2012, 14:34

Ovdje sve po starom ..naprdivanje stratega ko bi gdje trebao igrati :) Svi u Dolinu

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 avg 2012, 14:41

TMmanija2012 je napisao/la:Ovdje sve po starom ..naprdivanje stratega ko bi gdje trebao igrati :) Svi u Dolinu
Bravo burazeru pustite se suplje i furajte raju da dodju u sto vecem broju
SVI U DOLINU

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 06 avg 2012, 15:05

Moze li mi ko reci je li u subotu utakmica i u koliko h? Hvala :D
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 06 avg 2012, 15:17

Moggiano je napisao/la:Moze li mi ko reci je li u subotu utakmica i u koliko h? Hvala :D
Nedelja 19.45 h , samo procitaj par stranica unazad na svkoj neko pita kad je :roll: ;)
ne brini mama sve je uredu

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 avg 2012, 15:27

Bilo bi dobro kad se vrati Smajke da upravo on i Brković budu krila i Zeba u sredini.Pa brzinom bi lomili protivničke odbrane.

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 06 avg 2012, 15:36

braco je napisao/la:Bilo bi dobro kad se vrati Smajke da upravo on i Brković budu krila i Zeba u sredini.Pa brzinom bi lomili protivničke odbrane.
bilo bi dobro al zavisi hocel moc vratiti svoju formu a i kad se vrati sigurno cemo morati jos cekati na pravog smajica ipak nije igrao dugo te nece izdrzati da odigra nesto vise od 30-tak minuta , bilo bi bolje traziti neko rjesenje na krilnoj poziciji jer dugo cemo mi jos cekati smajica ;)

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 06 avg 2012, 15:55

Sve ce doci na svoje, i opet dupla kruna.. Sabura, sta vam je ? (mislim na pesimiste, šatro strucnjake, menager igrace, i vjecite pljuvace)

Željo za život cijeli !
Don't forget Srebrenica !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 15:56

mirza1921 je napisao/la:
braco je napisao/la:Bilo bi dobro kad se vrati Smajke da upravo on i Brković budu krila i Zeba u sredini.Pa brzinom bi lomili protivničke odbrane.
bilo bi dobro al zavisi hocel moc vratiti svoju formu a i kad se vrati sigurno cemo morati jos cekati na pravog smajica ipak nije igrao dugo te nece izdrzati da odigra nesto vise od 30-tak minuta , bilo bi bolje traziti neko rjesenje na krilnoj poziciji jer dugo cemo mi jos cekati smajica ;)
Zašto tražiti to krilo, kad imamo tu Bešliju, Selimovića i Čolića?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 06 avg 2012, 15:59

ipetm je napisao/la:
mirza1921 je napisao/la:
Zašto tražiti to krilo, kad imamo tu Bešliju, Selimovića i Čolića?
Brkovica, Stanica i Smajica... 8-)
FORZA ZELJO

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 06 avg 2012, 16:01

Je li neko ikada razmisljao o formaciji 4-4-2 ?

--------------Antolovic--------------
--COlic---Kerla--Bogi----Kvesic
----------Svraka-----Zola-------
--Bekric---------------------Zeba
---------Selimovic------Adilovic----
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 16:02

Ja mislim da smo u Travniku od ulaza Pehilja igrali 4-4-2, mada je bilo teško za skontat jer smo samo nabijali lopte...

White shoes never lose !

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 06 avg 2012, 16:06

Zašto tražiti to krilo, kad imamo tu Bešliju, Selimovića i Čolića?[/quote]

Brkovica, Stanica i Smajica... 8-)[/quote]

reci mi jednog od tih krila koji je sposoban iz trka poslat dobar centarsut i promijesati odbranu protivnicke ekipe , beslijino je proslo previse spor za krilo , selimovic tu i tamo , stanic :lol: , brkovica cemo vidjeti , smajica cemo jos cekati , cole mi je zao jer ne dobiva nikakvu minutazu i to ga je unistilo ... na kraju imamo 6 krilnih igraca od kojih niti jedan ima gore navedene osbine ( naravno izuzev brkovica nismo ga jos vidjei pa necu suditi o njemu ) , nama upravo u zadnjih par utakmica fali igrac tipa kakav je bio bucan , smajic kada je bio u formi , da uvede svjezinu , brzinu da moze proci , iz trka centrirati itd....

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 16:10

mirza1921 je napisao/la:Zašto tražiti to krilo, kad imamo tu Bešliju, Selimovića i Čolića?
Brkovica, Stanica i Smajica... 8-)[/quote]

reci mi jednog od tih krila koji je sposoban iz trka poslat dobar centarsut i promijesati odbranu protivnicke ekipe , beslijino je proslo previse spor za krilo , selimovic tu i tamo , stanic :lol: , brkovica cemo vidjeti , smajica cemo jos cekati , cole mi je zao jer ne dobiva nikakvu minutazu i to ga je unistilo ... na kraju imamo 6 krilnoh igraca od kojih niti jedan ima gore navedene osbine ( naravno izuzev brkovica nismo ga jos vidjei pa necu suditi o njemu ) , nama upravo u zadnjih par utakmica fali igrac tipa kakav je bio bucan , smajic kada je bio u formi , da uvede svjezinu , brzinu da moze proci , iz trka centrirati itd....[/quote]
I Bešlija i Selimović mogu centrirati iz trka. Bešlija još dvije sezone može igrati sigurno. Selimović je kvalitetan i i nije glup u igri. Stanić nepamtim kada je zaigrao na desnom krilu. Čola je zadnju polusezonu imao i više nego dovoljnu minutažu i ništa nije uradio. I mislim da je glupost dovoditi krilo kada imamo ove igraće i Smajića kojeg ćekamo. Treba dovoditi igrače na dosta bitnijim pozicijama...

White shoes never lose !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 avg 2012, 16:23

ipetm je napisao/la:
mirza1921 je napisao/la:Zašto tražiti to krilo, kad imamo tu Bešliju, Selimovića i Čolića?
Brkovica, Stanica i Smajica... 8-)
reci mi jednog od tih krila koji je sposoban iz trka poslat dobar centarsut i promijesati odbranu protivnicke ekipe , beslijino je proslo previse spor za krilo , selimovic tu i tamo , stanic :lol: , brkovica cemo vidjeti , smajica cemo jos cekati , cole mi je zao jer ne dobiva nikakvu minutazu i to ga je unistilo ... na kraju imamo 6 krilnoh igraca od kojih niti jedan ima gore navedene osbine ( naravno izuzev brkovica nismo ga jos vidjei pa necu suditi o njemu ) , nama upravo u zadnjih par utakmica fali igrac tipa kakav je bio bucan , smajic kada je bio u formi , da uvede svjezinu , brzinu da moze proci , iz trka centrirati itd....[/quote]
I Bešlija i Selimović mogu centrirati iz trka. Bešlija još dvije sezone može igrati sigurno. Selimović je kvalitetan i i nije glup u igri. Stanić nepamtim kada je zaigrao na desnom krilu. Čola je zadnju polusezonu imao i više nego dovoljnu minutažu i ništa nije uradio. I mislim da je glupost dovoditi krilo kada imamo ove igraće i Smajića kojeg ćekamo. Treba dovoditi igrače na dosta bitnijim pozicijama...[/quote]

Cuj beslija moze igrat dvije sezone moze i pet ali mi onda nikad prvo kolo LP necemo proci pa Beslija je u Travniku tri gola trebao dati

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 avg 2012, 16:29

Puric je bolji od svih ovih nasih krila za tri klase

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Cwirek, Hrasno15, Levin, Mana, mavi, Pablo11, Paromlinac i 60 gostiju.